انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه بهمن 6, 92 11:49 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
hosein نوشته است:
. . . . . اولین بار پیش یه متخصص گوارش رفتم که بعد از اندوسکوپی گفت هلیکو باکتری داری یه سری آنتی بیوتیک داد دوباره اندوسکوپی کردم . . . . . .. داروهای اعصاب که الان مصرف می کنم زاناکس،قطره تریمیپرامین،قرص دونئورین هست.

من هم اولین باری که متخصص گوارش رفتم گفت هلیکوباکتری داری و آنتی بیوتیک داد که کلا تاثیری نداشت.
قرص دونئرین فکر کنم همون دوکسپین باشه. تو این سه دارویی که استفاده می کنی دوتاش خواب آوره. دچار حالت خواب آلودگی در طول روز نمیشی ؟
اگه درست فهمیده باشم مشکل اصلیت درد هست و اسهال و یبوست نداری ؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 6, 92 12:45 am 
آفلاین
کاربر فعال

دوستان سلام

من از سال 86 دچار این ibs خانمان سوز شدم. برای درمان راههای زیادی رو طی کردم. اولین بار پیش یه پزشک عمومی رفتم مشکلم همون بی اختیاری گاز روده هست ولی نه دل درد دارم نه حالت تهوع فقط بی اختیاری گاز روده و صبح ها که از خواب پا می شم یه لایه سفید رنگ روی زبونم هست که فکر کنم مربوط به رفلاکس و اسید معده می شه.
پزشک عمومی شربت آلومینیوم - و قرص دایجستیو داد که تاثیری نداشت. بعد پیش یک متخصص داخلی رفتم که 3 تا قرص داد ابتدا پنتاپرازول برای اسید معده و رفلاکس بعد مترونیدازول و بیسموت. خداوکیلی این 3 تا قرص بهترین دارو بود تا 10 روز نوشته بود بعد از 10 روز حدود 5 روز بعدش بهترین روزهای زندگی بود چون تمامی علائم از بین رفت و در پوست خودم نمی گنجیدم مثل اینکه دنیا رو به من داده باشند ولی متاسفانه بعد 5 روز از دوباره بی اختیاری گاز روده شروع شد.

دوستان از نظر من نفخ با بی اختیاری گاز روده فرق می کنه. نفخ یعنی اینکه گاز در روده تجمع می کنه-شکم بالا میاد آدم دل درد می گیره بعد مثلا با عرق نعنا یا زیره این مشکل برطرف می شه ولی بی اختیاری گاز روده اصلا در روده تجمع و گیر نمی کنه وقتی ایجاد می شه به صورت دایرکت و مستقیم خارج می شه. حالا من می خوام به پزشک جماعت اینو بفهمونم متاسفانه قبول نمی کنند.

داشتم می گفتم امیداوارم خسته نشده باشید از دوباره پیش همون متخصص داخلی رفتم اینبار علاوه بر اون 3 تا قرص کلوفناک هم اضافه که دیگه اثری نداشت.

بعد پیش فوق تخصص گوارش رفتم خودتون می دونید آقایان که اصلا وقت معاینه ندارند از همون ابتدا ما رو بستند به آزمایش ابتدا آندوسکوپی که مشخص شد هیچ گونه التهاب و انسداد و مشکلی وجود نداره بعد گفت باید کلونسکوپی کنم گفتیم چشم کلونوسکوپی هم کرد باز گفت هیچ مشکلی نیست. و یکسری قرص داد که اونها رو هم خوردم ولی تاثیری نداشت. رفتیم پیش یه فوق تخصص گوارش دیگه ایشون فرمودن باید آندوسکوپی بیوپسی انجام بدی گفتیم چشم توی این آزمایش هم خبری نشد و همه چیز ok بود بعد گفت باید رادیوگرافی کنی گفتیم چشم باز هم همه چیز ok بود بعد چندین باز آزمایش خون و مدفوع دادم که باز همه چی ok بود. دیگه دل و روده ما رو تا فیها خالدون گشتند و چیزی پیدا نکردن بعد آقایان که آچمز شدن و حرفی برای گفتن نداشتن گفتند تشریف ببرید پیش روانپزشک . پیش روانپزشک هم رفتیم چند تا قرص داد به جای اینکه بهتر بشیم قرص هاش حالت اسهال ایجاد می کرد.

بعد پیش دکتر همیوپاتی رفتیم یه قطره و یک خمیردندان مثلا مخصوص داد که این هم هیچ اثری نداشت.

بعد من دنبال شرت های مخصوص ضد گاز و نشت رفتم و از امریکا سفارش دادم با هزینه بالا که این هم بی اثر بود بعد گفتند یک شرت دیگه از ژاپن هست که این موثر این رو هم از ژاپن سفارش دادم با هزینه ای نزدیک 300 هزار تومان که این هم بی اثر بود.

دوستان عزیزم دیگه چی بگم به خدا دیگه خسته شدم شما راهنمایی کنید من رو شما کمک کنید.

توی اخبار همین انجمن نوشته بود سازمان داروی اروپا قرص جدیدی برای ibs درست کردن من می خوام با این سازمان مکاتبه از طریق سایتش انجام بدم دوستانیکه می تونند کمک کنند لطفا اعلام آمادگی کنند.

به امید اینکه راه حل قطعی این بیماری هر چه زودتر پیدا بشه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 10:20 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام آقا میلاد دقیقا کارم طوری که بیشتر اوقات باید با دیگران باشم و مسئولیت زیادی هم داره.خواهشن میشه یه مثال از مدیریت ذهن بگید؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 7, 92 10:24 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام آقا آرش.چون من فقط شبا می خورم اونم اول شب ساعت 19 و ساعت 9 شب هم میخوابم روز بعدش احساس خواب آلودگی ندارم تا شب که دوباره دارو بخورم.بله من اسهال هست بیشتر آی بی اسم ولی به ندرت هم یبوستی میشم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 9, 93 8:28 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

arash1984 نوشته است:
. . . . . توی اخبار همین انجمن نوشته بود سازمان داروی اروپا قرص جدیدی برای ibs درست کردن من می خوام با این سازمان مکاتبه از طریق سایتش انجام بدم دوستانیکه می تونند کمک کنند لطفا اعلام آمادگی کنند. . . . ..

در ibsgroup.com متوجه شدم که داروهای زیادی برای ای بی ساخته شده چه گیاهی و طبیعی چه شیمیایی. اما این داروها دو ویژگی دارند: یکی اینکه درمان نمی کنند یعنی تا وقتی مصرف بشن تاثیر دارن. دوم اینکه هر کدام از این داروها برای بعضی موثر و برای بقیه بی اثر است. یعنی حتی برای یک نوع ای بی مثلا اسهالی، برای همه اثردهی یکسان نداره.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 9, 93 2:56 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

حسین عزیز منظورم از مدیریت اینه که احتمالا در شرایط خاص زیاد قرار میگیری سعی کن از این شرایط برا همیشه دور شی مثلا اتاقت شلوغه درخواست بده عوضش کنند
خواهشم اینه که قرصای ضد اسپاسم قوی کولوفک ریتارد و دی سیکلومین رو برای 6 ماه امتحان کن و در این 6 ماه به هیچ چیز حساس نباش همه چیز بخور بدون وسواس نتیجه رو بهمون بگو

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 7, 93 12:22 pm 
آفلاین

hosein نوشته است:
من 6 سال آی بی اس دارم.اولین بار پیش یه متخصص گوارش رفتم که بعد از اندوسکوپی گفت هلیکو باکتری داری یه سری آنتی بیوتیک داد دوباره اندوسکوپی کردم گفت هلیکوت خوب شده اما باز درد داشتم در ناحیه چپ زیر قفسه سینه بعد از اون باز رفتم پیشش چندبار کولونوسکوپی کرد گفت رودت سالمه کلوفک نوشت چند ماه خوردم خوب شدم همین که قطع کردم باز درد سراغ امد دوباره پیشش رفتم گفت آی بی اس داری هر وقت درد داشتی یه کلوفک بخور بعد از یه مدت دیگه کلوفک جواب نداد سال 3 مریضیم پیش یه متخصص طب گیاهی رفتم که 3 دوره سم زدایی نوشت که یه 10 کیلو کم کردم که تا الانم به وزن قبلیم دیگه برنگشتم تا 3 ماه هم بعد از این دوره 70 درصد خوب بودم اما بعد 3 ماه دوباره دردها برگشت بعد اونم پیش چندتا متخصص گوارش رفتم که اونا هم کلدینیوم سی و قرص نعنا و فلوکستین نوشتن چیزای که اکثر شما ها مصرف کردید یه ماه اول فقط دارو اثر داشتن بعد از اون بی اثر بودن.چند ماه پیش طب سوزنی رفتم(13 جلسه) که اثر نداشت.الانم به خاطر این دردها دچار اضطراب وسواسی جبری و فوبیای اجتماعی شدم که پیش یه متخصص مغز و اعصاب میرم که این عوارض پیش اومده از درد آی بی اس تا 30 درصد کم کرده تا حداقل به کارای اجتماعیم تا حدودی بتونم برسم فکر کنم این هم بعد از یه مدت تاثیر نداشته باشه. داروهای اعصاب که الان مصرف می کنم زاناکس،قطره تریمیپرامین،قرص دونئورین هست.

سلام حسین آقا برای منم کلونوسکوپی تجویز کردن بنظرت انجام بدم؟ برای شما فایده داشته ؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 8, 93 7:45 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام آقا سینا کلونوسکوپی برای اینکه بیماری دیگری داشت باشی غیر از آی بی اس تشخیص بدن وگرنه کار درمان نمی کنه یه جور آزمایش برای تشخیص مشکل اگر مشکلی پیدا نشه و نرمال باشه روده ها در کلونوسکوپی و آزمایشات دیگه و علائم داشته باشی(علائم نفخ و اسهال و..) میگن آی بی اس.اگه می خوای هم انجام بدی برو پیش دکتر آقازاده یکی از بهترینهای اینکار هست تو کلینیک دی اشتباه نکنم.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 3, 93 1:14 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

هر بیماری روده ای که داشته باشین غیر ای بی اس . یک ماه به طرز اورژانسی خودنمایی میکنه . کلونوسکپی فقط هدر دادن هزینه و اذیت شدنه

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 5, 93 12:17 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
من اکثر داروهای اعصاب و استفاده کردم درمان موقت بود.من با ارش موافقم در مورد گاز روده که بی اختیاری و باید درمان کرد نه میزان گاز رودرو.بقیه ای بی اسی ها بجز ال جی ویتامین و پروبیوتیک بر اسهال و یبوست تاثیر داره اما دایمی باید مصرف کرد ولی ضررری ندارن مفیدم هستن.ویتامین برای اعصاب هم خوبه.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید