انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 34 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مهر 28, 93 5:29 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
arash1984 نوشته است:
من سال 86 که این ibs لعنتی رو گرفتم متخصص داخلی برام مترونیدازول بیسموت و پنتوپرازول تجویز کرد.خیلی خوب جواب داد ولی نمی دونم چرا بعد از 10 روز دیگه اون تاثیر اولیه رو نداشت. این بیسموت باعث می شه مدفوع سیاه رنگ بشه.

مترونيدازول(آنتي بيوتيك) با كم كردن تعداد باكتري هاي روده اثر خيلي خوبي داره و اكثر ما تجربه اش را داريم ولي بعد از چند دوره ديگه بي اثر ميشه.
مسئله ديگه هم اينه كه چون در ايران يك مدتي مترونيدازول زياد تجويز شده به نظرم ديگه باكتري هاي بدن ايراني ها به اون عادت كردن و روشون اثري نداره.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آبان 2, 93 6:43 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
بوراني اسفناج با آلو به نظر من قويترين ملين خوراكي مي باشد.
تصویر - - تصویر
نحوه تهيه: يك كيلو اسفناج خريده و تميزش كنيد . ساقه هاي آن را هم دور نريزيد برگهاي آنرا با ساقه هايش خرد كنيد.( لازم نيست زياد خردش كنيد)
در يك قابلمه اسفناج خرد شده را همراه با 16-15 عدد آلوي بخاراي خشك و شسته شده به همراه 4 -5 عدد گوجه فرنگي خرده شده با يك فنجان آب روي اجاق گاز گذاشته ، با شعله خيلي كم اجازه بدهيد 3 ساعت آرام بپزد.

بعد از آماده شدن همه اش را نوش جان كنيد و اگر زياد گرسنه هستيد با برنج صرف شود. البته من بجاي آ ب يا چاي بعدش هم يك ليوان بزرگ كفير ( made in home) مي خورم.

اثرش 6 ساعت بعد قابل مشاهده است.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 7:31 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من اصلا نمیتونم همراه غذا مایعات بخورم (بعد آی بی اینجوری شدم) معده قل قل می کنه و حس بدی داره.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 10:44 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
آشنا نوشته است:
بوراني اسفناج با آلو به نظر من قويترين ملين خوراكي مي باشد.
نحوه تهيه: يك كيلو اسفناج خريده و تميزش كنيد . ساقه هاي آن را هم دور نريزيد برگهاي آنرا با ساقه هايش خرد كنيد.( لازم نيست زياد خردش كنيد)
در يك قابلمه اسفناج خرد شده را همراه با 10-12 عدد آلوي بخاراي خشك و شسته شده به همراه 4 -5 عدد گوجه فرنگي خرده شده با يك فنجان آب روي اجاق گاز گذاشته ، با شعله خيلي كم اجازه بدهيد 3 ساعت آرام بپزد.

بعد از آماده شدن همه اش را نوش جان كنيد و اگر زياد گرسنه هستيد با برنج صرف شود. البته من بجاي آ ب يا چاي بعدش هم يك ليوان بزرگ كفير ( made in home) مي خورم.

اثرش 6 ساعت بعد قابل مشاهده است.

ببخشید‏ ‏اینا‏ ‏ک‏ ‏گفتید‏ ‏واسه‏ ‏ال‏ ‏جی؟

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 1:35 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

بله ساناز خانم. راه حل فوق واسه ال جي مي باشد. فكر كنم براي يبوست هم جواب بدهد.

بالا

عنوان پست: كيوي ميوه ملين
پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 2:39 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

پاييز و زمستان فصل ميوه كيوي است. براي استفاده حداكثر از اثر ملين آن من از اين روش استفاده مي كنم.

صبح ناشتا حداقل 4 عدد كيوي با دو ليوان آب و شب نيز حداقل 4 عدد كيوي با يك ليوان آب.

حتما كيوي ها رسيده باشند. براي آبدار شدن كيوي هاي سفت، آنها را داخل كيسه نايلون گذاشته و در يك جاي گرم قرار دهيد بعد از چند روز آبدار مي شوند.

تصویر
نوش جان.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 7:32 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

ترش‏ ‏باشه‏ ‏خاصیتش‏ ‏بیشتره.تجربه‏ ‏ای.این‏ ‏الو‏ ‏که‏ ‏گفتید‏ ‏بخوریم‏ ‏این‏ ‏خودش‏ ‏جنجال‏ ‏میکنه.چطور‏ ‏رو‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏تاثیر‏ ‏داره؟چون‏ ‏رودرو‏ ‏خالی‏ ‏میکنه؟

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 9:46 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

اگر هر روز حداقل 2 ليتر كفير ( حدودا در سه وعده غذايي) مصرف كنيم. در عرض حداكثر 3 روز همه علايم آي بي اس در حد 90 درصد از بين مي رود.
نمي دانم آيا مصرف اين ميزان كفير، در دراز مدت، عوارض جانبي داشته باشد يا نه؟ به همين دليل فقط براي مواقع خاص به اين روش روي مي آورم.

تصویر

در ضمن من به هيج وجه نمي توانم لبنيات( بجز كفير) بخورم . خوردن لبنيات همان و نفخ شديد و تشديد نشت همان.

كفير كاله هم همين اثر كفير درست شده با قارچ كفير را براي من دارد. فقط كفير كاله ترش است و گاز دارد و بايد قبل از مصرف در ظرفي بريزيم و نيم ساعت صبر كنيم تا گاز آن خارج شود.

براي خودم كه ال جي هستم و براي يبوست كارساز است براي ساير آي بي اس بايد بقيه دوستان امتحان كنند.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 10:39 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا‏ ‏اشنا‏ ‏کفیر‏ ‏چطور‏ ‏رو‏ ‏نشست‏ ‏تاثیر‏ ‏داره؟شما‏ ‏مطمعنید‏ ‏تاثیر‏ ‏داره؟یعنی‏ ‏خودتون‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏و‏ ‏میفهمید؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 9:45 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

بله من چندين بار امتحان كرده ام.

كافيست مثلا يك هفته پشت سر هم هر روز 2 ليتر كفير مصرف كنيد و خودتان اثرش را مشاهده كنيد. 90 درصد بهبودي را مشاهده خواهيد نمود.

من پيشنهاد مي كنم كه يك هفته :

1- 8 عدد كيوي ( 4 عدد صبح ، 4 عدد شب)
2- روزانه 2 ليتر كفير
3- بوراني اسفناج آلو يك روز در ميان

را امتحان كنيد. اثرش فوق العاده است.
البته در كنار اين، حفظ آرامش، عدم مصرف ساير لبنيات، عدم مصرف نوشابه و مائ اشعير و عدم مصرف شكر و قند و شكلات و امثالهم نيز مهم مي باشد.

اينكه فرموده ايد ال جي را مي فهميد؟ بايد بگم كه بويش را متوجه نمي شوم. ولي نشت را متوجه مي شود.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 34 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید