انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:52 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: نتیجه گیری
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 16, 93 8:53 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خوب دوستان الان خیلی وقته این فروم ایجاد شده و تقریبا همه چی دستمون اومده درسته من تازه عضو شدم ولی شاید از روزای اول میخونم مطالب فرومو !
یه چیزایی که تقریبا فهمیدیم:
احساس دفع ناقص
وجود زورپیچ
درد روده ای مخصوصا سمت چپ پایین(سیگمویید)
تعدد دفع، بیشتر بصورت باریک
احساس فشار
نیاز به دفع فوری
مدفوع نامنظم چه از لحاظ رنگ چه شکل
احساس سوزش و درد گاه گاهی در مقعد بعد از مدفوع
وجود غذاها هضم نشده در مدفوع مثل سبزیجات ،گوجه،ذرت،حبوبات ، قارچ و ...
احساس خستگی
احساس نامیدی و بقیه مسائل روانیش مثل حس وسواس جبری و فوبیا و اینجور چیزا
تاثیر آبگرم در بهبود درد
بی تاثیری یا تاثیر موقت اکثر داروهای نسخه شده ای که هممون تست کردیم چه قدیمیا مثل کلوفک چه بحث های جدیدی مثل یوگومی و پوربیوتک
تقریبا تمامی موارد (البته تا اونجایی که الان تو ذهنم بود)رو همه تجربه کردیم یکی یخ موردش حادتر بوده یکی کمتر و... به همین دلیل بنظرم باید به یه نتیجه برسیم و دیگه یجورایی تمومش کنیم چون این بیماریو فقط خودمون درک میکنیم و بقیه فقط یه سری علائم میشنون
البته تا اونجایی که من خوندم توی اکثر منابع گفتن که دخترا دو سه برابر پسرها هستن ولی اون چیزی که نشون میده در جامعه و حتی در این وبلاگ خودمون حداقل میشه گفت مساوی هستن !
نکته دیگه هم اینه که این بیماری بیشتر بیشتر توی متولدین 64 تا 69 مشهودتره ! قبلا که من مطالبو دنبال میکردم وقتایی که جوونتر بودم میگفتن این بیماری تو سنسن 26 27 سال از بین میره ولی دلیلش این بود ما بچه تر بودیم حالا که سنمون اومده بالا آمار اینا هم داره میره بالاتر!پس یجورایی مال ما هستش و داره باهاون میاد
اون چیزی که جدیدا یخورده تو فروم های خارجی داره بولد میشه یکی همون ال- گلوتامین هستش که سعید جان عزیز زحمت کشیدن اطلاعات این چیزای جدیدو میزارن . به نظرم باید تستشون کنیم
و نتیجه رو اعلام کنیم نباید فقط معرفی کنیم ! من خودم الان راوندو تست میکنم یعنی از فردا قراره تستشو شروع کنم . گلوتامینم به یک پزشک کار بلد سپردم که در موردش یکم تحقیق کنه و نتیجه رو بهم اعلام کنه
به زودی خبرشو میزارم همینجا !
لطفا موارد گذشته و تکراری و رو دیگه بیخیال بشین دیگه سال هاست تست کردیمو جواب نگرفتیم . به نظرم یکی هم بره طب سوزنی و هیپنوتیزمو پیش یه متخصص سرشناس شروع کنه .خودمون باید به نتیجه برسیم فقط

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 16, 93 11:00 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام طبق آماری که من دارم سنّ بین ۲۰ تا ۴۰ سالگی هست و بالای ۴۰ سال باید مورد جدی تر ردّ شود. پیش اومده گاهی این بیماری بالای ۴۰ سالگی هم اتفاق افتاده اما خیلی‌ کم! من خودم تو ۳۲ سالگی این بیماریو گرفتم! اما به نظرم هر چی‌ سنّ بیشتر می‌شه علائم شدید تر کم می‌شه! مثلا بی‌ اختیاری کمتر از ۳۰ سال بیشتر دیده شده! البته اینا همش رو آمار هست علمی‌ نیست! ۱۰۰% هم نیست.

iceman عزیز : من شخصا در مورد این بیماری اصلا زیاد تو ایران تحقیق نمی‌‌کنم! چرا که اطلاعات به روز نیست دکتر‌های ما ۸۰% دارو‌های کلیشه ای برای ۵ سال پیش تجویز می‌‌کنند! و حرفای تکراری که تو دانشگاه‌ها خوندن تحویل منی دهند!

یه مثال برای حرفم: مثلا ما تو دانشگاه کامپیوتر خوندیم اون زمان ویندوز ۷ هم نبود! اما حساب کنید الان جایی به خواهید کار کنید که ویندوز ۷ یا برنامه‌های ۲۰۱۴ بلد نباشند! ۱۰۰% باید به روز شد! اما دکتر‌های ما تو این زمینه بروز نیستند! ۹۰% دارو‌های جدید رو اصلا نمی‌‌شناسنداما مثلا بیماری‌های معده درد زخم معده چون درمان شدنی هست کار آنها نیز آسان تر هست! اما برای این نوع بیماری که در کل دنیا در حال تحقیقات آزمایش‌ها و تئوری‌ها همایش‌ها هستند . تو ایران اصلا تیمی برای این موضوع یا نیست یا اگه باشه هر ۳ سال شاید!
همونطور که میدونید در سایت‌های خارجی‌ چندین دارو و حتا پروبیوتیک و قرص‌های دیگری وجود دارد که کّل گوگل رو شما بگردی تو ایران نمی‌بینید(یا مثلا مثل ریفکسمین شاید ۱ داروخانه بعد از ۱ سال مشاهده کنید.)! ولی‌ اگر خارج باشید شاید دکتری برای شما ۱ دره تجویز کند چرا که به روز هستند و دارو‌ها در آنجا نیز به روز هست!
! البته در مورد این نوع بیماری‌ها .. شاید در بیماری‌های قلب مغز اینگونه نباشد .و البته این نظر شخصی‌ من هست.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 3:39 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

یک برنامه بریزین برای مصرف ریفاکسیمین ، پروبیوتیک و گلوتامین. اینکه دوزش چقدر باشه و به چه ترتیبی استفاده بشه، چون قرار نیست که با هم مصرف بشه.
ریفاکسیمین که فقط داروخانه ریحان داره.
گلوتامین شرکت کارن چطوره ؟ http://www.pncsport.com/?lng=fa&cid=CMS ... ontent=196 مصرف کپسولش از پودر راحت تره.
پروبیوتیک های زیست تخمیر هم خوبه مثلا کیدی لاکت.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 5:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
یک برنامه بریزین برای مصرف ریفاکسیمین ، پروبیوتیک و گلوتامین. اینکه دوزش چقدر باشه و به چه ترتیبی استفاده بشه، چون قرار نیست که با هم مصرف بشه.
ریفاکسیمین که فقط داروخانه ریحان داره.
گلوتامین شرکت کارن چطوره ؟ http://www.pncsport.com/?lng=fa&cid=CMS ... ontent=196 مصرف کپسولش از پودر راحت تره.
پروبیوتیک های زیست تخمیر هم خوبه مثلا کیدی لاکت.

سلام دقیقا برنامه من همین هست ! و یه مدت شدید وقت گذشتم برای همین‌ها که دوست عزیز هم دقیقا همین کار رو داره می‌کنه iceman ! ریفکسمین توصیه شده برای اسهالی‌ها و ال‌ گلوتامین هم تاثیر زیادی داشته ضمن اینکه پروبیوتیک‌های خوب هم بی‌ تاثیر نیست. و در آخر من دارو گیاهی مثل بابونه و رازیانه هم مصرف می‌‌کنم. چون اعتقاد دارم در گذشته قرص نبوده مثلا ۴۰ سال پیش! بالاخره با همین‌ها بهبود پیدا می‌‌کردند.
و پس از اتمام ال‌ گلوتمین رو شروع می‌‌کنیم با دوز پائین.
به نظرم آرش خان شما از پودر برای گلوتامین استفاده کنی‌ بهتر هست چون اکثر برند‌های خوب هماشون به شکل پودر تولید شدند. ضمن اینکه پودر رو می‌شه راحت دوز رو کم یا زیاد کرد اما قرص سخت تر هست .

http://ae.bodybuilding.com/store/muscle ... amine.html

من با شما در زمینه پروبیوتیک کدی لکت آرش جان موافق نیستم. چون اون برای کودکان هست و باز اون هم باید دریخچال نگهداری بشه . به نظر من لاکتلکر برای ماها مناسب تر هست. و همچنین
http://www.zisttakhmir.com/%D9%85%D8%AD ... oCare.aspx
--------------------------------
کپسول فوربیوکپ 4BIOCAP
مکمل پروبیوتیک حاوی 4 گونه باکتری مفید :

LA-5
BB-12
STY-31
LBY-27

محصول دانمارک -بسته بندی در شرکت داروسازی تهران دارو
--------------------------------
ریفکسمین که فعلا ۲۰۰ موجود هست ! می‌شه 10-14 روز مصرف کرد در کنار پروبیوتیک ! به نظرم ۵۵۰ برای ما که خیلی‌ شدید نیستیم لازم نیست! شایدم باشه حرفم فقط یه حس هست ! علمی‌ نیست!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 20, 93 11:12 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من الان خودم دارم راوند چینی و مصرف میکنم نمیتونم بگم بی تاثیره ولی خوب فعلا فقط یه روز خوردم معجزه هم نکرده ! منتظر میمونم .من تهران نیستم شما که تهران هستین ریفاکسیمین و بگیرین تست کنید .
گلوتامینم تا چند روز دیکه نتایج کلی تحقیقاتیشو بهتون میگم به یه پزشک خوب سپردم که روش واسه ما ای بی اسی ها تحقیق کنه

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 20, 93 2:46 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- به نظر من دز مناسب ریفاکسیمین دو عدد 200 سه بار در روز است.

- در مورد پروبیوتیک من با خواندن پست زیر دچار شک شدم. نویسنده با تجربه خودش و هم بصورت تئوری استفاده را پروبیوتیک ها را برای کسانی که رشد بیش از حد باکتری در روده کوچک دارند، مضر می داند.
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/10 ... heres-how/

- در مورد گلوتامین من دنبال برند مناسب هستم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 20, 93 5:04 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
- به نظر من دز مناسب ریفاکسیمین دو عدد 200 سه بار در روز است.

- در مورد پروبیوتیک من با خواندن پست زیر دچار شک شدم. نویسنده با تجربه خودش و هم بصورت تئوری استفاده را پروبیوتیک ها را برای کسانی که رشد بیش از حد باکتری در روده کوچک دارند، مضر می داند.
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/10 ... heres-how/

- در مورد گلوتامین من دنبال برند مناسب هستم.

آرش جان دقیقا من شک کرده بودم! در تاپیک پردیجست هم عنوان کردم پس از ۹ روز که مصرف می‌‌کردم پروبیوتیک بعد از ۱ ساعت صدای شکم وحشتناک می‌‌شد! دیشب برای تست مصرف نکردم و ۹۰% صدا نشنیدم! و بسیار عجیب بود برای خودم که با مصرف پروبیوتیک صدای شکم من خیلی‌ زیاد بود.
من فکر کنم پروبیوتیک هایی هست که مخصوص اسهال باشه ! و اینطوری که من تحقیق کردم بیش از ۴۰۰ باکتری هست ! که باید بدونیم کدوم باکتری‌ها برای ما بهتر هست !
در مورد الگلوتامین هم موافقم که باید برند معتبر باشه و برند درست هم فقط برای دوستان ورزشکار تولید می‌شه تولید داخلی‌ هم که من جرات خوردن ندارم!
در مورد دوز مصرفی هم آرش خان من متوجه نشدم ۲ عدد ۳ باردار روز یعنی‌ چطوری می‌شه! من فکر کنم روزی ۳ بار درست باشه. البته این دارو برای بیماران اسهال مسافرتی‌ ۳ روز ۹ تجویز می‌شه پس تا ۳ روز که مشکلی‌ نداریم!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 20, 93 6:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

امروز رفتم ریفکسیمین و ال‌ گلوتمین و پروبیوتیک 4biocap ۴ رو گرفتم . ریفکسیمین کلیدور هست پروبیوتیک هم دانمارکی ظاهراً و گفتن از زیست تخمیر بهتره
قیمتش هم ۲۶ تومن بود فک کنم پروبیوتیک ! Glutamin هم برند معتبر گرفتم که ۹۰ تومن بود . خلاصه که ما داریم میریم دوره.گلوتامین ماسل تک طرح جدید
300 گرمی
http://international.muscletech.com/pro ... glutamine/

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 20, 93 1:13 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سعید عزیز حتما منتظر شنیدن خبرهای خوب از شما برای همه دوستانی که مثل ما دارن زجر میکشن هستیم !
انشالله که ختم به خیر بشه و منتظ شنیدن کلمه معجزه از شما هستیم !
در مورد پربیوتیک هم من انواع مختلفشو مصرف کردم خیلی تاثیری ازشون ندیدم و یجورایی شاید یه جاهایی هم احساس کردم اسهالم شدیدتر شده و ادامش ندادم
امروز هم روز دوم بود با راوند چینی !
صبح که اصلا خوب نبود مثل هر صبح دیگه تا سر کوچه رفتم که برم سرکار ولی باز فشار و دلپیچه نذاشتو برگشتمو خوابیدم تا ظهر :mrgreen:
البته دیگه عصر تا همین الان خوب خوب بودم !
نباید فراموش کنیم که ما همه سال هاست با این بیماری درگیریم و یجورایی شرطیم شدیم
من خودم که به شخصه 7 8 ساله صبح ها با این وضع بیدار میشم
فقط و فقط دو روز تو عمرم خوب بودم که واقعا لذت بردم از زندگی و صبح بیداریو بیرون رفتن مثل پرنده آزاد و بدون ترسو درد
اون دو روزم دقیقا دو روز بعداز آخرین کلونوسکوپیم بودش ! شاید چون غذایی نخورده بودم یکی دو روزه و چیزی تو رودم نبود شایدم از لحاظ روانی اینکه میدونستم مشکلی ندارم و یا شایدم برخورد لوله کلولونوسکپی با رودم یه شوک به رودم بوده :mrgreen:

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 20, 93 3:29 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
سعید عزیز حتما منتظر شنیدن خبرهای خوب از شما برای همه دوستانی که مثل ما دارن زجر میکشن هستیم !
انشالله که ختم به خیر بشه و منتظ شنیدن کلمه معجزه از شما هستیم !
در مورد پربیوتیک هم من انواع مختلفشو مصرف کردم خیلی تاثیری ازشون ندیدم و یجورایی شاید یه جاهایی هم احساس کردم اسهالم شدیدتر شده و ادامش ندادم
امروز هم روز دوم بود با راوند چینی !
صبح که اصلا خوب نبود مثل هر صبح دیگه تا سر کوچه رفتم که برم سرکار ولی باز فشار و دلپیچه نذاشتو برگشتمو خوابیدم تا ظهر :mrgreen:
البته دیگه عصر تا همین الان خوب خوب بودم !
نباید فراموش کنیم که ما همه سال هاست با این بیماری درگیریم و یجورایی شرطیم شدیم
من خودم که به شخصه 7 8 ساله صبح ها با این وضع بیدار میشم
فقط و فقط دو روز تو عمرم خوب بودم که واقعا لذت بردم از زندگی و صبح بیداریو بیرون رفتن مثل پرنده آزاد و بدون ترسو درد
اون دو روزم دقیقا دو روز بعداز آخرین کلونوسکوپیم بودش ! شاید چون غذایی نخورده بودم یکی دو روزه و چیزی تو رودم نبود شایدم از لحاظ روانی اینکه میدونستم مشکلی ندارم و یا شایدم برخورد لوله کلولونوسکپی با رودم یه شوک به رودم بوده :mrgreen:

سلام . والا من کلنسکپی که نکردم اما آزمایش همه جور دادم! چون من از ۸ مرداد اینطوری شدم و از ۱ ماه قبل اقدام کردم .برای همین زیاد تحقیق کردم که شاید بتونم کمترا‌ز ۶ ماه دارمان کنم خودم رو و مزمن یا بدتر نشه ! نظر خودم این هست هر دردی که بذاری زیاد بمونه سخت تر و مزمن خواهد شد! من شخصاً اسهال اصلا زیاد اذیتم نمی‌کنه چون روزی ۱-۲ بار دستشویی میرم کلا! حالا اون -۱-۲ بر هم اسهال باشه خیلی‌ مهم نیست .یه جورائی در کنترل خودم هست! اما صدای شکم و درد دلم درد کرمپی شکم! و گاز چرا این اذیت می‌کنه! به هر حال باید از یک جایی شروع کرد! واگر نه باید مدام کلفک خورد دی سیکلمین هیوسین لپرامید و ...منم از قرص زیاد خوردن متنفرم! و بد تر از همه متنفر از وزن کم کردن! چون من ۱۸۸ قدم هست زیر ۷۰ کیلو دیگه هیچی‌ :)

از امشب قرص رو شروع کردم! و به مدت ۱۰-۱۲ روز ادامه میدم اگه اتفاقی‌ نیفته! پروبیوتیک هم به نظرم باید دید کدوم روی اسهال بهتر جواب میده! چون من فکر می‌کنم برخی‌ پروبیوتیک‌ها واسه یبوست بهتر هست ! و مطمئن باشید چه بهتر بشم چه خوب چه بد اینجا اعلام می‌‌کنم!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com