انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 6 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مهر 3, 93 1:27 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان خوب وضعیت نشون میده که عملت باید با این بیماری تا اخر عمر بسازیم و هبچ راه و روزنه امیدی واسه درمان نییس ! البته اینو بر اساس مستندات موجود داخلی و خارجی میگم .و حتی یک مورد درمان هم نداشتیم. من خودم شاید از صدرصد تواناییم و فرصتهام فقط ده درصدشو میتونم بخاطر این بیماری لعنتی استفاده کنم .انواع بیماری های روانیم مثل فوبیا و وسواس جبری و ... دارم پبدا میکنم .
به نظر شما ادامه زندگی با این شرایط بهتره یا انجام عمل استومی و زندگی اسف بار با کیسه استوما اما شاید بدون دردها و مشکلات الان؟!
لطفا نظر بدین . من بلد نبودم نظرسنجیم فعال کنم .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 9:50 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من مخالفم.
دوستان مي دانند كه من هميشه از آي بي مي نالم ولي در كل فكر نكنم وضع اينقدر هم خراب باشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 10:14 am 
آفلاین
کاربر فعال

آرش نوشته است:
من مخالفم.
دوستان مي دانند كه من هميشه از آي بي مي نالم ولي در كل فكر نكنم وضع اينقدر هم خراب باشه.

منم اين روش رودرست نميدونم
تازه گيريم به اين روش روآورديم اگه چند وقت ديگه درمان پيداشد چه گلي برسرمبارك بريزيم

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 1:03 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
iceman1 نوشته است:
... به نظر شما ادامه زندگی با این شرایط بهتره یا انجام عمل استومی و زندگی اسف بار با کیسه استوما اما شاید بدون دردها و مشکلات الان؟! .... .

من در حین خواندن پست ، معنی کیسه استوما را حدس اولیه ای زدم و بعد در اینترنت جستجو کردم دیدم حدسم درست است.

http://irancolorectalcancer.com/Post/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85%DB%8C-%28%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A6%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%85%DB%8C-%29

خیلی می بخشید که دلم می خواهد بی پرده نظرم را بدهم. انصافا در مورد این راه حل چند دقیقه فکر کردید و آیا برای راه حل های دیگر هم فکر کردید؟ و از میان چند راه حل، این راه حل؟! را انتخاب کردید؟

با خواندن پست شما اولین چیزی که به نظرم رسید این بود که مثال عینی برای " عدم مهارت در حل مسئله" مشاهده کرده ام. نمی دانم این راه حل؟! از کجا به ذهنتان رسیده است. آیا واقعا راه حل بهتری به ذهنتان نمی رسید. اصلا آیا این راه حل ؟! قابل اجرا است ؟ کدام جراحی حاضر می شود این جراحی را برای مشکل آی بی اس انجام دهد تا نامش را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کند و کارش را برای همیشه از دست بدهد!!

این راه حل؟! را شاید بتوان یک راه حل برای مسئله زیر عنوان کرد:
چگونه می توان یک" تهدید" را به یک "خطر واقعی" تبدیل کرد.

دوم چیزی که از ذهنم گذشت مهارت حل مسئله آقای " نیک وی اچیچ " بود
http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=54&t=556&p=5302#p5302

که اخیرا با او آشنا شده ام و الهام بخش من شده است. کسی که اگر راه انزوا و نا امید شدن را انتخاب می کرد رفتارش قابل سرزنش و انتقاد نبود ولی درست برعکس راه فوق را انتخاب کرده است که الهام بخش دیگران و امید دهنده به دیگران باشد. و انصافا در کارش واقعا موفق هم بوده و شاهکار کرده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 8:39 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

راه حل دیگه چیه؟
این فقط یه نظرسنجی بود ! پس باید یکاری بکنیم که صدامون شنیده بشه ! باید تحقیقات دکترا در این زمینه بیشتر بشه ! تو قرن 21 یک بیماری پیدا شده که نه آدمو میکشه نه خوب میشه ! با این همه پیشرفت !!
بچه ها کسی یه درمان اورژانسی واسه مواقع افتضاح بودن سراغ نداره ؟
متاسفانه من واقعا اکثر روزای هفتمو تعطیلم کلا سخت بیرون میرم از خونه !

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 5, 93 12:05 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
دیوونس هرکی خودشو اینطور کنه.تو خونه بپوسیم ازین بهتره.ای بی اسی ها بجز ال جی همه درمان صد در صد داره.من خودم ال جی ام اینکارو نمیکنم.ذفع بی ارادس تو این روش.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 6 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید