انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 10:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
گاهي اوقات به بيماري‌اي مبتلا هستيم که شايد براي عموم مردم جامعه شناخته شده نباشد و کنجکاوي آنها را برانگيزد يا آن را با ساير بيماري‌ها اشتباه بگيرند و سعي کنند راه‌حل نشان دهند. متاسفانه يکي از مسائل مشکل‌ساز در جامعه ما همين دخالت مردم در زندگي هم است. متاسفانه در مورد اين موضوع که نبايد در زندگي ديگران دخالت کنيم و نبايد به خود اجازه دهيم راحت درباره مشکلات خانوادگي يا حتي ظاهري مردم چيزي بپرسيم و حرف بزنيم، در جامعه ما فرهنگ‌سازي نشده و ما چاره‌اي جز فراگيري مهارت برخورد با اين رفتار را نداريم.
وقتي يکي از اطرافيان، همکاران يا دوستان در مورد بيماري ‌‌شما سوال مي‌کند، هيچ نيازي نيست کل ماجرا را تعريف کنيد. مي‌توانيد خيلي خلاصه پاسخ دهيد: «بله، به پزشک مراجعه کردم و تحت‌درمان هستم.» اگر بخواهيد در مورد بيماري‌تان دقيق صحبت کنيد، مجبوريد به سوال‌هاي بعدي هم پاسخ دهيد و حتي ممکن‌است نوع نگاه‌ها به شما تغيير کند و درنهايت به جايي برسيد که آشنا و غريبه برايتان دلسوزي مي‌کنند و احيانا بخواهند پزشک مجرب ديگري به شما معرفي کنند. حتي اگر فردي اين کار را کرد، باز هم شما مي‌توانيد مودبانه شماره پزشک را از او بگيريد و بگوييد مراجعه مي‌کنم تا موضوع منتفي شود. مهم اين است که اعتماد‌به‌نفس خودتان را حفظ کنيد و سعي کنيد با واقعيت کنار بياييد. اجازه ندهيد مشکلات ظاهري، فعاليت‌هاي اجتماعي شما را تحت‌تاثير قرار دهد. اگر خودتان مشکل را پذيرفته‌ايد، لزومي ‌ندارد به خاطر حرف و رفتار مردم به هم بريزيد.
دکتر پروين ناظمي (روان‌شناس)
منبع: هفته نامه سلامت

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 12:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
مرسی آرش جان
آره واقعا تو ایران مردم بیش از حد فضولن، شایدم منظوری هم ندارن اما کرم دارن که سرک بکشن تو زندگی دوستان و آشنایان،
دو دقیقه نمیشه با کسی حرف زد سریع پسرخاله میشه سوال خصوصی میپرسه، من خیلی وقته سعی میکنم یا جواب ندم یا بگم دوس ندارم در موردش حرف بزنم

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 12:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من به خاطر ای بی و اینکه کامل نمی تونستم غذا بخورم، لاغر شدم. در ایران لاغری یعنی معتاد شدن یا داشتن یک بیماری جدی.
کنجکاوی همکارا خیلی اذیتم می کرد، اونها در واقع دنبال حقیقت نبودن بلکه می خواستن از زبان خودم بشنون که مثلا معتاد شدم یا سرطان دارم. :(
خیلی خوبه که انسان در زندگی عادت کنه به حرف مردم اهمیت نده.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 1:23 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام به دوستان عزیز.
ارش جان این موضوع که میگی برای منم پیش اومد.
چرا این قدر لاغر شدی .مگه نون نمی خوری.میگفتن رفتی سراغ سیخ و سنجاق .هر کی یه چیزی میگفت .
این حرفا افسردگی منو 10برابر میکرد .
باید اینو در نظر گرفت که این روز ها تموم میشه و تمامی این بچه ها که میان مطلب می نویسن درددل میکنن خوب میشن.
زمان میگذره و علم هم پیشرفت می کنه بخصوص علم پزشکی
اما فرهنگ ما ایرانی ها عوض نمیشه.
من امیدوارم که این بیماری راه درمان داره وبالاخره همه ی ماها درمان میشیم.عین روزهای که به راحتی تو جمع می رفتیم میخندیدیم با بقیه گپ می زدیم. توی مهمونی و عروسی می رفتیم.
زمستون تموم میشه رو سیاهی به زغاله میمونه.رو سیاهی به ای بی اس میمونه.
به امید بهبودی تمام کسایی تواین دنیا که به این بیماری مبتلا هستن.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 1:07 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من 10 کیلو لاغر شدم اما خدا رو شکر همه می دونند که از سیگار نفرت دارم حتی خیلی ها جلوم مراعات میکنند و سیگار نمیکشند داستان معتاد برا من یکی صدق نمیکنه و تا حالا کسی مثل شما به من چیزی نگفته البته میگن یه خورده بخور الان شدی اسکلت (صمیمی ها)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 12, 92 4:49 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من همیشه سعی کردم قبل ازینکه دیگران درمورد من یا بیماریم قضاوت کنن ( البته من مشکل خودم رو بیماری نمیدونم ) درموردش بهشون توضیح بدم..البته نه اینکه بیام کل شجره نامه مو بهشون توضیح بدمااا ولی حداقل اینو گفتم که من وقتی یه سری غذاهارو نمیخورم راحتترم.. یااگه بخاطر حالم گاهی مهمونی اینا نرم ( که اکثرا سعی میکنم برم) درس و دانشگاهو چیزای دیگه رو بهوونه میکنم.. چون نمیخوام نقطه ضعف دست کسی بدم.. منم زود زود وزن کم میکنم... اکثرا هرکی منو میبینه میگه وای چقده لاغر شدی دختر.. آخه یکی نیس بهشون بگه من درمورد وزنم از شما سوالی کردم؟ حالا بیای چاقم بشی ده تا رفرنس برات رو میکنن که لاغر شو و چاقی ضرر داره و هزار تا حرف دیگه.. کلا من فهمیدم اکثر آدمای دور بریمون ذهنشون گنجایش خاصی داره که ازون حد فراتر نمیره.. بهترین کار اینه صورتمون رو با سیلی سرخ نگه داریمو خم به ابرو نیاریمو تاحدامکان درمورد آی بی باهاشون حرفی نزنیم.. چون این مسئله رو درک که نمیکنن هییییچ به چشم یه آدم مریض و بدبخت به آدم نگاه میکنن.. بعد 7/8 سال تجربه ی آی بی اینجور چیزا دستگیر من شده واقعا..

