انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: نكته ها
پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 7:35 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
نكته اول: هنوز در مورد جواب خودم مطمئن نيستم.
نكته دوم: تمام اون چند سده فشار در حدي نبود كه به اجبار مسلمان بمونن. چند سال اول فشار شديد بود. اعراب در اسپانيا هم همين وضعيت را ايجاد كردند، چرا آنها الان مسلمان نيستند.
نكته سوم: متاسفانه وقت ندارم. به همين دليل مزاحم شما شدم.
نكته چهارم: به نظر من ايرانيان در ابتدا به زور مسلمان شدند اما در ادامه به اسلام علاقه مند شدند(به دليل همون جمله ماركس)، البته به اين معني نيست كه چون اسلام دين خوبي است اين حالت ايجاد شد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 8:22 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
آرش 1984 عزیز
اینکه آدم به افراد توهین کنه کار بسیار راحت و ناپسندیه، ما داریم بحث میکنیم، هر کس عقایدش رو بیان میکنه، دلیلی نمیبینم آدم توی بحث با فحش و توهین بخواد بحث رو پیش ببره، بنظر من آدمی که توهین میکنه و فحش میده تعصب نابجا داره
در پست قبلیم خیلی شفاف گفتم من فیلم 300 رو نه تایید میکنم نه تکذیب
خب خیلی واضحه که دیه اعضای بدن جدا جدا بسیار بیشتر از دیه یک انسان کامل باشه، چون کسی که یک یا چند عضوش ناقص باشه سالیان عمرش رو زجر میکشه اما یکی یه دفعه بمیره راحت خلاص میشه و من احتمال میدم قوانین دیه بقیه کشور ها هم به همین صورت باشه
آرش عزیز 50 شتر میدونی الان قیمتش چنده؟ فکر نکنم دیه کمی باشه (اگرچه بعید میدونم الان مبنای دیه شتر باشه، اگه بین بچه ها کسی وکالت یا قضاوت خونده این قضیه رو برای تشریح کنن لطفاااااا) (جریان دیه رو هم که مونا زحمت کشیدن نقل کردن و خداییش من تا الان در موردش چیزی نمیدونستم اما الان که پست مونا رو خوندم بنظرم کاملا منطقیه، دوستان بحث مونا در مورد دیه منطقی نیس؟)
خدا رو شکر اینو قبول دارید هالیوود ضد ایرانه ( البته یه تحقیق دارم انجام میدم که هالیوود ضد ایران، اسلام و شیعه داره فیلم میسازه، شکه شدم وقتی آمار فیلم های بعد از 2000 رو دیدم، تقریبا 90 درصد فیلم های بعد از سال 2007 موضوعش آخرالزمان و نابودی دنیاس که ما شیعه ها و احتمالا سایر مذاهب اعتقاد دارن در حال حاضر آخرالزمان هستش، اوجش فیلم world war Z یعنی جنگ جهانی z هستش )
جریان عمر ابن خطاب رو برای اولین باره دارم از شما میشنوم که با زور شمشیر مسلمونا رو دوباره به سمت اسلام میکشونه، اگه اشکال نداره بیشتر توضیح بدید در این زمینه البته با سند و مدرک
دوست عزیز کلا حاکمیت اعراب بر ایران 160سال بیشتر طول نکشید و طاهریان حکومت مستقل ایرانی رو تشکیل دادن (http://zamin-asman.blogfa.com/post-41.aspx و http://irangreat.blogfa.com/cat-17.aspx )، آدمو وادار میکنی بره تحقیق کنه ازت ممونم اما بخدا وقتشو ندارم، سرعت اینترنتم هم کنده تا چند روز دیگه درست میشه و گرنه بسیار مطلب در جواب واستون با سند نقل میکردم
بازم ازت ممنونم که توهین رو ویرایش کردی
دوست عزیز خسرو پرویز به این دلیل نامه پیامبر رو پاره میکنه که پیامبر اول نامش نوشته بوده "بسم الله الرحمن الرحیم" خسرو پرویز چون نامه با اسم خودش شروع نشده بوده نامه رو پاره میکنه
دوستان اگه وقت شد در مورد همین جریان طی یکی دو هفته آینده یه مطلب میذارم
اما از هر چه که بگذریم سخن دوست خوشتر است ، آرش 1984 عزیز دیدم همش داری اهداف ما رو به چالش میکشی برگشتم از اولین پست تاپیک رو دوباره مطالعه کردم تا ببینم هدف خودت از زندگی چیه تا یکم به چالش بکشمش دیدم ای دل غافل اصلا آقا آرش هدفی بیان نکرده (حکایتمون شد مث آمریکا توی جنگ جهانی دوم که کشور خودش اونطرف دنیا بود و هیچ آسیبی به صنعتش نمیرسید و فقط نیروی نظامیش ممکن بود صدمه ببینن اما بقیه کشورها هم نیروی نظامیشون نابود میشد هم صنعتشون چون جنگ توی سرزمینشون بود :lol: :lol: :lol: ) ، حالا شما خیلی شفاف و روشن بفرمایید هدفتون از زندگی چی بوده و چی هست و به کجا می خواهید برسید؟؟؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 6, 93 6:23 am 
آفلاین
کاربر فعال

ديه اعضاي بدن
http://www.namian-danesh.ir/forum-f716/topic-t28397.html

سوال=چرا ديه بيضه چپ در اسلام دو برابر ديه راست است؟

جواب = در آقايان بيضه چپ پاينتر از بيضه راست است .و وريدهاي که خون اين بيضه را تخليه مي

کنند به وريد کليوي چپ ميريزند در صورتيکه در بيضه راست خون وريدها به وريد اجوف تحتاني

ريخته مي شود ،وريد اجوف تحتاني بسيار بزريگ بوده در صورتيکه وريد کليه سمت چپ بسيار

باريک است اين امر سبب مي شود که در صورت ضربه به بيضه چپ وارد شود به راحتي در کليه چپ لخته

تشکيل شده باعث گرفتن و آمبولي وريدي در کليه چپ و نارسايي کليه چپ شود ،به اين دليل اناتوميک

از زمان قديم ديه بيضه چپ دو برابر ديه راست است .

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 7, 93 2:39 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

واقعا این سوال مطرحه که چرا اینهمه هجمه به دین اسلام میشه
چرا دین مسیحت نه یهودیت نه و... چرا فقط اسلام و درست تر بگم فقط اسلام تشیع!
به قول اقای رحیم پور اگر اسلام حق نبود اگر امام حسین حق نبود چرا بعد اینهمه سال موندن چرا هنوز هنوزه میلیون ها نفر برای زیارت قبر امام حسین لحظه شماریی میکنند
چرا اونای که مخالف اسلام محمدی بودن مثل یزید معاویه و... چرا حتی کسی نمیدونه قبرهاشون کجاست؟؟ واقعا چرا؟

در مورد نصف بودن دیه زن هم تو قران ایه ای نداریم، حکمی نداریم دلیل نصف بودن رو هم اینطوری عنوان میکردن اقتصاد خانواده بر دوش مرد هست اگر فوت کند خانواده ضرر بیشتری متحمل میشه حالا مخالفان میگفتند الان وضعیت مثل سابق نیست الان خیلی زندگی ها هستش که تمام زندگی رو دوش خانم خانواده هست.

به همین خاطر مقنن اومده تو قانون جدید دست به نواوری زده بدون تغییر در حکم فقهی دیه زن ومرد اومده بر اساس نیاز و ضرورت روز جامعه تفاوت دیه زن ومرد رو از صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت میکنه

به تبصره ماده 551 قانون جدید مجازات اسلامی مصوب 92 رجوع کنید.
از طریق سرچ تو اینترنت براحتی میتونید به ماده قانونی دسترسی پیدا کنید
اگر کسی مایل باشه این نقد وبررسی بخونه.
http://dad-law.blogfa.com/post/4619

آخرین بار توسط فرشته در چهارشنبه مهر 9, 93 12:37 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 7, 93 9:15 pm 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
اگر شما ماندگاري را دليل بر حق مي دانيد خب مغول ها هم چند سده بر اين كشور حكومت و جنايت كردند آيا بر حق بودند و هم چنين اعراب مسلمان.

اگر ميليون ها نفر به زيارت قبر امام حسين مي روند ميليون ها نفر هم مخالف اين كار و آن را شرك و گناه مي دانند و به شيعه مي گويند رافضي و خارج شده از دين.

يزيد و معاويه در ديد ميليون ها نفر از اهل سنت مورد احترام هستند. اگر شما به يزيد و معاويه جلوي يك اهل سنت بي احترامي كني به شدت با شما برخورد مي كنند.

يكبار گفتم اگر شما به عنوان يك زن از قوانين اسلام لذت مي بريد هم چنان لذت ببريد ولي عده بسيار زيادي از بانوان ايراني از اين قوانين قرون وسطايي متنفر هستند و خواهان

برچيده شدن آن هستند و اين نمونه كه مثال زديد حاصل تلاش و مبارزه اين دست از بانوان هست كه آقايان مجبور شدند تا حدودي دست توي قوانين ببرند.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 9:41 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

در مورد مسائل اعتقادی و دین هرچی بحث کنیم منتج به نتیجه ای نمیشه الا اینکه هرکسی حرف خودشو بزنه
اما یه پیشنهاد اگر وقت کردین سخنرانی های اقای رحیم پور گوش کنید شبکه یک پخش میکنه برنامه طرحی برای فردا ببنید اسلام واقعی واقعا چی میگه یه بار داشت در مورد بازار اسلامی ومشخصاتش حرف میزد وقتی قیاسش میکنی با بازار ..... متوجه میشید چقدر با اسلام فاصله داره پس اسلام مشکلی نداره .... اینا بگذریم
در مورد قوانین ناقض حقوق زن که الا ماشاالله تو قوانین موضوعه ما فت وفراونه.
مثلا تو قوانین ارث زوجه از عین اموال غیرمنقول زوج ارثی نمیبره فقط از قیمتشون ارث میبره !!!!! یا اگر زوجه وارث منحصر به فرد زوج باشه (یعنی زوج تو دار دنیا فقط همین یه همسر داشته باشه نه فرزند نه عمو نه دایی نه نه ...) زوجه 1/4 ماترک به ارث میبره مابقی به عنوان اموال اشخاص بلاوارث!!!!!! اداره اش واگذار میشه به حاکم در صورتی که زوج اگر وارث منحصر به فرد باشه تمام ترکه به ارث میبرد!!! اما چرا؟؟؟؟؟
در صورتی که تو قران همچین حکمی نیست... و.....
در خصوص دیه هم خودم جزوه مخالفان هستم اما همونطور که عرض کردم حکمش تو قران نیست فقهای ما! قانون ارث تو قران که پسر دوبرابر دختر رو به مورد دیه هم تسری دادند....

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 2:45 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آیاآدمی پنداردکه مادیگرابدااستخوان های اورابازجمع نمی کنیم بلی ماقادریم سرانگشتان اوراهم منظم درست گردانیم (قیامت ۳و۴)اشاره دارد به اثرانگشت

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 1, 93 10:42 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
منم هدفم اینه با این همه مشکل و گرفتاری هیچ وقت اسیر دسیسه های شیطان نشم و خدایی را در همه حال از یاد نبرم .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 3, 93 3:26 pm 
آفلاین
کاربر فعال

این چند سال چه در دانشگاه چه خارج از دانشگاه از آقایون محترم این رو می شنوم :چرا دیه زن نصف مرده؟چرا مرد 4تا زن عقدی می تونه بگیره 40 تاصیغه؟ چندی پیش به آقای محترمی که ادعای فمنیست بودنش می شه گفتم تو که با این عقاید چرا همیشه خودت می خوای تصمیم گیرنده باشی؟گفت:چون زن نمی تونه خوب تصمیم بگیره :o پیامبر در شرایطی به بعثت می رسن که مردمان آن زمان هیچ ابایی نداشتند و پنجمین یا ششمین دخترشونم زنده به گور می کردن . پسران پیامبر از دنیا رفته بودن و تنها دختری که از ایشون باقی مونده بود در زمان رحلتش فاطمه بود به پیامبر زخم زبون می زدند ولی خدا خواست نسل ایشون ادامه داشته باشه.ادمین این اسکندر و مغول و خوب گفتین

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 4, 93 9:53 am 
آفلاین
کاربر فعال

با این همه مشکل تو زندگی بیکاری ادم میره فوق لیسانس میگره به امید اینکه بره سر کار با این وضع مملکت مگه میشه برای زندگیت برنامه ریزی کنی هدف داشته باشی فقط برای اینکه از گرسنگی نمیری باید همش تلاش کنی اونم با وجود این بیماری که تلاش کردن هم برای ما سخت تر از دیگران است

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com