انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 17 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 20, 93 4:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

با سلام من به شدت وفوریت به گواهی یک فوق تخصص گوارش احتیاج دارم در مورد بی اختیاری باد روده
اگر پزشکی می شناسید خیلی کمک بزرگی می کنید معرفی کنید پزشکی قبلا ویزیت شدم تماس گرفتم گفت به هیچ وجه
مشکل همه ما عصبی است با آزمایش نمی شود بی اختیاری را ثابت کرد حتما گواهی پزشک لازم و بستگی به شخصیت پزشک دارد
این گواهی را بدهد یا ندهد

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 20, 93 6:53 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
من دکترم وقتایی که میده 2 3 ماهه ست.فکر نمیکنم به دردتون بخوره.ولی بازم متخصص گوارش میشناسم براتون پیغام خصوصی می ذارم.

بالا

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 20, 93 7:52 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خیلی ممنون
گواهی پزشکی می دهد کیفیت علمی پزشک برایم مهم نیست فقط راضی بشود گواهی بدهد

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 5, 93 2:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
راستی، من زمانی که رفتم پیش دکتر معتمد دانشگاه، ایشون خیلی خانم متشخصی بودن، پزشک عمومی بود و از مشکل خاص ما چیزی سر درنمیاورد، من آدرس فروم رو بهش دادم و یه مقدار هم باهاش صحبت کردم و همین
اما بعدا فهمیدم نظر قاطع داده که من مشکل داشتم که نتونستم سر کلاسا برم و احتمال میدم به فروم سر زده، شما هم پیش هر دکتری رفتین میتونید آدرس فروم رو بدید شاید روی نظرش تاثیر بزاره
البته خیلی از دکترای بااااسواد ما اصلا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 6, 93 4:24 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

پزشک معتمد دانشگاه من نیز یک خانم میان سال البته پزشک عمومی است دوشنبه این هفته رفتم پیشش قبل از اینکه در مورد بی اختیاری بگویم گفت معلوم نیست پزشک معتمد بماند یا نه تا شبه تکلیفش مشخص می شود البته امیدوارم یک پزشک مرد پزشک معتمد بشود چون اصلا دوست ندارم با یک خانم این مشکل در میان بگذارم چون خیلی احساس تحقیر می کنم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 6, 93 4:43 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
دوست عزيز،
به نظر من بهتره پوست كلفت باشي و خجالت را كنار بگذاري. كسي بايد احساس تحقير كنه كه مثلا اشتباهي كرده يا جرمي مرتكب شده و . . .
يكي از همكاران خانم(جوان) من هفته پيش خيلي راحت در اين مورد صحبت مي كرد كه بعضي مواقع به شدت نفخ مي كنه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 6, 93 4:55 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
اتفاقا به نظر من خانوما بهتر این قضیه رو درک میکنن
همونطور که توی پیام خصوصی های قبلی بهت گفتم اگه واقعا هدفت برگشتن به دانشگاهه پس سختی هاشو به جون بخر و هی ناله نکن و بهونه نیار
اما یه چیز دیگه رو هم بهت بگم اینه که من اگه مجددا واسه کنکور ارشد میخوندم امید رتبه تک رقمی و دانشگاه شریف رو داشتم، اینو واسه این میگم که روند اداری و کاغذبازی کمیسیون موارد خاص خیلی طولانیه و شاید یکسالی طول بکشه، شاید بشینی یه بار دیگه واسه کنکور بخونی کارت راحت تر باشه و بتونی از صفر شروع کنی با یه معدل خوب توی ارشد
من خودم بعضی وقتا فکر میکنم اشتباه کردم که حدود یکسال و نیم بدوبدو کردم تا کارم درست بشه، البته اون موقع نمیدونستم یکسال و اندی طول میکشه، اگه میدونستم یا از همون اول قطعی بی خیال درس میشدم و میزدم به یه کاری یا مینشستم محکم واسه کنکور میخوندم
اینا رو گفتم که تجربیاتم رو صادقانه در اختیارت گذاشته باشم تا با دید بازتری تصمیم بگیری
هر تصمیمی هم گرفتی محکم پاش وایسا و دیگه به پشت سرت نیگا نکن که کاش اینکارو نمیکردم و کاش ...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 6, 93 9:46 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من خودم شخصا خجالت کنار گذاشتم چون این همه مشکل که این بی اختیاری برایم ایجاد کرده اصلا برایم عقده شده می خواهم برای اولین بار دلیل مشکلاتم را بیان کنم به هر صورت تلاش می کنم که بتوانم مدرک ارشد بگیرم و بعد از این اصلا به ادامه تحصیل فکر نخواهم کرد فقط کار پول زندگی

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 19, 93 1:44 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوست همدرد من یک راه دیگر گرفتن نوار عصب عضله از اسفنکتر اناله .ممکنه شما در معاینه توسط جراح کولورکتال مشکلی نداشته باشین اما در نوار عصب عضله که متخصص های طب فیزیکی در مطبشون میگیرند ممکنه علائم اشکال در عصب دهی یا ضعف عضله اسفنکتر نشون داده بشه که میشه به دانشگاه ارائه کرد من چند ساله پیش انجام دادم ومدرک قاطعیه احتیاج به توضیح هم نداره

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 10:54 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
من قبلا دکتر سه اندازه ازم گرفته یادم نیست یکیاندازه عصب عضله از اسفنکتر اناله بود اصلا گفت مشکلی نداره مشکل ما کنترل در مقعد نیست این بی اختیاری که گاز پر فشار نیست که کنترل کنیم نا معلومه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 17 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید