انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 70 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 27, 93 8:35 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
در زندگي، سخت ترين چيز، انداختن گذشته است.

زيرا انداختن گذشته يعني انداختن تمام هويت، انداختن تمام شخصيت. يعني انداختن خودت....،تو چيزي جز گذشته ات نيستي،

تو چيزي جز شرطي شدگي هايت نيستي.

گذشته تنها چيزي است كه در مورد خودت مي داني. انداختن آن دشوار است ،سخت ترين چيز در زندگي است.

ولي كساني كه جرات انداختنش را داشته باشند، فقط آنان زندگي مي كنند. ديگران فقط تظاهر به زندگي كردن مي كنند

منبع: http://dgedg.blogfa.com/category/2

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 28, 93 10:01 am 
آفلاین
کاربر ساده

نقل قول:
گذشته تنها چيزي است كه در مورد خودت مي داني. انداختن آن دشوار است ،سخت ترين چيز در زندگي است.
ولي كساني كه جرات انداختنش را داشته باشند، فقط آنان زندگي مي كنند. ديگران فقط تظاهر به زندگي كردن مي كنند

سپاسگزارم از آقای آشنا عزیز. این جمله ارزشمندترین قانون هست برای داشتن یک زندگی موفق. من بعد از گذشته سختی که داشتم و این اختلال تمام اتفاقات گذشته و باورهای غلط را به کلی از یاد بردم و به تمامی هیجانات منفی که با یادآوری آنها در من ایجاد میشد میخندم. بنابراین تا قبل از درمان قطعی باید هر لحظه گذشته و باورها و قضاوتهای خود را بسیار بی ارزش بدانیم و در این یکبار فرصت زندگی در این دنیا فقط رو به جلو حرکت کنیم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 28, 93 12:26 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

امیر نوشته است:
نقل قول:
... و در این یکبار فرصت زندگی در این دنیا فقط رو به جلو حرکت کنیم.

جانا سخن از زبان ما می گویی. " کنزابورو اوئه" هم اینطور می گوید:

بلاخره همه یک روزی می میرند و صد سال که بگذرد ، دیگر هیچ کس درباره ی این که دیگران که بودند و چطور مردند سوال نمی کند. پس بهتر است همان طور که دلت می خواهد زندگی کنی و همانطور که دوست داری بمیری.

منبع: http://dgedg.blogfa.com/category/2

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 4, 93 7:41 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

وقتی پنچ ساله بودم، مادرم همیشه به من می گقت شادی کلید زندگی است.

وقتی به مدرسه رفتم آنها از من پرسیدند بزرگ که شدم می خواهم چکاره شوم. و من نوشتم شادمان.

آنها به من گفتند تکلیف درسی ام را درست متوجه نشد ه ام

و من گفتم آنها زندگی را درست متوجه نشده اند.

