انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:47 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 23 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه بهمن 6, 92 1:02 am 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
دوستان سلام

برای پیگیری این دارو باید با European Medicines Agency یا همون سازمان داروی اروپا مکاتبه کنیم و در مورد این دارو ازشون اطلاعات بگیریم.

آدرس این سازمان برای مکاتبه : http://www.ema.europa.eu/ema/index.jsp? ... 05806499f0
حالا احتیاج به یک متن انگلیسی صحیح و با جملات رسمی و درست هست دوستانیکه می تونند کمک کنند لطفا اعلام آمادگی کنند.

تاریخ خبر هم مربوط می شه به 22/9/2012 یعنی 22 September سال 2012 به نقل از خبرگزاری رویترز هست.

توی نامه می خوام بنویسم که در این تاریخ به نقل از خبرگزاری رویتر اعلام شده که محققان سازمان دارویی اروپا داروی جدیدی در مورد ibs تولید کرده اند اسم دارو چی هست و نتایج اون به چه شکل هست.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 3:29 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
ممنون از پیگیریتون آقا آرش ، لطفا هر کدوم از دوستان که میخواهند نامه را تنظیم کنند موارد دیگه مثل
1-مدت درمان به چه صورت هست ؟
2- چطور میشه دارو را تهیه کرد؟ و هزینه اش ؟ و موراد دیگه .

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 7:35 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام بچه ها تورو خدا داروها بذارین کنار بیماری ما با هیچ نوع دارویی قابل درمان نیست بچه های که با دارو های اعصاب مدتی بهتر میشن موقتیه و اصل بیماری تو بدنشون وجود داره من بیش از 40 روزه که خام گیاه خوارم وداره هر روز حالم بهتر میشه اگه درمانی هم باشه ازین طریقه نمیخوام زود قضاوت کنین برین تحقیق کنین کتاب های ارشاویر در اونسیان رو بخونید و تو سایت خام گیاه خواری خیلی زیاد مصاحبه های هست ازبیماران شفا یافته حتی چند مورد سرطان روده که کاملا درمان شدن بدون هیچ دارو یا شیمی درمانی فقط با خام گیاه خواری . من هم اوایل باور نداشتم اما هر روز بهتر ازدیروزمیشم والان به این روش ایمان اوردم من این راهو ادامه میدم و مطمئنم درمان میشم بچه هایی که توتهران هستن میتونن برن انجمن خامگیاه خواری .اگه تا صد سال دیگه هم منتظر دارو برای درمان ای بی اس باشین بی نتیجه هستش .من الان محدودیت غذایی ندارم حالا میفهمم قبلا چقدر خودمو از خوردن غذا های سالم محدود ومحروم میکردم .به امید درمان همه ای بی اسی ها

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 7:42 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من به شما اطمینان میدم که هیچ نوع کمبود پروتئین یا ب 12 نداشته باشین هیچ اتفاقی نمیفته من چند هفتس گوشت و غذای پخته نخوردم زنده ام و از قبل خیلی پر انرژی تر .فقط 1 ماه امتحان کنین بعد در مورد این روش سالم تغذیه ای قضاوت کنین

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 10:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

با سلام

سایه روشن عزیز از اینکه این رژیم غذایی با بدن شما سازگار هست و باعث بهبودی شما شده بسیار خوشحال هستم امیدوارم بهبودی شما به مرز 100 درصد برسه ولی نکته ایی رو فراموش نکنید سیستم بدنی انسان ها متفاوت و نسبت به غذا ها و داروها واکنش متفاوتی از خودش نشون می ده. همان طور که داروهایی که یک روانپزشک تجویز می کنه و برای عده ای سودمند هست و برای عده دیگر تاثیری ندارد.

این حرکت ما هم در کنار دیگر روش ها می تونه مثمر ثمر باشه. اصولا ما در این انجمن گرد هم آمده ایم که روش های مناسب رو با هم اشتراک بگذاریم تا به امید خدا بتونیم از این گرفتاری رها بشیم.

داشتم در مورد هورمون استرس(کورتیزول) جستجو می کردم به این نتیجه رسیدم که در بیماران IBS میزان این هورمون مخصوصا در صبح ها افزایش پیدا می کنه که باعث ایجاد ناراحتی گوارشی می شه. دانشمندان معتقد هستند با بالانس شدن این هورمون در بدن افراد مبتلا به IBS می توان به بهبود آن امیدوار بود.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 10:54 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

ممنون آقا آرش از اینکه نتیجه جستجوهاتون رو در اختیار ما هم میذارین. اتفاقاً همین مساله هورمون کورتیزول رو دکتر هم به من گفت. میدونین من تمام مشکلم صبح ها موقع از خواب بیدار شدنه.بعضی روزا موقع از خواب بیدار شدن یه حالت گرفتگی در شکمم دارم. ولی بعضی روزها هم خیلی عادی ونرمال هستم. و فکر میکنم دلیل بی اختیاریم هم همین اسپاسم هستش.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 11:05 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سایه روشن جان خیلی خوشحالم که داری نتیجه میگیری. ولی منم معتقدم همونطور که آی بی اس از فردی به فرد دیگه متفاوته درمانشم برای هر کس فرق میکنه.سایه جان من یه سوالی داشتم ازت نمیتونستم تو فروم بگم برات پیغام خصوصی گذاشتم.دیدی؟؟؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 8, 92 9:03 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بچه ها از من گفتن بود با این مقاله های به ظاهر علمی که میخونین خودتون رو گول نزنین تنها یه دلیل برای بیماری ما هستش اونم اینه که سلول های دستگاه گوارش ما وضیفشون رو خوب انجام نمیدن چون در طول این سال ها با تغذیه ی ناسالم و داشتن استرس و نداشتن تحرک و خوردن داروهای شیمیایی مریض و ضعیف شدن خواهش میکنم از همه بچه ها فقط یه ماه خام گیاه خواری مطلق کنن مطمئنم خودتون حرفای منو تایید میکنید هیچ دارویی قادر نیست روده های مارو سالم کنه الا تغذیه صحیح. باید خودتون بیاین تو این راه تا بفهمین من چی میگم اینو بیاد داشته باشین که بدن انسان خاصیت خود درمانی داره .فقط یه اراده ی محکم می خواد

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 8, 92 9:14 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خامخواری+و+درمان+دیابت+چاقی+فشارخون اینو سرچ کنید کلیپ های تصویری زیادی داره از بیماران شفا یافته

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 9, 92 11:01 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سایه روشن جان بالای صفحه سمت راست کنار کنترل پنل کاربر، قسمت پیغام های خصوصی رو کلیک کن. ایمیلم رو هم برات فرستادم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 23 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید