انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: IBS ، PND ، سينوزيت.
پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 10, 92 9:52 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: اصفهان
IBS به عنوان يك اختلال عملكردي (FUNCTIONAL ) در نظر گرفته ميشود و علل عضوي و يا بيوشيميايي و حتي عفوني براي آن مطرح شده است. ارتباط بسياري از عوامل خطر با IBS بررسي شده است. براساس مشاهدات مجريان طرح، شيوع PND ( POST NASAL DISCHARGE ) در ميان افراد مبتلا به IBS بسيار بيشتر است و با درمان سينوزيت علائم IBS بهبود مييابد. اين مطالعه با هدف تعيين ارتباط PND با IBS انجام شد.
نتايج مطالعه در مورد رابطه بين سابقه سينوزيت و IBS و همچنـين PND و IBS يك رابطه كاملا" معني دار آماري را نشان داد و از اين ارتباط مي توان چنين نتيجه گيري نمود كه عفونت سيستم تنفسي بخصوص سيستم تنفسي فوقاني با IBS همراهي دارد. نتايج مطالعه آقاي TM - KENNEDY و همكاران نشان داد كه يك اختلال زمينه اي باعث بوجود آمدن مشكل گوارشي و تنفسي با هم مي شود. در اين مطالعه رابطه بين IBS و BRONCHIAL HYPERRESPONSIVENESS نشان داده شده است(9). وجود اين اختلال در اين بيماران ممكن است بعلت ترشحات پشت حلق (PND ) بوده باشد.
همچنين نتايج مطالعه آقاي T - TAKAHASHI اختلال كيسة صفرا و همراهي آن با IBS را نشان داد. از اين مطالعه چنين نتيجه گيري شد كه IBS يك اختلال ژنراليزه است كه در آن عضلات صاف در سرتاسر بدن درگير ميشوند.(10).
بـا تـوجـه بـه ايـن مطالعه و دو مطالعه قبلي مي توان نتيجه گيري نمود كه IBS يك اختلال منتشر است كه در آن درگيري مخاطهاي بدن ازجمله مخاط سيستم تنفسي فوقاني وجود دارد.
ورود ترشحات پشت حلق به داخل سيستم گوارشي شايد تشديد كننده علائم IBS و باعث مراجعه بيماران به مراكز درماني باشد. به هر حال لازم است بيـــماراني كه با تشخيص IBS تحـت درمان قرار مي گيرند از نظر عفونت سيستم تنفسي فوقاني بخصوص سينوزيت نيز بررسي شوند.
نتيجه گيري: براساس نتايج اين مطالعه عفونتهاي دستگاه تنفسي فوقاني بويژه سينوزيت با IBS همراهي دارد و مطرح كنندة اين موضوع است كه شايد IBS يك اختلال منتشر است كه در آن سيستمهاي مختلف بدن درگير مي باشند.
لینک مقاله:
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... _SJln2N6Aw

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 10, 92 10:31 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
موضوع جالبی است من خودم حدود یکسال بود که سینوزیت داشتم و بخاطر آن آنتی بیوتیک مصرف می کردم که علایم IBS شروع شد. حتی به نوعی نمی تونم بگم کدامیک اول شروع شد. در واقع سه مشکل من تقریبا همزمان بود:
1- آی بی اس 2- استرس و اضطراب 3- سینوزیت
برای دو مورد اول دارو نمی خوردم یعنی نمیدانستم که بخاطرشان می توانم پیش دکتر برم ولی برای مورد سوم آنتی بیوتیک و مسکن می خوردم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 10, 92 12:05 am 
آفلاین
کاربر فعال

ممنون آقای آشنا ، موضوع جالبی ست منم سینوزیت داشتم اما وقتی خیلی کوچیک بودم این مشکل رو داشتم و همون موقع با دارو کاملا خوب شدم الان هر چی فکر میکنم این دو با هم همزمان نبوده اما باز هم یادم نیست ، اگر این نظریه درست باشه پس با خوب شدن سینوزیت چرا این مشکل کماکان پابرجاست؟ آیا شما هنوز سینوزیت دارید؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 17, 92 7:06 pm 
آفلاین
Admin

من اکثر وقتا احساس میکنم فقط با یه سوراخ بینیم دارم تنفس میکنم و یکیش حالت بسته داره ( نه که به خاطر سرماخوردگی باشه)
دکتر نرفتم که از نظر سینوزیت معاینه بشن اما به نظر خودم تنفسم عادی نیست

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 2:00 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ممنون عاطفه جون ازین مقاله خوبت.. خیلی جالبه..
بچه ها علایم سینوزیت چیه؟
منم بیشتر وقتا از دهنم نفس میکشم.. مخصوصا شبا.. به خاطر اون بادهن باز میخوابم :D ازون دسته آدما هستم که اگه دهنمو بگیرن خفه میشم :lol: بعدش تو سرما هم سردرد میگیرم..مخصوصا قسمت پیشونیم..
یه حسی بهم میگه درمان اصلی آی بی اس یه چیز خیلی راحتیه.. یه اختلال خیلی ساده که از بس سادس به چشم نمیاد!

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 18, 92 6:42 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من سينوزيت ندارم ولي پاييز و زمستان تو هواي سرد اغلب آبريزش بيني دارم و بعضي موقع ها مي بينم بي اختيار بخاطر كيپ بودن بيني دارم از دهن نفس ميكشم كه فكر كنم حالت خوبي براي سلامتي نباشه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 5:43 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

جالبه، منم همیشه یه مقداری ترشحات پشت حلق رو دارم . سیزده سالم بود که دچار ای بی از نوع LG شدم و در دوره بچگیم مرتبا توی فصل سرد آنفلوانزا و گلودردای شدیدی می گرفتم و دکتر همیشه برام انتی بیوتیک خوراکی می نوشت. ضمنا بینی ام هم گاهی مرطوب هست و بعد از ظهر ها کمی بینی ام می گیره.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 12, 93 3:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

منم که از بچگی سینوزیت دارم.. با بینی سخت نفس میکشم که دکتر گفت انحراف بینی دارم باید عمل کنم اینم از بچگی داشتم... تو هوای سرد کلا آبریزش بینی دارم..

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 15, 93 7:44 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام یچه ها به نظر من سینوزیت و ابریزش بینی بیشتر بخاطر ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن هستش و ربطی به ای بی اس نداره البته به تجربه به من ثابت شده

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 11:57 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آشنا نوشته است:
اجازه بدهید خاطر ه ای عرض کنم.
خانومم سنوزیت دارد . با هم به پیش یک پزشک متخصص گوش و حق و بینی که در کارش معروف هم است رفته بودیم. بعد از معاینه دکتر شروع کرد به نوشتن دارو. خانومم گفت: آقای دکتر، فلان داروی گیاهی هم در داروخانه ها است آیا می تونم ازش استفاده کنم؟

آقای دکتر که مرد مسنی بود و حدود 65 سال داشت جواب جالبی داد. دکتر گفت: دخترم. زمانه زمانه علم است. آن زمان که گیاهان دارویی مصرف می شد تمام شد رفت. علم آن زمان و داروهایی که در صد سال پیش هم شناخته شده بود و مصرف می شد با علم این زمان قابل مقایسه نیست. چرا دوست داریم در گذشته درجا بزنیم؟

دکتر خشایار احمدی جراح گوش، گلو و بینی در گفت وگو با ایسنا با تاکید بر اهمیت اصلاح رژیم غذایی غلط در درمان سینوزیت، گفت: بهبود علائم سینوزیت با درمان‌های طبیعی بهترین راهکار در پیشگیری از تشدید نشانه‌های بیماری است.
اصلاح رژیم غذایی غلط
احمدی اصلاح جیره‌ ‌غذایی غلط را از مهم‌ترین اقدامات درمان سینوزیت دانست و گفت: بیماران باید از یک رژیم اصلاح شده استفاده کنند. بسیاری از افراد دچار اختلال سینوس از اسیدیته رنج می‌برند. درنتیجه‌ جیره‌ غذای این افراد باید به سمت قلیایی منحرف شود. مصرف نمک باید به حداقل برسد، زیرا مصرف نمک به انباشت آب در بافت‌ها منتهی شده و سبب دفع کلسیم از بدن می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله‌ حاد بیماری، وقتی تب موجود است، بیمار باید از مصرف تمامی خوراکی‌های جامد پرهیز کند و فقط آب‌ میوه و سبزی تازه بنوشد که به نسبت نصف به نصف با آب رقیق شده است. پس ‌از فرو نشستن تب، بیمار می‌تواند از میوه‌ خام کم کالری و سبزی همراه با آب میوه‌ خام به مقدار زیاد استفاده کند.
احمدی افزود: بعد‌ از رفع نشانه‌های حاد، بیمار به تدریج می‌تواند از جیره‌ ‌غذایی متوازن شامل سه گروه خوراکی اصلی یعنی دانه‌ها، مغز آجیل و غلات، سبزی‌ها و میوه‌ها استفاده کند.

اجتناب از مصرف ادویه جات و آرد سفید
این جراح گوش، گلو و بینی تصریح کرد: افراد دچار سینوزیت باید به‌ طور کامل از مصرف اغذیه‌ سرخ‌ کرده و نشاسته دار، قند سفید، آرد سفید، برنج، فرآورده‌های ماکارونی، پای، کیک و ‌شیرینی بپرهیزند.
وی افزود: همچنین باید از مصرف ادویه‌های ‌تند، گوشت و فرآورده‌های گوشتی پرهیز کنند. برای شیرین‌ کردن خوراکی‌ها می‌توان از عسل استفاده کرد. برای هر وعده‌ غذا باید از خوراکی‌های تازه برای طبخ استفاده شود.
احمدی گفت: باید از سبزی به ‌مقدار زیاد استفاده شود. تمامی انواع میوه‌ها به استثنای میوه‌های تیره‌ مرکبات مثل لیموشیرین، لیموترش، پرتقال و گریپ‌فروت قابل استفاده است. شیر حاوی کلسیم بوده و باید به مقدار زیاد استفاده شود زیرا در غلبه بر التهاب بافت‌ها مؤثر است.

مصرف گیاهان تند موجب بهبود علائم می‌شود
وی گفت: یکی ‌از مؤثرترین تدبیرها در مشکلات سینوس، مصرف گیاهان تند و تیز مانند سیر و پیاز است که سبب شکسته‌ شدن و از بین ‌رفتن احتقان مخاطی از طریق مجرای تنفسی می‌شود. برای این کار باید از مقادیر کم شروع کرد و مقدار خوراک را به ‌تدریج افزود. با افزودن مقدار اندکی از این گیاهان به غذای معمولی می‌توان نتایج سودمند آن را ملاحظه کرد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید