انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آذر 1, 92 6:30 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

Beano در اكثر داروخانه‌ها پيدا مي‌شود. لايه‌هاي حاوي ذغال فعال كه زير لباس استفاده مي‌شوند، انواع مختلفي دارند و مي‌توانندشسته شده و چندين بار مورد استفاده قرار گيرند.کسی استفاده کرده؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه فروردین 30, 93 10:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

با سلام منم مثل شماها مشکل بی اختیاری دارم از حدود شش سال پیش تابستان سال 87
من بعد از یک مسمومیت غذایی که فقط یک شب دچار اسهال و حالت تهوع بود بخاطر همین اسهال دچار همورئید و یک ماه بعد متوجه شدم دچار بی اختیاری از درجه گاز شدم البته با توجه به علائم که شامل نفخ زیادنیز می شد همان سندرم روده تحریک پذیر مبتلا هستم
مشکلات بسیاری برایم بوجود آورد اوایل فکر می کردم خوب می شود این مسئله برایم تازگی داشت این چه دردی است که مبتلا شدم
من دانشجویی یک دانشگاه خوب ویک رشته خوب این باعث شد شش ساله کارشناسی ام را تمام کنم با چند ترم مشروطی با معدل خیلی پایین
البته برای کنکور ارشذ خیلی خواندم تا بلکه جبران کرده باشم توی جلسه کنکور شانس اوردم که صندلی ایم اخر کلاس بود و اطرافیان زود بلند شدند ورفتند و رتبه خوبی آوردم و یک دانشگاه خیلی خوب قبول شدم بطوری که با توجه به معدلم کسی باور نمی کردم
اما تو دانشگاه ارشدم واقعا نمی شد کاری کرد تقریبا کلاسهای زیادی به خاطر مشکل بی اختیاریم غیبت کردم و البته چند باریم پیش چند استاد و دانشجویها آبرویم رفت ترم اول با معدل 9.5 مشروط شدم ترم دوم مشروط نشدم وترم سوم با معدل 13.5 مشروط شدم درخواست ادامه تحصیل دادم چند روز قبل عید این ایمیل دانشگاه برایم آمد

"با سلام
با ادامه تحصیل شما موافقت نشده است با حکم اخراج از دانشجویان کسر می شوید"

الان نمی دانم چه کار کنم بیشتر وقتم توی اینترنت می گذرانم من اتفاقی چند روز پیش با این سایت آشنا شدم
اول فکر می کردم فقط خودم این مشکل را دارم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 1, 93 12:27 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام خیلی از مطلبی که نوشتید ناراحت شدم امیدوارم هممون از شر این مشکل به طور کامل خلاص بشیم.می خواستم تجربه خودمو در اختیارتون بذارم و اونم اینه که من اوایل و قبل از مصرف داروی اعصاب مشکلم خیلی شدید بود و اصلاً سر کلاس نمیرفتم. یادمه اون ترم تمام درسامو حذف کردم. ولی بعد از مصرف دارو مشکلم کمتر شد. در واقع اون موقع بی اختیاریم همیشگی بود ولی الآن گاهی اوقات دچار مشکل میشم. متاسفانه یه مساله ای که هست همه فکر میکنن برای درمان باید به یک متخصص گوارش مراحعه کنن در صورتی که متخصص گوارش کار زیادی نمیتونه برای ما انجام بده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 1, 93 8:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

فک کنم این موضوع نباید فقط تو قسمت lg باشه همه ای بی ها درگیریم
ربطش با زنگی من همش حسرته
واقعا کل زندگیم حسرته
زندگیمو دوس دارم دنیا رو دوس دارم برنامه دارم.بخدا کلی برنامه دارم.دوس دارم.خونوادمو دوس دارم .دوستامو دوس دارم.دوس دخترمو دوس دارم .خیلی چیزای زندگیمو دوس دارم
اما حسرت .حسرت حسرت حسرت به اینکه چرا من اینجوریم
وقتی فوتبال میبینم به بازیکناش حسرت میخورم که اینجوری نیستن
کتاب میخونم به شخصیتاش به نویسندش حسرت میخورم اینجوری نیستن
بیرونم به رهگذرایی که از کنارم رد میشن حسرت می خورم .
نمی دونم درس رسونده باشم ولی خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی اذیت میشم چرا یه ر..دن کوفتی که شاید واسه خیلیا اصن موردی نباشه واسه من شده عقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــده :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 5, 93 2:42 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
سلام منم 8 ساله ای بی اس دارم از نوع بی اختیاری گاز اونم طوری که برای 5 دقیقه هم نمی تونم توی جمع باشم. دردی ندارم فقط این بی اختیاری هست که باعث انزوای من شده تو این 8 سال من زندگی نکردم بلکه فقط زنده بودم
ترک تحصیل برا خاطر ای بی اس از دست دادن نامزدم و تنهایی چیزایی بود که این بیماری برام به ارمغان اورد
هر چی دکتر رفتم ذره ای فایده نداشت تنها چیزی که همشون در اون اتفاق نظر داشتن این بود که مشکلی نداری پون نتیجه ازمایشا چیزی رو نشون نمی داد همه چی نرمال بود.
و هنوز دلم میخاد باور کنم که یه روزی خوب میشم که یه روز صبح وقتی چشمام رو باز میکنم دیگه کابوسی به نام ای بی اس باهام نباشه برم بیرون و هر کاری دلم خواس بکنم همه کارایی که تو این 8سال برام عقده شده بگم بخندم
یادم بره که ای بی اس داشتم یادم بره شبایی رو تا صبح گریه کردم یادم بره همه دلخوشیامو از دست دادم همه توهینا و تحقیرا همشون رو یادم بره
اون وقت یه دل سیر زندگی کنم
اما هنوز وقتی صبح بیدار میشم هیچ چیز تغییر نکرده تلخی ثانیه هایی که دارن عمرم رو ازم میگیرن رو با تمام وجودم حس میکنم
روزای قبل از ای بی اس برام یه رویای قشنگ شده حقیقت همینه یعنی زندگی همینه همین قدر تلخ و طاقت فرسا برای من
کم کم امید توی دلم داره نفسای اخرش رو میکشه حقیقت اینه که فک نمیکنم زیاد عمر کنم خب یه ای بی اسی کمتر کی اهمیت میده این سرنوشته چیکارش میشه کرد دیگه

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 5, 93 8:16 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: شيراز
با سلام به همه اعضا.آقا محمد همه اين چيزايي كه گفتين رو ما هم تجربه كرديم.خيييييلي به هممون سخت گذشته.بهترين سالهاي عمرمون كه بايد با تعامل هر چه بيشتر با دوستان و هم سن و سالامون ميگذشت به انزوا گذشته...شايد بقيه كه مثل ما نيستن ماها رو درك نكنن.ولي ماهايي كه درد مشترك داريم همديگه رو خوب خوب درك ميكنيم....سعي كنيد كمي شرايط خودتونو بپذيريد(مي دونم خيلي سخته و همه ما انسانيم و غرور داريم!) و از امكاناتي كه در حال حاضر در اختيار دارين به نفع حال خودتون استفاده كنيد.با افراد نزديك خانواده كه با اونها راحت هستيد درباره نگرانيهاتون در اين زمينه صحبت كنيد.خودتون رو به كاري كه علاقه دارين مشغول كنيد.دوستان در انجمن پيشنهادات خوبي بر اساس تجربيات خودشون مطرح كردن.شايد ما هم نوعي معلوليت داريم.من اعتقاد دارم كه اون شخصي كه فلجه، فلج مغزيه،منگوليسمه،سرطان داره،بيماري مادرزاد داره ،اوتيسمه و ....... همه اونها مثل ما انسان هستند و بايد با شرايطي كه دارن زندگي كنن و سرشار از آرزوهاي قشنگي كه همه ما داريم..اميدوارم براي شما و ما بهبودي حاصل بشه،از خدا ميخوام.بياين بهش اعتماد كنيم و به خودش توكل كنيم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 8, 93 4:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستای عزیزم دلنوشته هاتونو که خوندم ، حسابی گریه کردم و تمام مصیبتهایی که شماها کشیدید رو با تمام وجودم احساس کردم ، من 16 ساله که به این مشکل بی اختیاری گاز گرفتار شدم یعنی زمانی که 17 سال داشتم و تقریبا طعم شیرین سلامتی رو یادم رفته افسوس افسوس که با وجود این مشکل هیچی از زندگی حالیمون نشد.
ولی دوستای خوبم من متاهلم و مادرم ، و نمیتونم که از زندگی کنار بکشم و درسته که با این درد به راستی خیلی کارها و خیلی برنامه ها رو نمیتونیم داشته باشیم ولی چه کنیم باید ادامه بدیم باور کنید منم حسرت این که بتونم برم سر یه کلاس و راحت بشینم رو دلم مونده ، ولی باید ادامه بدیم به امید این که درمانی برامون پیدا بشه امیدتون رو به خدا از دست ندید که حتماً پروردگار شاهد تمام دردها و محنتها و تحقیرهایی که شدیم هست انشالله

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 10, 93 9:39 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام و تشکر از دوستان. انشاالله راه درمانی پیدا بشه و همه به اهدافمون برسیم به یاری خدا.

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 12, 93 8:14 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

با سلام نتایج بی اختیاری برای من
1- رفتن آبرو به تمام معنا
2-شش ساله شده لیسانس
3- دوباره رفتن آبرو
4- در مقطع فوق لیسانس دو ترم مشروطی=اخراج از دانشگاه(فقط فوق در صنعتی شریف بودم)اون در ترم سوم یعنی چهار سال عمرم به فنا رفت
گرچه عین خیالمم نیست فقط نگران اینم تو سربازی چه کنم

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 13, 93 10:09 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوست من. این زندگی همه ما هست. منم خواستم جدی صحبت کنم گفتم شاید باعث رنجش بقیه اعضا باشم پستم رو ویرایش کردم. خیلی تحقیق کردم در رابطه با این که روده من چه گازی تولید میکنه که انقدر دردسر سازه احتمالا ذرات ریز میکروسکوپی که تا ۱۰ یا ۲۰ متر با جریان هوا حرکت میکنن و وقتی روی صورت افراد قرار میکیرن باعث خارش میشن و با تنفس و ورود به مجاری تنفسی اونا باعث سرفه و تحریک سینوس هاشون و آبریزش بینی و عطسه خواهند شد و گاز فاقدبو متان (البته مطمئن نیستم) که باعث پرش عضلات، بیقراری و خمیازه در اطرافیان میشه اگر به ما نزدیک باشن... خلاصه تاپیکی که در اون بیش از ۶۰۰۰ پست قرار داده شده که همه میگن "مردم نسبت به ما حساسیت دارن" و در پایان به این نتیجه رسیدن که با تنها مصرف غذاهای گیاهی میشه واکنش های اطرافیان رو به حداقل رساند. اینم صحبت یکی از اونا:
to clarify : my food choices are plant based, I also eat shrimp
probiotics daily and other supplements
no sugar, no gluten, 98% of the time no fried foods -( i do eat falafels without the pita bread ) , no meat, no dairy, no processed foods or junk foods
I consider myself a Nutritarian ( not a Vegetarian) per Dr Joel Fuhrman

along with supplements of oregano oil with p73 on the label - capsules, L-glutamine powder and probiotics
ما بهتره با مصرف پرو بیوتیک شروع کنیم.

آخرین بار توسط امیر در شنبه اردیبهشت 13, 93 4:07 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com