از توجه شما ممنونم
پاسخ mehfarj : علائم غالب من اسهال ، نفخ ، بی اختیاری به خصوص هنگام صبح بعد از بیدار شدن ، علائم این بیماری در زمان های مختلف فرق دارد و به صورت سینوسی تغییر میکنند .- پروسه سختی است ولی به امتحانش می ارزد ضمنا خواص دیگری هم برای بدن دارد و حرکت روده رانیز تنظیم میکند - قارچ در شیر زندگی می کند و شما نیاز به خوردن آن ندارید ، فقط عصاره آن را که در شیر وجود دارد مصرف می کنید .
پاسخ آرش : متاسانه درمانی وجود ندارد و همان طور که گفتم فقط کنترل کننده است و بهبود دهنده شرایط جسمی شماست در زمان مصرف . ممکن است با افزایش سن یا تغییر شرایط زندگی مدتی پیدایش نشود ولی هست . - اگر هر شب مصرف شود مخصوصا در ماه اول انگیزه شما را برای ادامه کار با توجه به میزان بهبودی زیاد می کند - در گذشته بعد از خوردن شیر خالص نشانه های بیماری در من تشدید می شد ولی هم اکنون ، از بعد از مصرف کفیر ، بالذت آن را مصرف می کنم ضمن اینکه یک لیوان شیر حاوی کفیر برای هر انسانی برای رسیدن کلسیم به بدن مفید و لازم است - قارچ را از دوستانی که آن را دارند و مصرف می کنند و یا افرادی که می فروشند و یا با جستجو در اینترنت می توانید پیدا کنید - خرید و فروش آن منعی ندارد و درصد الکل ناچیزی دارد که از سیر ترشی بیشتر نیست

- شرایط نگهداری خارج از شیر امتحان نشده است . - تا 48 و72 ساعت هم قابل استفاده است ولی بسیار ترش می شود و قابل مصرف برای همه نیست - انجمنی نداریم و از طریق سینه به سینه پخش شده . شما هم اگر نتیجه گرفتید به دوستان خود بگویید.