انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 70 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه تیر 24, 93 6:02 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
نیایش یک زن با خدا

خدا را شکر که هر روز صبح باید با زنگ ساعت بیدار شوم، این یعنی من هنوز زنده ام

خدا را شکر که گاهی اوقات بیمار میشوم، این یعنی بیاد آورم که اغلب اوقات سالم هستم

خدا را شکر که تمام شب صدای خرخر شوهرم را می شنوم ، این یعنی او زنده و سالم در کنار من خوابیده است

خدا را شکر که دختر نوجوانم همیشه از شستن ظرفها شاکی است، این یعنی او در خانه است و در خیابانها پرسه نمی زند

خدا را شکر که مالیات می پردازم، این یعنی شغل و درآمدی دارم و بیکار نیستم

خدا را شکر که لباسهایم کمی برایم تنگ شده اند، این یعنی غذای کافی برای خوردن دارم

خدا را شکر که در پایان روز از خستگی از پا می افتم، این یعنی توان سخت کار کردن را دارم

خدا را شکر که باید زمین را بشویم و پنجره ها را تمیز کنم، این یعنی من خانه ای دارم

خدا را شکر که در جائی دور جای پارک پیدا کردم، این یعنی هم توان راه رفتن دارم و هم اتومبیلی برای سوار شدن

خدا را شکر که سرو صدای همسایه ها را می شنوم، این یعنی من توانائی شنیدن دارم

خدا را شکر که این همه شستنی و اتو کردنی دارم، این یعنی من لباس برای پوشیدن دارم

خدا را شکر که خرید هدایای سال نو جیبم را خالی می کند ، این یعنی عزیزانی دارم که می توانم برایشان هدیه بخرم **

** - ( منبع: http://www.shahramshomali.ir/?p=741 )
----------------------------------------------------------------------------------------------

خدایا شکر که من آی بی اس دارم

- این یعنی ابزار اینکه من سخت رو و پوست کلفت شوم را دارم.
- این یعنی من انگیزه اینکه هوش هیجانی ام را افزایش دهم را دارم.
- این یعنی به یاد داشته باشم که سرطان روده ندارم.
- این یعنی کارمندی لایق من نیست و من باید خویش فرما و یا کارفرما باشم.
- ای یعنی به یاد داشته باشم که نباید در مورد مردم زود قضاوت کنم.
- این یعنی بدانم که شیشه عینکی که با آن دنیا را می بینم کثیف شده و باید شسته شوند.
-- این یعنی با خود مهربان تر باشم و خود را سخاوتمندانه ببخشم.
- این یعنی ....

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

آخرین بار توسط آشنا در سه شنبه تیر 31, 93 12:53 pm ویرایش شده است، در کل 5 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه تیر 24, 93 6:34 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

کاوی (از سرشناسترین چهره‌های علم موفقیت):

اگر می‌خواهید در زندگی و روابط شخصی‌تان تغییرات جزیی به وجود آورید به گرایش‌ها و رفتارتان توجه کنید.

اما اگر دلتان می‌خواهد قدم‌های کوانتومی بردارید و تغییرات اساسی در زندگی‌تان ایجاد کنید باید نگرش‌ها و برداشت‌هایتان را عوض کنید.

او حرفهایش را با یک مثال خوب و واقعی، ملموس‌تر می‌کند:

« صبح یک روز تعطیل در نیویورک سوار اتوبوس شدم. تقریباً یک سوم اتوبوس پر شده بود. بیشتر مردم آرام نشسته بودند و یا سرشان به چیزی گرم بود و درمجموع فضایی سرشار از آرامش و سکوتی دلپذیر برقرار بود تا اینکه مرد میانسالی با بچه‌هایش سوار اتوبوس شد و بلافاصله فضای اتوبوس تغییر کرد. بچه‌هایش داد و بیداد راه انداختند و مدام به طرف همدیگر چیز پرتاب می‌کردند. یکی از بچه‌ها با صدای بلند گریه می‌کرد و یکی دیگر روزنامه را از دست این و آن می‌کشید و خلاصه اعصاب همه‌مان توی اتوبوس خرد شده بود. اما پدر آن بچه‌ها که دقیقاً در صندلی جلویی من نشسته بود، اصلاً به روی خودش نمی‌آورد و غرق در افکار خودش بود.

بالاخره صبرم لبریز شد و زبان به اعتراض بازکردم که: آقای محترم! بچه‌هایتان واقعاً دارند همه را آزار می‌دهند. شما نمی‌خواهید جلویشان را بگیرید؟

مرد که انگار تازه متوجه شده بود چه اتفاقی دارد می‌افتد، کمی خودش را روی صندلی جابجا کرد و گفت: بله، حق با شماست. واقعاً متاسفم. راستش ما داریم از بیمارستانی برمی‌گردیم که همسرم، مادر همین بچه‌ها٬ نیم ساعت پیش در آنجا مرده است.. من واقعاً گیجم و نمی‌دانم باید به این بچه‌ها چه بگویم. نمی‌دانم که خودم باید چه کار کنم و … و بغضش ترکید و اشکش سرازیر شد.»

استفان کاوی بلافاصله پس از نقل این خاطره می‌پرسد:

صادقانه بگویید آیا اکنون این وضعیت را به طور متفاوتی نمی‌بینید؟ چرا این طور است؟ آیا دلیلی به جز این دارد که نگرش شما نسبت به آن مرد عوض شده است؟

و خودش ادامه می‌دهد که:

راستش من خودم هم بلافاصله نگرشم عوض شد و دلسوزانه به آن مرد گفتم: واقعاً مرا ببخشید. نمی‌دانستم. آیا کمکی از دست من ساخته است؟ و…. اگر چه تا همین چند لحظه پیش ناراحت بودم که این مرد چطور می‌تواند تا این اندازه بی‌ملاحظه باشد٬ اما ناگهان با تغییر نگرشم همه چیز عوض شد و من از صمیم قلب می‌خواستم که هر کمکی از دستم ساخته است انجام بدهم.

حقیقت این است که به محض تغییر برداشت٬ همه چیز ناگهان عوض می‌شود.

کلید یا راه حل هر مسئله‌ای این است که به شیشه‌های عینکی که به چشم داریم بنگریم؛ شاید هر از گاه لازم باشد که رنگ آنها را عوض کنیم

و در واقع برداشت یا نقش خودمان را تغییر بدهیم تا بتوانیم هر وضعیتی را از دیدگاه تازه‌ای ببینیم و تفسیر کنیم .

آنچه اهمیت دارد خود واقعه نیست بلکه تعبیر و تفسیر ما از آن است.

انیشتین می‌گوید : آنچه در مغزتان می‌گذرد، جهانتان را می‌آفریند.

(منیع: http://www.shahramshomali.ir/?p=913 )

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

آخرین بار توسط آشنا در پنج شنبه تیر 26, 93 11:14 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 24, 93 6:14 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
ممنون آقای آشنا مطالب خیلی جالب و مفیدی گذاشتید و واقعا انسان را به فکر وامیدارد . ممنون

آخرین بار توسط Negar در پنج شنبه تیر 26, 93 3:08 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 26, 93 1:31 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

حقیقی از"ريچارد وايزمن"روانشناس دانشگاه هارتفورد شاير.

چرا برخی مردم بی‌وقفه در زندگی شانس می‌آورند درحالی که سايرين هميشه بدشانس هستند؟

مطالعه برای بررسی چيزی که مردم آن را شانس می‌خوانند، ده سال قبل شروع شد. می‌خواستم بدانم چرا بخت و اقبال هميشه در خانه بعضی‌ها را می‌زند، اما سايرين از آن محروم می‌مانند. به عبارت ديگر چرا بعضی از مردم خوش‌شانس و عده ديگر بدشانس هستند؟

آگهی‌هايی در روزنامه‌های سراسری چاپ کردم و از افرادی که احساس می‌کردند خوش‌شانس يا بدشانس هستند خواستم با من تماس بگيرند. صدها نفر برای شرکت در مطالعه من داوطلب شدند و در طول سال‌های گذشته با آنها مصاحبه کردم، زندگی‌شان را زير نظر گرفتم و از آنها خواستم در آزمايش‌های من شرکت کنند.

نتايج نشان داد که هرچند اين افراد به کلی از اين موضوع غافلند، کليد خوش‌شانسی يا بدشانسی آنها در افکار و کردارشان نهفته است. برای مثال، فرصت‌های ظاهرا خوب در زندگی را در نظر بگيريد. افراد خوش‌شانس مرتبا با چنين فرصت‌هايی برخورد می‌کنند، درحالی که افراد بدشانس نه.

با ترتيب دادن يک آزمايش ساده سعی کردم بفهم آيا اين مساله ناشی از توانايی آنها در شناسايی چنين فرصت‌هايی است يا نه. به هر دو گروه افراد خوش شانس و بدشانس روزنامه‌ای دادم و از آنها خواستم آن را ورق بزنند و بگويند چند عکس در آن هست.
به طور مخفيانه يک آگهی بزرگ را وسط روزنامه قرار دادم که می‌گفت: اگر به سرپرست اين مطالعه بگوييد که اين آگهی را ديده‌ايد، 250 پوند پاداش خواهيد گرفت. اين آگهی نيمی از صفحه را پر کرده بود و به حروف بسيار درشت چاپ شده بود. با اين که اين آگهی کاملا خيره کننده بود، افرادی که احساس بدشانسی می‌کردند عمدتا آن را نديدند، درحالی که اغلب افراد خوش‌شانس متوجه آن شدند.

مطالعه من نشان داد که افراد بدشانس عموما عصبی‌تر از افراد خوش‌شانس هستند و اين فشار عصبی توانايی آنها در توجه به فرصت‌های غيرمنتظره را مختل می‌کند. در نتيجه، آنها فرصت‌های غيرمنتظره را به خاطر تمرکز بيش از حد بر ساير امور از دست می‌دهند.

برای مثال وقتی به مهمانی می‌روند چنان غرق يافتن جفت بی‌نقصی هستند که فرصت‌های عالی برای يافتن دوستان خوب را از دست می‌دهند. آنها به قصد يافتن مشاغل خاصی روزنامه را ورق می‌زنند و از ديدن ساير فرصت‌های شغلی باز می‌مانند. افراد خوش‌شانس آدم‌های راحت‌تر و بازتری هستند، در نتيجه آنچه را در اطرافشان وجود دارد و نه فقط آنچه را در جستجوی آنها هستند می‌بينند.

تحقيقات من در مجموع نشان داد که آدم‌های خوش‌اقبال براساس چهار اصل، برای خود فرصت ايجاد می‌کنند.

اول آنها در ايجاد و يافتن فرصت‌های مناسب مهارت دارند،
دوم به قوه شهود گوش می‌سپارند و براساس آن تصميم‌های مثبت می‌گيرند.
سوم به خاطر توقعات مثبت، هر اتفاقی نيکی برای آنها رضايت بخش است.
چهارم نگرش انعطاف‌پذير آنها، بدبياری را به خوش‌اقبالی بدل می‌کند.

در مراحل نهايی مطالعه، از خود پرسيدم آيا می‌توان از اين اصول برای خوش‌شانس کردن مردم استفاده کرد. از گروهی از داوطلبان خواستم يک ماه وقت خود را صرف انجام تمرين‌هايی کنند که برای ايجاد روحيه و رفتار يک آدم خوش‌شانس در آنها طراحی شده بود. اين تمرين‌ها به آنها کمک کرد فرصت‌های مناسب را دريابند، به قوه شهود تکيه کنند، انتظار داشته باشند بخت به آنها رو کند و در مقابل بدبياری انعطاف نشان دهند.
يک ماه بعد، داوطلبان بازگشته و تجارب خود را تشريح کردند. نتايج حيرت انگيز بود: 80 درصد آنها گفتند آدم‌های شادتری شده‌اند، از زندگی رضايت بيشتری دارند و شايد مهم‌تر از هر چيز خوش‌شانس‌تر هستند. و بالاخره اين که من عامل شانس را کشف کردم.

چند نکته برای کسانی که می‌خواهند خوش‌اقبال شوند:
به غريزه باطنی خود گوش کنيد، چنين کاری اغلب نتيجه مثبت دارد.
با گشادگی خاطر با تجارب تازه روبرو شويد و عادات روزمره را بشکنيد.
هر روز چند دقيقه‌ای را صرف مرور حوادث مثبت زندگی کنيد.

