انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:40 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 16 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مهر 18, 93 5:01 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
بررسی مقدماتی گزارش های فردی نشان می دهد که تجویز ویتامین D با دوزهای بالا، میتواند یکی از درمان های بسیار موثر سندرم روده تحریک پذیر باشد.
عموما سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یک بیماری بدون دلیل و درمان مشخص است. این بیماری که با دوره های متناوب بهبودی و شروع مجدد علائم مشخص میشود، دارای علائمی چون اسهال (یا یبوست)، درد شکم و نفخ است. بیماران با مخلوطی از داروهای شیمیائی و درمان های جایگزین به درمان آن میپردازند اما شیوه درمانی ثابتی برای همه بیماران وجود ندارد.
اثربخشی درمان این سندرم با ویتامین D در یک مطالعه تحقیقاتی در دانشگاه شفیلد انگلستان و چاپ شده در مجله BMJ Case Reports در سال ۲۰۱۲ به اثبات رسیده است. در این تحقیق آمده که یک خانم ۴۱ ساله مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (با اسهال شدید) برای بیش از ۲۵ سال، انواع درمان ها با داروهای ضد اسپاسم، داروهای ضد افسردگی (مهار کننده باز جذب انتخابی سروتونین) و داروهای ضد میکروبی را بدون تاثیر روی علائم بیماری تجربه کرده است.
درمان با رژیم های غذائی بدون لاکتوز و گلوتن توانست علائم را تخفیف دهد اما آنها را کاملا از بین نبرده بود. بکارگیری درمان های جایگزین دیگر مانند شستشوی کولون، مشاوره، هیپنوتیزم و استفاده از مکمل هائی مانند آلوئه ورا، اسید کاپریلیک، روغن سیر، چای نعناع و پروبیوتیک ها نیز فقط کمک کننده بودند.
این خانم از طریق رسانه های عمومی از بکارگیری ویتامین D توسط برخی بیماران در درمان بیماری IBS باخبر شد. بیمار در طول مدت ۳ سال با روزانه مصرف ۲۰۰۰ واحد در تابستان و در زمستان ۳۰۰۰-۴۰۰۰ واحد ۴۰۰۰ واحد بین المللی ویتامین D، توانست بیماری خود را کاملا کنترل کند. مکمل ویتامین D همچنین افسردگی و اضطراب او را درمان کرد.
براساس این مطالعه، محققین در پی یافتن شواهد دیگری در موثر بودن این درمان برآمدند. آنها به گزارشات جداگانه مربوط به ۳۷ بیمار رسیدند که ۷۰% آنها با استفاده از مکمل های ویتامین D بهبودی حاصل کرده بودند. البته از آنجائیکه ویتامین D از جمله ویتامین های محلول در چربی است و مصرف دوزهای بالا ممکن است با خطراتی همراه باشد، محققین درخواست میکنند که بیماران زیر نظر پزشک خود اقدام به درمان کنند.

http://www.yaghootrooyan.com/index.php/articles/d

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مهر 28, 93 12:39 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
من که امتحان نکردم ولی میخوام مصرف کنم ببینم چی میشه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 28, 93 5:30 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بی خواب نوشته است:
من که امتحان نکردم ولی میخوام مصرف کنم ببینم چی میشه.

مصرف با دوز بالا اگر مشکل کبد ندارید استفاده کنید.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 10:41 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من دو هفته ای میشه دارم ویتامین دی3 می خورم با دوز 2000 اما تاثیر زیاد محسوسی نداشته. دوستانی که نتیجه دیدند میشه بگن چه دوزی مصزف می کردند و چه قدر طول کشیده تا تاثیر بگذاره؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 30, 93 12:06 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منا نوشته است:
من دو هفته ای میشه دارم ویتامین دی3 می خورم با دوز 2000 اما تاثیر زیاد محسوسی نداشته. دوستانی که نتیجه دیدند میشه بگن چه دوزی مصزف می کردند و چه قدر طول کشیده تا تاثیر بگذاره؟

سلام در هوای سرد اصولا یا زمستان دوز ۳۰۰۰- تا ۵۰۰۰ بهتر هست . اما در تابستان بخصوص اگر در آفتاب زیاد هستین دوز ۲۰۰۰ و کمتر! من ۵۰۰۰ می‌‌خورم البته هفته‌ای ۳-۴ تا

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 1, 93 10:57 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

منا نوشته است:

2000 دوز بالايي نيست و مي تونيد بيشترش كنيد البته بستگي داره كه بخواين هفتگي بخوريد يا روزانه.
به نظر من قبل از شروع به مصرف اين ويتامين بهتر بود يك آزمايش خون مي دادين تا مقدار ويتامين دي مشخص بشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 1, 93 1:32 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من روزانه دارم می خورم چون مقاله هایی که دیدم از مصرف روزانه صحبت شده بود. تا الان که حدود ده روزه تاثیر خاصی نداشته فقط احساس آرامش بیشتری نسبت به قبل دارم. به همین خاطر شک داشتم که ادامه بدم یا نه.
در مورد ازمایش هم درست میگین اما چون مدتیه لبنیات را تقریبا کنار گذاشتم و بعضی علائم کمبود ویتامین دی را هم داشتم احساس کردم ضرری نداشته باشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 1, 93 5:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منا نوشته است:
من روزانه دارم می خورم چون مقاله هایی که دیدم از مصرف روزانه صحبت شده بود. تا الان که حدود ده روزه تاثیر خاصی نداشته فقط احساس آرامش بیشتری نسبت به قبل دارم. به همین خاطر شک داشتم که ادامه بدم یا نه.
در مورد ازمایش هم درست میگین اما چون مدتیه لبنیات را تقریبا کنار گذاشتم و بعضی علائم کمبود ویتامین دی را هم داشتم احساس کردم ضرری نداشته باشه.

هفته‌ا‌ی ۳ تا ۵۰۰۰ فعلا بخورید بعد آزمایش خون بدید! چون هفته‌ا‌ی ۷ تا بخورید دوز ۱۴۰۰۰ می‌شه این ۳ تاش ۱۵۰۰۰

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 5:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من مدتی‌ این قرص رو مصرف می‌‌کنم البته ۳ روز در هفته 5000 تاثیر خاصی‌ نداشته . فکر نمیکنم در کوتاه مدت نتیجه بده بالای یک سال باید ادامه داد تا نتیجه بده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 1:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏منم‏ ‏مصرف‏ ‏میکنم‏ ‏روزی‏ ‏۵۰۰۰۰‏ ‏د۳‏ ‏نظرتون‏ ‏چیه‏ ‏تاثیر‏ ‏داره؟

من‏ ‏غرقه‏ ‏در‏ ‏ویتامینم‏ ‏ههههههه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 16 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید