انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 51 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 7:12 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
آقای هوشیار نگهدار در وبلاگ خود ، http://hoshyarnegahdar.blogfa.com موفقیت را تعریف کرده و می گوید:

... درحقیقت خوشبختی و آرامش واقعی وجوددارد اما ما آن رانمی بینیم و احساس نمی کنیم . و برای دیدن و احساس کردن آن باید دست به اقداماتی زد و تغییراتی را به ویژه در بینش و زاویه دید خود ایجاد کرد . ....

از دیدگاه ایشان موفقیت به عوامل زیر بستگی دارد:

1- توکل: .... توکل یعنی رهای از ترس ،ترسی که منبع بسیاری از ناکامی ها است ، یعنی رهای از اضطرابها و افسردگی ها ، یعنی حرکت در مسیر پیروزی و در راه رسیدن به آن آرامش وخوشبختی که آرزوی آن راداریم.

2- فکر سالم:

3- زندگی کردن درزمان حال:

4- خودشناسی:

5- داشتن هدف:

.
.
.
.
این وبلاگ در مجموع 9 پست دارد و پستهای موفقیت آن ارزش بارها خواندن را دارد.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست:
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 9:03 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

هرگز از آنچه سرنوشت برایم رقم زده است بیمناک نخواهم بود و از آنچه هنوز فرا نرسیده است هراس بدل راه نخواهم داد.
می ترسم از آن روزی که بی هدف طی شود و لحظه ای که بیهوده بگذرد.

ثانبه ها را ارج می نهم که حرمت ثانیه ها ، زنگار آیینه تردید را می زداید.
می ترسم از آن منی که من را نشناسد.
در خود سفر می کنم که سیاحت خود ، قفل من بودن را می شکند.
می ترسم از آن عزتی که فراموش شود و غیرتی که لگد مال گردد سر را بلند می گیرم که سرافکندگی من موجب جشن شیطان است  میترسم از آن جغد شوم ویرانه های خاموش ، اگر برفراز خانه ام آشیانه کند.

می سازم با اراده ام که همت من ، باغبان گلستان آرزوهاست و ایمان را می شناسم که تقوای من ، کلید باغ بهشت است .

و هرگز از آنچه سرنوشت برایم رقم زده است بیمناک نخواهم بود.
.
.
.

پیام مدیر عامل نمایشگاه بین المللی تبریز

منبع: http://www.tabrizfair.ir/Page.aspx?PageId=1

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

عنوان پست: نلسون ماندلا
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 9:31 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

هر روز صبح در جنگل آهوئی از خواب بیدار میشود که میداند باید از شیر تندتر بدود تا طعمه او نگردد ، و شیری که میداند باید از آهوئی تندتر بدود تا گرسنه نماند. مهم نیست که شیر باشی یا آهو ، با طلوع هر آفتاب با تمام توان آماده دویدن باش.

مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر.

ما هم به ذهن سلیم و هم قلب نیازمندیم ،شکوه زندگی این نیست که هرگز به زانو در نیائیم ،در این است که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم .

زندگی شگفت انگیز است فقط اگر بدانید که چطور زندگی کنید.

موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن .

بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی.

ما زاده شده ایم تا شکوه و بزرگی خداوندی را که در درونمان است،آشکار سازیم و این امر، همه ی انساتها را در بر میگیرد.

اگر قرار باشد خون را با خون شست دچار بدبختی میشویم ،ببخشیم اما فراموش نکنیم!

شجاعت مترادف نترسیدن نیست، بلکه شجاعت به معنای غلبه بر ترس است .

براي آنکه مانع احساس عدم امنيت ديگران در اطرافمان باشيم ، خود را از انظار دور مي سازيم . اما اين کار ما را به جايي نمي رساند . ما متولد شده ايم که شکوه و عظمت خداوند را به نمايش در آوريم . چيزي که در درون ماست . نه در درون برخي از ما ، بلکه در درون تک تک ما . و زماني که به اين نور درونمان اجازه تابيدن مي دهيم ، ناآگاهانه به ديگران نيز اجازه چنين کاري را مي دهيم .

آزادی به بریدن زنجیرها از دست و پا خلاصه نمی شود ،آزادی به احترام گذاشتن آزادی دیگران نیز نیاز دارد.

منبع: http://jomalatziba.blogfa.com/cat-46.aspx

بالا

عنوان پست:
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 9:43 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

هرکس بخواهد کاری را انجام دهد،

راهش را پیدا می کند

و هر کس نخواهد کاری را انجام ندهد،

بهانه اش را .

منبع: http://mohsenshokrani.blogfa.com/tag/%D8%B1%D8%A7%D9%87

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 9:59 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

این حقیقت تلخ را بپذیرید که مشکلات هیچ وقت از شما دور نخواهد شد

پس راه شاد زیستن در کنار مشکلات را بیاورزید

بدانید هر زمان که راه حلی برای مشکلی بیابید، مشکل تازه ای سر بر خواهد آورد.

"فرایند حل مشکلات" است که شما را ثروتمند می کند

یادگیری "فرایند حل مشکلات کوچک" ، شما را برای یادگیری "فرایند حل مشکلات بزرگ" آماده می کند.

----------

زندگی ماجراجویی ای شجاعانه است اگر اینگونه نباشد هیچ است. زندگی را باید آموخت و برای آموختن باید "ماجراجویی" کرد.

------------

"ترس از فقیر شدن " در افراد فقیر بیشتر از "میل به پیروزی" است.

منبع: کتاب " هوش مالی خود را افزایش دهید" رابرت کیوساکی

آخرین بار توسط آشنا در یکشنبه مرداد 19, 93 10:15 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 10:08 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

مردم به شما پول می دهند تا مشکلاتشان را حل کنید. بدانید تریلیون ها روش برای پول در آوردن وجود دارد زیرا تریلیون ها مشکل برای حل کردن وجود دارد.

حال شما کدام مشکل را می خواهید حل کنید. هر چه مشکلات بیشتری حل کنید، پول بیشتری بدست خواهید آورد. ارزش مشکلی که حل می شود در بازار مشخص است.

------------------
هرجا مشکل است پول هم آنجاست و باید به آن طرف رفت و مشکلاتی را حل کرد که مشکل بیشتر مردم باشد. مشکل حادتر ، پول بیشتر.

--------------

حال شروع کنید به فکر کردن درباره اینکه لازم است چه مشکلاتی را حل نمایید، با سرسختی درگیر حل آن مشکلات شوید پول خود به دنبال آن خواهد آمد.

منبع قبلی

روشی را که رابرت کیوساکی برای پول در آوردن یاد می دهد روشی است که خود آن روش را انجام داده است و ثروتمندان بزرگ دنیا به این روش به ثروت رسیده اند. این روش خلاف روش اشتباهی است که ذهن برخی از افرا جامعه ما وجود دارد که با کلک و تقلب می توان ثروتمند شد این روش به دو دلیل در جامعه پذیرش دارد:

1- عده ای با این راه میان بر به پول رسیده اند.

2- بهانه ای برای توجیه عدم تلاش افراد تنبل است که با خود بگویند چون من مخالف تقلب هستم و راه پول در آوردن هم تقلب است پس من دنیال پول ( در واقع دنبال تلاش) نمی روم.
-

بالا

عنوان پست: حقایق تلخ
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 10:39 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

راستی چرا می گویند حقیقت تلخ است؟

10 حقیقت تلخ که کمک تان می کند تا رشد کنید. _______________ http://genie.ir/blog/2013/12/10-harsh-truths-that-will-help-you-grow

10 نگرش منفی که مانع پیشرفت تان می‌شود. ______________ http://genie.ir/blog/2014/05/10-negative-attitudes

بالا

عنوان پست: سرنوشت
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 2:46 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
آشنا نوشته است:
هرگز از آنچه سرنوشت برایم رقم زده است بیمناک نخواهم بود و از آنچه هنوز فرا نرسیده است هراس بدل راه نخواهم داد.

من فکر می کردم آدم های بزرگ(موفق) به سرنوشت اعتقادی ندارند و معتقدند که هر کسی می تواند سرنوشت خود را بسازد.(یا تغییر دهد)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 19, 93 8:00 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
آشنا نوشته است:
"ترس از فقیر شدن " در افراد فقیر بیشتر از "میل به پیروزی" است.
منبع: کتاب " هوش مالی خود را افزایش دهید" رابرت کیوساکی

اين جمله يعني هركس فقير است مقصر خودش هست و حقش هم همينه چون بی عرضه اس.
يعني اين بي عدالتي نيست كه باعث فقر است، يعني ثروتمندان و عملكردشان تاثيري در ايجاد فقر ندارد.
من با اين جمله مشكل دارم.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 25, 93 9:59 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

آقا آرش من هم با شما موافقم که افراد موفق سرنوشت را می سازند نه اینکه سرنوشت را می خوانند. شاید بجای جمله

هرگز از آنچه سرنوشت برایم رقم زده است بیمناک نخواهم بود و از آنچه هنوز فرا نرسیده است هراس بدل راه نخواهم داد.

درست باشد بگوییم:

هرگز از سرنوشتی که برای خود رقم می زنم بیمناک نخواهم بود و از آنچه هنوز فرا نرسیده است هراس بدل راه نخواهم داد.

----------------------------------

اینکه یک نفر فقير است مقصر خودش هست یا جامعه یک مسئله است و اینکه این فرد فقیر نشسته است و به زمین و زمان انتقاد می کند و منتظر است که دولت یا دیگران نجاتش دهند یا دنبال راه حل است که لاقل در درجه نخست خود را از فقر نجات دهد مسئله دیگری است. خود رابرت می گوید:

بسیاری از مردم منتظرند تا سیستم‌های مالی و سیاسی دنیا تغییر کند. به نظر من که اتلاف وقت است. تغییر دادن خودمان راحت‌تر است تا اینکه انتظار بکشیم رهبرانمان و سیستم‌ها تغییر کنند.
آیا وقت آن رسیده که کنترل پول خود و آینده مالیتان را بدست بگیرید؟

رابرت با جمله "ترس از فقیر شدن " در افراد فقیر بیشتر از "میل به پیروزی" است. می خواهد راه حل را نشان دهد می خواهد بگوید تا زمانی که ترس از شکست را در درون خود نکشته اید فقیر خواهید ماند. رابرت به دادن ماهی به فرد نیازمند معتقد نیست او معتقد است باید ماهی گیری را یاد داد باید سیستم آموزشی دنیا عوض شود. رابرت میگوید:

"چرا ما در سیستم‌های مدارسمان آموزش مسائل مالی را نداریم،" 14 سال درس می خوانیم اما یک واحد درسی هم در مورد پول به ما یاد نمی دهند و یک فرد بی سواد مالی چگونه می تواند پول کسب کند در حالی که با کارکرد پول آشنا نیست.

منبع: http://www.009borjsazjavanbook.blogfa.com

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 51 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com