انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:45 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: تجربيات معين
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 12, 92 1:06 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

شما اینو واسه چی میخورین واسه درمان ای بی اس؟ سبکتر شدین یعنی lGکمتر شده؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 8:43 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
این قطره برای خانومایی هستش که مشکل ناباروری دارن .چه ربطی به ای بی اس داره ؟موردی میشناسین که با مصرف این قطره درمان شده باشه؟

سایه روشن جان فقط برای مشکل ناباروری نیست برای اختلالات قاعدگی هم هست .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 18, 92 4:26 pm 
آفلاین
کاربر ساده

aghaye moein va ... farmudan ezdevaj konin
manam tasmim gereftam dge na nagam va az hichi natarsam
hame chi dasht khob pish miraft ta inke pesare motevajeh shod ibs daram
gozasht raft
nafasetun az jaye germ boland mishe
be hamdge omide alaki nadin
vazeite ma ba bagheye zamin ta asemun fargh mikone hich pesari hazer nemishe be ibsi ezdevaj kone

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 18, 92 8:52 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
منم اینو قبول دارم که گذشت خانومها خیلی بیشتر از آقایونه. ممکنه یه خانوم راحت با این مساله کنار بیاد ولی آقایون کمتر حاضر میشن با همچین کسی ازدواج کنن. اونم از نوع ال جی. :cry: منم خیلی دلم گرفته دیگه هیچ خواستگاریو راه نمیدم. از طرف دیگه دلم می خواد مثل دوستام ازدواج کنم ولی احساس میکنم اگر ازدواجم کنم آخرش جداییه و بس :cry:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 12:08 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

m1988عزیز من هم قبل از ازدواج به این مشکل (LG)دچار شدم و یه مدت هر کی میومد خواستگاریم اصلاً بهش فکر نمی کردم و نمی خواستم که ازدواج کنم اما وقتی همسر فعلیم که به خواستگاریم اومد اولش می خواستم به اونم جواب رد بدم چون هرچی فکر می کردم که اگه متوجه مشکلم بشه بازم حاضره با من ازدواج کنه دچار استرس بیشتری می شدم اما خواهرم که از چند و چون مشکلم کامل باخبر نبود ازم خواست که بذارم بیان خواستگاری اگه نخواستی بعداً هم میتونی جواب رد بدی ، به هر حال عزیزم ، از خدا خواستم که خودش بهم کمک کنه که اشتباه نکنم ، بعد اومدن خواستگاری و منم با خواستگارم (شوهرم) صحبت کردم اما مشکلمو بهش نگفتم و بعد از مدتی ازدواج کردیم و بعد از یکسال خیلی سربسته بهش گفتم که همچین مشکلی دارم که اونم قبول نکرد گفت من که فکر نمی کنم تو مشکلی داشته باشی و داری به خودت سخت میگیری بی خیال .
m1988عزیز سعی کن کسی رو برای زندگیت انتخاب کنی که خیلی سختگیر نباشه و زندگی رو آسون بگیره ، چون اگه آدم سالم هم باشه با آدمای سختگیر زندگی کردن خیلی سخته (خیلی موارد این طور رو دیدم که به مشکل برخوردن و دارن از هم جدا میشن)، عزیزم از خدا بخواه که کمکت کنه یه آدم خوب و باایمان و آسونگیر رو نصیبت کنه ،یادت باشه خدا خواسته های آدم رو میدونه اما خودش فرموده که چیزی رو که میخواید طلب کنید .(بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 12:19 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ستاره خاموش نوشته است:
بعد اومدن خواستگاری و منم با خواستگارم (شوهرم) صحبت کردم اما مشکلمو بهش نگفتم و بعد از مدتی ازدواج کردیم و بعد از یکسال خیلی سربسته بهش گفتم که همچین مشکلی دارم که اونم قبول نکرد گفت من که فکر نمی کنم تو مشکلی داشته باشی و داری به خودت سخت میگیری بی خیال .

فضوليه، ولي يعني در اين يكسال خودش متوجه نشده بود، خوب اگه اينجوري باشه(نزديكترين كس به آدم متوجه نشه) نبايد مشكل بزرگي به حساب بياد.
اين بي اختياري گاز واقعا براي من معماست !

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 2:59 pm 
آفلاین
Admin

آرش جان واسه من که خودم این مشکل را دارم معماست؛ شما که دیگه جای خود دارید
جالبیه ماجرا بیشتر اینجاست که بچه های متاهل فروم متفق القول اعتقاد دارن که سر این قضیه بی اختیاری کوچکترین مشلی با همسرشون ندارن
آخه جالبه زن و شوهر پیش هم بخوابن اما این مشکل هم رو متوجه نشن یا اصلا واسشون اهمیت نداشته باشه (البته خیلی دوست دارم بچه های متاهل فروم هم آقایون و هم خانم ها این بحث را به صورت کاملا شفاف واسه ما توضیح بدن)
اما این قضیه یه قوت قلب واسه مجرداست که خیلی به این قضیه اهمیت ندن و مشکلی سر این قضیه با شخص همسرشون نخواهند داشت و فقط میمونه موضوع اومد و رفت های خونوادگی که باید کم بشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 4:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خواهش میکنم فضولی نیست آقای آرش ، بهتون میگم که بی اختیاری من دائمیه و مقطعی نیست و این رو بگم همونطور که قبلاً گفتم بعضی آدمها خیلی سختگیرن و یا اینطوری بگم که سنسور بویایشون دیگه خیلی قویه ، مثلاً یکی از دوستای خودم که سالمه و هیچ مشکلی نداره از دست شوهرش گله می کرد که اگه حتی یه ذره بدنم بوی عرق بگیره دیگه پیش من نمی خوابه و فوراً اعتراض میکنه یا می گفت که یه کرم نرم کننده رو شبها به دستم میزدم بهم اعتراض میکرد که این کرمو عوض کن از بوش خوشم نمیاد و چیزهای دیگه....
حالا پس این همه ادکلن و اسپری و مام و چیزهای خوشبو دیگه ای که تو بازار هست به درد این طور موارد میخوره موافقی؟ :?:
و توی این سالهایی که با شوهرم زندگی کردم خیلی از درمانهارو هم امتحان کردم همه رو هم با خودش رفتم هر چند که هنوز جوابی نگرفتم :( .
آقای آرش این مشکلی که ناخواسته به ما تحمیل شده درد بزرگ و سختیه برای ما ، ولی همون خدایی که شاهد زجر و شرمندگی کشیدن ما به خاطر دردی که تقصیری تو اون نداریم که دیگه یکسره ما رو ول نمی کنه حداقلش اینه که همسری رو قسمتمون میکنه که بتونیم با این مشکل باهاش زندگی کنیم.
البته اینم بگم خیلی از مهمونیها و مجالس شادی و عزا رو هم با بدبختی گذروندم ولی دیگه چه کنیم من متاهل و بچه دار باید یه جوری با این مشکل زندگی مشترکم رو هم اداره کنم که به زندگیم لطمه ای وارد نشه.در پناه حق باشید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 4:55 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ستاره خاموش نوشته است:
.... حالا پس این همه ادکلن و اسپری و مام و چیزهای خوشبو دیگه ای که تو بازار هست به درد این طور موارد میخوره موافقی؟ :?:

- من با بوي اينها كه گفتين بيشتر از هر بويي مشكل دارم چون سردرد مي گيرم، خودم كه هيچوقت عطر و ادوكلن نمي زنم. اگه به اجبار جايي باشم كه خانم ها (حتي آقا) عطر زياد زده باشن اونوقت اونروز را بايد با سردرد بگذرونم. پيش اومده تو آسانسور يه خانمي عطر تند زده و من بخاطر همون يك دقيقه آسانسور سردرد گرفتم. من اگه قرار باشه بين يك ال جي و يك نفر كه عادت به عطر زدن داره يكي را انتخاب كنم قطعا اولي را ترجيح ميدم.
كسي ديگه هست اينجوري با عطر مشكل داشته باشه ؟
- راستي يه چيزي به ذهنم رسيد: مي تونه اين بو از پوست بياد ؟ چون اينجور كه معلومه در حالت هاي مختلف اين بو وجود داره.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 5:00 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اینم برای خنده اضافه کنیم که یکی از اولویت های ازدواجتون رو این بزارید که شخصی رو انتخاب کنید که همونطور که گفتم سنسور بویاییش ضعیف باشه ;)
من خودم یه دوستی داشتم که بینیشو عمل کرده بود و زمانی که با اون بودم واقعاً راحت بودم چون فکر می کنم که بویاییش بعد از عمل ضعیف شده بود و هیچ عکس العملی ازش ندیدم و فکر می کنم که اونایی که بینیشونو عمل میکنن بویاییشون ضعیف میشه البته مطمئن نیستم

دوستای عزیزم شاید اوایل ازدواج این امر یه کم مشکل باشه ولی اگه آدم بتونه حسن های دیگشو برای طرف مقابلش بحق نشون بده این مورد کم کم تو زندگی کمرنگ میشه و طرف مقابلت به تنها چیزی که فکر نمی کنه مشکلتونه .حداقل من این طور فکر میکنم.

این داستانم برای حسن ختام صحبتام میگم تو دیگر خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
تو داستانهای قدیمی داستان لیلی و مجنون که خیلی داستان قشنگیه یه روز یکی به جناب قیس که همون مجنونه میگه آخه لیلی به این سیاهی ، قشنگیش کجاست که تو دیونش شدی اونم در جواب میگه :

اگر در دیدهٔ مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com