من به دکتر گوارش مراجعه میکنم انواع داروهای ضدافسردگی و اعصاب رو هم امتحان کردم که البته به نظرم بدترین درمان بود کمترین تاثیر داشت خواب آلودگی زیاد و تشدید علایم بعد از قطع این داروها تاثیر استفاده از داروهای اعصاب بوده برای من دوستان میتونید در اینترنت سرچ کنید تاثیر سیپروفلوکساسین در درمان ibs ، در اکثر سایت ها سیپروفلوکساسین در کنار میترونیدازول از داروهای درمان کننده آی بی اس معرفی شده است. مثلا >>>>>
http://manand.blogfa.com/post-118.aspxدر اين ميان، برخي از مبتلايان به IBS نيز با مصرف آنتيبيوتيكها و پروبيوتيكها (باكتريهاي مفيد) بهبود پيدا كردهاند؛ چراكه بيماري موسوم به SIBO كه در اثر افزايش رشد باكتريهاي روده كوچك ايجاد ميشود نيز علائمي مشابه IBS نشان ميدهد (كه با آزمايش تنفس غيرطبيعي هيدروژن مشخص ميشود.)
از پروبيوتيكهاي موثر ميتوان به لاكتوباسيلها و بيفيدو باكتريها اشاره كرد كه باعث سركوبكردن باكتريهاي ايجادكننده علائم در روده ميشوند يا بر سيستم ايمني بيمار براي فرونشاندن التهاب تاثير ميگذارند. از انواع آنتيبيوتيكها نيز ميتوان به نئومايسين، لووفلوكساسين يا سيپروفلوكساسين و مترونيدازول (فلاژيل)
اشاره كرد.