انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 31, 93 7:59 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
راستی یه تبریک هم باید به آقای مقدمی بگیم که تااین حد تحقیق کردن و اطلاعاتشون رو بالا بردن و همینطور از ما دریغش نمیکنن،یعنی دقیقا عین دانشمندا مطالعه و تحقیق و بررسی کردین،فرضیه ای که شما دارین حس میکنم داره کم کم مارو میبره سمت این که بفهمیم مشکل ازکجاس ..
واقعا ممنون

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 31, 93 11:49 am 
آفلاین
کاربر فعال

وقتی خیلی سنم کم بود سینوزیت داشتم شاید 6 یا 7 سالم بود همون موقع درمان شدم به طور کامل ؛ چند سال بعدش دچار آی بی اس شدم ؛ گاهی نه همیشه فقط صبحها آبریزش بینی دارم البته بی رنگ + عطسه هم میکنم البته اینم خیلی کمه ؛ به زبانم توجه نکردم

بالا

عنوان پست: سرد و تر!
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 31, 93 12:02 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
دریا نوشته است:
سلام منم مثل شما فکر میکنم بی اختیاری یه بیماری جدید نیست طبق مطالعاتی که داشتم در طب سنتی شلی از غلبه تری حادث میشه در واقع وقتی در یک عضو تری حادث میشه ضعف پیدا میکنه مثلا در بی اختیاری غلبه تری در اسفنکتر باعث ضعف در اسفنکتر شده وباید این رطوبت اضافه از بین برود در مورد نزله هم فکر میکنم این وجود ترشحات در پشت حلق که به معده میریزه طبیعتا باعث سردی وضعف معده و درنهایت ضعف هضم میشه

اگر این درست باشه شما باید با خوردن ادویه جات(زردچوبه، دارچین، فلفل و . . .) و سیر و پیاز که به شدت گرم و خشک هستند، وضعیت بهتری داشته باشید. آیا اینطوریه ؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 31, 93 3:33 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من هم 10 سالگی سینوزیت گرفتم. و تا الان هم ترشحات پشت حلقم تمومی نداره!
البته ده روز رژیم خامخواری رو سه سال پیش گرفتم که اون ترشحه تبدیل به آب شد!
ولی با قطع رژیم دوباره برگشت.

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 1, 93 7:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
منم از کودکی سینوزیت داشتم و هنوز هم بعضی موقع ها برام مشکل ایجاد می کنه. حتی عملم کردم. ولی دوباره برگشت. فک کنم تنها راه درمانشم بالا بردن توان سیستم دفاعی بدن هست.

آخرین بار توسط mehran در جمعه خرداد 2, 93 8:31 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 1, 93 8:45 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
اگر تصور می‌کنید بینی شما فقط برای تشخیص بو خلق شده، سخت در اشتباهید چون این عضو مهم جز آنکه قادر است یک تریلیون بوی مختلف را تشخیص دهد می‌تواند بسیاری از اسرار سلامت بدن‌ را فاش کند.
- متخصصان در یک بررسی به ارتباط بین وجود باکتری گلو و بینی در بدن با قد و شاخص توده بدنی پرداختند و مشخص شد در بینی مردان چاق انواع باکتری‌های بیماری‌زا وجود دارند. بنابراین میزان باکتری‌های موجود در بینی می‌تواند بازگو کننده شاخص توده بدنی باشد.
- بیماری شیزوفرنی از طریق ارزیابی‌های روانی یا کالبدشکافی مغزی قابل تشخیص است اما محققان کشف کرده‌اند که بینی می‌تواند در تشخیص بیماری‌های روانی کمک کننده باشد. گرفتن نمونه‌های عصبی از داخل بینی شیوه موثری برای شناسایی ژن مرتبط با شیزوفرنی است و گرفتن نمونه‌های بافتی از بینی به طور بالقوه می‌تواند ابزار تشخیص این بیماری باشد. علاوه بر این، بینی می‌تواند در مورد تشخیص سایر بیماری‌های ذهنی همچون آلزایمر موثر باشد زیرا بسیاری از بیماران پیش از ابتلا به آن حس بویایی خود را از دست می‌دهند.
- در افراد سالم و با وضعیت جسمی طبیعی، مخاط بینی به طور معمول شفاف است مگر اینکه بدن در حال مقابله با عفونت باشد که گلبول‌های سفید به بینی فرستاده می‌شوند و آنزیم سبز رنگی ترشح می‌کنند که مخاط بینی را زرد یا سبز می‌کند.

متن كامل: http://www.isna.ir/fa/news/93023119906/ ... 9%86%D8%AC

بالا

عنوان پست: Re: سرد و تر!
پستارسال شده: جمعه خرداد 1, 93 12:06 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آرش نوشته است:
دریا نوشته است:
سلام منم مثل شما فکر میکنم بی اختیاری یه بیماری جدید نیست طبق مطالعاتی که داشتم در طب سنتی شلی از غلبه تری حادث میشه در واقع وقتی در یک عضو تری حادث میشه ضعف پیدا میکنه مثلا در بی اختیاری غلبه تری در اسفنکتر باعث ضعف در اسفنکتر شده وباید این رطوبت اضافه از بین برود در مورد نزله هم فکر میکنم این وجود ترشحات در پشت حلق که به معده میریزه طبیعتا باعث سردی وضعف معده و درنهایت ضعف هضم میشه

اگر این درست باشه شما باید با خوردن ادویه جات(زردچوبه، دارچین، فلفل و . . .) و سیر و پیاز که به شدت گرم و خشک هستند، وضعیت بهتری داشته باشید. آیا اینطوریه ؟[/qu]
اطلاعاتم کامل نیست ولی فکر نمیکنم رفع تری عضو اونم اسفنکتر با خوردن گرمی صورت بگیره شاید راه دیگری داشته باشه چون توی طب سنتی مزاج هر فرد با مزاج هر عضو میتونه متفاوت باشه مثلا فرد گرم مزاجی که معده اش سرد شده پس با خشک کردن معده لزوما تری اسفنکتر برطرف نمیشه ولی شاید اسهالو کاهش بده البته اینا فقط استنباط من از طب سنتیه هم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 8:36 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: اصفهان
از نظر ابن سینا: نزله ماده ایست که در مغز و ریه تولید شده و خود را به فضاهای حلق و بینی و چشم و گوش و از آنجا به هر نقطه ای از بدن تا دوردست ترین نقاط آن می رساند.
1.علائم نزله سرد در سر و گردن: وجود خلط غلیظ سبز رنگ (چرکی ) یا سفید رنگ (بلغمی) و خلط سرد، درد گلو، درد بینی ، سرفه های خلط دار و مرطوب،درد پیشانی و گونه ها، احساس سردی سر و صورت و پیشانی در لمس بیشتر علائم در بینی اتفاق می افتد تا در گلو ( به دلیل مجاورت سینوسهای صورت با بینی ) ، و بالاخره تخفیف یافتن علائم در همراهی آن با تب یا بخور گرم می باشد .
2.علائم نزله گرم در سر و گردن: وجود خلط رقیق در بینی یا حلق ، زردبودن یا مایل به سرخی آب دهان، وجود بخار و حرارت زیاد در آب دهان و گلو، سوزش گلو، سوزش بینی ، احساس حرارت و گرمی سر و صورت در لمس، بیشتر علائم نزله گرم در گلو اتفاق می افتد تا در بینی و پیشانی یا گونه ها ، عدم بهبودی بیمار با تب کردن و تخفیف یافتن علائم با بخور سرد می باشد.

