مرسی مخطاره عزیز شما لطف دارید
مشکلات من تقریبا این شکلی بود
1- درد کنار ناف ( قسمت راست شکمم کنار ناف حالت گرفتگی داشت )
2- یبوست
3 - اروغ زیاد
4- مدفوع شل
5 - احساس درد تو قسمتای پشت کبد ( که دکترم الانم به همون اسپاسمهای رودم ربطش میده چون تا حالا چندیدن سونگرافیو سی تی از کبدم انجام دادم خدارو شکر مشکلی نبوده )
6- احساس دفع ناکافی
7- خیلی کم احساس فوریت در دفع
8- خیلی کم احساس نفخ
--- این موارد تقریبا از سال پیش شروع شد.
1 - تب خفیف
2- یه مورد خیلی جالبم اینه تو ناحیه شکمم احساس میکنم یه مایع زیرپوستی وجود داره که با فعالیت زیاد یه حس خیلی خیلی بد بهم دست میده که تازه دیشب تو نت میگشتم دیدم سل روده میتونه تو حفره شکم چنین حالتی رو ایجاد کنه
--- خود سل یه محرک واسه فعال شدن میخاد مث بیماری دیگه که سیستم ایمنی رو ضعیف کرده باشه و اجازه رشدو به سل بده همون طور قبلا هم گفتم من اون اوایل که کم کم نشانه ها بروز کرد چندین ماه استرس خیلی خیلی شدیدی داشتم و استرسم خیلی تو قضیه کاهش ایمنی بدن موثره
تمام این موارد کم و بیش بوده 2 بار اندو و 2 بارم کولونسپی دادم تنها همین دکتر الانم بود به سل یا کرون مشکوک شد و بیوپسی انجام دادن
من دیشب تو نت در مورد سل روده بزرگ دنبال مطلب بودم اما دیدم سل دقیقا قسمت انتهایی روده کوچیکو درگیر میکنه و منم تو این ناحیه هم التهاب داشتم هم یکمی زخمی بود
الان مشکل من اینه یعنی یه سل میتونه تا این حد باعث تغییر رفتار روده بشه؟؟؟
البته همون طور که گفتم باعث التهاب میشه و التهاب روده هم تمام مشکلات که ذکر کردمو میتونه ایجاد کنه
شنبه جوابو میبرم پیش دکتر چون چندین بند داره اکثرشون منفیه و همون طور گفتم قسمت tb مثبت بوده خودم تا همین اندازه متوجه شدم امیداورم دیگه از این بدتر نباشه