انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 28, 93 7:29 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
دوست عزیز آرش

من با اجازه ی عباس که تلفنی با هم صحبت کردیم این مطلبو گذاشتم و خود ایشون فرمودن که دسترسی به نت ندارم و شما انجام بده و تازه با هم سر طرح پرسشنامه کلی صحبت کردیم که وقتی برخورد شما تو این پست رو دیدم کاملا منصرف شدم که این طرح پرسشنامه دیگه قرار ندادم.

همونطور که از دوستان سرچ کردن و با منبع گذاشتن که رابطه ای بین سرماخوردگی و این بیماری وجود داره وخیلی هم ممنونم هستم.

من هم در این پست گفتم که یک فرضیه هستش و من مطمئن نیستم و من راجب بی اختیاری صحبت کردم و راجب بیماری شما اصلا دخالتی نداشتم و اصلا به خودم اجازه نمیدم که راجبه چیزی که به من ربطی نداره وارد موضوع شم .

و همچین اعتماد به نفسی ندارم راجب همه موارد نظر بدم وگرنه سلطان جنگل میشدم.

راجب اینکه این مطلب در اخبار گذاشتم از صاحب فروم بپرسید که نه با اجازه بلکه دستور ایشون بود.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 1, 93 9:05 pm 
آفلاین
Admin

سلام دوستان
بچه ها در خیلی از موارد حق با آرشه و انتقادهای بجایی میکنه
هر چند من خاطرم نیس با این صراحت به رسا گفته باشم که این پست رو در قسمت اخبار یا جای دیگه بزاره اما مسئولیتشو میپذیرم
بچه ها نزارید فروم از حالت قشنگ و آرومی که داره منحرف بشه
پس خواهشا دیگه این موضوع رو بیشتر از این کش ندید
شاید رسا حق داشته که این موضوع رو توی این قسمت قرار بده (اصلا شاید این یک خلا توی فروم باشه)
اگر احساس میکنید نیازه قسمت خاصی به فروم اصافه باشه یا قسمت خاصی از فروم حذف بشه توی قسمت انتقادات مطرحش کنید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 8:44 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام ادمین جان.
من با شما تلفنی درباره ی رابطه سرماخوردگی و بی اختیاری صحبت کردم وشما فرمودید که علاوه بر اون طرح پرسشنامه رو مطرح کردید که سوالاتی رو به شکل پرسشنامه و به صورت اماری که به درمان این بیماری کمک کنه.

حالا شما یادت نمیاد اون بحث دیگری هست اما شما خودتون فرمودید در این قسمت قرار بدم.

در مورد اضافه و حذف کردن قسمت های فروم فرمودید که اینجا از شما تقاضا دارم که منو حذف کنید .

دوستان دیگر کاربری به نام رسا در این فروم وجود ندارد و وارد این فروم نمی شود.

به امید بهبودی همه ای بی اسی ها.

بالا

عنوان پست: سخت نگیر
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 9:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- من به دلیل مطالبی که می نویسم و حضورم در این فروم نفعی به کسی نمی رسانم، بنابراین منتی بر سر کسی نمی گذارم.

- من خوشحالم که به طور رایگان می توانم از امکانات این فروم استفاده کنم، چیزهای زیادی یاد بگیرم و از تجربه دیگران استفاده کنم.

- در صورتی که وارد فروم نشوم کسی جز خودم ضرر نمی کند.

- یاد حرف "آشنا" می افتم که می گفت ما ای بی اسی ها هوش هیجانی پایین داریم.
viewtopic.php?f=48&t=339
- rasa عزیز کمی انتقاد پذیر باش و زندگی را اینقدر سخت نگیر(حداقل بخاطر ای بی اس) طرح پرسشنامه فکر خوبیه، اجراش کن.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 10:11 am 
آفلاین
Admin

rasaye aziz manam goftam tarhe porseshname besyar tarhe khubie
faghat migam age poshte telefon goftam ke mozue sarmakhordegi tuye bakhsh akhbar matrah beshe yadam nis
bacheha inghad zoodranj nabashid khaheshan
fereshte sahar rassa
ina felan omumi shode
fekk konam hodude 6 nafare dige ham hastan ke omumi nashod va be khatre masaele mokhtalef ghahr kardan
hamatoono dus daram va be hamatoon migam in masael va ekhtelafe nazarha besyar chize adi va tabiei hastesh
bebakhshid natunestam farsi type konam

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 12:31 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من دوس نداشتم درمورد این اتفاقا ت اخیر اظهارنظری بکنم چون زیاد درجریان بحث های این جندروز اخیر نیستم و درحد خودم نمیدونم چیزی بگم ولی درکل اگه بخوایم به این جریانات چندروز پیش نگاه کنیم به نظرم یکم دوستای عزیزمون زودرنج شدن یا یه سری سوتفاهم های جزئی پیش اومده که سعی نمیکنین باکمک هم حلش کنین.
این فروم رو عباس جان راه انداختن دستشونم دردنکنه لطف خیلیییییی بزرگی به ما کردن ولی الان این فروم برا همه ی ماست،اصلا درست نیس که اگه بحثی پیش اومد یا سوتفاهمی شد بچه ها بیان بگن ما دیگه نمیایم و قهریم و این صوبتا.مگه آدم از خونه خودش قهرمیکنه؟یاناراحت میشه؟
بچه ها ماباید بیشتر از همههههه قدر همدیگرو بدونیم و سعی کنیم مناعت طبعمون رو ببریم بالا
من تو چندتا فروم دیگه هم عضو هستم و میبنم اونجا هم رو مسئله ی تفکیک موضوع حساس هستن و خیلی وقتا سراین موضوع ناراحتی پیش میاد پسسسس این یه چیز عادیه ‏
نیت ماها ازبودن تو اینجا اینه که ایده ها و فکرامون رو روی هم بذاریم تا یه راه چاره واسه مشکلمون و بیماریمون پیداکنیم یا حداقل بتونیم از تجاربی که داریم واسه راهنمایی همدیگه استفاده کنیم،توروخدا سر مسائل ناچیز این حس خوبی که بین بچه ها هست همین دلسوزی و مهربونی و حتی هماهنگی و وحدتی که بینمون هس رو خراب نکنین،اینجا مال همه س،اگه کسی هم چیزی میگه فقط بخاطر اینه که همه چی خوب پیش بره و مشکلی پیش نیاد،دیگه این مسئله رو کش دارش نکنین چون هرچقدر هم دراین مورد جروبحث کنیم و حرف بزنیم به جایی نمیرسیم و کدورت ها بیشتر میشه
خوب ببخشین شاید درحد من نبود این حرفارو بزنم ولی نتونستمم چیزی نگم و سکوت کنم
همه تون آدمای فوق العاده خوب و دوس داشتنی هستین و ارزش دنیاهارو دارین

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 4, 93 8:24 pm 
آفلاین

با سلام خدمت دوستان.
نکته اینجاست که همه ی آی بی اسی ها زود رنج هستند پس دوستان لطف کنند مواظب باشن که حرفی نزنند که باعث رنجش خاطر کسی بشه.
از اون طرف هم ما باید یه کم تحمل خودمونو ببریم بالا و سعی کنیم زود برداشت بد نکنیم.
من امید دارم یه روز همه ما درمان میشیم.به امید اون روز...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 16, 93 9:41 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام من تازه عضوشدم اما مدتهاست خواننده پست هاتونم حیفه به خدا من بعد از سالها آدمهای همدردپیدا کردم بیایین خرابش نکنیم از هم ناراحت نشیم با این مریضی مگه ما جای دیگه ای هم داریم که بریم مگه کس دیگه ای هم داریم که بتونیم درد دل کنیم من فکر میکنم ما هممون اعضای به خونواده ایم برادر خواهرا از هم میرنجند ولی فراموش میکنند من که مدتهاست موقع اذان واسه همه آی بی اسی ها دعا میکنم یا نصفه شبها که غصه ام میشم گریه ام میگیره واسه همتون دعا میکنم شما رو به خدا با هم دعوا نکنین

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 23, 93 7:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال

منم اگه نگم اصلا سرما نمی خورم میتونم بگم خیلی خیلی کم سرما می خورم

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 8, 93 6:48 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
منم سالی یا دوسال یکبار به مدت کمتر از هفته سرما میخورم اونم فقط گلودرد ابریزش بینی گاهی .ای بی اسم نوع ال جی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید