ssaaeedd نوشته است:
آرش نوشته است:
در مورد داروهاي پروبيوتيكي شركت زيست تخمير در اين انجمن قبلا بحث شده:
viewtopic.php?f=29&t=375سوال اينه كه از بين انواع محصولات اين شركت كدام براي آي بي اس مناسب تره؟
دوستان فمي لاكت و كيدي لاكت را امتحان كرده بودن و نتايج متفاوت بود. من نظرم اين بود كه پدي لاكت از همه براي ما بهتره:
viewtopic.php?f=29&t=375&start=10لاكتوكر را پزشك براي شما تجويز كرده بود؟
لاکتوکر رو با مقایسه،خودم انتخاب کردم و با توجه به اینکه سازنده گفته برای مواقع نیاز بیشتر به ایمنی هست و من هم ایمنی و تعادل فلور میکروبی طبیعی گوارشم رو در اثر استفاده از آنتی بیوتیک های قوی از دست داده بودم.
همونطور که قبلا هم نوشتم،برای من با اون شرایط و مادرم هم با علائم دیگه ای مفید بوده و همین امروز هم ازش استفاده کردیم و راضی هستیم.
چند روز پیش به پزشکم گفتم که خودم پروبیوتیک گرفتم مصرف میکنم،گفت هیچ اشکالی نداره و کار خوبی کردی.
پدی لاکت برای نوزادان و کودکان هست و فقط ۳ سویه باکتری داره در حالی که لاکتوکر ۷ سویه،با این شرایط به نظر میرسه برای یک فرد بالغ همه چیزخوار تنوع باکتری بیشتر مناسبتر باشه
- اينكه تنوع باكتري هاي يك پروبيوتيك زياد باشه دليل بر خوبي اون نيست. پروبيوتيك align كه معروفترين مكمل پروبيوتيك در دنيا براي آي بي اس هست فقط از يك نوع! باكتري تشكيل شده است. خيلي از باكتري هاي مفيد توليد هيستامين مي كنند كه براي بعضي ها مشكل سازه. خيلي از دوستان از كپسول لاكتول راضي بودند كه آنهم يك نوع باكتري دارد. اگر شما از لاكتوكر نتيجه گرفته ايد احتمال زياد همين نتيجه را از فمي لاكت و كيدي لاكت هم مي گيريد.
- سندي علمي وجود ندارد كه سيستم ايمني آي بي اسي ها ضعيف هست، حتي فرضيه اي هست كه بيش از حد قوي بوده و در مقابل باكتري هاي روده با حساسيت زياد واكنش نشون ميده. اگر تجربيات دوستان در مورد سرماخوردگي را بخواني مي بيني كه آي بي اسي ها از بقيه كمتر سرما مي خورند!
بهرحال ممنون كه تجربه ات را با ما درميان گذاشتي.