انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: دوشنبه مهر 14, 93 4:08 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام..
دیشب در انجمن ibsgroup چرخ میخزدم مطالعه می‌‌کردم.
به نقل از فردی که ۴۰ سال این بیماری رو داره که من تحقیق کردم رو حرفش! برای شما این پست رو نوشتم.
ایشون ادعا می‌‌کنه فقط گلوتامین درمانش کرده! و‌ای کاش که ۴۰ سال پیش این گلوتامین رو می‌‌خورده! و بسیار راضی‌ بوده ! و راجبه حرفش مدرکی‌ داده!
دوستانی که بدنسازی رفتند حتما با مکمل‌های گلوتامین آشنایی دارند! و میدونن چی‌ هست.
نقل قول:
I've had IBS (D) for 40 years and tried all the remedies. The only one that's really worked for me is Glutamine. I take a teaspoonful 3 times a day and the difference is nothing short of miraculous. If only I'd discovered it 40 years ago! Try it yourself and I'm sure you'll notice a great improvement. :(

نقل قول:
Start off with half a teaspoonfull once a day and see if that works. If not you can increase the dose up to a maximum of one teaspoonfull, three times a day.

و گفته که اول با روزی ۱ بر در روز شروع کنید ! و اگر نیاز شد دوز آنرا افزایش بدید!

ایشان برای اثبات علمی حرفش لینکی داده :
http://www.healingwell.com/library/ibs/ ... mpson&id=2

نقل قول:
Diarrhea
An amino acid called L-Glutamine is the best remedy I've come across for diarrhea and it works very quickly (within 2-3 days usually). It's virtually tasteless and dissolves easily in water. Start with 1/4 tsp. per day mixed in cold or room-temperature water and drink it on an empty stomach. If that's not enough, increase to 1/4 tsp. two or three times a day. Then increase the dosage gradually (if you need it) to 1/2 tsp. then 3/4 tsp., up to 1 tsp. two or three times a day. L-Glutamine directly nourishes and heals the mucosal lining of the intestine and causes the bowel to reabsorb the water in your stool, thus reducing the number and frequency of bowel movements. Do not use if you have any liver or kidney disease.

Avoid diarrhea-causing foods such as refined sugar, refined flour (white, bleached), hydrogenated fats, caffeine, and acidic, tomato-based foods like spaghetti sauce and pizza. Most people find coffee (regular or decaffeinated) highly irritating as well. Anyone with IBS should automatically avoid processed foods, luncheon meats or hot dogs, and foods with artificial flavor/color, preservatives or msg. Colonic massage is also an excellent way to reduce the frequency of bowel movements as the massage helps move all the separate little stool deposits around the colon and out at once, rather than in many separate bowel movements (see the Colonic Massage section below).
Heartburn

در قسمت اسهال نوشته ترجمه شده با گوگل:

یک اسید آمینه به نام L-گلوتامین بهترین چاره من در سراسر اسهال آمده ام و آثار آن را به سرعت (در عرض 2-3 روز معمولا). این تقریبا بی مزه و به راحتی در آب حل می شود. شروع با 1/4 قاشق چایخوری. در روز در آب سرد یا اتاق با درجه حرارت مخلوط شده و نوشیدن آن را با معده خالی. در صورتی که کافی نیست، افزایش به 1/4 قاشق چایخوری. دو یا سه بار در روز. سپس دوز به تدریج به 1/2 قاشق چایخوری افزایش (اگر شما به آن نیاز دارید). پس از آن 3/4 قاشق چایخوری.، تا 1 قاشق چایخوری. دو یا سه بار در روز. L-گلوتامین به طور مستقیم تغذیه و بهبود می یابد پوشش مخاطی روده و باعث می شود که روده به باز در آشامیدن آب را در مدفوع خود، در نتیجه کاهش تعداد و فرکانس حرکات روده. آیا اگر شما هر گونه بیماری کبد و کلیه ها استفاده کنید.

اجتناب از غذاهای اسهال زا مانند قند تصفیه شده، آرد تصفیه شده (سفید، سفید)، چربی های هیدروژنه، کافئین، و اسیدی، مواد غذایی گوجه فرنگی مانند سس اسپاگتی و پیتزا. بیشتر افراد قهوه (منظم و یا بدون کافئین) بسیار تحریک کننده نیز هست. هر کس با IBS باید به طور خودکار غذاهای فراوری شده، گوشت ناهار و یا سوسیس و غذاهایی با طعم مصنوعی / رنگ، مواد نگهدارنده و یا پیام، اجتناب کنند. ماساژ کولون یک راه عالی برای کاهش فرکانس حرکات روده به عنوان ماساژ کمک می کند تا حرکت تمام سپرده مدفوع کمی جدا از هم در سراسر روده بزرگ و در یک بار، نه در بسیاری از اجابت مزاج جداگانه (بخش کولون ماساژ زیر را ببینید) است.

اکثر دارو خانه‌ها هم این رو دارند که برند‌های خوبش هم هست .و به نظرم می‌شه امتحان کرد.
البته گلوتامین‌های برند معتبر درجهان و قوی که برای بدنسازی هست از ۹۰ تومن تا ۱۵۰ تومن هستش! و کوچیک تر شاید ارزون تر باشه! که معمولا ۳۰۰گرمی‌ تا ۵۰۰گرمی‌ هست.
منبع:
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/90 ... ntry689147

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: دوشنبه مهر 14, 93 9:31 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
متاسفانه همه این داروهایی ک ذکرشده فقط درصورتی اثرداره ک رژیم غذایی فودمپ رو رعایت کنیم
آخه خیلیییی غیرممکنه بشه این رژیم های سخت رو رعایت کنیم
اونموقع چی بخوریم آخه؟همه غذاها واسه ما یه جورایی اذیت کنندس ‏

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 14, 93 9:36 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

امیدوار نوشته است:
متاسفانه همه این داروهایی ک ذکرشده فقط درصورتی اثرداره ک رژیم غذایی فودمپ رو رعایت کنیم
آخه خیلیییی غیرممکنه بشه این رژیم های سخت رو رعایت کنیم
اونموقع چی بخوریم آخه؟همه غذاها واسه ما یه جورایی اذیت کنندس ‏

نقل قول:
I IBS (D) تا به حال برای 40 سال و سعی کردم همه راه حل.فقط یک است که واقعا برای من کار می کرد گلوتامین است. من یک قاشق مرباخوری 3 بار در روز و تفاوت چیزی کمتر از معجزه است. اگر فقط من آن را 40 سال پیش کشف کرده بودم! آن را امتحان کنید و من مطمئن هستم که شما یک بهبود بزرگ متوجه می شوید.

والا ذکر نکرده بود که رژیم غذایی خاصی‌ رو داره.(یا من ندیدم) :!:

فقط برای مشکل اسهال ایشون از این استفاده کرده بود! که نوعی اسید امینه ضروری هست! و جلوگیری از حرکت زیاد روده می‌‌کنه ! و شخصی‌ که ۴۰ سال این بیماری رو داشته فکر کنم انواع رژیم‌های غذایی هم گرفته و نتیجه نداشته اما اینجا ذکر کرده که‌ای کاش ۴۰ سال پیش اینو کشف می‌‌کرده! و بسیار راضی‌ بود! بعد از ۴۰ سال!

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 14, 93 11:06 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

l-glutamine

L-Glutamine is a supplement which contains an amino acid. It is most commonly used by bodybuilders and endurance athletes, to help them build up their muscles and lose weight, but there have also been a number of research studies which show that glutamine is linked to intestinal function. It is most often recommended for diarrhea. L-Glutamine is available as a tasteless powder which is dissolved in water.

http://www.ibstales.com/l-glutamine.htm

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 12:21 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خوب یکی که میتونه اینو پیگیری کنه ! شاید بتونه امید بخش باشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 12:32 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ال- گلوتامین
شرکت سازنده: شرکت داروسازی و مکمل های غذایی حیاتی کارن
مواد تشکیل دهنده:
● ال- گلوتامین خالص
خواص و موارد مصرف:
● اسید آمینه ضروری در بیماران به شدت بدحال
● تقویت سیستم ایمنی بدن
● تسریع در بهبود زخم بستر
● حفظ یکپارچگی مخاط روده و پیشگیری از سپتی سمی
● کاهش عوارض سندرم روده کوتاه
● کاهش تحلیل عضلانی بعد از عمل جراحی و سوختگی ها
● کاهش عفونت در بیمارستان و کاهش مدت زمان بستری
● قابل استفاده به صورت خوراکی یا گاواژ

روش مصرف: مقدار مصرف را پزشک یا کارشناس تغذیه تعیین می کند.
هشدار: از آنجا که گلوتامین در محلول آبی ناپایدار است، بلافاصله بعد از تهیه مصرف شود.