عوارض بيماري
هرگاه ماده نزله زود نضج (آماده جهت دفع) نيابد و زايل نشود، به هر اندامي بريزد بسته به ضعف و قوت آن اندام، سبب بيماري هاي متعددي مي گردد. به عنوان مثال مي تواند سبب بيماري هاي چشم، گوش و بيني شود. با ريزش به معده موجب درد معده، اشتهاي سيري ناپذير، اسهال معدي و زخم ها گردد؛ با ورود به ريه سبب سرفه و ذات الريه شده يا با ريزش به روده ها ايجاد اسهال و زخم نمايد.
نقاط نزله گیر در بدن: نزله سرد بیشتر در سر و گردن گیرنده دارد لیکن نزله گرم در نقاط پایین دست بدن (مثلاً در معده ، روده، رکتوم و ...)
مغز تحت تأثیر عوامل درونی ( اخلاط چهارگانه ) از طرفی و عوامل محیطی ( نحوه تغذیه ، سردی ، گرمی و حالات روحی و عصبی ) از طرف دیگر ، نزله خود را می سازد و در اوقات خاصی مثل صبح زود و سایر اوقات بیدار شدن از خواب ، آنرا مستقیماً به سمت پایین یعنی از فضای داخلی مغز به فضاهای سر و صورت ( مثل فضاهای بینی ، گوش ، دهان و چشم) می ریزد . نزله ریخته شده به فضاهای مزبور تحت عناوین زکام، نزله ، موکوس یا جذب موضع سر و صورت می شود و یا از آنجا مستقیماً به بیرون از بدن پرتاب می شود و یا اینکه مجدداً به سیر نزولی خود تا ریه، معده ، روده و یا حتی به طور مستقیم تا خود مقعد ادامه طریق می دهد و در این مسیر هر بافت نزله گیری را شناسایی کند به خود آلوده می کند ( مثلا ًبر روی زبان می ریزد و بسته به نوع نزله، آنرا بزرگ یا پهن یا حتی کوچک می کند یا مثلاً بر تارهای صوتی حلق می ریزد و صدا را به کلی تغییر داده و بلند ، کلفت یا ضعیف می کند و یا برریه ها می ریزد و سرفه یا آسم ایجاد می کند و یا مستقیماً به معده ریخته زخم معده یا خرابی دریچه های معده ای ایجاد می نماید و یا اینکه به روده ها ریخته و کولیت یا نفخ شدید ایجاد می کند . یا ممکن است نزله از طریق جذب مخاطی در طول مسیر ریزش خود ویا از طریق جذب روده ای دستگاه گوارش و نظایر آن، وارد سیستم گردش خون بدن شده و پس از تغییر شکل بیوشیمیایی تحت عنوان خلط خونی ( بلغم ، سودا ، صفرا و دم ) خود را به طور غیر مستقیم به سایر بافتهای هدف برساند ( مثلاً به رحم برساند ومیوم ایجاد کند یا به پروستات برساند و تورم ایجاد کند . بنابراین نزله های اضافی را از همان مرحله تولید حتی الامکان به بیرون از بدن برانید ورنه ممکن است سلامتی اشخاص تحت تأثیر سوء قرار بگیرد .
منبع :
http://www.tabnak.ir/
http://www.magiran.com/view.asp?Type=pdf&ID=1144042

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 7, 93 2:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
atefeh13642005 نوشته است:
بنابراین نزله های اضافی را از همان مرحله تولید حتی الامکان به بیرون از بدن برانید ورنه ممکن است سلامتی اشخاص تحت تأثیر سوء قرار بگیرد .

خب این کار رو چه جوری باید انجام بدیم؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 8, 93 6:38 pm 
آفلاین
کاربر فعال

اگه ترشحات پشت حلق داشتید از طریق دهان نزله روخارج کنید( مثل خارج کردن آب حلق میمونه فقط غلیظ تره )اگرهم نزله در بینیتون جمع میشه هر وقت احساس کردید که بینیتون گرفته نزله رو خارج کنید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید