انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 13, 93 11:26 am 
آفلاین
کاربر ساده

اون فردی که پستشون رو قرار دادم خانم ۳۶ ساله هستن و میگن مشکل من سندرم leaky gut و candida هست و به دستورات غذایی این کتاب خیلی معتقدن:
Dr Joel Fuhrman - Eat To Live
دانلود این کتاب با حجم ۲.۵ مگابایت:
http://uplod.ir/t2q2fhlkkxdb/Joel_Fuhrm ... ve.pdf.htm
امیدوارم همه ما روزی بتوانیم یک زندگی عادی بدور از استرس داشته باشیم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 13, 93 7:25 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آی بی اس یعنی ناامیدی مطلق به داشتن یه زندگی معمولی آی بی اس یعنی بشناسی کی دوسته وکی دشمن آی بی اس یعنی شبها گریه وروزها استرس آی بی اس یعنی گرسنگی یعنی بی آبرویی یعنی بی ارزوبودن
خیلی بده یه دختر همسن من هیچ آرزویی نداشته باشه امامن هیچ آرزویی ندارم

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 13, 93 10:25 pm 
آفلاین
کاربر ساده

مونا السادات نوشته است:
آی بی اس یعنی ناامیدی مطلق به داشتن یه زندگی معمولی آی بی اس یعنی بشناسی کی دوسته وکی دشمن آی بی اس یعنی شبها گریه وروزها استرس آی بی اس یعنی گرسنگی یعنی بی آبرویی یعنی بی ارزوبودن

با سلام به انجمن خوش آمدید. به جرات می توانم بگم هیچیک از شما به شدت من بیمار نیستین غیر از این بی اختیاری بیماری های جدی دیگری هم دارم. این بیماری هم گفتم خیلی ها در دنیا دارن و بسیاریشون بی خبرن و حتی قبول نمیکنن بی اختیاری دارن (و شکایت میکنن از واکنش های اطرافیان). اما ما باید ماهیت ناراحتیمون رو درک کنیم و بدانیم جنبه روحی داره (برای من با افسردگی و وحشتهای بی دلیل شدید از اول دبیرستان شروع شد) و در نهایت انشاالله با توکل به خدا بهترین خودمان باشیم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 14, 93 3:11 pm 
آفلاین
کاربر فعال

راستش من قبل از آی بی اسم به خاطر مشکلات زندگیم دچار افسردگی شدیدی شده بودم طوری که روزی چندبارافکارخودکشی سراغم می اومد اما الآن باوجود آی بی اس اصلا افکارخودکشی ندارم وقتی به اون روزافکر می کنم خدارو شکرمی کنم که تموم شدن هرچندمجبورشدم پذیرای یه بیماری سخت باشم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 14, 93 4:34 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام. خانم مونا همیشه خدا رو شکرگزار باشید که همین یک ناراحتی رو دارین و با ورزش، برنامه غذایی مناسب و مدیتیشن جسم و روحتون رو آرام کنید خیلی ها هستن که این بیماری رو رام کردن به اصطلاح مثل آقا عباس مدیر انجمن و خانم مرضیه که در این انجمن حضور دارن و بسیار صداقت دارن و آدرس وبلاگشون اینه http://ibs-1kabus.blogfa.com/ (آقا عباس لطفا اگر قانونی نیست معرفی آدرس اون رو حذف کنید). خلاصه ما تعدادمون بسیار زیاد هست در کل دنیا. با آرزوی سلامتی انشاالله موفق و موید باشید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 15, 93 1:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ممنونم
ایشالامنم رامش می کنم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 16, 93 11:05 am 
آفلاین
کاربر فعال

تاثیر چندانی نداشته.....فقط وزنم به خاطر نخوردن خیلی کم شده....انقدر که هرجا میرم باید توضیح بدم که چرا وزنم کم شده....رژیم اجباریه دیگه :D و اینکه چیزایی رو که خیلی دوست داشتم نمی تونم بخورم....دیگه نمی تونم برم مسافرت....خیلی عصبی شدم....کُلَن اعصابه لهِ له شده.....آی بی اسم باعث شده رو مثانه امم تاثیر بذاره....ولی بازم خدا رو شُکر بابت نعمات.....خانواده ی خوب....دوستای صمیمیِ خوب و.....خیلی چیزای دیگه.....

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 19, 93 12:59 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
رو مثانه ی منم تاثیر گذاشته لعنتی.. یعنی یه حس کاذب بهم دست میده که حس میکنم مثانه هام پره عذرمیخوام ادراره.. ولی وقتی میرم توالت میبینم چیزی نیس.. ولی اینم خیلییییی چیز رو اعصابیه.. یعنی قشنگگگگگگگگگگگ تو روح و روان آدم جولان میده :oops:

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 1, 93 3:44 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

مشکل دفع گازو با دی سیکلومین(قرص ریز آبی رنگ) رفع کنید تا به زودی این مسئله را به کلی فراموش کنید.

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 1, 93 6:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من ای بی اسم دل درده و کم کار کردن شکمم که با اینکه یه بار در روزه ولی یبوسته چون براساس طبعم با دفات بیشتر حال خوب پیدا میکنم. همچنین نوع و شدت دردم خیلی تغییر میکنه. الانم یه دردجدیدی قسمت چپ زیر شکمم دارم .5روزه که این دردهای زیادو دارم. بی سابقه بوده. درد داشتم ولی نه اینجوری. با اجابت مزاج یا دفع گاز یا استراحت برطرف نمیشه. دکتر (خیلی مطمئن و خوبه دکترم) برام کلوفاک و دی سیکلومین و فلوکستین و دامپریدون نوشته ولی از چهارشنبه میخورم خوب نشدم.این درد رو دکتر داخلی میگه آی بی اسه و طب سنتی میگه برو سونوگرافی رحم. من با این همه طاقت، حوصلم از دردم سراومده. چکارکنم؟ اینجا هم عضو شدم ولی اصصصصصصصصصصصصلا بلد نیستم اینجا چطوری و کجا پست بذارم. کمکم کنید لطفا

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com