جان لئون

از کتاب: چرا دانش آموزان ممتاز برای دانش آموزان ضعیف کار می کنند؟ رابرت کیوساکی

بالا

عنوان پست: هوش معنوي !
پستارسال شده: یکشنبه شهریور 30, 93 10:25 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
بعضي از انديشمندان، متناظر با هريک از ابعاد سلامت، تلقي و مدل متفاوتي از هوش را مطرح کرده‌اند. مثلا متناظر با سلامت عقلي، همين هوش منطقي يا آي‌کيو قرار مي‌گيرد و متناظر با سلامت عاطفي، هوش هيجاني تعريف مي‌شود.
بعضي البته برعکس معتقدند اين سلامت است که از روي انواع هوش تفکيک و تعريف شده است. هرچه باشد زمانه ما انگار دوران بازشناسي و تعريف انواع مختلف هوش است. بعضي از متفکران همچون گاردنر، حتي از هوش فضايي (توانايي تفکر سه‌بعدي) و هوش طبيعي (توان درک نظم طبيعت) و هوش موسيقايي نيز سخن گفته‌اند. با اين همه، وقتي از هوش صحبت مي‌کنيم، منظور بيشتر هوش منطقي است که اشاره به قدرت تداعي بالا و توان تحليل منطقي دارد.
هوش هيجاني نيز کمابيش مورد توجه قرار گرفته و به‌ عنوان ترمزي براي کجروي‌هاي هوش منطقي مطرح شده است. مهارت در کنترل هيجانات و واکنش‌هاي متناسب عاطفي، هوش هيجاني را نشان مي‌دهد، اما به نظر مي‌آيد در کنار اين دو، ما به ارتقا و بازشناسي هوش معنوي نيز محتاجيم. کسي که مي‌تواند براي روزگارش معنايي بيابد و هدف تعيين کند، هوش معنوي مناسبي دارد. ميل به تعالي و اتصال با بيکرانگي و توان پاسخ دادن به سوال‌هاي اساسي زندگي از مولفه‌هاي هوش معنوي است.
مثلا پرستاري که در برابر بيماري که به بيمارستان و حتي او بد و بيراه مي‌گويد، عصباني نمي‌شود و صبوري مي‌کند، از هوش هيجاني بالا برخوردار است اما پرستاري که بيماري که به روزگار بد و بيراه مي‌گويد آرام مي‌کند، از هوش معنوي بالا بهره‌مند است. کسي که از نظر معنوي هوشمند است، کل‌نگر است و مي‌تواند در عين حال که لحظات را پاس مي‌دارد، جايگاه خودش را در بيکرانگي جهان پيدا كند. هوش منطقي بسيار را در رايانه‌ها هم مي‌توان سراغ گرفت. برخي حيوانات، درجاتي از هوش عاطفي دارند. هوش معنوي اما، انگار به طرزي يکه و ممتاز مخصوص آدمي است.

دکتر حميدرضا نمازي ، عضو گروه اخلاق پزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران ، هفته نامه سلامت

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 1:06 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

قابل توجه کسانی که در تهران هستند:
سلسله همایش‌های مردمی سلامت و زندگی با رویکرد آموزش برای تغییر و با موضوع «مدیریت هیجان، خشم و اضطراب» ششم آذر ماه در مجموعه فرهنگی ایوان شمس برگزار می‌شود.
سخنرانان این همایش دکتر آناهیتا تاشک، دکترای روانشناسی سلامت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر آرمیتا سلجوقیان، روانپزشک و عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندان، دکتر رضا کاظمی، دکترای روانشناسی و دکتر مهرنوش دارینی، دکترای روانشناسی بالینی خواهند بود.

گفتنی است این همایش در مجموعه فرهنگی هنری ایوان شمس واقع در بزرگراه شهید گمنام، تقاطع بزرگراه کردستان برگزار می‌شود و برای عموم رایگان است.
http://eivaneshams.com/

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 4:45 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام،
بنده با این نظر که عملکرد مغزی ما دچار اختلال شده کاملا موافقم. امّا چرا این اختلال در ما به دستگاه گوارش لطمه وارد می کند و در کس دیگری، بر قلب و در کسی دیگر، بر سیستم دفاعی بدن و ...؟
به نظر بنده، اختلال فکری به جزئی از بدن آسیب می زند که از بقیّه ضعیف تر و بیش از بقیّه آمادگی آسیب دیدن را دارد که متأسّفانه در مورد ما، دستگاه گوارش است.بنابراین جدا از قوّت فکر، در مورد ما دستگاه گوارشمان هم استعداد چنین مشکللاتی رو داشته و پیش از آن هم ضعیف و مشکل دار بوده است. لذا همه اش اختلال عملکرد مغز (هوش هیجانی) نیست؛ بلکه ضعف دستگاه گوارش (روده ها) هم در این بیماری نقش برجسته ای دارد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 1, 93 1:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

متخصصان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که شخصیت فرد بر توان جسمی او در مقابله با میکروب‌ها و عفونت‌ها تاثیرگذار است.

در این مطالعه از 121 زن و مرد سالم در گروه‌های مجزا خواسته شد تا به یک پرسشنامه شخصیتی پاسخ دهند و با این شیوه درون‌گرا و برون‌گرا بودن آنها مشخص شود. پس از این مرحله از این افراد نمونه‌های خونی گرفته شد و یافته‌ها نشان داد کسانی که برون‌گرا بوده و روابط اجتماعی بهتری داشتند از سیستم ایمنی مقاوم‌تری در مقابله با میکروب‌ها داشتند در حالی که در افراد محتاط و درونگرا سیستم ایمنی بدن، عملکرد خوبی نداشت.

به گزارش ایسنا به نقل از هافینگتن‌پست، به اعتقاد یکی از کارشناسان سلامت دانشگاه ناتینگهام در انگلیس هنوز عامل این تاثیرپذیری مشخص نشده و معلوم نیست که آیا شخصیت اجتماعی بر سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار است یا برعکس؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 2, 93 7:29 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

آرش نوشته است:
... کسانی که برون‌گرا بوده و روابط اجتماعی بهتری داشتند از سیستم ایمنی مقاوم‌تری در مقابله با میکروب‌ها داشتند در حالی که در افراد محتاط و درونگرا سیستم ایمنی بدن، عملکرد خوبی نداشت.

به گزارش ایسنا به نقل از هافینگتن‌پست، به اعتقاد یکی از کارشناسان سلامت دانشگاه ناتینگهام در انگلیس هنوز عامل این تاثیرپذیری مشخص نشده و معلوم نیست که آیا شخصیت اجتماعی بر سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار است یا برعکس؟

بقول معروف "جانا سخن از زبان ما می گویی". راستش آرش جان، برنامه درمانی که از حدود ابتدای سال آنرا شروع کرده ام و در حال حاضر هم بر آن متمرکز هستم این است که :
من شخص درون گرایی هستم که به قول دکتر هولاکویی ارتباط و شناختم از ناخودآگاهم بسیار کم است و برای بهبود بیماری آی بی اس و داشتن یک زندگی سالمتر و شاداب تر باید شناخت خود از خودم و انسان ها را افزایش دهم. برای اینکار دو راه در پیش گرفته ام. اول مطالعه در مورد روابط انسانی و خود شناسی و دوم تغییر شغلم از نقشه کشی و طراحی که ارتباط کمی با مردم داشتم به بازاریابی و ویزیتوری که بتوانم ارتباط زیاد با مردم داشته باشم و مجبورم برای اینکه در شغلم پیشرفت کنم روابط انسانی خود را تقویت کنم و به نوعی دنبال تغییر شخصیت از فرد منزوی و درونگرا به فردی با روابط عمومی عالی و برونگرا هستم و طبیعتا این کار، کار یک ماه و یک سال نیست.

شناخت خود و شناخت انسانها بسیار آرامش بخش است چون باعث می شود بتوانم رفتارها انسانها را بهتر درک کنم. و در جایی سخن زیبایی خواندم :
انسان تا آخر عمر باید دانشجوی دانشکده انسان شناسی باشد و تفاوت انسانهای موفق و ناموفق در همین سواد انسان شناسیشان است.

در واقع تلاش من این است که عوض آنکه با دارو به آرامش برسم با شناخت خود و انسانها به این آرامش برسم. که حالت دوم زمان بر و بدون عارضه و سرشار از فایده است.

در ضمن بر خود لازم می دانم که از زحماتی که برای فروم می کشید کمال تشکر و قدردانی خود را بیان کنم.
شاداب باشید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 2, 93 7:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اميدوارم موفق باشيد.
سوالي كه اينجا پيش مي آيد اين است كه آيا اصولا درون گرايي يك عامل منفي به حساب مي آيد؟ و برعكس برون گرايي هميشه خوب است ؟
من تا حالا فكر مي كردم درون گرا و برون گرا بودن خوب و بد ندارد و جنبه اي از شخصيت انسان است كه اتفاقا دست خود انسان هم نيست و بيشتر مسائلي مانند ژنتيك آنرا تعيين مي كند.
مثلا مي گويند هنرمندان و شاعران آدم هاي درونگرايي هستند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 70 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com