یکی از دوستام رفته بود واسه مصاحبه شغلی برای استخدام توی یه کارخونه شیر، میگفت همون روز اول که اوضاع رو دیدم با کارخونه داره بحثم شد و بی خیال کاره شدم
میگف اصلا یه وضعی بود، از توضیح بیشتر معذورم ...
ببینید هر کشوری یه سری اولویت ها واسه خودش داره که به ترتیب اهمیت بهشون توجه میکنه، متاسفانه توی کشور خودمون سلامت مواد غذایی اصلا اولویت بالایی نداره فعلا
مثلا همین قیمت خودرو، دولت هر چی زور هم میزنه نمیتونه قیمت رو بیاره پایین، چون آخرش اینه که کارخونه داره بگه واسم نمیصرفه و تعطیل میکنم، و چون تحریمیم و از اون طرف هم رقابت چندانی توی کشور عزیزمون نیس خب نمیشه کاریش کرد
یا مثلا تو هر استان یا هر شهرستان یه کارخونه شیر هست و اگه تعطیل بشه شیر گیر مردم نمیاد، یا کارخونه داره اینقد گردن کلفت و به قولا با آقا زاده ها آشناس و یا با پول همه رو خریده و میخره و خواهد خرید که عملا نمیشه کاریش کرد
بچه ها من یکی از آشناهای نزدیکم مهندس صنایع غذاییه و توی کارخونه های شیر و فراورده های گوشتی بوده تا سرکه و بسکویت و کلوچه و ...، هر وقت واسم تعریف میکنه واقعا جگرم میسوزه که این وضعمونه
بخدا اگه بفهمید چی توی کالباس و سوسیس و همبرگر هست تا آخر عمرتون اگه حتی توی یخچال سوپری ها ببینیدش حالتون بد میشه، البته خدا رو شکر توی این یه مورد بچه های ای بی پاکن و میدونم خیلیامون اینارو مصرف نمیکنیم
بچه دلم پر بود شاید زیاده روی کردم، به هر حال گفتن بحث سیاسی توی سایت مطرح نشه ...
بخدا اگه کاره ای بودم روزی فک کنم 10 تا کارخونه رو تعطیل میکردم
بچه ها من تقریبا یک ماهیه شیر پاکتی نمیگیرم و از یه مغازه که شیر فله ای داره میخرم، اما وقتی میجوشونمش اونقدری که باید سرشیر تولید نمیکنه، من یادمه بچه بودم یه خانمی بود که از روستا شیر میاورد توی کوچمون میفروخت و وقتی میجوشوندیمش کلی سرشیر داشت، پس علتی که این شیره سرشیرش کمه چیه؟؟؟
یا آب قاطیشه یا همون شیر کارخونه است که میاره فک کنم؟؟؟
بچه ها بحث های انتقادیم رو جواب ندین و به دیده دردل بهشون نیگا کنید