انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 26 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 2:50 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: آذربایجان/29 ساله/مجرد
راست می گید شما پسرید و وضعیتتون فرق می کنه بالاخره یه روزی ازدواجم می کنید خانمتون درکتون می کنه و زندگی به خوبی و خوشی ادامه پیدا می کنه ولی من که یه دخترم هزار جور درد می کشم بایدم افسرده بشم تو این سن یه دوست همسن داشتم که باز می تونستم باهاش دردو دل کنم بقیه خیلی وقته ازدواج کردنو رفتن حالا این دوستمم ازدواج کرد چون شوهرشم اهل یه شهر دیگه ست قراره از اینجا برن حالا خیلی بدترم تنها شدم دیگه هیشکی همسن من دوروبرم نیست که ازدواج نکرده باشه طعنه ها نگاهها از همه بدتر تنهایی خودم و اینکه مطمئنم با این وضعیت نمی تونم ازدواج کنم اونایی که میگین اگه مرگ بیاد بالا سرت می ترسی کاش بدونین 17 ساله از دست این مرضی هر روز میمیرمو زنده میشم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه مهر 5, 93 12:39 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
فریبا درست میگه.مرگ خیلی ترسناکه ولی ترجیح میدم.طعنه ها و نامردی و.... سر خود من اومد فقط به خاطر ال جی....حتی به انحراف رفتم به خاطر عقده ای که از طعنه ها داشتم.خداروشکر الان میدونم چیکارم و نباید زیاد به فکر موفقیت در اینده باشم.اروم میگذرونم تنها.با امید به خدا

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 7, 93 11:21 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سیده خانم من خودم هم توی این مسئله موندم که خداوند به تمیزی و خوش بو بودن خیلی سفارش کردن خود پیامبر هم همونطور که فرمودین بیشترین خرجش خرج عطر بود به طوری که وقتی پیامبر از کوچه ای رد میشدن بوی عطرش تا مدتها میموند و رهگذران از بوی عطرش متوجه میشدن پیامبر از این کوچه ردشده حالا چطور خداوند یه بیماری میده که ...... اینو به هیچ وجه نمیتونم به خودم بقبولونم که دارم امتحان میشم....
......
اوایل بیماری خود ادم تو شوکه چه برسه به اینکه بخواد در مورد این بیماری به دیگران هم توضیحاتی بده اصلا خود طرف تو مرحله انکار بیماری هست خود من چندین سال توی این مرحله بودم

دو سه سال پیش اولین بار به خواهرم گفتم یه بار به شوخی برگشت گفت شما که میگی نئشتی داری فلان چیز خوبه بخور چشام چهارتا شد گفت چی تو روخدا نری به کسی بگی البته ایشون منظوری نداشتند

دیگه به کسی نگفتم تا اینکه ماجرای کاربر اشنا خوندم وبعد چند روز با یکی از دخترای فامیلم در مورد این مسائل حرف میزدیم حرف چه عرض کنم همش خنده بود که تا سرکوچه میرفت در مورد این انجمن بهشون گفتم بعد لو دادم که بله من این بیماری دارم وادرس اینجا به ایشون دادم البته سابقا در مورد این انجمن گفتم اما نگفتم در مورد علائم خاصم! اها اصل مطلبو نگفتم از ایشون پرسیدم چیزی از من متوجه شدین گفتند نه گفتم باور نمیکنم چون مطمئنم پیشت خیلی لو رفتم اگر نظر منو میخونند خدمتشون سلام عرض میکنم.
بعد اون به دوتا از خواهرام گفتم بیشتر از من اطلاعات گرفتند خیلی تعجب کردند یه خواهرم که پرستاره بهشون گفتم از دکترای بپرسین شدیدترین علائم ای بی کدومه؟ ببینم چقدر در مورد ماها اطلاعات دارند!

در مورد مرگ...مرگ ادمو از سنگینی جسم رها میکنه
احتمالا خیلیها تجربه مرگو داشتن البته تو خواب یا .... یکی از بستگانم که تجربه مرگ داشته تعریف میکرد که ادم خیلی سبک میشه خیلی نمیتونستم درک کنم
تا اینکه خودم تو خواب تجربه اش کردم اونم تو ظهر تاسوعا هنوزم اون لذت سبک شدن برام ارامش بخشه اما تنها چیزی که باعث شد برگردم نگاه به پشت سرم و گناهانی که مرتکب شدم گفتم یه فرصت برای جبران گناهانم که دوباره سنگینی جسممو احساس کردم اما متاسفانه جبران که نشد بیشترم شد!
البته امیدوارم از تعریف این خواب مرگ متهم نشم به خرافه گویی و .....

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 9, 93 11:02 pm 
آفلاین
کاربر ساده

نقل قول:
البته امیدوارم از تعریف این خواب مرگ متهم نشم به خرافه گویی و .....

با سلام. نه خرافات معنا نداره اینها همه از علم متافیزیک هست و آشنایی شما با این علم از لطف خدا بوده.

بالا

عنوان پست: آي بي اس
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 16, 93 5:37 pm 
آفلاین
کاربر فعال

اينكه پيامبر واسه عطر بيشتر از غذاخرج ميكردن نشون دهنده ي اينكه خوش بو بودن وباعث آزار همنشين نشدن چقدرمهمه
ودرهردوره اي اهميت داره
(گفتم تادوستان نيان تحليل قيمت عطر درعرب 1400 سال پيش روبيان كنن)

فرشته نوشته است:
سیده خانم من خودم هم توی این مسئله موندم که خداوند به تمیزی و خوش بو بودن خیلی سفارش کردن خود پیامبر هم همونطور که فرمودین بیشترین خرجش خرج عطر بود به طوری که وقتی پیامبر از کوچه ای رد میشدن بوی عطرش تا مدتها میموند و رهگذران از بوی عطرش متوجه میشدن پیامبر از این کوچه ردشده حالا چطور خداوند یه بیماری میده که ...... اینو به هیچ وجه نمیتونم به خودم بقبولونم که دارم امتحان میشم....
......
اوایل بیماری خود ادم تو شوکه چه برسه به اینکه بخواد در مورد این بیماری به دیگران هم توضیحاتی بده اصلا خود طرف تو مرحله انکار بیماری هست خود من چندین سال توی این مرحله بودم

.

آدما بعضي وقتا يه بيماري ميگيرن كه درايجادش نقشي نداشتن اونوقت يه سوال واسشون پيش مياد چرا من؟؟؟؟
شايد امتحان الهي پاسخ مناسبي باشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 29, 93 7:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
Negar نوشته است:
ممنون از جملات تاکید زیبایی که گذاشتی عزیزم :*

مونا سادات جان من با این حرف مخالفم که خدا هر کیو بیشتر دوست داره بیشتر زجر میده آخه این عدالت نمیشه کی هست که یه نفرو دوست داشته باشه عذابش بده واقعا مگه این رسم دوست داشتنه ؟ ؛ مثلا بچه بی گناهی که با بیماری بدنیا اومده که نه گناهی داره که بریزه و نه مستحق این همه عذابه خدا میخواد دوست داشتنشو با عذاب کشیدن این طفل بیگناه ثابت کنه؟
نمیخوام با روایات ستیزه کنم که شاید منظور مورد دیگه ای بوده و درست تفسیر نشده

منم خوندم که خداوند بهترین کسان و بیشترین ثروتمند رو فقیر میکنه تا در اخرت چیز کلانی نصیبش کند.بخدا بزرگ .خداوند مصلحت دان بزرگ است و میداند هر بنده را چطور بیاراید به بعضی پول میدهد بعضی جمال بعصی کمال بعضی دنیا و بعضی اخرت گول نخورید بخدا خوندم که نوشته بود ما بعضی از افراد بد را با پولهیشان غرق و خفه میکنیم ولی اون دنیا حالشون رو میگیریم .
خدا به هر که بخواهد میدهد از هیچ کس بدش نمیاید این مایم که بدیم و نتیجه اش رو میچشیم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 26 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید