نمیدونم تاپیک درست رو واسه عنوان موضوعم انتخاب کردم یا نه
عضو جدیدی هستم در بین شما دوستانی که یه مشکل مشترک داریم پس سلام هم دردان
واقعیتش من هنوز نمیدونم مشکلم چیه ..یادمه دبیرستان که بود یه مدت تحت استرس های فوق العاده شدیدی بودم ولی مشکل چندانی نداشتم دو سال از اون جریانا میگذشت که سال کنکور فرا رسید...یعنی سال 88 ...یادمه یه کلاس کنکور ریاضی داشتیم که این کلاس شب ساعت 8 یا 9 برگزار می شد ..با یکی از بچه ها که خون هامون نزدیک هم بود واسه کلاسا میرفتیم متاسفانه هر وقت شبا از خونه میزدم بیرون محله هایی که من ازشون رد میشدم تاریک بود و یه استرس عجیبی داشتم

نمیدونم چرا همش فک میکردم یکی پشت سرمه و دقیقا بعد این جریانا بود که کم کم علایم بیماری در من ظاهر شد ..اولین علایمش درد شدیدی بود که کنار ناف احساس میکردم.طوریم بود اگه موقعیت بدنمو تغییر میدادم اصن از درد خبری نبود خودم حس میکردم روده هام یجورایی کش میان و با جدار شکمم تماس پیدا میکنه که اینجوری با تغییر حالت بدن خبری از درد نبود.بعد این درد یبوست سراغم اومد اما بازم زندگی قابل تحمل بود و خودمو بیمار نمیدوستم تا اینکه زمستون 88 متاسفانه یه دوره افسردگی خفیفم سراغم اومد بعد اون دقیقا من بیمار بودم اول رفتم پیش یه متخصص برام اندسکوپی نوشت انجام دادم مشکلی تو معدم نبود چند ماه بعد اون این بار رفتم پیش یه دکتر به اصطلاح معروف تر ایشون برام عکس از روده نوشتن که دردش از هزار کلونسگوپی بدتر بود تو عکسا که چیزی معلوم نبود این بار کلونسکوپی انجام داده قسمت بدش این جا بود پولیپ روده داشتم یه دونه بود و کاملا هم خوش خیم ( خوشبختانه )
این دکترم همش پسیلیوم می نوشت خدایی تغییر انچنانی نمیدیدم 2 سال سعی بر خود درمانی کردم اولین قدمم پرهیز از خیلی از غذاها بود حبوبات . لبنیات.چیپس.پفک نوشابه .ساندویچ.پیتزا .خیار .موز.اینا رو من شاید سالی یبارم تجربه نکنم خوبیش برای من این بوده حداقل خبر زیادی از نفح نیست جالب اینکه من کلا درد شکمیم به اون صورت ندارم .نفخم شاید 2 ماه یبار اونم خودم دلیلشو تو حذف موادیه که عنوان کردم..تابستون امسال باز یکم حالت افسردگی داشتم این بار خودمم دونستم مشکل چیه اونم درگیر بودن ذهنم به مشکلم باز رفتم پیش یه دکتر دیگه .اینم اول یه سونوگرافی از شکم و وقتی چیزی معلوم نبود اندسکوپی از معده.قسمت جالبش این بود حین عمل دکتره همش میگفت معدت خیلی تمیز و سالمه ( تو دلم میگفتم یه جون 20 ساله که نه چیپس میخوره نه چربی میخوره از همین سن این همه مواد غذایی رو ار خودش منع کرده معده غلط میکنه بد باشه :دی ) ایشونم حتی میکروب معده هم تشخیص ندادن فقط یه سری قرص داد دستم ...
اما پولیپه یکم نگرانم کرده بود واسه همین 2 ماه پیشم رفتم پیش یه خانم دکتری که خیلیم خانومه :دی قشنگ به حرفات گوش میده میزاره قشنگ توضیح بدی .تازه هم فوقشو گرفته پس علمش نسبت به اونای دیگه خیلی به روزتره ایشون از همون اول تشخیص ای بی رو دادن واسه پولیپم گفت تو سن شما نمیتونه جدی باشه ولی یه مدت داروها رو مصرف کن واسه پولیپم یه چند وقت دیگه کولونسکوپی انجام میدیم که قراره اسفند برم
داروهایی که ایشون نوشتن
فلوکستین 10
دیسکلومن
امپرازول
قرصا فامولاکت و سری بعد هم پودر کیدی لاکت
اما حالت من :
درد و نفخ زیادی ندارم فقط بعضی وقت ها همون درد کنار ناف رو دارم که قابل تحمله ..بیشتر درد من تو قسمت راست شکمه .نفخم همنجاست.جالبته مدتیه یه درد خفیف هم تو قسمت پشتم احساس میکنم و همچنین مدتهاست درد پهلو راستو دارم نزدیک کبده ..سی تی و سونگرای کبد دادم هر دو دال بر سلامت کبدم بود این دکترم میگه همون اسپاسم روده هاته که باعث میشه دردو تو قسمت های دیگه بدنتم حس کنی خصوصا درد ناحیه کبدو
این قسمتش به نظرم از همه مهتره ..م.فوع من حالت منسجم و عادی رو نداره .اثن انگار بعضی مواد بدون این که هضم شه از روده عبود میکنه واسه همین اصن حالت منسجمی نداره اما با مصرف این داروها برای مدتی کاملا شکل مدفوعم عادی شد حس میکنم اون قرص و پور پروبیوتیکی که مصرف کرد و یکم باکتری مفید روده رو افزایش دادن باعث شد شکل مدفوعمم درست بشه.اما یبوسته هنوز پابرجاس
حال بعدی اینه من زیاد اسهالو ندارم فقط بعضی وقتا که اسهال دارم فشار شدید حس میکنم یعنی همون موقع باید برام واسه دفع .یادمه چند ماه پیش تو یکی از خیابونای نزدیک خونمون چشتون روز بد نبینه یه دفع احساس دفع فوری کردم بدو بدو خودمو رسوندم خونه ولی با انجام عملیات

اصن فک نیمکردم واسه اون حجم این همه احساس دفع فوری داشته باشم

البته این حال همیشگی نست و بعضی وقتا اینجوری میشم
مدتیم هست از سبوس گندم تو غذاها استفاده میکنم.همیشه کاهو و روغن زیتون مصرف میکنم اینا همش بیرون روی رو یکم زیاد می کنند اما خودم عقیدم بر اینه مشکل ما مشکل از باکتری های رودس
یه عاملی داره به ضرر باکتری های مفید روده تو بدنمون اقدام میکنه.حالا رقابت با باکتری های مضرره که مفیدا کم میارن یا شاید اصن مضررا دارن مفیدا رو قورت میدن
من با خوردن این پروبیوتیک ها تا حدود زیادی مطمئنم ترکیبات باکتری های روده ما مشکل داره پزشکا بشینن تو این مورد کار کنند:دی اینم راه حل براشون هی بگین شما بیشتر حالیتونه
نمیشه پیوند مدفوع بدیم؟؟؟
از پرحرفی که کردم عذر میخام ولی فک کنم فقط شماها بتونید منو درک کنید خداروشکر اطرافیانم زیاد درگیر این مسائل نیستن