انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:40 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 9:23 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

سال 89 با یک خانمی به نام سارا آشنا شدم که میگفت 5 سال مبتلا به IBS بوده و پیش هر متخصصی میرفته بیماریش خوب نمیشده.
تا اینکه پیش یه متخصص گیاهان دارویی رفته و طرف بهش گفته که تو صفراوی مزاج هستی و بهش یه دارویی داد بنام منضج صفرا و اونم میخوره و حالشم خوب میشه.
منضج صفرا یعنی صفرا بر و به هر دارویی میگن که صفرا رو از بدنتون خارج میکنه قرار شد سارا خانم ادرس اون پزشک سنتی رو به ما بده که ذیگه رفت و پشت سرشم نگاه نکرد :lol:
میخواستم ببینم کسی چیزی در این زمینه میدونه یا نه؟! :?:

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 10:06 am 
آفلاین
کاربر ساده

علایم چیرگی صفرا و فساد آن :

زردی چشمها و صورت، تلخی دهان، خارش بدن، کمی اشتها، کمی خواب، زردی متمایل به قرمزی ادرار، غش، باد گلو، سوزش و تنگی در فم(دهانه)معده، قی آلوده به صفرا، اسهال، تشنگی، خشکی زبان، گودی چشمها، لرزش، سبکی و تندی نبض و پیداشدن دانه های زرد رنگ؛ ممکن است این علامات پس از خوردن دارو و یا غذای گرم و خشک، خستگی، روزه، و استحمام زیاد باشد.

دراین هنگام بیمار در خواب زردی، صاعقه، آتش سوزی و امثال اینها میبیند و بخصوص در خصوص جوانان در تابستان در نقاط گرمسیر و در وقت وزش بادهای گرم این بیماریها بیشتر دیده میشود. این علامات دلیل پیدا شدن امراض صفراوی مثل ورم پرده های مغز (مننژیت-سرسام) ورم حجاب حاجز (برسام)زردی (یرقان) بادسرخ (حمره) دانه های سوزنده (نمله) تاولهای قرمز (نارالفارسیة) سوزش مجرای ادرار و گرمی کبد است و تدریجا ممکن است باستسقا و همچنین ورم روده، کمی اشتها و تشنگی بیانجامد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 10:50 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال
آواتار کاربر

البته باید توجه داشت که همه علایم با هم بروز نمیکنه
افراد صفراوی مزاج عموما مشکل گوارشی دارن
مشکل بیخوابی دارن
خیلی پر استرسن
اسهال تو اینها غالبه
و...
اگه اطلاعاتی دارین خوبه در اختیار همه بذارین

بالا

عنوان پست: تخلیه صفرای زائد
پستارسال شده: سه شنبه خرداد 6, 93 5:18 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
متخصص و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با همشهری گفت: استفاده از خربزه در میان روز بسیار مفید است چرا که باعث تخلیه صفرای زائد و تنظیم سیستم گوارش و کبد می‌شود. هندوانه را در ساعت‌هایی که معده خالی است مصرف نکنید چون باعث ترشح هیستامین و در نتیجه ترشح ماده اسیدکلرید‌ریک در بدن می‌شود. برای اینکه از عوارض دل درد شدید آن کاسته شود بهتر است کمی شکر قهوه‌ای یا سفید به هندوانه افزوده شود تا جلوی تحریک معده گرفته شود.

فصل میوه‌های زمستانی گذشته است و بیشترشان سردخانه‌ای شده‌اند. میوه‌هایی مانند پرتقال را در بهار مصرف نکنیم چراکه این میوه‌ها ریتم دستگاه گوارش را از بین می‌برند و مواد نگهدارنده آنها در این مرحله به بافت میوه نفوذ پیدا کرده و باعث مسمومیت جزئی می‌شود.
سیب در این شرایط کمتر از پرتقال آسیب می‌رساند. میوه خطرناک این موقع از بهار به‌نظر ايشان زردآلو است که پوستی زرد و درونی سبز رنگ دارد. این میوه بدین‌شکل کال است و می‌تواند منجر به دل‌درد بسیار شدید شود. اگر پس از مصرف نوبرانه‌ها سیستم گوارشتان به هم ریخت توصیه می‌شود که از دمنوش زنجبیل استفاده کنید تا عوارض ناشی از آن از بین برود.

آخرین بار توسط آرش در سه شنبه تیر 3, 93 9:26 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

عنوان پست: منضج چیست ؟
پستارسال شده: یکشنبه خرداد 18, 93 11:45 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

براى خارج شدن ماده اى که باعث بیمارى در هر قسمتى از بدن شده است داروهائى به کار مى رود که باعث نضج یا حل شدن آن مى گردد، مثلا موقعى که زیادى صفرا باعث بیمارى شده باشد (مثل زیادى صفراى خون در بیماریهاى کبدى و غیره ) داروهاى حل کننده اى بکار مى برند مثل (نضج ) که با تجویز آن ها ناراحتى بیمار مرتفع مى گردد داروهاى حل کننده یا منضج را برحسب مزاج بیمار انتخاب مى نمایند مثلا اگر در اثر گرمى بیمارى به وجود آمده باشد، منضج یا حل کننده یا داروى پاکسازى سردى به کار مى برند. گفتنی است که بیشتر کاربرد منضجها در وقتی است که بیماری شدید شده، در بدن رخنه کرده و کهنه شده است که با استفاده از منضجها همانطور که از نامش پیداست خلط غالب پخته شده و آماده میشود تا دارو کار خود را راحتتر انجام داده و سریعتر بیماری بهبود پیدا نماید.
منضج معروف چهار خلط مثل سرکه انگبین و منضج خلط های بلغم و سودا مثل شربت خاکشیر ترنجبین و منضج خلط دم و صفرا مثل
شربت خاکشیر و شیر خشت را می توان نام برد و...
انواع آش منضج :
1- صفرا بر : آش شاه تره
2- بلغم بر : آش قنطریون
3- سودا بر : آش زیره رومی و بسفایج

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 93 2:14 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من ۱۲ ساله ای بی اس از نوع یبوست و ال جی هستم.حدود دو سال تحت نظر پزشک طب سنتی بودم اما نمیدونم من کم صبر و تحمل بودم یا احتمالا موش ازمایشگاهی شده بودم براشون البته تشخیص پزشکم غلبه ی سودا بود و منضج سودا برام تجویز کرد.دکتر دومیم هم گفت بلغم بدنت زیاد شده که انقد نفخ میکنی جوارش کمونی و ایارج فیقرا تجویز کرد اما متاسفانه تاثیری نداشت و حتی یکی دو بار باعث شد صفرام زیاد بشه و علایممو تشدید کنه احساس کردم بقیه اندامای بدنم داره از حالت تعادل خارج میشه وبقدری هم رعایت رژیم پیشنهادیشون برام مشکل و گاهی هزینه بر بود که بیخیالش شدم!
الان یکی دو ماهیه به توصیه ی یکی از بچه های فروم رفتم پیش روانپزشک و مصرف داروهای ارامبخش و ضد افسردگی رو شروع کردم احساس میکنم سر و صدای شکم و یبوستم یکم بهتر شده اما هنوز که تاثیری رو بی اختیاریم نذاشته.چون تازه نامزد شدم شرایط برام سخت تر شده میخوام واسه مهمونیا از قرصای پیشنهادی دکتر مصطفی استفاده کنم که امیدوارم جواب بده.واقعا شرایط ما ال جی ها از همه سختتره ولی من تصمیم گرفتم هر طور شده سلامتیمو بدست بیارم.تو این چند سال تا میتونستم از حساسیتام کم کردم و به جرات میتونم بگم یه ادمه دیگه شدم گرچه هنوز جا واسه پیشرفت روحیم زیاده اما فک میکنم موقعش رسیده سلامتی جسمیمو بدست بیارم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 93 2:24 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

راستی ای بی اس سارا خانم از چه نوعی بوده؟
شدت علایمش در چه حدی بوده؟
من یه مدت درباره روشای درمانی طب سنتی تحقیق کردم اما بنظرم پیچیده اومد.مثل این فیلمای کره ای قدیمی لازمه یه دکتر یسره بالا سرت باشه چون مخصوصا وقتی مزاجت مرکب باشه هر دارویی که میده رو ۳ تا خلط دی.ه ی بدن هم تاثیر میذاره و اونا رو گاهی بهم میریزه.در هر صورت خوش بحال کسایی که مثل سارا خانم خوب میشن.خدایا خب مام ارزو داریم!!!! :D ;)

بالا

عنوان پست: بلغم يا صفرا ؟
پستارسال شده: دوشنبه تیر 9, 93 10:01 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

m.moqaddami نوشته است:
من ۱۲ ساله ای بی اس از نوع یبوست و ال جی هستم.حدود دو سال تحت نظر پزشک طب سنتی بودم اما نمیدونم من کم صبر و تحمل بودم یا احتمالا موش ازمایشگاهی شده بودم براشون البته تشخیص پزشکم غلبه ی سودا بود و منضج سودا برام تجویز کرد.دکتر دومیم هم گفت بلغم بدنت زیاد شده که انقد نفخ میکنی جوارش کمونی و ایارج فیقرا تجویز کرد اما متاسفانه تاثیری نداشت و حتی یکی دو بار باعث شد صفرام زیاد بشه و علایممو تشدید کنه احساس کردم بقیه اندامای بدنم داره از حالت تعادل خارج میشه وبقدری هم رعایت رژیم پیشنهادیشون برام مشکل و گاهی هزینه بر بود که بیخیالش شدم!

آرش: اين هم يك مورد ديگه البته نه چندان مشابه. به نظرم اين شخص آي بي اس نداشته چون 6 ماه براي تشخيص اين سندرم كمه:

"این مطلب یادگاری از من به شما.که تمام این سختی ها رو گذروندم.شش ماه معده درد و دل درد داشتم.رفتم پیش دکتر سلیمانی فوق تخصص گوارش!!ولی نتیجه نگرفتم و گفت تو روده ات تحریک پذیره.
همه ماهایی که این مشکل رو داریم افراد سرد مزاج هستیم.برید پیش دکتر طب سنتی .بهتون داروی دفع بلغم میده و میگه که خوذاکی های سرد مثل سالاد.شیر.سیرابی.گوشت چرخ شده و .. نباید بخورید.دوغ و ...من بعد از یک هفته خوب شدم. الان هم اگر معده با غذایی مثل قیمه بهم بریزه یه شربت گیاهی می خورم که تمام داروخانه ها دارند. اسم شربت جالینوس متعلق به شرکت باریج اسانس.که شربت ریفلاکس معده هست و ترکیبی از به و سرکه که یک نوع سکنجبین گیاهی است.برید دنبالش و منو دعا کنید.
"
http://www.ninisite.com/discussion/thre ... eNumber=85

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 15, 93 8:14 am 
آفلاین
کاربر فعال

باد های بدن عموم مردم از غلبه ی صفرایا خون سوخته یا از غلبه ی بلغم تشکیل شده وباید مراقب بود
طب جامع امام صادق(ع)

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 8, 93 11:05 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
ای بی اس ال جی و یبوست غالب.از معقد من هنگام اجابت مزاج بلغم ترشح میکند ولی اوایل بیماریم اینطور نبود بعد یکسال شروع شد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید