انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:28 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 7:48 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منم وزن کم کردم اما الان وزنم ثابته با شروع خام گیاه خواری ورزشم شروع کردم بخاطر همین خیلی بدنم تغییر نکرده یعنی پوستم شل نشده و نسبت به قبلم خیلی لاغرتر نشدم فک کنم شما هم حتما باید ورزش کنین .در خام گیاه خواری خرما جزء بهترین میوه های انرژی زاست5 برابر دیگر میوه ها انرژی داره نمیشه حذفش کرد به نظر من رژیم فود مپ رو کنار بذارین بهتره .منم اوایل وحشتناک نفخ میکردم ولی تحملش کردم الان اصلا نفخو ندارم .خیلی خوشحال میشم که شما هم با شروع خام خواری در کنارم باشین .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 7:57 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تاثیری که تا الان روی ای بی اس داشته این که اجابت مزاجم نرمال شده چند ماهی میشد که اسهال داشتم با شروع خام گیاه خواری خیلی زود اسهالم از بین رفت .ما ای بی اسی ها وقت زیادی رو توی دستشویی میگذرونیم . لا اقل ازین خلاص شدم .به هر حال حس میکنم هر روز داره حالم بهتر میشه . سرعتش کمه ولی میدونم تو داراز مدت جواب میده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 1:09 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
spring نوشته است:
تخریب محیط زیست از زمانی شروع شده که افراط در همه جنبه های زندگی انسانها ریشه دوانده. افراط در مصرف محصولات پروتئینی حیوانی باعث فشار بر صنعت کشاورزی برای تولید بیشتر خوراک دام و طیور شده. فشاری که با مصرف هرچه بیشتر آب ( 92 درصد آب کشور ما در بخش کشاورزی مصرف یا بهتر بگم هدر میشه) کودها و سموم شیمیایی ( عامل بسیاری از سرطان ها)، چریدن بیش از حد دام در مراتع، تخریب جنگل ها و تبدیل اونها به زمین های کشاورزی اعمال میشه.
فرسایش خاک ، آلودگی خاک و آب ، کاهش منابع آب شیرین، پایین رفتن سطح آب های زیرزمینی، گسترش بیابانها و خشکسالی و ... همه از نتایچ غیر مستقیم گوشتخواری است.طبق آماری که Worldwatch Institue در سال 2008 منتشر کرد، حداقل 51 درصد گازهای گلخانه ای در جهان توسط دامداری ها تولید میشه. بر اساس یک تحقیق که در موسسه بین المللی آب استکهلم انجام شده پیش بینی شده که اگر مردم دنیا به روند فعلی و رژیم های گوشتخواری امروزی ادامه بدن در سال 2050 برای جمعیت 9 میلیاردی زمین آب کافی در دسترس نخواهد بود. رژیم غذایی غنی از پروتئین های حیوانی 5 تا 10 برابر بیشتر از رژیم گیاهخواری آب مصرف میکند. اگر مردم دنیا سرانه مصرف 20 درصدی پروتئین حیوانی شان رو به کمتر از 5 درصد نرسونند تا 40 سال آینده ممکنه برای جلوگیری از قحطی همه بالاجبار به رژیم گیاهخواری روی بیارند.
این استدلال دانشمندان هست که یکی از گزینه های افزایش مقدار آب جهان برای کشت غذای بیشتر روی آوردن به رژیم گیاهخواری است.

ارتباط تخریب محیط زیست به گوشتخواری انسان واقعا سطحی نگری است. 500 سال پیش انسان ها بیشتر از الان گوشتخوار بودند و تخریب محیط زیستی هم در کار نبود. رشد جمعیت اگر به همین صورت باشه غذای انسان هرچی باشه با کمبود روبرو میشه.
بهرحال این موضوعات به بحث ما (تاثیر رژیم غذایی گیاهخواری بر سلامت) ربطی نداره و برای ای بی اس هم بی فایده اس.

spring نوشته است:
برای قبول این حرفتون نیاز به مدارک علمی دارم. در این صورت این حرف برای من غیر قابل قبوله.
تا جایی که من اطلاع دارم تا امروز دانشمندان فقط در دونوع خاص از گیاهان سیستم عصبی ویژه ای رو کشف کردند که نه مثل سیستم عصبی حیوانات یکبارچه است و نه مغزی وجود داره که این سیستم متصل و یکپارچه پیام درد رو به مغز ببرند و واکنش اون رو به عضو مربوطه منتقل کنند
برای انتقال درد نیاز به یاخته های عصبی هست و برای درک و واکنش به آن نیاز به مغز، در گیاهان این دو مورد مشاهده نشده. صرفا سلول هایی شناسایی شده که به شرایط محیطی واکنش نشان میدن که بیشتر آن واکنش ها هم شیمیایی و برای دفاع از خود و به طور نا خودآگاه انجام میشه و عکس العمل عصبی نیست. مثل واکنش به نور و لمس شدن.
به هر حال گیاهان هم موجود زنده هستند و از نوعی هوش و درک نسبت به محیطشان برخوردارند. آسیب زدن به آنها از نظر اخلاقی درست نیست.

یه سرچ ساده تو گوگل بزنین، مطالب زیادی هست. حواس انسان محدود و ضعیفه و قادر به درک مثلا درد کشیدن گیاهان نیست.

نقل قول:
جنایت هایی که انسانها بر سر حیوانات میارن قابل مقایسه با کاری که حیوانات وحشی صرفا برای سیر کردن خودشون انجام می دهند نیست (خبر کشتار یوزپلنگ های ایرانی رو اخیرا حتما شنیدید). کافیه یک بار به کشتارگاه های صنعتی سر بزنید تا حیواناتی که در خون خودشون دست و پا میزن و فریاد ها شون قلب هر انسانی رو به درد میاره ببینید. اونوقت شاید درد کشیدن حیوانات رو مسئله فرعی و فرافکنی به حساب نیارید. کافیه یک بار به دامداری ها و مرغداری های صنعتی سر بزنید تا محل نگهداری تنگ و تاریک و تغذیه نامناسب و رفتار های خشن و تزریق انواع هورمون ها و آنتی بیوتیک ها به حیوانی که گوشت یا شیر یا تخمش رو می خورید از نزدیک ببینید تا بهتر معنی سلامتی از طریق گوشتخواری رو درک کنید! پرورش حیواناتی که وجودشون صرفا به هدف کشته شدن و خورده شدن شکل گرفته به هیچ وجه در هیچ نظام اخلاقی (چه دینی و چه غیر دینی) پذیرفتنی نیست.شما شاید با خوردن گوشت حیوانات لذت اندکی ببرید اما از طرف دیگه رنج هولناکی رو به حیوانات وارد می کنید که به لحاظ اخلاقی به هیچ عنوان موجه نیست.
طول عمر نرمال و حتی بیشتر از متوسط گیاهخواران نشون میده که این رژیم غذایی برای یک زندگی طبیعی و در کنارش احترام به حق حیات سایر حیوانات و حفظ محیط زیست کاملا مناسب هست و لزوما گوشتخواری تنها راه زنده موندن نیست. گوشتخواران بیشتر از اون که استدلال هاشون منطبق با واقعیت ها باشه بیشتر با اطلاعاتی که از تبلیغات کمپانی های صنایع غذایی ، که در جهت سودآوری خودشان منتشر میشه، مطابقت داره. و به نوعی ترس از زنده نموندن بدون خوردن گوشت دارند. همین که در سوریه فتوا میدن که مسلمانان می تونند از حیوان حرام گوشتی مثل گربه تغذیه کنند این مساله رو ثابت می کنه!
کافیه یک بار از خودتون بپرسید حیوانات درشت هیکل و پر ماهیچه ای مثل فیل و گاو و گوریل و اسب که گیاهخوار هستند پروتئین بدنشون رو از کجا تامین می کنند. تا ترس از نخوردن گوشت در شما از بین بره.

باز هم سفسطه و بیان موضوعات بی ربط (بد رفتاری با حیوانات) .
ما داریم در مورد گوشت و گیاهان بطور کلی صحبت می کنیم نه در مورد گوشت هورمونی یا گیاهانی که سرشار از سموم کشاورزی هستند در مورد مضر بودن اینها که شکی نیست!
یعنی شما با گوشت ارگانیک مشکلی ندارید ؟! اگر گوشت های امروزی آلوده است وضعیت غذاهای گیاهی در چه حالی است. سبزی ها و میوه ها سرشار از سموم کشاورزی و کودهای شیمیای است که جذب گیاه شده اند. همچنین سرشار از آلودگی های میکروبی و انگلی هستند که برای رفع آنها باید از مواد شیمیایی استفاده کرد. حتما مرگ چند گیاهخوار آلمانی بر اثر مصرف جوانه های گیاهی خام آلوده به میکروب را شنیده اید. مطمئن هستم این گیاهان در آلمان با بهترین استاندارد پرورش یافته بودند.
- کدام تبلیغات؟ همان تبلیغاتی که به غلط هرروزه به خورد ما میدن که گوشت قرمز برای سلامتی مضره؟ دولتها چون نمی تونن به اندازه کافی گوشت در اختیار مردمشون بزارن به دروغ مضر بودن اون رو برای کاهش مصرف مطرح می کنن.
- طول عمر بیشتر گیاهخواران یک دروغ بزرگه اگر خواستید لینک تحقیقات معتبر دانشگاهی را بهتون میدم (حقیقت کاملا برعکسه)
- سیستم گوارشی گاو و گوریل شبیه انسانه ؟! اتفاقا به مورد خوبی اشاره کردید که در ادامه به اون بر می گردم.

نقل قول:
این که انسانهای اولیه گوشتخوار بودند یا گیاهخوار مسئله ای نیست که براحتی بشه اون رو ثابت کرد. اما همین اندازه میشه حدس زد که انسان پیش از اختراع لوازم شکار قادر به خوردن گوشت حیوانات نبوده. انسان مثل پلنگ نه پنچه های تیزی داشته نه پاها و فرم بدنی برای سریع دویدن و نه دندانهای تیز و مناسب و نه سیستم گوارش مناسب گوشت خواری. همینطور یافته های باستانشناسی که اخیرا در ایتالیا، روسیه و جمهوری چک کشف شده، مدارکی را نشان می ده که از 30 هزار سال پیش غلات بصورت آرد در آورده می شدند.(منبع: PNAS) این که انسانها در نقاط مختلف دنیا به خوردن انواع و اقسام حیوانات و حشرات و حتی جنین و مردار انسان روی آورده یا میارند بیشتر دلایل اقتصادی، فرهنگی و تبلیغی داره، کسانی که گوشتخواری رو ترک کرده اند می دونند که گوشت خوردشان صرفا زاده یک عادت بوده و نه زاده یک نیاز طبیعی و واقعی.

یعنی شما منکر گوشتخوار بودن انسان ها از حداقل 500هزارسال پیش هستید تمام کاوش های باستانی را منکر میشید. لوازم شکار اولیه پیچیده نیستند و مدت خیلی زیادی از بکارگرفتن اونها میگذره.
به این جمله دقت کنید: فرم دندان و دستگاه گوارش انسان مناسب گوشتخواری نیست ولی 500 هزار سال گوشت غذای اصلی انسان بوده است!!! فرم دندان و دستگاه گوارش انسان مناسب خوردن غلات و حبوبات است ولی انسان در تاریخ 3 میلیون ساله خود فقط 10 هزارسال به خوردن اینها روی آورده. قبول ندارید که بیماری هایی مثل دیابت نتیجه مستقیم مصرف غلات هست. تصور کنید انسانی که در اروپا زندگی میکرده در زمستان جز گوشت چه غذای دیگری داشته ؟ اینطور که گیاهخواران میگن نسل انسان به دلیل گوشتخواری باید خیلی وقت پیش از بین می رفته.
- یعنی مثلا انسان 40 هزارسال پیش به دلایل تبلیغاتی و فرهنگی گوشت مصرف میکرده ؟!
- شما تاریخ 10هزار ساله را می گویید 30 هزار سال اما همین هم در مقابل 500هزارسال گوشتخواری خیلی ناچیزه.

نقل قول:
(امیدوارم دوستان گیاهخوار در این مورد نظر بدن) من 5 سال هست که گوشت نخوردم و تا الان هیچ احساس نیازی به خوردن دوباره اش هم نمی کنم. حتی از دیدن و بوی اون دچار تهوع میشم. لازمه بدونید که من قبل از گیاهخوار شدنم همه نوع گوشتی مصرف می کردم. و از خوردنش به هیچ عنوان بدم نمی آمد.

من و شما بیمار هستیم وگرنه در این انجمن نبودیم، عادت های غذایی یک انسان بیمار نمی تونه یک الگو باشه.

نقل قول:
تنها ایرادی که به رژیم غذایی گیاهخواری تا امروز وارد شده، نبود ویتامین ب12 در منابع گیاهیه. در حالی که این ویتامین توسط باکتری هایی که در دستگاه گوارش انسان و حیوانات از دهان و لثه و حلق گرفته تا روده بزرگ زندگی می‌کنند تولید میشه و و نه از طریق دیگه، و برای مدت طولانی در بدن ذخیره میشه و سالها طول میکشه که عوارض عدم مصرف آن در بدن ایجاد بشه. نیاز بدن هم به آن ناچیزه. به همین خاطر بیماری کمبود ویتامین ب 12 بین گیاهخواران بسیار نادره.
جالبه بدونید که ویتامین ب 12 که در بدن تولید میشه به مقدار زیادی همراه با مدفوع دفع میشه، این در مورد بقیه حیوانات گیاهخوار هم صادقه، و چون در کشاورزی سنتی از فضولات حیوانی به عنوان کود استفاده می کردند انسانها نیازشون به ویتامین ب 12 رو از طریق محصولات گیاهی آن زمین ها تامین می کردند.
در واقع بزرگترین دلیل عدم وجود ویتامین ب12 در منابع گیاهی امروزی وسواس بیش از حد ما با شستن، ضد عفونی کردن، به کاربردن پاکننده‌های قوی، آنتی‌بیوتیک‌های بی حساب و همینطور کشاورزی مدرن هست. با از بین بردن باکتری‌های مفید در خاک و در محیط زیست به نام کشاورزی مدرن و با هدف سوددهی‌ مالی، کمبود ویتامین‌ها و مواد حیاتی دیگه در منابع غذاییمون ایجاد شده. این که محققان تغذیه در منابع گیاهی ویتامین ب 12 پیدا نکردن یک دلیلش همینه که آزمایشاتشون رو روی محصولاتی انجام میدن که، از مزارع صنعتی همراه با کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات تولید میشند. در حالی که گیاهان به عمل آمده در زمینهای حاوی کبالت و باکتری های طبیعی خاک دارای ذخیره کافی ویتامین ب12 هستند.

آزمایش خون هزاران نفر گیاهخوار در تمام دنیا کمبود شدید ویتامین ب12 را نشان می دهد در چنین حالتی استدلال آوردن بیفایده اس.
من متوجه رابطه کود حیوانی و ویتامین ب12 نشدم. یعنی این ویتامین در کود حیوانی وجود داره و بعد مستقیم بدون تغییر به داخلی گیاه میره ؟ نسل گیاهان ارگانیک از بین نرفته. گیاه در هر حالتی فاقد ویتامین ب12 است.
ویتامین ب12 تنها کمبود رژیم غذایی گیاهخواری نیست و خیلی از ریزمغذی های دیگر هم به طور کامل به بدن نمی رسد. البته وضعیت بقیه به اندازه ب12 حاد نیست. مثلا کمبود امگا3. حتما می گویید گردو، ولی گردو امگا3 ندارد و بعضی از اسیدهای چرب اون با اما اگر زیاد می تواند در کبد تبدیل به امگا3 بشود شما در خیلی از مقاله های در مورد امگا3 اصلا گردو را به عنوان منبع امگا3 نمی بینید. مقایسه کنید با مقدار امگا3 در ماهی. خوبه بدونید گوشت گاوی که از علف تازه تغذیه کرده باشد سرشار از امگا3 هست. همین نشان می دهد که کودکانی که والدین گیاهخوار دارن و یا گیاهخوار هستند در معرض آسیب مغذی ناشی از این کمبودها هستند.

نقل قول:
مصرف گوشت های صنعتی بر خلاف تصور گوشتخواران به تخریب گسترده محیط زیست و مصرف بی رویه منابع طبیعی منجر میشه و مردم دنیا باید متوجه بشن که برای حفظ کره زمین در آینده نیاز به دستور غذایی جدیدی هست. حالا چه از طریق مطالعه و تحقیق شخصی چه از طریق تبلیغات و ژست های بازیگران هالیوودی.
من زمانی گیاهخوار شدم که شوربختانه هیچ شناختی نسبت به انجمن های گیاهخواری نداشتم. گیاهخواری من صرفا یک تصمیم شخصی و آن هم به علت علاقه ام به حیوانات بوده . کم کم به دلیل انتقاد هایی که به رژیم گیاهخواریم شد مطالعاتم و ارتباطم با گروه های گیاهخواری رو افزایش دادم.
اون زمان تصمیم گرفتم مصرف لبنیات پروبیوتیک رو هم کنار بگذارم و وگان بشم و چند ماه بعد هم برای 3 ماه خام گیاهخوار شدم. اما از اونجایی که همزمان رژیم لو فودمپ رو رعایت می کردم و در مصرف میوه ها و سبزیجات محدودیت داشتم بر خلاف میلم به رژیم وگان برگشتم.
با این حال تو اون مدت کوتاه احساس فوق العاده ای داشتم. بیشتر از هر زمان دیگه ای احساس سلامتی و پاکی و سبکی میکردم. به هر حال هر زمان که رژیم فودمپ کم ام به نتیجه برسه و بتونم از بقیه گیاه ها و میوه ها هم استفاده کنم، اون زمان قطعا دوباره خام گیاهخوار میشم. رژیم غذایی من در حال حاضر گیاهخواری وگان و لو فودمپ با هم هست. خواستید که براتون بنویسم ؛ امیدوارم که نوشتنش حداقل سودی داشته باشه.
برای صبحانه نان بدون گلوتن ، مربای خانگی ، حلواشکری ، آب جوش یا چای سبز یا شیر بادام مصرف می کنم. میان وعده ام دو لیوان مایعات و میوه است که مطابق رژیم لو فودمپ و بسته به فصل از موز و کیوی و مرکبات و انواع توتها و طالبی و نارگیل و آناناس و ... استفاده می کنم. نهارم برنج و خورشت گیاهی یا پلو سبزی مخلوط گیاهی با یک بشقاب بزرگ سالاد که معمولابا کاهو و گوجه و خیار و هویج و فلفل دلمه ای و جوانه آلفاآلفا و جوانه شبدر و جوانه ماش و ارده و آووکادو و لیمو ترش و قارچ و پودر سبوس برنج و کرفس و کلم بروکلی (آبپز) و اسفناج وشلغم و کدو و بادنجان و کدو حلوایی و سیب زمینی و ... درست میکنم، هست. برای میان وعده 2 لیوان آبجوش یا چای سبز یا چای گیاهی دیگه با آجیل خام که باز هم مطابق رژیم لوودمپ هست استفاده می کنم مثل بادام و گردو و فندق و بادام زمینی و تخمه آفتابگردون و کدو و شاهدانه و ... همراه با میوه یا شکلات تلخ یا کیک و شیرینی بدون گلوتن ( که خودم بدون استفاده از تخم مرغ و شیر و با گلوکز می پزم) مصرف میکنم. برای شام هم یک خوراک گیاهی مثل عدسی یا پوره کدو حوایی یا قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی یا سوپ گیاهی و... همراه با یک بشقاب سالاد می خورم. تا قبل از خواب هم چند لیوان دیگه مایعات مصرف میکنم.در طول روز هم هر زمان احساس گرسنگی بکنم موز یا هویج می خورم. من با این رژیم بعد از سالها با وجود آی بی اس وزن اضافه کردم و هنوزم سر وزنم مونده ام. نتایج چکاپ هایی هم که سالیانه انجام میدم تا امروز کاملا نرمال بوده.

