انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:11 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: شنبه مهر 26, 93 10:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
iceman1 نوشته است:
سعید جان شما مشکل عدم دفع کامل و نیاز به دفع فوری داشتی اخه ؟

سلام نه نداشتم ! یعنی‌ داشتم الان ندارم. من که میگم شما دوز ۴۰۰ رو بگیرید و شروع کنید ! ۱۰۰% تاثیر داره! البته باز دوستان ال‌ جی نگیرن بگن نه خوب نیست ! فقط دوستانی که نفخ گاز درد و اسهال دارند بگیرن! ۵۵۰ باشه چه بهتر ولی‌ ۴۰۰ هم باز خوبه! ۲۰۰ کمه واسه ما! از ۶ روز بعد تازه کمی‌ خودشو نشون میده.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه مهر 26, 93 12:50 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏چندجا‏ ‏گفتم‏ ‏پروبیوتیک‏ ‏هم‏ ‏اسهال‏ ‏هم‏ ‏یبوستو‏ ‏درمان‏ ‏میکنه‏.من‏ ‏نگران‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏ام‏ ‏فقط.ب‏ ‏نظرم‏ ‏ب‏ ‏جراحی‏ ‏نیاز‏ ‏داریم.دیگه‏ ‏هرکاری‏ ‏بود‏ ‏کردیم.البته‏ ‏من‏ ‏دارم‏ ‏به‏ ‏خوردن‏ ‏خاک‏ ‏ف‏کر‏ ‏میکنم‏ ‏ی‏ ‏زنه‏ ‏خورده‏ ‏بود‏ ‏میگفت‏ ‏ناراحتی‏ ‏گوارشیش‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏البته‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس‏ ‏نبود‏ ‏بعدم‏ ‏یجا‏ ‏خوندم‏ ‏اونایی‏ ‏که‏ ‏پاستوریزه‏ ‏بزرگ‏ ‏میشن‏ ‏مشکل‏ ‏گوارشی‏ ‏میگیرن.منم‏ ‏اونطور‏ ‏بزرگ‏ ‏شدم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 26, 93 1:10 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
بچه‏ ‏ها‏ ‏چندجا‏ ‏گفتم‏ ‏پروبیوتیک‏ ‏هم‏ ‏اسهال‏ ‏هم‏ ‏یبوستو‏ ‏درمان‏ ‏میکنه‏.من‏ ‏نگران‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏ام‏ ‏فقط.ب‏ ‏نظرم‏ ‏ب‏ ‏جراحی‏ ‏نیاز‏ ‏داریم.دیگه‏ ‏هرکاری‏ ‏بود‏ ‏کردیم.البته‏ ‏من‏ ‏دارم‏ ‏به‏ ‏خوردن‏ ‏خاک‏ ‏ف‏کر‏ ‏میکنم‏ ‏ی‏ ‏زنه‏ ‏خورده‏ ‏بود‏ ‏میگفت‏ ‏ناراحتی‏ ‏گوارشیش‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏البته‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس‏ ‏نبود‏ ‏بعدم‏ ‏یجا‏ ‏خوندم‏ ‏اونایی‏ ‏که‏ ‏پاستوریزه‏ ‏بزرگ‏ ‏میشن‏ ‏مشکل‏ ‏گوارشی‏ ‏میگیرن.منم‏ ‏اونطور‏ ‏بزرگ‏ ‏شدم.

خوردن خاک دیگه چی‌! کلی میکروب و باکتری ممکن باشه! این اصلا کار منطقی‌ نیست! حالا یک شخصی‌ خوب شده دلیل نیست ما گل و خاک بخوریم! روده‌های ما همینطوری خستس!

بالا

عنوان پست: خوردن خاک
پستارسال شده: یکشنبه مهر 27, 93 9:27 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

sanaaaz1 نوشته است:

خوردن خاک را شنیده بودم ولی بهتر از اون پیوند مدفوع است. که چون در مرحله تحقیقاتی است فعلا نمیشه روش حساب کرد.
میکروارگانیزم های خاک تعادل خوبی دارند و می تونن میکروبیوم روده را اصلاح کنند.
کسی لینک خوب در مورد روش خوردن خاک نداره ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 27, 93 11:37 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

این پروبیوتیک حاوی باکتری های خاک می باشد:
www.amazon.com/Prescript-Assist-Spectru ... 8N1RVZ1RKP
http://store.chriskresser.com/products/ ... -probiotic

بالا

عنوان پست: Re: خوردن خاک
پستارسال شده: یکشنبه مهر 27, 93 5:45 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
sanaaaz1 نوشته است:

خوردن خاک را شنیده بودم ولی بهتر از اون پیوند مدفوع است. که چون در مرحله تحقیقاتی است فعلا نمیشه روش حساب کرد.
میکروارگانیزم های خاک تعادل خوبی دارند و می تونن میکروبیوم روده را اصلاح کنند.
کسی لینک خوب در مورد روش خوردن خاک نداره ؟

آرش فک کنم شما از ریفکسیمین گلوتمین شروع کنی‌ بهتره تا از خاک خوردن! والا از بچگی‌ گفتن خاک دست نزنید . :? من فک نمی‌‌کنم کار درستی‌ باشه. مگر اینکه خاک مخصوصی باشه!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 27, 93 5:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام مجدد تا امروز ۲۱ قرص خوردیم که می‌شه ۱ هفته کامل. و دیشب اصلا هیچ صدایی دیگه نشنیدم! بالای ۹۵% تازه فست فود خوردم با کاهو سوس خیار شور :) از لحاظ درد هم که نداشتم! فقط روزی ۱ بار سر جاش هست! که اسهال هست! فکر کنم میکربیا رو به تیدل می‌رسونه یا فلور روده‌ها رو . من تا قبل از این دراز می‌‌کشیدم صداها‌ی عجیبی‌ از شکم میومد! خیلی‌ راضی‌ کننده بوده تا اینجا

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 27, 93 9:59 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خوشحالم سعید جان ! فعلا من تهران نیستم دسترسی بهش ندارم ! الان شما روزی چندتا و چه دوزی میخوری ؟
خاک دیگه چه صیغه ایه !!!! فک نکنم جواب بده ، بچه ها بجای اختراع درمان سعی کنید درمان های تست شده خارجی و فروم های خارجی رو تست کنید

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 27, 93 10:12 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
خوشحالم سعید جان ! فعلا من تهران نیستم دسترسی بهش ندارم ! الان شما روزی چندتا و چه دوزی میخوری ؟
خاک دیگه چه صیغه ایه !!!! فک نکنم جواب بده ، بچه ها بجای اختراع درمان سعی کنید درمان های تست شده خارجی و فروم های خارجی رو تست کنید

سلام به نظر من شما از دوز ۴۰۰ یا ۵۵۰ استفاده کن که اثر بهتری داشته باشه. و به مدت ۲ هفته ۱۴ روز که می‌شه ۴۲ قرص هر ۸ ساعت یکی‌ که قبل از غذا ۳۰ دقیقه معده خالی‌ باشه.مطمئن باش که نتیجه خوبی‌ میده .منم با خاک خوردن مخالفم . پربیتیکی که آرش گفته هم چیزی راجبه خاک من ندیدم . شاید مخصوص باشه .Soil-Based-Organisms (SBOs)"

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 27, 93 12:36 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
با یه قسمت ازحرف ساناز موافقم ماها اکثرا تو بچگی تومحیط پاستوریزه ای بزرگ شدیم! البته الان همه اینجوری هستن ولی شاید بدن ما مستعدتر بوده واسه ای بی
ما تو مبحث روانشناسی بازی واسه کودکان تو دانشگاه ؛یه شیوه ای ب ما گوشزد شده بود که الان ت مهدکودک های خارجی اون اعمال میشه
اونم خاک بازی بود!استادمون میگف باید حتما تو مهدکودکا یه زنگی ب عنوان خاک بازی باشه چون الان بچه ها چون تو محیطهای مصنوعی بزرگ میشن و طبیعت و باغ و باغچه ای وجود نداره بدنشون ب این چیزا نیاز داره
البته استادم میگف یه سری خاک های مخصوصی هستن که واسه بازی کودکان ازش استفاده میشه و تقریبا تمیزن
ولی درمورد خوردن خاک نظری ندارممممممم

آقااا سعید شب قبل خواب تو فروم بودممم شبم خواب شمارو میدیدم ک عصرونه اومدین مهمونی من بعدش شما با ولع و تند تند داشتین سالاد الویه میخوردیننن منم بهتون گفتم بابا اذیت میشی انقده غذانخور شمام میگفتی نه بابا دیگه ریفاکسیمین میخورم مشکلی نیسسس
خوابمم تعبیر شد دیروز فست فود خوردین خخخ
اسهالتون چطوریه؟حالت دفع شل داره یا کاملا (عذرمیخوام مایع)هس؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com