ال- گلوتامین
قيمت: 648,000 ريال
پودر-250 گرم

ال - گلوتامین
قيمت: 275,400 ريال
پودر 100 گرم

ال - گلوتامین
قيمت: 977,400 ريال
پودر-400 گرم

ال - گلوتامین
قيمت: 518,400 ريال
120 عدد کپسول 1000 میلی گرمی

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 12:53 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
ال- گلوتامین
شرکت سازنده: شرکت داروسازی و مکمل های غذایی حیاتی کارن
مواد تشکیل دهنده:
● ال- گلوتامین خالص
خواص و موارد مصرف:
● اسید آمینه ضروری در بیماران به شدت بدحال
● تقویت سیستم ایمنی بدن
● تسریع در بهبود زخم بستر
● حفظ یکپارچگی مخاط روده و پیشگیری از سپتی سمی
● کاهش عوارض سندرم روده کوتاه
● کاهش تحلیل عضلانی بعد از عمل جراحی و سوختگی ها
● کاهش عفونت در بیمارستان و کاهش مدت زمان بستری
● قابل استفاده به صورت خوراکی یا گاواژ

روش مصرف: مقدار مصرف را پزشک یا کارشناس تغذیه تعیین می کند.
هشدار: از آنجا که گلوتامین در محلول آبی ناپایدار است، بلافاصله بعد از تهیه مصرف شود.

ال- گلوتامین
قيمت: 648,000 ريال
پودر-250 گرم

ال - گلوتامین
قيمت: 275,400 ريال
پودر 100 گرم

ال - گلوتامین
قيمت: 977,400 ريال
پودر-400 گرم

ال - گلوتامین
قيمت: 518,400 ريال
120 عدد کپسول 1000 میلی گرمی

گلوتامین یکی از اسیدهای آمینه موجود در بدن انسان می‌باشد. گلوتامین جزو اسیدهای آمینه ضروری نمی‌باشد با این حال در برخی موارد به مانند بعضی از بیماری‌های گوارشی و یا برای ورزشکاران می‌تواند ضروری باشد. اسید آمینه گلوتامین از ترکیب گلوتامات و آمونیاک با مصرف آدنوزین تری‌فسفات تشکیل می‌شود. این ماده در خون انسان، فراوان‌ترین اسید آمینه آزاد می‌باشد

تصویر

پر فروش‌ترین گلوو تامین‌ها هم از اینجا می‌شه از لحاظ رنک و رتبه و برند دید.

http://ae.bodybuilding.com/store/catalo ... T_RECOVERY

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 1:05 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مرسی سعید عزیز فکر میکنم به امتحان کردنش بیارزه
سایت earthclinic هم
در موردش اینو گفته
is also one of the preferred energy sources for the cells in our intestinal walls, so it is well worth trying for digestive issues such as Irritable Bowel Syndrome (IBS) or Ulcerative Colitis
اگر درست معنی کرده باشم :
یکی از منابع انرژی واسه سلول های دیواره روده هم هست بنابراین میتون با ارزش باشه واسه بیماری های گوارشی مثل ibs

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 1:13 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
مرسی سعید عزیز فکر میکنم به امتحان کردنش بیارزه
سایت earthclinic هم
در موردش اینو گفته
is also one of the preferred energy sources for the cells in our intestinal walls, so it is well worth trying for digestive issues such as Irritable Bowel Syndrome (IBS) or Ulcerative Colitis
اگر درست معنی کرده باشم :
یکی از منابع انرژی واسه سلول های دیواره روده هم هست بنابراین میتون با ارزش باشه واسه بیماری های گوارشی مثل ibs

خواهش می‌‌کنم . منم با شما موافقم چون که می‌شه با ۱/۴ قاشق چائی خوری امتحان کرد چون ضرری نداره و برای بیماری‌های گوارشی و کسانی‌ که ورزش می‌‌کنند مفید و ضروری هست حتا .

قرص هم نباشه می‌شه دوز رو کم یا زیاد کرد ! از این همه قرص‌های شیمیایی که خردیم فکر نکنم بدتر باشه! و عوارض یا ضرری من مشاهده نکردم مگراینکه دوز آن زیاد باشه!

ضمن اینکه یه پک ۳۰۰گرمی شاید برای مصرف ۳-۴ ماه و بیشتر کافی‌ باشه.
البته این برای دوستان نوع دیگر به هیچعنوان توصیه نمی‌شه و باعث یبوست می‌شه! و فقط برای افراد اسهالی و درد شکم مفید هست

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 1:33 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بله سعید جان منم دارم همچنان در موردش میخونم البته همه لاتین هستن میشه فهمیدشون ولی خوب ترجمه اش یکم سخته ! یه عده گفتن حتی برای درمان یبوستی ها هم دوز پایینش مناسبه چون دردو بسیار کاهش میده !
یه نفر دیگه هم توی یک سایت دیگه ادعا کرده که تو دوماه بهبود رو کامل متوجه شده و بعد 6 ماه کاملا خوب شده ! با مصرف همین ال گلوتامین و در کنارش ريفاکسيمين که یه قرصه برای درمان اسهال مسافرتی و یجور پوربیوتکه
این مورد آخر خوبیشم همینه که خیلی آپدیته و چهار ماه پیش نوشته شده
100%WORKING TREATMENT for my IBS
Posted 4 months ago
Hi, I am writing this to try to help everybody that I can because I have been on the same boat as you guys and gone through this living hell for 3 years!!! Short description about my previous case was that I could almost eat nothing, only eat what is normally designated for IBS menu, I was always feeling that I had to go to the Bathroom, I would have IBS-D attacks daily, even taking a lot of Imodium would not work totally, painful bowel cramps, the whole works… I could go on with the list…but you guys already know what are the symptoms from personal experience.
Doctors give this autoimmune disease the name of IBS because they are totally clueless of why this happens, so they just grab all the symptoms and put them in one bag calling it IBS… to me it is just the doctors another way of saying they are clueless but they don´t want to show it to us so they won´t look bad.
Dr. Pimentel who has come up with the theory about SIBO is the cause makes me think that he is correct, this is the only one doctor that had a clue.
Now for the Treatment that I used daily :
From 10 gram to 30 grams of L-Glutamine, to repair the damaged intestinal mucosa and lining. Repairing this will block big food particles from entering the blood stream directly due to the holes in the intestinal lining cause by the bad bacteria.
12 billion Probiotic daily at least, start by using the 50 billion probiotic and then after seeing results you may try to decrease to cheaper probiotics, but don´t go below 10 billion.
Using the SIBO treatment first if desired:
Use Xifaxan ( Rifaximin) antibiotic to wipe out the bad bacteria but this will also wipe out the good bacteria ( check for Dr. Pimentel’s SIBO treatment). While you are doing this, I advise you to take probiotics daily to compensate the bacterial slaughter in the intestines. You can also start L-Glutamine ate the same time to repair the intestinal mucosa and Lining.
After the Xifaxan Treatment, keep on taking the heavy duty 50 billion probiotic daily and glutamine. After getting better, you may try to change the dosages of L-Glutamine and Probiotics and see how you adapt to lower dosages to try to save money.
Since many if not all IBS people are prone to getting E.Coli overgrowth again, you will have to keep on taking L-Glutamine and Probiotics for the rest of your life. I am on this treatment for 1 year and now I eat Pizza, Junk food, Spicy food, drink sodas and Coca-Colas and am totally normal as I was before. I will not say I am cured because it must be an auto-immune disease, but you may keep it in check and be 100% normal by just taking this for the rest of you days ( L-Glutamine and Probiotics).
I have tried previously all know medications for IBS, Antidepressants, anxiolytics , antispasmodics, tried acupuncture, etc. and I was only 30% better, because this medicines do not fix the problem, the just drug your gut to numbness…
This treatment will take around 6 months to reach 100% improvement, but you will notice improvements after 2 months, so be patient.
Good Luck to all and may god help you

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com