ممنونم که به برنامه غذاییتون اشاره کردید رژیم غذایی شما فیبر خیلی زیادی داره که چون گوارش انسان تحمل این همه فیبر را نداره شما دچار نفخ زیاد میشید و ناچار رژیم فودمپ را در پیش گرفتید ولی اگر از ابداع کننده فودمپ می پرسیدید(دکتر استرالیایی) احتمالا این رژیم را برای گیاهخواران ممنوع می کرد چون حبوبات در این رژیم وجود نداره و این گروه غذایی مهمترین منبع پروتئین برای گیاهخواران هست. پس تنها منبع پروتئین برای شما مغزهاست(بادام و گردو . . .) که اونها اولا منبع خوب پروتئین نیستند دوم اینکه به دلیل خصوصیتشون امکان خوردن زیاد اونها وجود نداره. پس شما در معرض كمبود پروتئين هستيد كه باعث تحليل ماهيچه اي ميشه.
گاو و گوریل که مقدار زیادی گیاه می خورن در واقع از فیبر تغذیه می کنن (نه مثل انسان که فیبر را برای رفع یبوست می خورد) گیاهان در دستگاه گوارش این حیوانات که متفاوت از انسان هست توسط باکتری ها تخمیر شده و تبدیل به اسیدهای چرب می شوند که این ماده توسط روده آنها جذب شده و در بدن آنها تبدیل به انرژی می شوند. شما شکم بزرگ یک شامپانزه که ناشی از تخمیر گیاهان و گاز زیاد حاصل از اون هست را با بدن انسان مقایسه کنید. انسان تحمل این همه فیبر را ندارد و قطعا از لحاظ گوارشی دچار مشکل می شود.
- رژيمم غذايي فودمپ با گلوتن هیچ مشکل نداره و اگر گندم را ممنوع می کنه بخاطر فراکتن هست نه گلوتن.
- من گوشتخوار هستم و به دلیل ای بی اس خودم را یک بیمار می دانم ولی در این سالها توسط دکترهای مختلف بارها آزمایشات مختلف خونی و غیرخونی دادم که همه نرمال بودن. خوب این چه چیزی را ثابت می کند؟
- جالبه که رو آوردنتان به گیاهخواری به دلیل حیوان دوستی بوده و احتمالا بعدا سعی کردید به خودتون بقبولانید! که این رژیم برای سلامتی هم خوب است.
- شما در حالی از گیاهخواری دفاع می کنید که هنوز موفق نشدید مدتی طولانی روی این رژیم بمانید امیدوارم از این نظر دچار عذاب وجدان نشده باشید چون اکثر گیاهخواران دچار نوعی تعصب هستند و به گیاهخواری به عنوان چیزی مقدس نگاه می کنند. (نجات دنیا و حیوانات از طریق گیاهخواری . . .)
- به ibsgroup.com با تعداد زیاد اعضاش از همه جای دنیا سری بزنید. چند نفر با گیاهخواری درمان (نسبی) شدن؟ و چند نفر گفتن با مصرف فیبر کمتر(سبزی و میوه کمتر) وضعیت بهتری دارن ؟ مقایسه کنید.
- من در عجبم که چرا دانشمندی مثل بوعلی سینا متوجه نشد که گوشت برای سلامتی ضرر داره. یا اینکه چرا در طب سنتی ایران گوشت گوسفند و زرده تخم مرغ را یکی از بهترین غذاها برای انسان می داند. چرا آرژانتینی ها که بیشتر از مردم هر کشور دیگری گوشت مصرف می کنند از لحاظ طول عمر تفاوت معنی داری بین آنها و کشورهای دیگر نیست.
- من تعصبی روی گوشتخواری ندارم ولی نگران کسانی هستم که با خواندن نظرات شما ممکن است مدتی به گیاهخواری روی بیاورند(چون عملا مدت طولانی نمی توانند) و به سلامتی خودشان ضربه بزنند. اگر شما روی گیاهخواری تعصب داشته باشید هرچقدر هم که من دلیل بیاورم شما قانع نمی شوید. بهتون توصیه می کنم در هیچ زمینه ای تعصب نداشته باشید چون به قول بزرگان تعصب آفت فکر است.
بهرحال امیدوارم کسانی که این مطالب را می خوانند قضاوت درستی داشته باشن. کسانی که می خواهند در این مورد تصمیم بگیرند کار مشکلی ندارند کافی است که مدتی هر رژیم غذایی که فکر می کنند درست است را تست کنند و در صورتی که جواب داد و نتیجه خوبی داد بدون توجه به مقالات علمی و نظرات دیگران به آن رژیم ادامه دهند. اما به هیچ رژیم غذایی تعصب نداشته باشید و در صورت دیدن نتایج بد از یک رژیم غذایی اون را کنار بگذارند.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 10:01 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا ارش در مورد تمام اشکالات و شبهات رژیم خام خواری قبلا بحث شده و جواب های کامل و قانع کننده داده شده میتونید برید توی انجمن خام خواری و ببینید. من بیش از دو ماهه خام خوارم الان هیچ نوع کمبودی توی بدنم حس نمیکنم نه کمبود پروتئین و نه هیچ ماده ی دیگه ای . از موقع خام خواری انرژی من چند برابر شده باور میکنید من میتونم بدون وقفه هر روز 7 کیلو متر بدوم .من نمی دونم ای بی اس با این شیوه ی تغذیه درمان میشه یا نه ولی چند بیماری دیگه ای داشتم که بعضی تا 70 درصد و بعضی تا 90 درصد درمان شده و تکرر ادرارم کاملا درمان شده .شما میگید اینا دروغه ؟.منم با گیاه خواری مخالفم چون توی این رژیم هم سبزیجات رو میپزن و با این کار بخش زیادی از ویتامین ها و املاح از بین میره بهترین شیوه تغذیه ای و سالمترینش همون خام خواری 100 در صد هستش .اقای ارش تنها چیزی که میتونه شمارو قانع کنه فقط یک یا دوماه خام خواریه من قول میدم با نخوردن غذای پخته و گوشت هیچ اتفاقی براتون نیفته .خداوند خوردن گوشت بعضی حیوانات رو بر ما حلال کرده و ما نمیتونیم حلال خدارو حرام کنیم اما تمام نعمت های خدا هم میتونه مفید باشه و هم مضر .برای ما که مریضیم خوردن گوشت و غذای پخته مثل سم میمونه اما ادمای سالم میتونن در حد نرمال استفاده کنن. بهر حال خداوند مارو مجبور نکرده که حتما گوشت بخوریم و انتخاب نوع غذا کاملا اختیاریه .به خاطر مشکلات روده ای که داریم غذا مدت زمان خیلی بیشتری توی روده ها میمونه و این باعث فشار خیلی زیاد روی دستگاه گوارش میشه اگه بخوایم گوشت بخوریم که هضمش خیلی سنگینه و برای ما ای بی اسی ها خیلی خیلی سنگین تره باعث رشد باکتری های مضر وایجاد تعفن میشه فکر کنم این برای همه ی ما کاملا روشنه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 10:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نفخ در خام خواری به خاطر مصرف فیبر زیاد کاملا مقطعیه من الان هیچ نفخی با خوردن سالاد و مواد غذایی خام ندارم مگه اینکه بخوام همه چیو روی هم بخورم و در خوردن زیاده روی کنم اوایل خام خواری نفخ شدیدی داشتم و این تا چند مدتی کاملا طبیعیه البته در ادم های مختلف مدتش هم متفاوته.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 5, 92 9:00 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

گوشت را آن طور كه هست بشناسيم: لاشه حيوان شكنجه
شده اي كه سرشار از آنتي بيوتیک و آفت ك‌ش است.
اينگريد نيوكرك

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 5, 92 9:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

از لحاظ تئوری خام گیاهخواری به چند علت می تونه نفخ و مشکلات گوارشی بیاره:
فیبر زیاد، فراکتوز زیاد بخاطر مصرف میوه زیاد، مصرف مغزها بصورت خام ، حبوبات(فقط برای گیاهخواران)
مورد شما برای من خیلی جالبه و شاید نشان دهنده این باشه که در مورد تغذیه انسان نمیشه قانون کلی داشت و هرکسی باید تغذیه مناسب خودش را کشف کنه که این کار را سخت می کنه.
شما برای پروتئین چکار می کنید چون حبوبات خام که نمی تونید مصرف کنید ؟
غلات هم مصرف نمی کنید ؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 5, 92 10:30 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سایه روشن نوشته است:
گوشت را آن طور كه هست بشناسيم: لاشه حيوان شكنجه
شده اي كه سرشار از آنتي بيوتیک و آفت ك‌ش است.
اينگريد نيوكرك

مصاحبه زیر وضعیت اسفبار میوه و سبزی را در ایران نشان می دهد، پس این فقط گوشت نیست که امروزه مشکل دار شده:

بیشتر ما از گوشه و کنار شهر، زمزمه‌هایی مبنی بر آلوده بودن خود میوه‌ها و سبزی‌ها به انواع آفت‌کش‌ها و سموم کشاورزی را می‌شنویم و نمی‌دانیم که بالأخره تکلیفمان چیست؟ بالأخره بهتر است که برای حفظ سلامت‌مان میوه و سبزی بخوریم یا نخوریم؟ پرسش و پاسخ‌های زیر شما را راهنمایی خواهند کرد.
آلوده بودن برخی میوه‌ها و سبزی‌ها به آفت‌کش‌ها و سموم کشاورزی، صحت دارد؟
بله، از آنجا که در کشور ما نظارت چندانی بر باقی ماندن آفت‌کش‌ها در محصولات باغی و کشاورزی وجود ندارد، درصدی از این محصولات دارای آلودگی هستند.
آیا درست است که این آلودگی‌ها بیشتر در سبزی‌ها و صیفی‌ها وجود دارد؟
قبل از پاسخ به این پرسش باید گفت که سبزی‌ها و صیفی‌ها به 3 گروه مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند. انواع ریشه‌ای آن‌ها شامل محصولاتی مانند شلغم، هویج یا تربچه است. گوجه‌فرنگی و خیار هم جزو سبزی‌های میوه‌ای طبقه‌بندی می‌شوند و آخرین گروه سبزی‌ها هم همان سبزی‌های برگی هستند که رویش هوایی دارند. پس می‌توان سبزی‌ها و صیفی‌ها را در یک رده طبقه‌بندی کرد.
حالا آلودگی کدام گروه از این سبزی‌ها بیشتر است؟
تجمع نیترات، کودها و مواد شیمیایی در سبزی‌های برگی مانند کاهو و بعد از آن، در سبزی‌های غده‌ای یا همان ریشه‌ای بیشتر است. رتبه آخر هم به سبزی‌های میوه‌ای اختصاص دارد.
یعنی نباید سبزی‌های برگی بخوریم؟
چرا، ولی باید اصول ایمنی و بهداشتی را در خوردن آن‌ها رعایت کنیم. مثلاً سبزی‌های برگی کهنه را نخورید، پوست خیار را حتما پیش از خوردن آن بگیرید (هرچند پوست خیار دارای پتاسیم بسیار بالایی است اما با توجه به شرایط این روزهای کشاورزی ما و جذب آلاینده‌ها به وسیله پوست خیار، جدا کردن پوست آن توصیه می‌شود) یا دور خوردن برگ‌های بیرونی و مغز سفت و سفید وسط کاهو را خط بکشید.
چرا نباید سبزی‌های کهنه بخوریم؟ مگر امکان دفع سموم و مواد شیمیایی با ماندن سبزی‌ها بیشتر نمی‌شود؟
نه، برخی افراد گمان می‌کنند ماندن سبزی‌ها باعث از بین رفتن سموم و آفت‌کش‌های آن‌ها می‌شود در صورتی که در سبزی‌های تازه حجم کمتری از این مواد مضر وجود دارد. دلیلش هم این است که خوشبختانه، آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C در میوه‌ها و سبزی‌ها وجود دارند که می‌توانند باعث کاهش چشمگیر اثر آلاینده‌ها در بدن شوند. هرچقدر میوه‌ها و سبزی‌ها بیشتر بمانند، میزان ویتامین C آن‌ها هم کمتر می‌شود و سموم همچنان داخلشان باقی می‌ماند.
توصیه کلی شما در مورد میوه‌های پرمصرف چیست؟
بهتر است پوست میوه‌های انباری مانند سیب و گلابی که قابل پوست کندن هستند، پیش از خوردن بگیرید چون خیلی از سموم انباری، جذب پوست میوه‌ها می‌شوند. معمولاً پوست سیب‌ها آغشته به واکس هم است که می‌تواند نفاخ شدن آن‌ها را در پی داشته باشد. مصرف مرکباتی مانند پرتقال و نارنگی به دلیل پوست ضخیمی که دارند و به خاطر جدا کردن پوستشان قبل از خوردن، مشکل خاصی ندارد. ضمن اینکه باید در این روزها، دور مصرف برخی میوه‌های انباری غیرقابل پوست‌گیری مانند انگور را خط بکشید. چون انگورهایی که این روزها و خارج از فصلشان روانه بازار می‌شوند، برای پیشگیری از قارچ زدن و خراب شدن، در شرایط بدی نگهداری و آغشته به گوگرد می‌شوند که این کار از نظر بهداشتی، اصلاً درست نیست و مصرف چنین انگورهایی می‌تواند سلامت شما را به خطر بیندازد.
بحث آلودگی‌ای که در مورد پسته‌های تازه مطرح است، چیست؟
پسته تازه، جزو خوراکی‌های مفید است اما اگر 2 یا 3 روز در خانه بماند، سم آفلاتوکسین در آن ترشح می‌شود و به این ترتیب، پسته تازه و پرخاصیت، به پسته‌ای آلوده و خطرناک تبدیل می‌شود. برای جلوگیری از ترشح این سم پسته تازه را به محض خریدن و آوردن به خانه، فریز کنید. هر بار هم فقط به اندازه نیاز یک روز، آن را از فریزر خارج و مصرف کنید.

