انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:38 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 33 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 1, 92 11:12 am 
آفلاین
کاربر فعال

من نظر یک بنده خدایی توی یه فروم دیگه رو اینجا میزارم ولی نمیدونم که ایشون هم مشکلش از نوع اسهال غالبه یا نه.....:
...

_ صبح تا قبل از ساعت 7 (قبل از صبحانه)، یک لیوان شربت آب گرم و آب لیمو و عسل درست کنید و بخورید اگر نخواستین یه لیوان آب گرم بخورید و معجزش رو ببینید که تا یه ربع بعد شکمتون کار میکنه و مدفوعتون دفع میشه
_ روغن زیتون روزی 2 قاشق اگر نمیتونین و بدتون میاد با یه لیوان شربت "آب گرم و آبلیمو و عسل "و یا با آب هویج بخورید تا طعمش رو حس نکنید
_ هویج بخورید

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: رژیم غذایی
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 1, 92 11:23 am 
آفلاین
کاربر فعال

اینم تجربه یه بیمار دیگه:(آشا)

سلام،دوستان من یه مدت که با مشاوره یه دکتر خوب بهتر شدم.منم مثل شماها بودم،تمام علامتهام همین چیزایی بود که گفتید،آنقدر شکمم صدا می کرد که ازینکه توی جمعای عمومی برم بیزار شده بودم،منم از سال کنکورم به این وضع افتادم،تا الان هم که 6،7 سال میگذره تمام قرصای مربوط به معده و روده رو خوردم،آندوسکوپی هم کردم،ولی اصلا بهتر نشدم،تا اینکه یه دکتر مجرب بهم گفت تا رژیم غذایی نگیری یعنی غذا خوردنت رو درست نکنی حالا هر چقدر هم دارو بخوری خوب نمیشی ،الان هم با یه کم رعایت کردن و در کنارش دارو خوردن کلی بهتر شدم.
اول از همه که من معدم و اثنی عشرم عفونت داشت به مدت 2 ماه اموکسی سیلین خوردم و چند نوبت هم آمپول جیتومایسین زدم،قرص لانزوپرازول،پانکراتین ،بیسموت و رانیتیدین هم طبق دستور می خوردم،شبی یه قرص آرامبخش هم برای اعصاب رودم هم می خورم که خیلی مفیده.اما رژیم غذایی:به هیچ وجهه هله هوله نمی‌خورم،غذای بیرون تعطیل،سرخ کردنی ممنوع،نوشابه و نوشیدنی های گازدار اصلا نباید خورده بشه.
حالا چیزایی که میتونیم بخوریم:صبحانه چای کمرنگ،نان،پنیر،گردو،مربا، عسل،شیر(اگه حساسیت ندارید)،غذای اصلی:مرغ،گوشت،ماهی فقط کبابی یا بخار پز،بیرون هم اگر خواستید غذا بخورید جوجه، برگ مشکلی نداره،ولی اصلا لب به کوبیده نزید،گوشت چرخ کرده اصلا نخورید،برنج هم فقط ساده،اگه جایی لوبیا پلو،عدس پلو،آلبالو پلو،زرشک پلو بود،مخلفاتشو کنار بزنید فقط برنج سادهشو بخورید. ادویه،فلفل،ترشی هم نخورید.خورشت هم فقط ابشو بخورید با گوشتش،ماست مشکلی نداره.سالاد، سبزی نمیتونید بخورید،سبزیجات خام تعطیل،میوه خام هم نمیشه خورد فقط پخته،یا خودتون بپزید یا کمپوت بخورید،شیرینی و کیک هم فقط ساده،خامه نمیتونید بخورید.
خلاصه اینا دستور غذایی هستش که دکترم بهم داده،خداییش اگه عمل کنید تاثیرش رو میبیند،حداقل تا 6 ماه هم رعایت کنید،ممکنه اولش سخت باشه که جلو نفستون رو بگیرید ولی بعدش عادت میکنید،یعنی خودتون بعد چند وقت میبینید به خوب شدنش می ارزه.راستی، هیچ وقت سیر غذا نخورید،شده 3 وعدتون رو بکنید 5 وعده،خیلییییی تاثیر داره که شکمتون پر نباشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 1, 92 11:24 am 
آفلاین
کاربر فعال

آشا:
من الان دارم این رژیم رو رعایت میکنم داروهام رو هم در کنارش دارم میخورم،خدارو شکر خیلی بهتر شدم،بچه‌ها ما یکی از علت های صدای شکممون نفخ هستش،پس چیزهای باددار مثل حبوبات و چیزای سنگین هم نخورید،خیلی شکمتون رو هم پر نکنید،همیشه گرسنه از سر میز پاشید،فقط،این غذاهایی رو هم که گفتم بخورید.برای داروی آرامبخش هم پیش یه دکتر روانشناس خوب،برید و ازش بخواید که هم برای اعصاب خودتون وهم سیستم گوارشتون یه قرص خوب معرفی کنه،چونکه این مشکل ما ارتباط مستقیمی با اعصابمون داره،با خوردن این قرصا میزنیم تو خط بی خیالی که خودش خیلی تاثیر داره که همش به این مشکلمون فکر نکنیم.قرصای مربوط به معدم که حتما باید در کنارش بخورید.
بچه‌ها باور کنید این مشکل ما با رعایت و پرهیز درست میشه،فقط باید صبر داشته باشیم و تا دیدیم که یکم خوب شدیم دیگه رژیم رو نذاریم کنار .این بود آخرین تجربه ی من که تا حالا کلی روش و انجام دادم ولی با این روش نتیجه گرفتم،حالا بازم اگه سوالی هست من در خدمتم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 22, 92 12:31 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آخه این رژیم غذایی خیلی سخته..
تقریبا خیلی ازمیوه ها و غذاهارو نمیتونیم بخوریم..
من خودم ازبس میوه کم خوردم و شیر رو لبنیاتو از غذاهام حذف کردم( چون بهشون حساسیت دارم ) هم استخونای پام صدا میده هرازگاهی همم بنظرم بخاطر کمبود ویتامین چندجا ازموهام قششششششنگ سفید شده و مجبورشدم رنگشون کنم..
من مخالف رژیم غذایی نیستم ولی همیشه میترسم ازین بابت که بدنمون به یه سری از ویتامینا نیاز داره که هیچ وقتم نمیشه با قرص اینا جایگزینش کرد
ممنون mehfarj از اطلاع راسنیتون..سعی مو میکنم بازم تاجایی که میتونم این رژیم غذایی رو رعایت کنم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 31, 92 11:34 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام
اره منم هم نظر المیرا هستم
اخه خیلی سخته میگه گوشت چرخ کرده نخوریم پس تو ماکارونی و استامبولی چی بریزیم همچنین تو شامی بعدش من عاشق ادویه ام اونم زردچوبه به مقدار زیاد استفاده میکنم اگه حذفش کنم غذا بهم نمیچسبه من به شخصه هیچ پرهیزی ندارم ترشی هم استفاده میکنم
بعدش بدون سالاد وسبزی هم مگه میشه اونای که مشکل یبوست دارن سبزی و میوه براشون خوبه حتی به مقدار زیاد
بیخیال من نمیتونم جلوی خوش اشتهایمو بگیرم
خوب حقمه تا اخر با این بیماری سر کنم اما غذای خوشمزه از دست ندم چقدر میخوام عمر کنم تو جهنم که به ما از این چیزا نمیدن چرک وخون و اهن گداخته و.......... باید نوش جان کنم :
با اینحال ممنونم از دوست گرامی

آخرین بار توسط فرشته در سه شنبه شهریور 26, 92 6:26 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 3, 92 12:51 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
دو انتخاب داریم:
هیچ رژیم غذایی خاصی نداشته باشیم و هر غذایی را بخوریم و در عوض دارو مصرف کنیم.
رژیم غذایی محدودی داشته باشیم و خیلی از غذاها را نخوریم در عوض دارو هم مصرف نکنیم.
مشخص نیست کدام بهتره.

آخرین بار توسط آرش در سه شنبه شهریور 5, 92 9:22 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 3, 92 7:42 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

هیچ کدوم بهتر نیس بخدا
من چه وقتایی ک رژیممو رعایت میکنم..چه وقتایی ک اصلا استرس ندارم اوضاعم اینه
شده با یه لیوان آب هم اوضاعم شکمم بد بشه..مثلا امروز نهار هوس کرده بودم املت بخورم..درظاهر املت چیزی نداره که باعث تشدید علایم بشه ولی شد!
یه سال اخیره حاالم خیلی بدتر شده..میترسم بی اختیاری هم سراغم بیاد
تو این مدت 7سال هیچ وقت تااین حد اوضاعم داغون نبود(درحالیکه الان نه استرس دارم نه اتفاق خاصی افتاده ) ..وحشت دارم یه خیابون اونورتر از خونه برم یا تو ماشین تو ترافیک بمونم ..وحشت دارم .
از بس که حرکات روده م نامنظمه و احساس فوریت در دفع دارم..
واقعا اینو پذیرفتم که من به یه روانپزشک احتیاج دارم! ولی باورتون میشه پیش اون رفتن هم برام زجرآوره؟از بس حالم بدتر شده

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 4, 92 9:13 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نمی دونم شما شاغل هستید یا نه. ولی من را چند سال پیش با همین شرایط خودتون تصور کنید که مجبور بودم هر روز صبح سرکار برم.
یک جهنم واقعی بود.
به نظر من لزومی به رفتن پیش روانپزشک نیست الان دیگه متخصص های گوارش در مورد تجویز ضدافسردگی برای ای بی کاملا توجیه شده اند. نمی دونم یادتون هست یا نه یک موقعی فقط داروی ضد اسید معده رانیتیدین یا امپرازول تجویز می کردند فرقی نمی کرد که شما معده درد داشتی مشکل نفخ ، یبوست یا . . .
این پزشکان محترم با وجود این همه ضعف و ناتوان موجوداتی بسیار مغرور و از خودراضی هستند. من قبول دارم که اغلب آنها (نه همه) درس زیادی خوندن و سواد بالایی دارند، ولی وقتی این علمشون هیچ کاربردی نداره و در عمل به هیچ دردی نمی خوره . . . . (خیلی دلم پره)

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 4, 92 10:12 am 
آفلاین
مدیر انجمن

نه من شاغل نیستم تازه دانشگاهم تموم شده و بیکارم..
آخه متاسفانه دیدگاه بدی به قرصای آرامبخش و قرصای مربوط ب اعصاب هس..چون همیشه این مسئله بوده ک بعد اینکه دوره ی مصرف قرصا تموم میشه دوباره همه ی علایم برمیگرده..
به نظر شما واقعا اینطوریه؟ بچه ها اگه دراین مورد تجربه یا اطلاعات خاصی دارید برامون توضیح بدین لطفا..

من اگه بدونم اینطور نیس و اثراتش بعد قطع دوره ی درمان دارو باقی میمونه 100 درصد برای درمان اقدام میکنم..

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 10, 92 8:08 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نمیدونم چرا امسال حال منم خیلی بد بود.. که هنوزم هست.. البته من دو سال داروهامو قطع کردم.. اما دوباره شروع کردم. لوپرامید.. نورتریپتیلبن.. مصرف میکنم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 33 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید