انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه دی 25, 92 4:49 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با سلام به دوستای ای بی اسی عزیز
امیدوار حال همتون خوب باشه خیلی وقت بود نیومده بودم .
دوستان میدونم شما ها خیلی دارین سختی میکشن ولی واقع تا حالا برا درمانتون چه کار کردین . مثلا خود من این بیماری رو داشتم و فهمیدم به خاطر محیط زندگیم هستش کلی پول تو تهران بهم میدان اومدم شهرستان با 30 درصد اون حقوق ولی سلامتیم کاملا برگشت.
یا یکی از دوستام همش قرص میخورد بعد که ترک میکرد دوباره حالش خراب میشد یه بار با هم رفتیم دکتر گفت این بیماری جوری هست که هرکسی یه شیوه روش تاثیر داره
بهش گفت تو باید بدونی این بیماری مزمن هست یه سری قرص داد تا 5 ماه مصرف کن اینم تو این 5 ماه کاملا راضیه هیچ عارضه ای هم نداره و کاملا عادی داره زندگی میکنه
(نسخش ناشتا کولوفک 200 بعد از نهار کپسول نعنا سوپرمینت و بعد وعده غذایی پربیوتیک بود دو وعده هم دی سکلومین یه قرص ارامبخش هم بود که اسمشو نمیدونم و رو برنامه روزانه ورزش
شنا و دو هم هست)
خلاصه دوستان آیا برای این نارحتی مزمن شما درمان طولانی انجام دادین ؟ ( مثلا برای همیشه محیط زندگی رو عوض کنید یا در دراز مدت قرص مصرف کنید)

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه دی 26, 92 12:28 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
من برای درمان بیماریم اول به یک متخصص گوارش مراجعه کردم ایشون یه سری دارو واسه من تجویز کردن ولی تاثیری نداشت و منو پیش یک متخصص اعصاب فرستادن که ایشونم برای من داروی اعصاب تجویز کردن که تا حدودی موثر بوده. آقا میلاد این دیسیکلومین که گفتین من خودم برای خودم تجویز کردم به نظرم خیلی خوب جواب میده. یه داروی ضد اسپاسمه پیشنهاد میکنم امتحان کنید. فقط از عوارضش یبوسته ولی برای کسانی که اسهال و نفخ دارن خیلی خوبه ولی الآن یه مدته که دیگه پیدا نمیشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 26, 92 2:32 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنون از پاسختون منظورم اینه که دارین دراز مدت قرص مصرف میکنین؟ یا وقتی خوب میشین میزارین کنار؟

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 12:53 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بچه ها دی سیکلومین واقعا برای نفخ خوبه؟ چون من چند سالی بود کلیدینیوم سی میخورم ولی الان کاملا برام اثرشو از دست داده..
کلا خوشحال میشم اگه قرصی رو میشناسین که واقعا برا نفخ اثر داره بهم معرفی کنین/مرسی

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 1:01 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آقای میلاد بیرجندی ممنونم از پست خوبتون.من کلا پستایی که درمورد تجربیات دوستان آی بی هستش رو خیلی دوس دارم..

من عین پیرزنا یه مشت قرص همیشه تو کیفم هست که هرجا میرم حتما حتما باید پیشم باشه یعنی اگه نخورمم اگه تو کیفم باشه احساس آرامش میکنم..
اگه امکانش بود منم دوس داشتم محیط زندگیمو عوض کنم ولی واقعا نیست..بنظر من کارخیلی خوبی کردین مهم آرامش و سلامتی شماس.. آدم اگه بالاترین درآمدم داشته باشه ولی تنش سالم و دلش خوش نباشه هیچچچ ارزشی نداره وبیشتر باعث تشویش میشه تا آرامش..

اگه از درمانای خودم بخوام بگم.. من بعد کلی دکتر رفتن و داروخوردن تازه به این نتیجه رسیدم بدنم شدیدا به قرصای اعصاب و ضدافسردگی اینا واکنش نشون میده و تاثیر خیلی بدی برام داره.. قرصم درحال حاضر به صورت مداوم چیزی نمیخورم اما پرانول و لوپرامید و کلیدینیوم سی درمواقع خیلی ضروری میخورم.. البته کلیدینیوم سی دیگه هیچ اثری بهم نداره..
ولی اگه از ارشد قبول بشم مجبورم دوباره به صورت مداوم قرص بخورم..

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 2:19 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
من از اول که بیماریم شروع شد پیش چند تا دکتر میرفتم که همشون قرص دایجستیو و قرص اسانس نعنا و داروهای دیگه مینوشتن که اصلا جوابگو نبود...تا دوسال پیش که پیش یه فوق تخصص گوارش رفتم واون هم نزدیک به 50تومن دارو برام برا حدود دوماه نوشت وگفت اگه جواب نداد کلونوسکوپی کردم.داروهایی که گفته بود رو مصرف میکردم ولی بگی برا یه روز هم جواب ندادند یا خیلی خیلی تاثیر خفیفی داشتند...بعد به سراغ درمان گیاهی باسیاه دانه وعسل،گلپر وآویشن و نعنا ودور سه تا دیگه رفتم که میتونم بگم سیاه دونه با عسل جواب میداد ولی هم خیلی طمعم بدی داشت وشاید اثر میذاشت وشاید نه ولی در کل اون موقع برام بهترین راه حل بود.....حدودا پارسال همین موقع ها بود شروع به مصرف آنتی بیوتیک های مترونیدازول و بیسموت کردم و تا یه مدت خیلی خوب جواب دادن ولی بعد نه....!
الانم حدود 6ماهه دارم یه قرص ضد افسردگی با قرص کلدینیوم سی مصرف میکنم.که خدارو شکر خیلی تاثیر گزار بوده.از دوستانی که تجربه مصرف مداوم قرض ضد افسردگی یا اعصاب دارن خواهش میکنم تجربیاتشون رو در اختیارمون بزارن.
سوالی بود در خدمتم

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 4:52 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

m1988 نوشته است:
. . . این دیسیکلومین که گفتین من خودم برای خودم تجویز کردم به نظرم خیلی خوب جواب میده. یه داروی ضد اسپاسمه پیشنهاد میکنم امتحان کنید. فقط از عوارضش یبوسته ولی برای کسانی که اسهال و نفخ دارن خیلی خوبه ولی الآن یه مدته که دیگه پیدا نمیشه.

قرص هيوسين و كلوفك همون كار ديسيكلومين را انجام مي دهند. همانطوري كه گفتيد جزو داروهاي ضداسپاسم هستند كه براي كاهش درد مناسبند و چون باعث يبوست ميشن براي افراد گروه D هم خوبه.

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 11:17 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

آقا میلاد من داروی اعصابی که مصرف میکنم اسنترا هستش و طولانی مدت مصرف کردم و هنوزم مصرف میکنم چون به محض قطع کردن دوباره حالتای اضطراب و استرسم برمیگرده که رو آی بی اسم تاثیر میذاره. در مورد دیسیکلومین هم میتونم بگم تنها داروی گوارشی که رو من اثر داره همین دیسیکلومینه.تا حال هر چی داروی گوارشی از جمله کولپرمین،بیسموت ساب سیترات،دایمیتیکون،سایمیتیکون و حتی پروبیوتیک خوردم کاملاً بی اثر بوده.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 5, 92 12:30 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من 6 سال آی بی اس دارم.اولین بار پیش یه متخصص گوارش رفتم که بعد از اندوسکوپی گفت هلیکو باکتری داری یه سری آنتی بیوتیک داد دوباره اندوسکوپی کردم گفت هلیکوت خوب شده اما باز درد داشتم در ناحیه چپ زیر قفسه سینه بعد از اون باز رفتم پیشش چندبار کولونوسکوپی کرد گفت رودت سالمه کلوفک نوشت چند ماه خوردم خوب شدم همین که قطع کردم باز درد سراغ امد دوباره پیشش رفتم گفت آی بی اس داری هر وقت درد داشتی یه کلوفک بخور بعد از یه مدت دیگه کلوفک جواب نداد سال 3 مریضیم پیش یه متخصص طب گیاهی رفتم که 3 دوره سم زدایی نوشت که یه 10 کیلو کم کردم که تا الانم به وزن قبلیم دیگه برنگشتم تا 3 ماه هم بعد از این دوره 70 درصد خوب بودم اما بعد 3 ماه دوباره دردها برگشت بعد اونم پیش چندتا متخصص گوارش رفتم که اونا هم کلدینیوم سی و قرص نعنا و فلوکستین نوشتن چیزای که اکثر شما ها مصرف کردید یه ماه اول فقط دارو اثر داشتن بعد از اون بی اثر بودن.چند ماه پیش طب سوزنی رفتم(13 جلسه) که اثر نداشت.الانم به خاطر این دردها دچار اضطراب وسواسی جبری و فوبیای اجتماعی شدم که پیش یه متخصص مغز و اعصاب میرم که این عوارض پیش اومده از درد آی بی اس تا 30 درصد کم کرده تا حداقل به کارای اجتماعیم تا حدودی بتونم برسم فکر کنم این هم بعد از یه مدت تاثیر نداشته باشه. داروهای اعصاب که الان مصرف می کنم زاناکس،قطره تریمیپرامین،قرص دونئورین هست.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 5, 92 3:54 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام حسین آقا ببین شما باید اول ذهنتو کنترل کنی و اصطلاحا خودتو مدیریت کنی احتمالا شما تو شرایط استرس زا زیاد قرار میگیرین که ان شاالله با رفتن به پیش متخصص حل میشه.
ببینید من هم دقیقا همین جوری بودم ولی محیطمو عوض کردم مشکل حل شد نمیگم شما محیطتو عوض کن ولی محیط رو باید مدیریت کنی
درپناه حق ان شاالله روزای خوب میان
یه کسی یه جایی یه جوری یه چیزی صبر داشته باش صبر

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید