آرش 1984 عزیز
اینکه آدم به افراد توهین کنه کار بسیار راحت و ناپسندیه، ما داریم بحث میکنیم، هر کس عقایدش رو بیان میکنه، دلیلی نمیبینم آدم توی بحث با فحش و توهین بخواد بحث رو پیش ببره، بنظر من آدمی که توهین میکنه و فحش میده تعصب نابجا داره
در پست قبلیم خیلی شفاف گفتم من فیلم 300 رو نه تایید میکنم نه تکذیب
خب خیلی واضحه که دیه اعضای بدن جدا جدا بسیار بیشتر از دیه یک انسان کامل باشه، چون کسی که یک یا چند عضوش ناقص باشه سالیان عمرش رو زجر میکشه اما یکی یه دفعه بمیره راحت خلاص میشه و من احتمال میدم قوانین دیه بقیه کشور ها هم به همین صورت باشه
آرش عزیز 50 شتر میدونی الان قیمتش چنده؟ فکر نکنم دیه کمی باشه (اگرچه بعید میدونم الان مبنای دیه شتر باشه، اگه بین بچه ها کسی وکالت یا قضاوت خونده این قضیه رو برای تشریح کنن لطفاااااا) (جریان دیه رو هم که مونا زحمت کشیدن نقل کردن و خداییش من تا الان در موردش چیزی نمیدونستم اما الان که پست مونا رو خوندم بنظرم کاملا منطقیه، دوستان بحث مونا در مورد دیه منطقی نیس؟)
خدا رو شکر اینو قبول دارید هالیوود ضد ایرانه ( البته یه تحقیق دارم انجام میدم که هالیوود ضد ایران، اسلام و شیعه داره فیلم میسازه، شکه شدم وقتی آمار فیلم های بعد از 2000 رو دیدم، تقریبا 90 درصد فیلم های بعد از سال 2007 موضوعش آخرالزمان و نابودی دنیاس که ما شیعه ها و احتمالا سایر مذاهب اعتقاد دارن در حال حاضر آخرالزمان هستش، اوجش فیلم world war Z یعنی جنگ جهانی z هستش )
جریان عمر ابن خطاب رو برای اولین باره دارم از شما میشنوم که با زور شمشیر مسلمونا رو دوباره به سمت اسلام میکشونه، اگه اشکال نداره بیشتر توضیح بدید در این زمینه البته با سند و مدرک
دوست عزیز کلا حاکمیت اعراب بر ایران 160سال بیشتر طول نکشید و طاهریان حکومت مستقل ایرانی رو تشکیل دادن (
http://zamin-asman.blogfa.com/post-41.aspx و
http://irangreat.blogfa.com/cat-17.aspx )، آدمو وادار میکنی بره تحقیق کنه ازت ممونم اما بخدا وقتشو ندارم، سرعت اینترنتم هم کنده تا چند روز دیگه درست میشه و گرنه بسیار مطلب در جواب واستون با سند نقل میکردم
بازم ازت ممنونم که توهین رو ویرایش کردی
دوست عزیز خسرو پرویز به این دلیل نامه پیامبر رو پاره میکنه که پیامبر اول نامش نوشته بوده "بسم الله الرحمن الرحیم" خسرو پرویز چون نامه با اسم خودش شروع نشده بوده نامه رو پاره میکنه
دوستان اگه وقت شد در مورد همین جریان طی یکی دو هفته آینده یه مطلب میذارم
اما از هر چه که بگذریم سخن دوست خوشتر است ، آرش 1984 عزیز دیدم همش داری اهداف ما رو به چالش میکشی برگشتم از اولین پست تاپیک رو دوباره مطالعه کردم تا ببینم هدف خودت از زندگی چیه تا یکم به چالش بکشمش دیدم ای دل غافل اصلا آقا آرش هدفی بیان نکرده (حکایتمون شد مث آمریکا توی جنگ جهانی دوم که کشور خودش اونطرف دنیا بود و هیچ آسیبی به صنعتش نمیرسید و فقط نیروی نظامیش ممکن بود صدمه ببینن اما بقیه کشورها هم نیروی نظامیشون نابود میشد هم صنعتشون چون جنگ توی سرزمینشون بود

) ، حالا شما خیلی شفاف و روشن بفرمایید هدفتون از زندگی چی بوده و چی هست و به کجا می خواهید برسید؟؟؟؟