انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:11 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 43 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 12:50 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
شیما نوشته است:
سلام
ممنون دوستان
حقیقتش من انواع داروها از جمله چند دوره کلوفک و کلیدینیوم سی وانواع داروهای گیاهی
حتی مراجعه به روان پزشک و مصرف کلو ناز پام وزاناکسو.......
خلاصه اگرم درمانی بوده باشه مقطعی بوده
در ضمن من کلونوسکپی انجام ندادم امکان داره بیماری دیگهای باشه با وجو اینکه من 5 ساله درگیرم؟

درمورد قرص ها باید بگم ماها هممون یه مشکلی داریم اونم اینه که یه درمان رو مستمر دنبال نمی کنیم.. من خودم متاسفانه این مدلیم! یعنی میرم پیش دکتر یه دوره یه سری قرصایی که دکتر داده رو میخورم ولی همین که یه روز حالم بد میشه اون قرصارو میذارم کنارو دست از هرچی دکتر و دوا درمونه برمیدارم.. دوباره بعد چند ماه میرم پیش یه دکتر دیگه و همین پروسه تکرار میشه.. ولی الان به این نتیجه رسیدم آدم نباید زیاد ازین شاخه به اون شاخه بپره و زود ناامید شه..تو بیماری ما رژیم غذایی و آرامش روحی حرف اول رو میزنه کلا باید سعی کنیم ازهمه ی درمان ها استفاده کنیم.. (((((مثلا تحت نظر پزشک)))))) داروهای آرامبخش و ضدافسردگی بخوریم ( باید داروهایی با دوز کم بخوریم که یه وقت ضرری نداشته باشه ) درکنارش از غذاهایی که بهشون حساسیم تا حد امکان دوری کنیم و یا درکنارش از طب سنتی استفاده کنیم .. یعنی از زیره و آویشن و بادرنجبو و عرق نعناو موادی ازین قبیل...و درصورت نیاز پیش مشاور یا روانشناس بریم ..همینطور ورزش خیلی مهمه.. ورزشایی که توش تحرک زیاد باشه..چون روده ها با تحرک خیلی زنده و سرحال میشن.. ماباید دکتر خودمون باشیم.. و همینطور با دکترمون خیلی راحت باشیم و تمام مشکلاتمونو راحت باهاش درمیون بذاریم
ببخش خیلی وراجی کردم چون دوست جدیدمون هستی خواسم تجربیات این مدتمو باهات درمیون بذارم..

درمورد کولونوسکوپی من خودم چون خیلی ترسوام بااینکه بارها دکترام برام این آزمایشو نوشتن ولی همیشه دوری کردم ازش... اما عوضش هرچی آزمایشه دیگه هست رو انجام دادم ..
معمولا کولونسکوپی وقتایی واجب میشه که شکم دردای خیلی شدیدی داشته باشیم و مشکل خونرویزی در مدفوع وجود داشته باشه.. ولی خوب نظر پزشکتم خیلی مهمه...
شما آزمایشای دیگه رو انجام دادی دیگه؟ منظورم سلیاک و سوء جذب مواد.. میکروب روده و معده.. یا آزمایشای این مدلی نه؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 10:42 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
شیما نوشته است:
در ضمن من کلونوسکپی انجام ندادم امکان داره بیماری دیگهای باشه با وجو اینکه من 5 ساله درگیرم؟

اگر دفع خون غیر طبیعی یا کاهش وزن زیاد نداری بعیده که غیر از ای بی اس چیز دیگه ای باشه البته این نگرانی بین اغلب ما وجود داره، خود من وقتی ای بی شدید میشه میگم ایندفعه دیگه فرق می کنه و احتمالا سرطانه و بعد خوشحال میشم چون اینجوری از شر این زندگی زجرآور راحت میشم ;)
اگر اون علائمی که گفتم نداری بیخود کولونوسکپی انجام نده چون اون قسمت مسهل خوردنش اذیت کننده اس. من خودم چند سال پیش کولونوسکپی کردم که تنها فایده اش این بود که یک مدت خیالم راحت شد که جز ای بی اس بیماری دیگه ای ندارم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 13, 92 9:53 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوست عزیز. من پیش چندتا دکتری که تا الان مراجعه کردم همشون گفتن که توی قرصهای ضد افسردگی نورتریپتیلین واسه آی بی اس از همه موثرتره. من که صبح دو ساعت قبل از خروج از منزل لوپرامید و نورتریپتیلین میخورم. ایشالا که همگی خوب بشیم. خسته شدیم دیگه..‌. واقعا.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 13, 92 9:58 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

راستی من کلونوسکپی انجام دادم. همه چی نرمال بود. اما بعدش احساس میکنم روده هام حساس تر شده.. اصن یه وضعی...

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 13, 92 10:04 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در جواب سوالت که پرسیدی کسی همه این علایم رو داره همونطور که آرش عزیز گفت بچه هایی که آی بی اس نوع دی دارن تقریبا همه این علایم رو دارن. منم همینطور..

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 92 12:32 am 
آفلاین
کاربر ساده

azizam manam daghighan hamin moshkelo daram kheili hers zadam ta ba daro khobesh konam vali faghat ba taghziye yezare behtar shodam

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 2, 93 8:46 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان
من مدتيه (تقريبا دو سال) يه مشكل گوارشي دارم كه انگار خوب شدنی نیست
البته مشکل من بیشتر به معده برمی گرده و بنا به حرف آخرین دکتر که IBS تشخیص دادن وارد جمع شما شدم.
غذاي يه كم مونده، يه كم چرب يا مصنوعي (تولید صنعتی) مي خورم معدم اسيدي ميشه (يعني حس مي كنم مايع روان داخل معدم به شدت اسيديه و بخاراتش ديواره معده و حتي مري رو هم ميسوزونه)
99 درصد غذاهايي كه ميخورم خيلي ديرتر از حد معمول هضم ميشه و خروج غذا از معدم رو به طور كامل حس مي كنم (هميشه بايد باد گلوم خالي بشه تا غذا خارج بشه)
همه جور درد معده اي (كف، ديواره و سر معده) رو مستمرا تجربه مي كنم (حد اقل ماهي يه بار به مدت 1 روز)
تقريبا با ميوه ها و سبزيجات هيچ مشكلي ندارم (مگر هندوانه، پياز و كلم)
آدامس جويدن خروج بعضي از غذا ها از معدمو راحت مي كنه ولي بعضا باعث اسيدي تر شدنش هم ميشه
هيچ گونه درد روده يا باد شكم خاص و غير طبيعي ندارم ولي دكتر حسيني جدا (بيمارستان ميلاد) بهم گفت IBS داري و فقط ورزش كن و ماست ترش بخور، ولي با اين كارا هم جواب خاصي نگرفتم مث خيلي درمان هاي ديگه كه تجربه كردم
دائم مواد ملين يا ميوه جات ميخورم كه اگه نخورم هميشه يبوست خواهم داشت
حتي دكتر خوب هم بهم معرفي كنين بسيار بهم كمك كردين و سپاس گزار شما هستم
ممنون

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 2, 93 9:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محمدجواد نوشته است:
سلام دوستان
البته مشکل من بیشتر به معده برمی گرده و بنا به حرف آخرین دکتر که IBS تشخیص دادن وارد جمع شما شدم.
غذاي يه كم مونده، يه كم چرب يا مصنوعي (تولید صنعتی) مي خورم معدم اسيدي ميشه (يعني حس مي كنم مايع روان داخل معدم به شدت اسيديه و بخاراتش ديواره معده و حتي مري رو هم ميسوزونه)
99 درصد غذاهايي كه ميخورم خيلي ديرتر از حد معمول هضم ميشه و خروج غذا از معدم رو به طور كامل حس مي كنم (هميشه بايد باد گلوم خالي بشه تا غذا خارج بشه)
همه جور درد معده اي (كف، ديواره و سر معده) رو مستمرا تجربه مي كنم (حد اقل ماهي يه بار به مدت 1 روز)
آدامس جويدن خروج بعضي از غذا ها از معدمو راحت مي كنه ولي بعضا باعث اسيدي تر شدنش هم ميشه
هيچ گونه درد روده يا باد شكم خاص و غير طبيعي ندارم ولي دكتر حسيني جدا (بيمارستان ميلاد) بهم گفت IBS داري و فقط ورزش كن و ماست ترش بخور، ولي با اين كارا هم جواب خاصي نگرفتم مث خيلي درمان هاي ديگه كه تجربه كردم
ممنون

پس مشکل شما اگه همیشه یبوست هستین ibs-C باید باشه!

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 2, 93 12:21 am 
آفلاین
کاربر ساده

saeid نوشته است:
محمدجواد نوشته است:
سلام دوستان
ممنون

من در مورد IBS داشتنم شک دارم
واقعا IBS انقد روی کارکرد معده موثره؟
من هرچی خوندم به همچین تاثیری برنخوردم
کسی دیگه هم هس که هم IBS-C داشته باشه هم مشکل معده به این شدت؟

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 3, 93 4:56 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محمدجواد نوشته است:
saeid نوشته است:
محمدجواد نوشته است:
سلام دوستان
ممنون

من در مورد IBS داشتنم شک دارم
واقعا IBS انقد روی کارکرد معده موثره؟
من هرچی خوندم به همچین تاثیری برنخوردم
کسی دیگه هم هس که هم IBS-C داشته باشه هم مشکل معده به این شدت؟

سلام کلا بالای شکم واسه ما که نوع اسهال هستیم هم درد میگیره. ولی‌ شما آندوسکوپی هم بکنی‌ بد نیست شاید زخم معده یا چیز دیگه‌ای باشه!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 43 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com