انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: جمعه آبان 2, 93 7:20 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام دوستان . من یه مشکلی‌ دارم که رو مخ من هست. اونم اینکه موقع خوابیدن شکمم صدا می‌کنه البته خیلی‌ کمتر شده. ولی‌ باز صدا هست. دوم اینکه بعد از خواب مدفوع شل آبکی‌ هست. ولی‌ در طول روز دیگه اینطوری نیست ! هم زمانی‌ که ریفکسیمین می‌‌خوردم هم الان که ۲ روز هست دوره جدید مصرف می‌‌کنم! اما اون زمان دلم درد داشتم که دیگه ندارم ! این مشکل اسهال پس ازخواب روزی ۱ بار. ناشی‌ از همون سرو صدا قبل خواب هست! ولی‌ همین ۱ بار هست ! عدم تخلیه و تکرار اینا وجود نداره! کسی‌ راهی‌ به ذهنش میرسه واسه این موضوع؟ یا زود هست

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه آبان 2, 93 12:47 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
اگه‏ ‏صدا‏ ‏فقط‏ ‏شبه‏ ‏زیاد‏ ‏نگران‏ ‏نباشید‏ همه‏ ‏شب‏ ‏صدا‏ ‏میدن.:-‏)‏‏ب‏ ‏پهلو‏ ‏چپ‏ ‏بخوابید‏ ‏و‏ ‏اصلا‏ ‏موقع‏ ‏غذا‏ ‏خوردن‏ ‏خیلی‏ ‏خم‏ ‏نشید.حتی‏ ‏موقع‏ ‏نشستن‏ ‏معمولی.پروبیوتیک‏ ‏اول‏ ‏اذیت‏ ‏میکنه‏ ‏ولی‏ ‏بعد‏ ‏کمک‏ ‏میکنه.اینکه‏ ‏صاف‏ ‏بشینید‏ ‏اب‏ ‏و‏ ‏یهو‏ ‏نخورید‏ ‏غذارو‏ ‏کامل‏ ‏بجوید‏ ‏خیلی‏ ‏کمک‏ ‏کنندس.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 2, 93 1:08 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
اگه‏ ‏صدا‏ ‏فقط‏ ‏شبه‏ ‏زیاد‏ ‏نگران‏ ‏نباشید‏ همه‏ ‏شب‏ ‏صدا‏ ‏میدن.:-‏)‏‏ب‏ ‏پهلو‏ ‏چپ‏ ‏بخوابید‏ ‏و‏ ‏اصلا‏ ‏موقع‏ ‏غذا‏ ‏خوردن‏ ‏خیلی‏ ‏خم‏ ‏نشید.حتی‏ ‏موقع‏ ‏نشستن‏ ‏معمولی.پروبیوتیک‏ ‏اول‏ ‏اذیت‏ ‏میکنه‏ ‏ولی‏ ‏بعد‏ ‏کمک‏ ‏میکنه.اینکه‏ ‏صاف‏ ‏بشینید‏ ‏اب‏ ‏و‏ ‏یهو‏ ‏نخورید‏ ‏غذارو‏ ‏کامل‏ ‏بجوید‏ ‏خیلی‏ ‏کمک‏ ‏کنندس.

سلام متشکر ساناز خانم . ولی‌ من به سمت چپ پهلو بشم که بدتر هست باز سمت راست بهتر هستم . سمت چپ که بخوام همه چی‌ بدتر می‌شه .دقت نکرده بودم ولی‌ زیاد ‌خم میشم بیشتر پشت کامپیوتر زیاد صاف نیستم.مرسی‌

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 4:35 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سعید جان اگه مشکلت واقعا فقط صداست سرت سلامت . صداس دیگه ... من بیشترین مشکلم دفع فوریتی و درد کرمپپه

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 4:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام . دیشب یه طرفند زدم قبل خواب موز خوردم صدا خیلی‌ کم شد. نه من اصلا دفعه فوریت ندارم کلا روزی ۱ بار حداکثر ۲ بار میرم دستشویی. که معمولا پس از خواب که میرم اسهال یا آبکی‌ هست دیگه بار ۲ نه! درد من هم داشتم بعد از خوردن ریفکسیمین و این ۳ روز فربیکپ و الگلاتومین درد اصلا رفته دیشب برای تست ۲ بشقاب خوردم اگه بگم درد نداشتم دروغ نگفتم.باید هر طوری که شده این قرص رو یکیشو تهیه کنی‌ تا نتیجه رو ببینی‌! امروز روز ۳ ومی هست که دوره جدید رو شروع کردم واقعا اگه بگم بالای ۸۰-۹۰% خوبم !

آرش هم نمیدونم می‌خواد شروع کنه یا هنوز در حال تحقیق هست . دیگه ماه آبان هست باید سریع تست هارو انجام بدین

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 7:30 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
اقا‏ ‏سعید‏ ‏اینکه‏ ‏گفتم‏ ‏ب‏ ‏پهلو‏ ‏چپ‏ ‏بخوابید‏ ‏متخصص‏ ‏گوارش‏ ‏دکتر‏ ‏دولتشاهی‏ ‏که‏ ‏عالیه‏ ‏بهم‏ ‏گفته‏ ‏بود‏ ‏شما‏ ‏از‏ ‏صدا‏ ‏نترس‏ ‏این‏ ‏استرسش‏ ‏بیشتر‏ ‏اذیت‏ ‏میکنه‏ ‏و‏ ‏گرم‏ ‏نگه‏ ‏داشتن‏ ‏پهلوهام‏ ‏درمورد‏ ‏خود‏ ‏من‏ ‏که‏ ‏خیلی‏ ‏کمک‏ ‏کنندس.و‏ ‏اقای‏ ‏ایس‏ ‏من‏ ‏فوربیوکپ‏ ‏مصرف‏ ‏کنید‏ ‏بعد‏ ‏چند‏ ‏روز‏ ‏تاثیرش‏ ‏شروع‏ ‏میشه‏ ‏و‏ ‏جویدن‏ ‏کامل‏ ‏غذاها‏ ‏خودش‏ ‏دردو‏ ‏کم‏ ‏میکنه.چون‏ ‏روده‏ ‏راحتتر‏ ‏حرکت‏ ‏میده‏ و‏ ‏دفع‏ ‏فوریتی‏ ‏حمله‏ ‏محسوب‏ ‏میشه‏ ‏شما‏ ‏دارو‏ ‏هاتون‏ ‏و‏ ‏حتما‏ ‏مصرف‏ ‏کنید‏ ‏دکتر‏ ‏اعصاب‏ ‏ک‏ ‏برید‏ ‏با‏ ‏داروها‏ ‏اسهال‏ ‏یا‏ ‏یبوست‏ ‏و‏ ‏حل‏ ‏میکنه.همینا‏ ‏که‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏استفاده‏ ‏میکنن‏ ‏راضی‏ ‏ان‏ ‏خوبه‏ ‏ولی‏ ‏بدونید‏ ‏هر‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اسی‏ ‏تا‏ ‏اخر‏ ‏عمر‏ ‏باید‏ ‏دارو‏ ‏بخوره.ب‏ ‏امید‏ ‏درمان‏ ‏واقعی. :roll:

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 11:14 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام آهان پس دکتر به شما گفت.. باشه چشم رعایت می‌‌کنیم. و در مورد ۴بیکپ و ال‌ گلوتمین ۱ کلمه میگم اونم اینکه معجزه هست! ۱۰۰% درد ندارم دیگه . واسه تست کاهو خوردم . میوه خوردم! هیچ دردی ندیدم! مشکل صبح‌ها هم بهتر شده از حالت اسهال شدید به حالت آبکی‌ و سفت تغییر کرده! البته ببخشید من اینطوری میگم چون میدونم واسه همتون مهم هست روک صحبت می‌‌کنم. ۴بیکپ من دیشب ۳ تا خوردم که تاثیر عجیب غریبی داشت بخصوص روی صدا شکم موقع خواب!

دوستان اسهالی نتیجهگیری من اینه که ۱۰۰% پروبیوتیک ۴بیکپ و الگلوتامین واسه ۴-۵ روز تست کنید!

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 11:25 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آقا سعید بنظرتون چقدر امکان داره بعد مصرف این قرص و پوبیوتیک ها دوباره علایم برگرده؟منظورم بعد قطع کردن این داروها ومکمل هاس
راستی من اصلاااا دردندارممم کاش درد داشتم صدای شکم نداشتم یا فوریت نداشتم

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 11:50 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

امیدوار نوشته است:
آقا سعید بنظرتون چقدر امکان داره بعد مصرف این قرص و پوبیوتیک ها دوباره علایم برگرده؟منظورم بعد قطع کردن این داروها ومکمل هاس
راستی من اصلاااا دردندارممم کاش درد داشتم صدای شکم نداشتم یا فوریت نداشتم

شما اول به نظرم ۲ هفته ریفکسیمین ۴۰۰ بخورید . بعد که تموم شد این دوره رو شروع کنید من که مطمئن هستم نتیجه می‌گیرید! اما اینکه آیا بر میگرده یا نه دیگه فعلا ما ۳ روزه وارد این دوره شدیم و در کّل همش با هم جواب خوبی‌ داده! اگه فقط از این ۲ تا میخوای استفاده کنی‌ ۴-۵ روز بعد باید ببینید نتیجه چطوری هست! اما مطمئن باشید تاثیر داره ! اگر مشکل ال‌ جی ندارید

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 10:15 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

sanaaaz1 نوشته است:
اقا‏ ‏سعید‏ ‏اینکه‏ ‏گفتم‏ ‏ب‏ ‏پهلو‏ ‏چپ‏ ‏بخوابید‏ ‏متخصص‏ ‏گوارش‏ ‏دکتر‏ ‏دولتشاهی‏ ‏که‏ ‏عالیه‏ ‏بهم‏ ‏گفته‏ ‏بود‏ ‏شما‏ ‏از‏ ‏صدا‏ ‏نترس‏ ‏این‏ ‏استرسش‏ ‏بیشتر‏ ‏اذیت‏ ‏میکنه‏ ‏و‏ ‏گرم‏ ‏نگه‏ ‏داشتن‏ ‏پهلوهام‏ ‏درمورد‏ ‏خود‏ ‏من‏ ‏که‏ ‏خیلی‏ ‏کمک‏ ‏کنندس.و‏ ‏اقای‏ ‏ایس‏ ‏من‏ ‏فوربیوکپ‏ ‏مصرف‏ ‏کنید‏ ‏بعد‏ ‏چند‏ ‏روز‏ ‏تاثیرش‏ ‏شروع‏ ‏میشه‏ ‏و‏ ‏جویدن‏ ‏کامل‏ ‏غذاها‏ ‏خودش‏ ‏دردو‏ ‏کم‏ ‏میکنه.چون‏ ‏روده‏ ‏راحتتر‏ ‏حرکت‏ ‏میده‏ و‏ ‏دفع‏ ‏فوریتی‏ ‏حمله‏ ‏محسوب‏ ‏میشه‏ ‏شما‏ ‏دارو‏ ‏هاتون‏ ‏و‏ ‏حتما‏ ‏مصرف‏ ‏کنید‏ ‏دکتر‏ ‏اعصاب‏ ‏ک‏ ‏برید‏ ‏با‏ ‏داروها‏ ‏اسهال‏ ‏یا‏ ‏یبوست‏ ‏و‏ ‏حل‏ ‏میکنه.همینا‏ ‏که‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏استفاده‏ ‏میکنن‏ ‏راضی‏ ‏ان‏ ‏خوبه‏ ‏ولی‏ ‏بدونید‏ ‏هر‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اسی‏ ‏تا‏ ‏اخر‏ ‏عمر‏ ‏باید‏ ‏دارو‏ ‏بخوره.ب‏ ‏امید‏ ‏درمان‏ ‏واقعی. :roll:

كساني كه مشكل رفلاكس ، درد معده ، بيرون روي! دارند بهتره به پهلوي چپ بخوابند و كساني كه يبوست دارند بهتره به پهلوي راست.
من خودم وقتي به پهلوي چپ مي خوابم احساس بهتري دارم البته اگر تلقين نباشد.
در ضمن خوابيدن با معده پر خوب نيست ولي اگر مجبور بودين به پهلوي چپ بخوابيد اين بخاطر وضعيت معده و مري هست.
يك مسئله بي ربط هم اينكه كساني كه يبوست دارند در توالت(ايراني) بهتر است روي پاي چپ بنشينند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com