پوست میوه‌های انباری مانند سیب و گلابی که قابل پوست کندن هستند، پیش از خوردن بگیرید چون خیلی از سموم انباری، جذب پوست میوه‌ها می‌شوند. معمولاً پوست سیب‌ها آغشته به واکس هم است که می‌تواند نفاخ شدن آن‌ها را در پی داشته باشد
کدام سبزی‌ها نیترات بیشتری جذب می‌کنند؟
گیاهان از نظر ذخیره‌سازی نیترات به 3 گروه تقسیم می‌شوند؛ گروه اول گیاهانی هستند که بین هزار تا 4 هزار میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن تازه، نیترات ذخیره می‌کنند مانند کاهو، رازیانه، چغندر، تربچه، کلم قمری و اسفناج. در گروه دوم هم ذخیره‌سازی نیترات در حد متوسط یعنی 500 تا هزار میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن تازه است مانند هویج، کلم‌پیچ، گل‌کلم، تره‌فرنگی. گروه سوم هم گیاهانی هستند که در حد کم نیترات ذخیره می‌کنند یعنی کمتر از 500 میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن تازه مانند نخود، لوبیا سبز، خیار، سیب‌زمینی، سیر، گوجه‌فرنگی، پیاز و انواع میوه‌ها. البته میزان نیترات ذخیره‌شده در گیاهان به سایر شرایط مثلاً مقدار کود ازتی که به گیاه داده می‌شود و حتی مدت تابش نور خورشید هم بستگی دارد. مثلاً در کمبود نور، گیاهان نیترات بیشتری ذخیره می‌کنند.
دیگر راه‌های ورود نیتریت به بدن :
علاوه بر گیاهان، از دیگر راه‌های ورود نیترات به بدن انسان مصرف مواد غذایی با منشأ دامی و آب آشامیدنی است. نتایج یک مطالعه در کشور آلمان نشان می‌دهد میزان ورود این ماده به بدن کودکان 4 تا 6 ساله، نسبت به سایر سنین، در بالاترین حد بوده است. همچنین میزان ورود این ماده به بدن افرادی که میوه و سبزی بیشتری در برنامه غذایی خود دارند، بیش از آن‌هایی است که گوشت و ماهی بیشتر می‌خورند.
روزانه یک میلی‌گرم نیترات با منشأ داخلی به ازای هر کیلوگرم وزن بدن طی متابولیسم در بدن انسان تولید می‌شود. سمی‌بودن نیترات‌ها هم از زمان تبدیل آن‌ها در بدن به نیتریت به دلیل احیای‌شان به وسیله باکتری‌ها، آغاز می‌شود. حدود 7 درصد از نیترات، در دهان به وسیله باکتری‌های احیاکننده نیترات، 24 ساعت پس از مصرف، به نیتریت تبدیل می‌شود و 90 درصد از نیتریتی که وارد دستگاه گوارش می‌شود، از همین جا منشأ می‌گیرد.
تولید نیتریت در بدن به وسیله باکتری‌ها، باعث ایجاد ماده‌ای سمی به نام نیتروزامین می‌شود و نیتروزامین و نیتروزامید، مواد سرطان‌زای قوی‌ای هستند.
اگر میوه‌ها و سبزی‌ها دارای آلودگی‌های شیمیایی باشند، با چند ساعت شستشو هم آلودگی آن‌ها از بین نخواهد رفت. متأسفانه کم نیستند خانم‌هایی که برای رفع آلودگی میوه‌ها و سبزی‌ها، آن‌قدر آن‌ها را می‌شویند که کمی پس از شستشو،‌ طراوت و تازگی محصولات کاملا از بین می‌رود. به جای شستشوی چند باره میوه‌ها و سبزی‌ها، بهتر است نکته‌هایی که در مورد خرید و مصرف آن‌ها گفته شده رعایت کنید. ضمن اینکه شستن میوه‌ها و سبزی‌ها با مواد ضدعفونی‌کننده موجود در داروخانه‌ها و یک یا دو بار آبکشی کافی است. شستن بیش از حد سبزی‌ها، فقط باعث از بین رفتن بافت سطحی آن‌ها و خراب شدن سریع‌ترشان می‌شود.
استفاده کمتر از کودهای ازته در کشاورزی و مصرف بیشتر سبزی‌ها و میوه‌های ارگانیک نیز از دیگر راه‌های کنترل ورود این ترکیب‌های خطرناک به بدن است.
منابع:
هفته نامه سلامت - دکتر عباس یداللهی، متخصص بیوتکنولوژی و اصلاح درختان
سلامتیران - دکتر آراسب دباغ‌مقدم، متخصص بهداشت مواد غذایی

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 5, 92 6:34 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این مقاله کاملا درسته اعتقاد خام گیاه خواران همینه. سبزی ها و میوجات باید عاری از کود های شیمیایی باشه .هیچ گیاه خوار و خام گیاه خوار عاقلی اینو نقض نمیکنه .بعضی هاشون که وضع مالی خوبی دارن گیاهان مورد نیازشون رو خودشون تولید میکنن بدون هیچ کود شیمیایی .من حبوبات و غلات رو بصورت جوانه زده مصرف میکنم بیشتر میریزم توی سالاد . مثلا ناهار من امروز این بود گندم جوانه زده +فندق خام+بادام خام +بادام زمینی خام +خرمای خشک خرد شده خیلی خوشمزس . این غذا هم چربی مورد نیاز بدن رو داره هم پروتئین هم ویتامین .خود جوانه ی گندم جزءبهترین مواد غذاییه.و هیچ ماده ی سمی یا مضری داخل این غذا نیست .کلسترل هم نداره قند مضر نداره . یا با سبزیجات سالاد درست میکنم کاهو+کلم یا گل کلم+گوجه +خیار +جوانه ی ماش یا هر جوانه ای که داشته باشم +فلفل دلمه ای+کنجد+کمی پیاز +قارچ+هویچ بستگی داره چی تو یخچال داشته باشم . با خوردن این سالاد هیچ نفخی ندارم .بسته به بدن افراد میزان نفخ و دوره ی اون متفاوته و همچنین میزان و زمان خوردن غذا های خام .من صبح رو با میوه شروع میکنم خیلی خودمو مقید به خوردن ناهار یا شام سر وقت نمیکنم هر وقت احساس گرسنگی کردم غذا میخورم میوه ها و مغز ها رو با هم نمیخورم بیشتر وقت ها مغز هارو برای وعده ی شام میذارم بعد از خوردن غذا میوه نمیخورم میوه همیشه نیم یا یه ساعت قبل از غذا .الان بدن من جوری شده که هر ماده ای لازم باشه میل به خوردن همون ماده ی غذایی میکنم گاهی میل عجیبی به خرما دارم وگاهی به اجیل گاهی به میوه گاهی مثلا هوس قارچ میکنم .الحمد الله تو منطقه ی ما محصولات ارگانیک زیاد هستش و کشاورزای منطقه ی ما خیلی کم از کود های شیمیایی استفاده میکنن

بالا

عنوان پست: خام گیاهخواری
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 6, 92 9:45 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بنظرم مغزها را بصورت شیر یا کره مصرف کنی بهتره، دستور تهیه اش تو سایت های مختلف هست. کنجدم ارده کن البته بو نداده.
نمی دونستم قارچ را هم میشه خام خورد ؟ چرا از روغن هایی که به روش غیر حرارتی درست میشن استفاده نمی کنی ؟(زیتون یا کنجد)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com