انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: تجربيات معين
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 5:04 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش میگه ؟ا- راستي يه چيزي به ذهنم رسيد: مي تونه اين بو از پوست بياد ؟ چون اينجور كه معلومه در حالت هاي مختلف اين بو وجود داره

به هیچ عنوان از پوست نیست و مشکل یه چیز دیگست که خیلی تو کامنتهای قبلی در موردش توضیح داده شده.

آخرین بار توسط ستاره خاموش در چهارشنبه اسفند 21, 92 4:57 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 5:54 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ستاره خاموش نوشته است:
اینم برای خنده اضافه کنیم که یکی از اولویت های ازدواجتون رو این بزارید که شخصی رو انتخاب کنید که همونطور که گفتم سنسور بویاییش ضعیف باشه ;)
این داستانم برای حسن ختام صحبتام میگم تو دیگر خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
تو داستانهای قدیمی داستان لیلی و مجنون که خیلی داستان قشنگیه یه روز یکی به جناب قیس که همون مجنونه میگه آخه لیلی به این سیاهی ، قشنگیش کجاست که تو دیونش شدی اونم در جواب میگه :

اگر در دیدهٔ مجنون نشینی به غیر از خوبی لیلی نبینی

ستاره خاموش جان شما برای مزاح گفتید اما بنده چند وقتیه به همین مساله فک میکنم که اگر بخوام با یکی ازدواج کنم بهتره سنسوراش خیلی ضعیف باشه ;) ولی اخه چطوری میشه چنین شخصی رو پیدا کرد؟ :( آخه وقتی میان خواستگاری نمیشه اینو تشخیص داد؟)
کاش بشه شخصی رو پیدا کرد که مث مجنون فک کنه و حسن هامونو ببینه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 8:36 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
مرسی ستاره خاموش جان از صحبتای زیباتون. ولی من فکر میکنم اون عشقا فقط تو کتاباست ولی این مساله ای که گفتین با یه نفر که بویاییش ضعیف باشه ازدواج کنین رو واقعاً قبول دارم. و یه مساله که خیلی خیلی ذهنمو مشغول کرده بود،ادمین جان زحمت کشیدن پرسیدن و اینکه برام عجیب بود چطور هیچ کدوم از متاهلین فروم که بی اختیاری دارن با همسراشون مشکلی ندارن!؟ آخه چه کسی از همسر به آدم نزدیکتر میتونه باشه؟ و بازم با وجود این مشکل دم نزنه؟؟!

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 21, 92 4:46 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عزیزم اگه بخوام در مورد خودم به شخصه بهت بگم ، یه چند هفته مونده بود به تاریخ ازدواجم خیلی ناراحت بودم و گریه می کردم و راستشو بگم تا حدودی به خاطر ریسکی که کرده بودم پشیمون بودم که خونوادم و شوهرم فکر می کردند به خاطر وارد شدن به زندگی متاهلی و مسئولیت هاش که این قدر ناراحت و پریشون حالم، که دیگه نزدیک عروسی برای کارای عروسی بیرون میرفتیم شاید بگم تا حدودی فراموشم شد که چه مشکلی دارم و بعد از اونم که دیگه با توکل به خدای مهربان زندگی رو شروع کردم.
عزیزم من برای ازدواج واقعاً فقط توکلم به خدا بود و قلباً ازش خواستم که با وجود این درد حداقل شوهر خوبی نصیبم کنه که در کنارش از زندگی لذت ببرم و اینم بگم که شوهرم بویایی ضعیفی نداره و اما این که چطور تا حالا از این بابت مشکلی نداشتیم من فکر میکنم که آدمها وقتی با هم زندگی می کنند به همه چیز هم از جمله بوی همدیگه هم عادت می کنند و البته منم گاهاً از اسپری و ادکلن هم استفاده می کنم (هر چند که شوهرم از بوی ادکلن و عطر خوشش نمیاد و حتی برای خودشم کمتر از افترشیوم استفاده می کنه) اما بازم میگم که آدم وقتی کسی رو دوست داشته باشه عیوب طرف مقابل رو نمی بینه .
دوستای عزیزم هر کاری اولش سخته اگه آدم بتونه تو اول کار مقاومت کنه و جا نزنه، مطمئناً به کمک خدا موفق میشه ،
دوستای عزیز مجردم بخدا قسم این مواردی رو که برای شما دوستان ای بی اسیم میگم تا حالا به کسی نگفتم و با وجود این بیماری (مزاحم دائمی) سعی کردم که بهترین همسر برای شوهرم و بهترین مادر برای فرزندم باشم بارها و بارها شده که تقریباً بریدم و حتی می خواستم از دست این مشکل خودکشی کنم اما هر بار خدای بزرگ خودش یه جوری بهم کمک کرده حالا به هر طریقی .در پناه حق باشید.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 21, 92 5:04 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

ممنون عزیزم از جوابت. خیلی خیلی خوشحالم که زندگی خوبی داری. من فکر میکنم خدا وقتی یه دردیو به آدم میده در کنارش یه چیز خوبم میده و در مورد شما یه همسر خوبه که خدا نصیبتون کرده. در مورد منم یه دوست خوبه که همیشه کنارم بوده :P انشالله که همیشه خوشبخت و سلامت در کنار هم به خوبی و خوشی زندگی کنید.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 21, 92 2:45 am 
آفلاین
کاربر ساده

مگه میشه یکی بی اختیاری داشته باشه کسی متوجه نشه؟؟؟؟؟؟؟؟
بی اختیاری شما از وع بی بوشه خانم
وگرنه همه متوجه میشدن

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 22, 92 7:22 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بوی بیاختیاری مربوط میشه به نوع غذایی که میخوریم اگه بیشتر میوه و سبزی بخوری بوی خیلی کمتر و اگه تخم مرغ یا گوشت بخوری بوی خیلی فجیعی داره هر غذایی که زودتر هضم بشه بوی کمتری داره حرارت بدن 37 درجه است اگه تو این حرارت گوشت تو بدن بمونه بوی تعفن ایجاد میکنه

بالا

عنوان پست: بوي گاز روده
پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 22, 92 9:15 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- معمولا گفته ميشه مواد غذايي كه گوگرد (سولفور) دارند باعث بوي تند روده ميشن البته گوگرد براي بدن لازمه.
- من بي اختياري ندارم ولي مواقعي كه اي بي من شديد ميشه و زياد توالت ميرم و مدفوع شل هست گاز رودم تقريبا هيچ بويي نداره و پيش اومده اينجور موقعي در جمع گاز روده را بيصدا دفع كردم و مشكلي نداشتم. ولي مواقعي كه يبوست دارم بوي گاز رودم شديده طوريكه خودم هم از بوش اذيت ميشم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 22, 92 12:39 pm 
آفلاین
Admin

ممنونم از آبجی گلم "ستاره خاموش" که راحت تجربیاتش رو باهامون در میون گذاشت
از بقیه متاهلین هم خواهش دارم تجربیات و راهکارهاشونو در مورد این مشکل خاص باهامون در میون بگذارن
چون اکثر بچه ها مجردن و در شرف ازدواج و مشکل اصلی ال جی ها همین مساله هستش که به نظر من اگه از نظر روحی بتونیم باهاش کنار بیایم خیلی میتونه مفید باشه
من خودم بشخصه حدود 2 سال پیش یعنی چند ماه قبل از بیماری تصمیم داشتم یکی رو واسه ازدواج انتخاب کنم که با این مهمون ناخونده (ای بی اس) کل نقشه هام نقش بر آب شد
اما الان که به توصیه دوستان فکر میکنم میبینم خیلی هم مسئله حادی نیس
(باز هم نیازمند توصیه ها و تجربیات سبز شما هستیم متاهلین عزیز)؛ فقط خواهشا چون من یکم شکاکم و به قولا دوزاریم کجه خیلی شفاف و دوستانه راهنمایی کنید

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 22, 92 2:14 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

drmona جان من فکر میکنم بی اختیاری ستاره خاموش از نوع خیلی خفیفه که تا حالا کسی متوجه نشده وگرنه گاز به خودی خود به خاطر ترکیباتی که داره بو داره منتهی همونطور که بچه ها گفتن بعضی غذاها بو رو بدتر میکنه مثل تخم مرغ و گوشت قرمز ولی در عوض بعضی چیزا مثل برنج اصلاً بوی بدی ایجاد نمیکنه. بچه ها من یه مطلبی قبلاً راجع به سرکه سیب گذاشتم ولی خودمم مصرفش نکردم :D اما خیلی از کسایی که مصرف کردن راضی بودن چون بو رو تا حد زیادی از بین میبره. بچه ها کسی از شما از قرصای زغال فعال استفاده کرده؟؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com