ولی یه چیزی که منو خیلی عذاب میده بیرون رفتن با دوستانه...آی بی اس من از نوع D و احساس فوریت دردفع هس.. خوب برامن بیرون از خونه رفتن مخصوصا مسیرهای خیلیییی دور از خونه سخته.. وقتی با ماشین جایی میرم خیلی راحتم ولی برای گشت و گذار با پای پیاده یا اتوبوس و تاکسی بیشتر وقتا اذیت میشم و بیخودی استرس میوفته به جونم.. ولی دوستام که اینو نمیدونن.. دائم ازم میخوان باهاشون بیرون برم.. منم مجبور میشم هربار یه بهونه ای بیارم.. خیلی وقتا ازم ناراحت میشن یا مستقیم و غیر مستقیم بهم متلک میندازن که تو بی روحی و تنبلی ! چندبار به چندتا از دوستام علنا گفتم من روحیاتم فرق میکنه و تو خونه بهم بیشتر خوش میگذره ولی قانع نشدن.. :( اینم به معضلیه براخودش!

به امید روزی که زودتر درمان آی بی اس پیدا بشه

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 10:27 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
اجازه بدهید جکی تعریف کنم.
به حاج آقایی می گویند که اینقدر به مانتو خانومها گیر نده. مانتو و لباس جزء مسائل خصوصیه.
حاج آقا می گه: البته اگر مانتو بلند باشه جزء مسائل خصوصیه و من باهاش کاری ندارم. ولی اگر کوتاه باشه جزء مسائل عمومیه و من باهاش کار دارم. :lol:

حالا جریان این نشت ما هم ، اگر بدون بو باشه، جزء مسایل خصوصیه. ولی اگر با بو باشه جزء مسایل عمومیه و به همه مربوطه. البته حق هم دارند.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 7:31 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دیگران نشت گاز در ما را اصلا به عنوان بیماری نگاه نمی کنند چون در اکثرا افراد جامعه از این مشکل ما اصلا اطلاعی ندارند نمی دانند که ما بیماریم به همین خاطر یا واکنش منفی به ما نشان می دهند یا اینکه سعی می کنند از ما فاصله بگیرند

بالا

عنوان پست: كنترل خروج گاز
پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 8:03 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- آيا كسي مي تواند جلوي دفع گاز را بگيرد؟
جواب: حتي يك فرد سالم هم به زحمت و فقط در صورتيكه جحم گاز كم باشد، مي تواند جلوي خروج گاز را بگيرد.
- آيا كسي مي تواند به عمد گاز روده خود را خارج كند؟
جواب: فقط در صورتيكه شخص در آن لحظه نفخ داشته باشد.

نتيجه: بي معني است كسي را بابت گازي كه از روده اش خارج شده شماتت كنيم و او را متهم كنيم به عمد اين كار را كرده است.
كسي كه گاز از روده اش خارج شده به نوعي بيمار است و در نتيجه اعتراض به او بي معني است.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:30 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

جملات زير را در پوسترهايي در مورد بيماري اوتيسم در وب گردي پيدا كردم. كافيست جاي اوتيسم بگذاريد آي بي اس.

AUTISM, please don't judge, be kind - be patient

AUTISM is not a disease, Don't try to cure us, try to understand us

http://www.cafepress.com/+autism+posters

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید