سایه روشن جان منم رژیمم مث شماست تقریبا البته نه با این نظم
من اون انجیرا رو صب زود ناشتا میخوردم از این به بعد شبا میخورم
صب هم یه لیوان اب سماورو میزارم یکم سرد شه بعد میخورم واسه صبونه هم ارده کنجد و شیره خرما طبعی مصرف میکنم
واسه نهارم اگه مرغ باشه بدون برنج همرا گوجه کاهو و هویج اب پز میخورم البته به همشونم یکم سبوس گندم و روغن زیتون اضافه میکنم...میگم گوجه و کاهو رو که سرد میخورم امکان داره مشکل یبوستمو بیشتر کنه
واسه شامم معمولا رژیم خاصی ندارم و عادتم دارم همیشه بعد وعده ها یا قاشق روغن زیتون میخورم..جدیدا هم روغن کنجد گرفتم قبل خواب یه قاشق میخورم
برنج هم جدیدا خیلی خیلی کم مصرف میکنم اگرم بخورم حتما یه قاشق پودر سبوس گندم اضافه می کنم
قطره هایپیرانم داشتم چند باری استفاده کردم حس کردم با فلوکستینی که استفاده میکردم یه کم حالمو بد مییکرد الان فولکستینو استفاده نمیکنم امروز میرم بازم هایپیرانو میگرم..ولی 6:30 صبح خیلی زوده
با این حال بازم یبوستم زیاد خوب نشده هنوزم دارم...فقط به نظرتون همونی که که در مورد نهارمم گفتم امکان داره مشکل ایجاد کنه
نوشابه دوغ چای فست فود چیپس پفک اینا رو هم کلا حذف کردم
............................................
دوستان من مدتی قرص امرازول رو مصرف کردم من هیچوقت سوزش سر دل نداشتم اما بعد مصرف اون کپسولا سوزش سر دل پیدا کردم هر وقتم اینجوری میشم میرم دو تا لپه ورمیدارم میخورم جالبه زودی خوب میکنه
..........................................
یه چیز جالب برای من رخ میده من خیلی وقتها حالت ترش کردن و برگشت اسیده معده رو به جای اینکه به طرف بالا و رفلاکس باشه و به طرف روده هامه یعنی حس میکنه یه دفعه مقداری مایع که حس ترشی بهم دسته میده داخل رودم تخلیه میشه ..جدی شاید من مشکل انزیمهای گوارشیم باشه که یا کامل تخلیه نمیشن به داخل روده یا نامنظم تخلیه میشن این بار که رفتم کلونسکوپی این موردو هم به دکترم میگم
در ضمن من برخلاف گاز اروغ زیادی دارم نمیدونم از چیه.شاید واقعا معدم ضعیفه