انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: بابا بیخیال
پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 21, 92 8:27 pm 
آفلاین

عزیزان من اینجا اومدم کلا نا امید شدم از همتون این چه بساطیه درست کردین آخه اینم اسمش مریضیه که با یه مریضی که فکر میکنید دارید 1000 مریضی رو توی خودتون به وجود میارین؟؟میدونید 60 درصد بیماری ها ریشه ی عصبی دارن ؟؟اما من به چی اعتقاد دارم اعتقاد من اینه که 100 درصد بیماری ها ریشه ی عصبی دارن :D در کل من رفتم دکتر و فهمیدم ibs دارم و مشکلم اینه که دفع گاز دارم آدم حساسی هستم اما نه در حد شما اینقدر حساسیت اصلا خوب نیست مریضی مریضی میاره پس عزیزان به خودتون بیاین واقعا :D من که کلا بی خیالم پیش خودمم میگم به درک که کسی چی فکر کنه :D والله من میرم بدن سازی 3 4 نفر دیگه هم اینطوری هستن که این مشکل رو داشته باشن یعنی این مشکلات خیلی زیاده یا مثلا میاین از صدای شکم میگید اولندش آدم 2 تا باد در کنه توی دستشویی حله دومندش به درک که کی چی فکر کنه تازه میشه بهش خندید هار هار هار شکمم صدا میده :)) در کل من هیچ تاثیری از این مشکل نمیگیرم علاوه بر اون یادتون نره علت اینکه بیماری ها توی جهان 100 برابر شدن توی دوره ی ما همین دکتر های عوضی هستن که از همشون متنفرم...دکتر با اسم گذاشتن روی بیماریه شما میاد شما رو میبره توی فکر ...مثالی میزنم
بابای من مدت 10 سال یه دست درد ساده ای داشت که هیچم اذیتش نمیکرد یا خیلی کم بود بعدا فهمید آرترز داشته و کلا اگه نمیدونست فکر میکنید چی میشد..هیچی 20 سال دیگه زندگیشو میکرد آخرش فلج میشد میمرد!!!
مرگ چیزیه که سراغ هممون میاد از دنیا انتظار روز بی درد نداشته باشین درد با انسان زندگی میکنه درداتون رو بپذیرین سالم زندگی کنین برین استخر برین زیر آفتاب حموم آفتاب بگیرید از انواع گیاه ها برای شکمتون استفاده کنید چیزی که جواب داد خوبه...منتظر نمونید که کسی براتون کاری کنه همه چیزو خودتون امحتان کنید ...نزارید عمرتون هدر شه حیفه عمری که میشه به عشق و حال باهاش سر کرد اگرم یه دفعه یه بادی در رفت و نفهمیدین بعدش عکس العمل های مردم رو دیدین بخندین یه لبخند بهشون که آره من بودم :)) به درک که کی چی فکر میکنه من حالا توی دلم نمیگم به درک میگم به یه چیزی .در کل به درک هم واسه خانما هم واسه خانما ;)

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: بابا بیخیال
پستارسال شده: یکشنبه شهریور 24, 92 11:37 pm 
آفلاین

دمت گرم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 26, 92 1:55 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
کلا حرفات جالب بود...

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 10:14 pm 
آفلاین

محل اقامت: تهران
حساسیت بیش از حد خودمون به این موضوع باعث شده به جای لذت سهم ما از زندگی حسر ت باشه و از زمانی که به این باور رسیدم که ibs ساخته افکار خودمه و فقط یک توهمه و از زمانی که نسبت به این مساله بی تفاوت شدم احساس بهتری از زندگی دارم مثل قبل دانشگاه می رم به کارم با قدرت ادامه می دم و تا زمانی که خودمون به این نتیجه نرسیم که بایستی دیفالت ذهنی خودمون رو نسبت به ibs تغییر بدیم نمی تونیم با آرامش زندگی کنیم / تغییر رو باید از خودمون شروع کنیم

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 17, 93 10:06 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

این b_pcmaster چه آدم جالبیه :دی
ایول داداش کارت درسته :)
واقعـــــــــــــا 80 درصد مشکل ما فکریه!
منم دوران یونی خیلی عذاب میکشیدم.. یونی که تموم شد 6 ماهی بیشتر خونه بودم. باور میکنید اصلا یادم رفته بود همچین مرضی دارم :دی
ولی الان دو سه ماهه دارم یه جا کلاس میرم و بازم انگار یادم افتاده ibs رو!
واسه همین همه علایمم عود کرد!
بابا مشکل من و شما اینه زیادی حساسیم
فکر کردیم همه ی دنیا بیکارن نشستن ببینن ما شکممون صدا میده یا نه
فوقشم صدا بده فکر کردی چی میگن مردم پیش خودشون؟
فلانی گشنشه :)
همیـــــــــــــــــــــن
البته بگم منم که دارم اینجا واسه شماها نطق میکنم هنوز این حساسیتای مزخرفُ دارم والا اینجا چیکار میکردم :دی
ولی دارم تمرین میکنم با خودم
میخوام شاد زندگی کنم
گوربابای حرف مردم
باور کنید بتونیم خودگوییامون رو عوض کنیم اصن این ibs بای بای میکنه واسه همیشه باهامون
به خدا خیلیــــــــــــــآآآآ این علایمُ سال هاست دارن ولی بنده خداها اصن نمیدونن بهش میگن ibs
البته من فکر میکنم وضع اونا بهتر از ماست
چون این وسواس فکریُ حداقل ندارن..
من بازم میام :)

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 17, 93 10:20 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏کسی‏ ‏که‏ ‏دایم‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏میتونه‏ ‏اینطور‏ ‏رفتار‏ ‏کنه‏ ‏نه‏ ‏نمیتونه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 18, 93 10:02 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

ابدا....!!!!!!

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 16, 93 9:31 pm 
آفلاین

من حسابي خستم ديكه بريدم اي خدا داريم تاوان جي رو ميديم ي بار نشد صب بلند شم حالم خوب باشه سر اين مريضي كلي موقيعت از دست دادم :cry: من دو هفته ديكه ميخوام برم كولونسكبي اميدوارم بكن سرطان داري بهتر از اي بي اسه فوقش ميكن جند ماه ديكه ميميري راحت ميشم جقد خوب كه شما قرصي جيزي ميخوريد حداقل ي مدتي خوبيد من بيجاره هيج جيز كمي خوبم نمي كنه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 16, 93 9:48 pm 
آفلاین

جقد خوب كه شماها اميدواريد ولي من... ديكه قرص نميخورم كار هر روزم شده كريه جرا اينجوريه اخه ولي ي جيزم هس ميكن خدا هر كيو بيشتر دوس داشته باشه بيشتر اذيت ميكنه يني واقعني خدا دوستمون داره؟راستي عذر ميخوام اينجا بست كذاشتم كلا من ضد حالم

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 17, 93 10:15 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام دوستان ای بی اس با گریه و زاری درست نمیشه ما باید یکم بیشتر از لحاظ روحی خودمون رو تقویت کنیم چون بیماری ما سایپرسوماتیک هستش یعنی جزو بیماری های روان تنی این چیزیست که روح اشفته و زودرنج ما است که تن ما را ازار میده نذارین ای بی اس اعتماد به نفس رو ازتون بگیره چون این مریضی ادم رو که نمیکشه فقط جلوی پیشرفت و ارزوهاشو میگیره اگه نتونی ای بی اس رو قبولش کنی ضربه فنیت میکنه من که یکم بیخیال شدم ولی هنوز راه زیاده تا زود رنج بودن خودم رو کمتر کنم چون مشکلات زندگی و بیکاری از یک طرف حرف های بعضی ها از یک طرف

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید