انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 65 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نورتریپتیلین
پستارسال شده: دوشنبه تیر 9, 93 11:26 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

یک بدبخت نوشته است:
ببینید بی اختیاری یک فاجعه است هر غذای بخوری یا نخوری هر کجا بروی این مشکل باهاته اما اسهال یک مشکل نه یک فاجعه
مثلا می خواهی جا بروید نهایتش قبلش غذا نمی خوری در مورد اسهال مشکل فقط خودتی اطرافیان درگیر نیستند
برای همین تجریه دارویی یک اسهالی به درد یک کسی که مشکل بی اختیاری داره نمی خوره

سلام من باهاتون موافقم که ال جی یکی از بدترین امتحانای الهیه واقعا لفظ فاجعه کامل توضیحش میده باورش برای بقیه سخته ولی یه ال جی روزای سختی داره وقتی عروسی دعوت میشه مراسم عزای یکی از نزدیکاشه باید کودکشو ببره پیشه پزشک وقتی باید کار کنه تا بدهکاریهارو بده وقتی مهمون میاد به نظره بقیه خنده داره وقتی تو حرم حضرت معصومه نیم ساعت دنبال یه جای مناسب شرایطم بودم تا نماز بخونم و... من کاملا درکتون میکنم گاهی فکر میکنم این یه کابوسه و به زودی بیدار میشم اما مگه میشه یه کابوس 17 سال طول بکشه ولی قبول کنین که شرایط برای بقیه بچه ها هم خیلی سخته ولی تحقیر و شرمندگی ما از همه بیشتره

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه تیر 9, 93 2:01 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خانم دریا مصرف این قرص وضعیت آدم را خیلی بهتر از قبل می کند من به شما توصیه می کنم از دوز پایین این دارو را شروع کنید

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 9, 93 4:07 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

براستی که خانم دریا حرفها و درد دلهای یک مبتلا به ال جی رو تنها همدردهای اون کاملا متوجه میشن و واقعا این درد فاجعه ایه برای ماها ، که متاسفانه هر چی بیشتر جلو میریم بدتر میشه (حداقل برای من این طور بوده) و از اون موارد که شما فرمودید بدتر اینه که فرزند خردسالت این مورد رو متوجه بشه و بهت بگه که ........
واقعا به شخصه روحم ، جسمم به خاطر شرمنده شدن و تحقیر شدن برای مشکلی که هیچ تاثیری روش ندارم خسته شده و مثل شما گاهی آرزو میکنم که ای کاش یه کابوس باشه و تموم بشه اما افسوس که این کابوس من هم 17 ساله شده و تموم نمیشه

دوست عزیز (یک بدبخت)من 4 ماه این قرص رو مصرف کردم اما متاسفانه هیچ تاثیری نداشت به همین خاطر اونو کنار گذاشتم ، خدا رو شکر که برای شما مفید بوده از ته دل آرزو میکنم که هیچ کس مبتلا به ال جی نشه ، اونایی هم که مبتلا هستند شفا پیدا کنند

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 9, 93 2:14 am 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
طی این 2 دو روزی که نورتریپتیلین مصرف کردم، روز اول حالت منگی و بی خیالی بهم دست داد و فعلن دچار یبوست شدم. یعنی هیچ دفعی نداشتم. این قرص راست کار اسهالی ها هست کاملا خشک می کنه. ولی فعلا تاثیری روی lg نداشته متاسفانه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 10, 93 12:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

استفاده اصلی این دارو در بیماری افسردگی است که حداقل 3 برابر آی بی اس مصرف میشه، سوال اینجاست که افسرده ها چطور یبوست نورتریپ را تحمل می کنند ؟ افسرده ها خودشون به دلیل کم تحرکی و تغذیه بد احتمالا یبوست دارند.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 10, 93 6:14 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خانم ستاره خاموش در مورد فرزند خردسالنتون اون مطلب کاملا رفت رو اعصابم و چقدر ناراحت شدم. واقعا به کدامین گناه ناکرده. وقتی می گن این دنیا بر اساس بی عدالتی هست درست هست.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 9:46 am 
آفلاین
مدیر انجمن

بچه ها به نظرم اگر داروهای ضد افسردگی (مثل نورتریپتیلین) رو در کنار داروهای ضد اضطراب مثل تری فلوئو پرازین مصرف کنید تاثیر خوبی داره. من زمانی که اسنترا رو به تنهایی میخوردم تاثیری تو بی اختیاریم نداشت ولی با تری فلوئوپرازین تاثیرش بیشتره.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 1:50 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

arash1984 نوشته است:
خانم ستاره خاموش در مورد فرزند خردسالنتون اون مطلب کاملا رفت رو اعصابم و چقدر ناراحت شدم. واقعا به کدامین گناه ناکرده. وقتی می گن این دنیا بر اساس بی عدالتی هست درست هست.

آقای آرش ، خیلی متاسفم نمی خواستم نارحتتون کنم اما متاسفانه این بی اختیاری تمام ابعاد زندگی مارو تحت الشعاع قرار داده و تقریبا فقط زمانی که تنها هستیم ریلکس و بی مشکلیم ، و واقعا بارها و بارها منم این سوال رو از خدای خودم پرسیدم که به خاطر کدام گناه باید همچین تاوان سنگینی رو بدیم ، من 16 سال روکه تموم کردم 2 ماه بعد از اون به این مصیبت دچار شدم و الان 17 ساله برای درمان این مشکل تقریبا اکثر راهها رو امتحان کردم اما دریغ از نتیجه .
امیدوارم که خدا کمکمون کنه و راه درمانی و ، با هر هزینه ای که شده بهمون نشون بده که از دست این مصیبت راحت بشیم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 5:00 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
واقعا برا دوستان آی بی اسیم که مشکل ال جی دارن خیلی ناراحتم و غصه میخورم:‏(‏
‏ تاقبل اینکه بیام فروم همش فکرمیکردم مشکل من خیلی درد بزرگیه و همش دعا مسیکردم ه شفا پیدا کنم ولی از وقتیکه فهمیدم ال جی چی هست درد خودم یادم رفته و دائم تو ذهنمین و براتون دعا میکنم که هرچه زودتر راه درمانتون پیدا بشه،شاید باورتون نشه روز عقدم که خطبه عقدمو میخوندن بجای اینکه واسه خوشبختی و سلامتی خودم دعا کنم همش به دوستان الجی دعا کردم
واقعا میتونم حس کنم چقدر با مشکل سختی دست وپنجه نرم میکنین و به اراده و صبر بزرگتون احسنت میگم

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 12, 93 3:01 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
حرفاتون و دردلاتون خیلی آدم رو متاثر میکنه
اما چاره چیه، باید جنگید، این ای بی اس بی طرفی برنمیداره یا باید بجنگی یا تسلیم بشی، من یکی خیال تسلیم شدن ندارم و تا روزی زنده ام باهاش میجنگم
بچه ها میگم من با خوردن نورتریپتیلین با حالی روزه هم میگیرم به این شدتی که شما میگید یبوست نمیگیرم، یعنی مث سابقم و تغییر محسوسی نکردم
اما من چون روزا روزه ام و نمیتونم روزا آب بخورم و میترسم تشنه بشم واسه همین توی غذای سحریم و شامم حسابی سبزی چه خام چه پخته داخل غذا مصرف می کنم، شاید علتش همین مصرف زیاد سبزی باشه که یبوست ندارم
البته سبزیا به جز ریحون و نعنا فک کنم بقیه نفاخ باشن، اما من با کمال پررویی میخورم تا روده هام خودشون به غلط کردن بیفتن، و اینو هم بگم من از روزی ای بی اس گرفتم اصلا رژیم خاصی نگرفتم و هر چی اومده دم دستم خوردم و البته روزایی که کلاس داشتم یا کاری بیرون داشتم روز قبلش چیزی نمیخوردم و الان میبینم با بچه هایی که کلی رژیم گرفتن و پرهیز غذایی کردن چندان حالم تفاوتی نداره پس میگم هر چی اومد دم دستتون بخورید تا حداقل بهتون زور نیاد و گله کنید که خدا من که این هم پرهیز کردم اما باز واکنش میبینم (فقط ال جیا منظورمه)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 65 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com