( منبع: http://www.iranamerica.com/forum/showthread.php?t=19657 )

لبخند فراموش نشود لطفا ;)

آخرین بار توسط آشنا در پنج شنبه تیر 26, 93 1:41 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 26, 93 1:40 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

برآنچه گذشت، آنچه شکست، آنچه نشد،آنچه ریخت ،حسرت مخور. زندگی اگر آسان بود با گریه شروع نمی شد ....

ماموریت انسان در زندگی بی مشکل زندگی کردن نیست ، با انگیزه زندگی کردن است ....

لطفا لبخند بزنید ;)

( منبع: http://ahaghighat.blogfa.com/1392/02 )

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 26, 93 1:50 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

زن و مرد جوانی به محله جدیدی اسبا‌ب‌کشی کردند. روز بعد ضمن صرف صبحانه، زن متوجه شد که همسایه‌اش درحال آویزان کردن رخت‌های شسته است و گفت: لباس‌ها چندان تمیز نیست. انگار نمی‌داند چطور لباس بشوید. احتمالا باید پودر لباس‌شویی بهتری بخرد.همسرش نگاهی کرد اما چیزی نگفت.

هربار که زن همسایه لباس‌های شسته‌اش را برای خشک شدن آویزان می‌کرد، زن جوان همان حرف را تکرار می‌کرد تا اینکه حدود یک ماه بعد، روزی از دیدن لباس‌های تمیز روی بند رخت تعجب کرد و به همسرش گفت: یاد گرفته چطور لباس بشوید. مانده‌ام که چه کسی درست لباس شستن را یادش داده...

مرد پاسخ داد: "من امروز صبح "زود بیدار شدم و پنجره‌هایمان را تمیز کردم.

زندگی هم همینطور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده می‌کنیم، آنچه می‌بینیم به درجه شفافیت پنجره‌ای که از آن مشغول نگاه ‌کردن هستیم بستگی دارد. قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از خودمان بپرسیم آیا آمادگی آن را داریم که به‌ جای قضاوت کردن فردی که می‌بینیم، در پی دیدن جنبه‌های مثبت او باشیم؟

( منبع: http://www.ieb.blogfa.com/post-320.aspx )

شاداب باشید. :P

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 27, 93 10:19 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

آزادی چیست؟

هیچ کس آزادی را در یک سینی به شما تعارف نمی کند!

اگر کسی به شما آزادی اعطا کرد مطمئن باشید آن چه به شما اعطا شده آزادی نیست، بلکه صدقه ای است که به ناچار بهای آن را خواهید پرداخت. در زندگی هرکس آزادی کم تر، یعنی بردگی بیش تر. اگر در زندگی یا گزینش هایی که دارید نمی توانید آن گونه که مایلید و آن طور که باعث لذت شما می شود عمل کنید- به شرط آن که لذت شما خللی در آزادی دیگران ایجاد نکند- در اصل شما یک قربانی هستید.

شما می توانید فردی مسئول و در عین حال آزاد باشید. اگر کسی تلاش کرد به شما برچسب «خودخواه» بزند در اصل تلاش دارد بر زندگی شما اعمال قدرت کند. این گونه افراد تهدیدی برای شما به حساب می آیند که البته بستگی به اجازه ای دارد که شما به آن ها می دهید.

اگر آنان باعث شوند شما در مورد خود این طور فکر کنید که خودخواهید در اصل سعی دارند با به وجود آوردن احساس گناه، شما را از تحرک واداشته و به موجودی منفعل تبدیل کنند.

اپیکتتوس (فیلسوف معروف) در رساله‌ی گفتمان این گونه می نویسد:

...و هرکس که بر خویشتن خویش مسلط نباشد آزاد نیست.

از این رو اگر ارباب خود نباشی، آزاد نیستی.

آزاد ترین مردمان کسانی هستند که در درون خود احساس آرامش می کنند.

از اینکه بازیچه هوس های دیگران شده و هر لحظه به سمت و سویی کشیده شوند اجتناب می ورزند.

این افراد به شیوه ای کارامد زندگی خود را اداره می کنند.

این افراد از آزادی خود در نقشی که باید ایفا کنند لذت می برند.

آن ها دغدغه ندارند که دیگران در مورد شیوه ی انتخاب آنان چه فکری می کنند.

این افراد مردمی مسئول و متعهدند اما اسیر تعبیر و تفسیری نمی شوند که دیگران از مسئولیت و مسئولیت پذیری دارند.

آزادی چیزی است که باید برای به دست آوردنش پافشاری کنید.

شاید بهترین روش برای رسیدن به آزادی به خاطر سپردن این رهنمود باشد:

هرگز ...جز بر خودت... بر هیچ فرد دیگری که به تو کمک کرده تا زندگی ات را جهت ببخشد کاملا متکی نباش.... هیچ کس جز خودت نمی تواند برای تو آرامش به ارمغان آورد.

اگر دوستان مشتاق ادامه ی بحث باشند در پست های بعدی می توان به رفتارهای عملی در جهت دست یازی به آزادی اشاره کرد

(منبع: http://www.capfy.blogfa.com/cat-15.aspx )

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 29, 93 10:26 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بسیار زیبا می نگارید جناب آشنا ،با خواندن مطالبتون امشب بسیار مسرور شدم.
ای بی اس خیلی ما را می آزارد اما برای اولین بار اعتراف میکنم که بهترین حسن این بیماری آشنایی با دوستان عزیز و فرهیخته ای چون شما و دیگر دوستان عضو فروم و صد البته مدیر عزیز فروم
پاینده باشید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 8:28 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

از اظهار محبت دوستان عزیزم متشکرم.
باوری که به "تغییر نگرش در زندگی" در من ایجاد شده است نیاز به مراقبت دارد. خواندن مطالبی که به این امر کمک کند لازمه زنده نگهداشتن این باور است. اگر شما هم به لزوم "تغییر نگرش به زندگی" باور دارید خوشحال می شوم با هم همراه شویم.

آخرین بار توسط آشنا در دوشنبه تیر 30, 93 11:08 am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 30, 93 8:35 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

سخت‌تر از هنر انتقاد کردن این است که انتقاد را تحمل کنیم و بپذیریم. انتقادکننده و انتقادشونده مانند این هستند که در یک زمین مین‌گذاری‌شده حرکت می‌کنند اما آن چیزی که اهمیت دارد این است که از دیدگاه روان‌شناختی بدون انتقاد هیچ پیشرفتی وجود نخواهد داشت، هیچ کجا…

من هم مانند هر فرد دیگری تجربیات سخت و ناخوشایند عکس‌العمل‌های منفی را دارم. چند سال پیش هم که یک سمینار نویسندگی را اداره می‌کردم یکی از شرکت‌کنندگان خانم در واکنش انتقادی که از کارش کرده بودم پیشنهاد یک سیلی را به من داد اما حقیقت این است که هیچ‌کس تمایل به شنیدن انتقاد ندارد، هر چند هم که خلاف آن را ادعا کند. انتقاد در بهترین حالت برای انسان‌ ناخوشایند است و در بدترین حال هویت ما را متزلزل می‌کند.

اما آیا روش صحیحی برای انتقاد از دیگری وجود دارد؟ اما حتی اگر روش صحیحی هم در مورد انتقاد وجود داشته باشد در این رابطه عکس‌العمل منفی غیرقابل چشم‌پوشی است و مطمئنا واکنش تندی اتفاق خواهد افتاد، اما موضوعی که اهمیت دارد این است که انتقاد می‌تواند توانایی ما را برای کنترل امور زندگانی و ایجاد نظم بالا ببرد. ما بدون انتقاد قادر به ساماندهی روابط اجتماعی و برقراری آن نیستیم چون با انتقاد کردن و انتقاد شدن به تجربیات خود اضافه خواهیم کرد و همین تجربیات ما را برای زندگی آماده خواهد کرد.

هر نوع پروسه آموزشی منوط به این است که اساسا اشتباه‌ها را بشناسیم و از میان برداریم و این جز با انتقاد امکان‌پذیر نیست. برای مثال در ورزش مربیان عکس‌العمل فردی خود را با فریاد و حرکت‌های شدید دست در زمین نشان می‌دهند و این هم در نوع خود انتقاد محسوب می‌شود. در دنیای کاری هم تصحیح اشتباهات و ارزشیابی راندمان کاری یکی از بخش‌های مهمی است که باعث پیشرفت کار می‌شود در زندگی فردی نیز بدون عکس‌العمل‌های منفی کاری از پیش نمی‌رود. ولی در عین حال انتقاد همیشه کمابیش با احساس دشمنی همراه است، حتی نسبت به انتقادکننده. هم کارمندان و هم کارفرمایان به طور مشابه در زمینه ارزشیابی راندمان کارشان احساس تنفر دارند و همین موضوع در مورد همسران نیز صدق می‌کند. بسیاری از والدین به جای پذیرش ریسک انتقاد از فرزندان خود، ترجیحا نارضایتی خود را سرکوب می‌کنند چون از این موضوع واهمه دارند که نکند فرزندانشان، سرخورده شوند.

روبرت سوتون(Robert sottn) روان‌شناس امور سازماندهی از دانشگاه استانفورد می‌گوید: «ما در جامعه‌مان نه عادت به انتقاد کردن داریم و نه عادت به انتقاد شنیدن»[*]

اما بیایید دنبال روش‌های استاندارد برای انتقاد کردن باشیم. برای مثال هنگام ابراز جمله انتقادی از کلمه «من فکر می‌کنم.» استفاده کنیم و لحن کلاممان را آرام و انتقاد را با لطیفه‌ای، شیرین کنیم. این موضوع را با ذکر یک مثال برایتان روشن‌تر می‌کنم؛ به جای اینکه بگوییم ‌«سیگار کشیدن مدام تو مرا دیوانه می‌کند» بهتر است بگوییم «من تو را دوست دارم ولی اینکه تو هر روز بیشتر سیگار می‌کشی مرا ناراحت می‌کند.» و مطمئن باشید این نوع لحن انتقاد را خوشایندتر خواهد کرد.

( منبع: http://rahatar.ir/criticize )
---------------------------------------------------------------------------------

[*]- پس در درجه اول من باید:

- روش درست انتقاد کردن را یاد بگیرم که یک روش خوب را در انتهای پاراگراف نویسنده گفته است.( روش درست شستن بقیه را یاد بگیرم و قبل از شستن به او بگویم که تمیز است و زیباست ولی این لکه هم ،که به نظر من لکه است، در او نباشد زیباتر است. آیا به نظر تو هم این لکه است یا به احتمال زیاد من اشتباه می کنم.)

- روش درست ، شنیدن و پاسخ دادن به انتقاد را یاد بگیرم. ( وقتی کسی می خواهد مرا بشوید و کثافت ها را از رویم بردارد عوض شکایت تشکر کنم ، شاید آنطور که من دوست دارم مرا نشوید ولی نیتش خدمت به من است. قبول کنم که اگر می خواهم تمیز شوم باید خیس شدن را تحمل کنم. اگر به او بگویم شستن بلد نیست . آیا او به شستن ادامه خواهد داد. اگر برخوردهای قبلی من طوری بود که سابقه ذهنی اش نسبت به من خراب است آیا تمایلی به شستن من در او ایجاد خواهد شد. )

- و به یاد داشته باشم که من نخست باید به خود آموزش دهم و یاد بگیرم و عمل کنم. و یاد دادن طرز برخورد یا رفتار درست ، عملی بیهوده می باشد. ( طرز شستن را به بقیه یاد ندهم)

- همیشه زیبایی های اطرافیانم را به آنها گوش زد کنم تا اگز زمانی خواستم بشویمشان و قبلش شروع به بیان زیبایهایشان کردم فکر نکنند که باز هم می خواهد مرا بشوید)

- به یاد یک جمله از دیل کارنجی می افتم که " وقتی با انسانها در رابطه هستیم به یاد داشته باشیم که با موجودات منطقی سروکار نداریم، بلکه با موجوداتی عاطفی درگیر هستیم."

آخرین بار توسط آشنا در دوشنبه تیر 30, 93 2:59 pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 70 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com