mokhtare نوشته است:
سلام.
در ابتدا از هستی خانم بابت اینکه به بنده امیدواری دادند و بنده رو به ادامه کار تشویق کردند بسیار بسیار متشکرم. هستی خانم انشاءالله شما نیز با تلاش و پشتکارتان به بحث ورزش تان ادامه دهید و همیشه سالم و سلامت باشید.
مطلب بعدی که خاستم بگم اینه که به نظر من سیستم گوارش ما در یک دور باطل گیر کرده است و ما باید ان را از این دور باطل دور کنیم. این دور به قرار زیر است:
سیستم اعصابمان کنترل سیستم گوارش را از دست داده است،این امر باعث کم کاری سیستم گوارش شده،کم کاری سیستم گوارش باعث تجمع اغلب میکروبها و بروز اسهال و یبوست و نفخ و گاز شده،این امور باعث گوشه گیری ما شده،گوشه گیری ما باعث کم تحرکی و فکر و خیال و اعصاب داغونی ما شده، اعصاب داغون و کم تحرکی ما هم باعث بدتر شدن سیستم گوارش ما میشه و این دایره دائما درحال تکراره. به نظرم باید خودمون رو از این دایره خارج کنیم. تا بتوانیم حداقل کمی بهتر شویم. من مدتی است که دارم روی این فرضیه کار میکنم که عوامل مختلفی را که در سیستم گوارش ما دخیل هستند و به صورت دایره وار باعث چرخش این سیستمی که در بالا ذکر کردم ، میشوند رو شناسایی کنم و سعی کنم که این چرخه را از بین ببرم. دوستان اگه کمک کنند خیلی عالی میشه.
ممنون. و من الله التوفیق
کاملا با حرفت موافقم مخترع جان،دقیقا ما دچار یه دور باطل شدیم که باید اول تحت نظر روانپزشک به مصرف داروی اعصاب(ضد افسردگی) بپردازیم چون تقریبا توی هممون حداقل علایم افسردگی وجود داره وخیلی ها هستن که به خاطر همین مساله افسردگی تا 6ماه شایدم یه سال داروی ضد افسردگی مصرف کردن......بعد مشکل عفونت وسردی مزاج معده وروده رو حل کرد.....
من الان به همین دلایلی که گفتی دارم همزمان با مصرف داروی اعصاب که تاثیر عجیبی داشته برام توی این چند ماهه,چند روزیه دارم از شربت یا آب جوش خاکشیر برای ضد عفونی کردن سیستم گوارش وهم چنین از زنجبیل که گرمه و برای من که طبع سیستم گوارشم سرده استفاده میکنم....هم چنین هفته ای یه دونه قرص لاکتول هم میخورم....