ALIREZA3818 نوشته است:
من جدیدا تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم عفونتی که همزمان با تنش عصبی فرد رخ میده پایانه های عصبی روده رو تخریب یا خراب میکنه در نتیجه عملکرد صحیح و در موقع مناسب روده ار خود نشان نمیده و به هر میکروب و باکتری واکنش تعمیم کننده میده . تمام انسانهای سالم هم درد یبوست و نفخ و اسهال رو تجربه کردن ولی نه بصورت روتین و منظم مثل ما . اعصاب روده انها قدرت تشخیص داره نه مثل ماها که فقط قدرت تعمیم داره.
اين تحليل به نظر منطقي ميرسه(اينكه اعصاب روده واكنش غلط يا افراطي نشون ميدن) ولي يك سوال اينه كه چرا روده ترميم نميشه چون اصولا بدن قدرت ترميم كنندگي بالايي داره مثل زخم معده كه ترميم ميشه.من در اين چند سالي كه اي بي داشتم از لحاظ رژيم غذايي و طرز زندگي خيلي رعايت كردم و انتظار داشتم كه بدن خودشو ترميم كنه كه اين اتفاق نيافتاد.
در مورد اي بي اس همچنان نظرات زيادي وجود داره مثلا يك نظريه جديد در مورد نقش صفرا در اين بيماري است بطوري كه در اسهالي ها صفرا بيش از حد ترشح ميشه و در يبوستي ها كمتر. حتي يك هورمون هم كشف شده كه كمبود آن باعث افزايش غيرعادي صفرا ميشه.
ضمنا شديدا موافقم كه اين طرز فكر كه اي بي اس بيماري نيست و فقط از استرس ناشي ميشه و فقط آدمهاي حساس دچار اون ميشن و . . . فقط ما را گمراه ميكنه و پيدا كردن درمان اونو به تاخير ميندازه.