انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 4:13 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
بی خواب نوشته است:
من که دارو مصرف نمیکنم ولی کم میخورم خوبم زیاد بخورم یا همه رقم بدبختیه. دوستان دارو درمان نیست خودتان داروی خود باشید از قوه اراده استفاده کنید کار ساز و منطقیست.

یک دوره ۲ ماه یا ۳ ماه برای ما در اوائل بیماری بد نیست . اما بیشتر از این مدت بنظرم خیلی‌ مفید نیست . اما خوب بعضی‌‌ها مجبورا

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 4:26 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

در سایت‌های خارجی‌ بیشتر از آمی تریپتیلین استفاده کردند و راضی‌ بودند . آیا کسی‌ از این قرص استفاده کرده؟ بیشتر سایت‌ها اثر این دارو رو از نریتیپتیلن بهتر دیدن برای بیماران اسهال غالب.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 3:30 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه ها من نمیدونم چی بخورم دیگه میترسم دارو بخورم کم بود سکته کنم رودم بی حس میشه خیلی وضعم داره خراب میشه این داروها نابودم کردن تروخدا اگه کسی جراحی و امتحان کرده تجربشو بذاره.داروهارو دکتر برام نوشت تداخلم ندارن.بدنم حساس تر شده.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 10:59 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
بچه ها من نمیدونم چی بخورم دیگه میترسم دارو بخورم کم بود سکته کنم رودم بی حس میشه خیلی وضعم داره خراب میشه این داروها نابودم کردن تروخدا اگه کسی جراحی و امتحان کرده تجربشو بذاره.داروهارو دکتر برام نوشت تداخلم ندارن.بدنم حساس تر شده.

سلام شما نباید بیکباره قطع کنید باید دوز آنرا طی‌ ۲ هفته کم کنید بعد قطع کنید. که خطری ناداشته باشه . بطور ناگهانی و قطع یکباره توصیه نشده. شما دوز را هر چند روز کمی‌ کاسته سپس قطع کنید.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 11:43 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سزترالینو‏ ‏قطع‏ ‏کردم‏ ‏ایا‏ ‏نور‏ ‏خوبه‏ ‏جایگزین‏ ‏کنم؟تری‏ ‏فلور‏ ‏و‏ ‏بی‏ ‏پریدن‏ ‏و‏ ‏مبورین‏ ‏میخورم‏ ‏فعلا

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 11:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خانوم ساناز هیچ وقت داروهای ضد افسردگی چند نوع با هم نخورید حداقل بعد از دو هفته قطع یه نوع دارو اون دارو دیگر رو شروع کنی اگه به این ترصیه عمل نکنید ممکنه عوارض خارجه هرمی به شما دست بده خیلی بده این عارضه این توصیه رو جدی بگیرید

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 11, 93 12:46 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بچه گربه نوشته است:
خانوم ساناز هیچ وقت داروهای ضد افسردگی چند نوع با هم نخورید حداقل بعد از دو هفته قطع یه نوع دارو اون دارو دیگر رو شروع کنی اگه به این ترصیه عمل نکنید ممکنه عوارض خارجه هرمی به شما دست بده خیلی بده این عارضه این توصیه رو جدی بگیرید

این‏ ‏نسخه‏ ‏دکتر‏ ‏بود‏ ‏دکترشم‏ ‏خیلی‏ ‏خوبه‏ ‏و‏ ‏من‏ ‏یجا‏ ‏خوندم‏ ‏ترکیب‏ ‏اینا‏ ‏بیشتر‏ ‏تاثیر‏ ‏داره‏ ‏دیگه‏ ‏نمیدونم‏ .احتمالا‏ ‏بی‏ ‏پریدنو‏ ‏دیگه‏ ‏نخورم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 11, 93 1:07 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خانم ساناز شما به یکباره قطع نباید میکردین حداقل ۱ هفته با دوز کمتر . اینطوری تاثیر نمیکنه حداقل باید ۲-۳ هفته بگذره تا تاثیر خودش رو نشون بده ! با دوز کم شروع کنید کم کم اضافه کنید.

بالا

عنوان پست: desipramine
پستارسال شده: سه شنبه آبان 20, 93 11:54 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
در سایت‌های خارجی‌ بیشتر از آمی تریپتیلین استفاده کردند و راضی‌ بودند . آیا کسی‌ از این قرص استفاده کرده؟ بیشتر سایت‌ها اثر این دارو رو از نریتیپتیلن بهتر دیدن برای بیماران اسهال غالب.

برای آی بی اسهالی بهترین ضدافسردگی، دزیپرامین یا دسیپرامین desipramine هست که در ایران فقط 25 میلی غیر خط دارش(غیر قابل نصف کردن) توسط فقط یک شرکت تولید میشد که کیفیت مناسب هم نداشت. نمی دونم هنوز هم تولید میشه یا نه.

بالا

عنوان پست: Re: desipramine
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 20, 93 2:27 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
saeid نوشته است:

برای آی بی اسهالی بهترین ضدافسردگی، دزیپرامین یا دسیپرامین desipramine هست که در ایران فقط 25 میلی غیر خط دارش(غیر قابل نصف کردن) توسط فقط یک شرکت تولید میشد که کیفیت مناسب هم نداشت. نمی دونم هنوز هم تولید میشه یا نه.

داروهای ضد افسردگی علاوه بر اثرات بالا برنده خلق بیمار ,چند اثر فیزیولوژیک نیز دارند که ممکن است در این بیماری سودمند باشد. در مبتلایان به نوعی از بیماری روده تحریک پذیر با غلبه اسهال , ضد افسردگی سه حلقه ای ایمی پرامین , پیشرفت عبور کمپلکس حرکتی جابجا شونده را در روده کند می کند و انتقال از دهان تا انتهای روده را به تاخیر می اندازد که نشانگر اثر مهاری دارو بر حرکت می باشد. همچنین داروهای سه حلقه ای ممکن است کارکرد اعصاب آوران احشائی را تغییر دهند

ضد افسردگی سه حلقه ای ممکن است در بعضی از مبتلایان به بیماری روده تحریک پذیر موثر باشد. در یک مطالعه 2 ماهه در مورد دزیپرامین درد شکمی در 86 % از بیماران بهبود یافت ولی این میزان در مورد دارو نماها 59% بود. در مطالعه دیگری
در مورد دزیپرامین در 28 بیمار مبتلا به بیماری روده تحریک پذیر در دفعات دفع مدفوع , اسهال , درد و افسردگی بهبودی مشاهده شد. بهبودی عمدتا در بیماران با غلبه اسهال دیده شد و در مبتلایان به یبوست هیچ گونه بهبودی ملاحظه نگردید. به نظر میرسد اثرات مفید ترکیبات سه حلقه ای , مستقل از اثر ضد افسردگی آنها است. اثرات درمانی آنها بر روی علائم روده ای زودتر و با دوز کمتر رخ می دهد. کارآمدی سایر دسته های ضد افسردگی در درمان روده تحریک پذیر کمتر مورد ارزیابی قرار گرفته است

یکی از داروهای مهار کننده انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI ) به نام پاروکسیتین موجب تسریع انتقال از دهان تا سکوم می شود که احتمال مفید بودن این دسته داروئی را در بیماران با یبوست غالب بالا می برد.SSRI دیگر بنام سیتالوپرام درک اتساع رکتوم را کاهش می دهد و دامنه پاسخ گاستروکولونیک را در داوطلبان سالم کاهش می دهد. یک مطالعه با شاهد دارونما در مورد سیتالوپرام نشان داد که درد را در بیماران دچار روده تحریک پذیر کاهش می دهد.

یک مطالعه در مورد میانسرین نشان داد که این دارو در مقایسه با دارونما موجب کاهش درد , دیسترس و ناتوانی کارکردی می شود.

علی رغم این مطالعات مقدماتی , کارامدی SSRI دردرمان IBS نیازمند تائید بیشتری می باشد.

مقاله های انگلیسی در همین مورد جهت علاقه مندان
http://www.ibsgroup.org/forums/index...howtopic=58895
http://www.medhelp.org/forums/gastro/archive/4637.html
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3545719

مقايسه اثرات فلوكستين، نورتريپتيلين و آمي تريپتيلين در مبتلايان به سندروم روده تحريك پذير
چکیده مقاله :
سابقه و هدف: سندروم روده تحريك پذير شايع ترين علت مراجعه به متخصصان گوارش مي باشد. با توجه به شيوع IBS و گزارشات متفاوت موجود از تاثير داروهاي مختلف و جهت گيري درمان ها به سوي داروهاي نوروترانسميتري و به جهت عدم وجود داروهاي اختصاصي، همچنين قيمت گزاف اين داروها و به منظور تعيين تاثير فلوكسستين، نورتريپتيلين و آمي تريپتيلين اين تحقيق روي مراجعه كنندگان به يك كلينيك خصوصي شهر تهران در سال 1379 انجام گرفته است.مواد و روش ها: تحقيق به روش كارآزمايي باليني روي 173 فرد مبتلا به IBS انجام گرفته است. تشخيص بيماري بر اساس معيارهاي Rome گذاشته شد. بيماران بر حسب مراجعه و به طور تصادفي در سه گروه درماني قرار گرفتند و به آن ها به ترتيب فلوكستين 20 ميلي گرم روزانه، آمي تريپتيلين 25 ميلي گرم شب ها و نوروتريپتيلين 25 ميلي گرم شب ها تجويز شد. اطلاعات بيماران قبل و بعد از درمان در يك پرسشنامه ثبت گرديد و نهايتا مورد قضاوت آماري قرار گرفت.يافته ها: تحقيق روي 173 بيمار شامل 53 بيمار در گروه يبوست، 57 بيمار در گروه اسهال و 63 بيمار در گروه درد شكم صورت گرفت. در گروه درماني فلوكستين 50 نفر، نورتريپتيلين 69 نفر و آمي تريپتيلين 54 نفر قرار گرفتند. فلوكستين در افزايش دفعات اجابت مزاج بيماران يبوستي موثر است (از 2.56 بار در هفته به 12 بار در هفته) (P<0.02) ولي در كاهش دفعات اجابت مزاج بيماران اسهالي بي تاثير است (NS). آمي تريپتيلين باعث بهبود دفعات اجابت مزاج در بيماران يبوستي (از 2.31 بار در هفته به 6.54 بار) (P<0.01) و در بيماران اسهالي (17.26 بار در هفته به 11.79 بار) (P<0.01) شد. نورتريپتيلين هم در بهبود دفعات اجابت مزاج در بيماران يبوستي (از 2.67 بار در هفته به 6.33 بار) (P<0.01) و بيماران اسهالي (20.64 بار در هفته به 12.23 بار) (P<0.01) موثر بود. فلوكستين و TCA ها به طور معني دراي در بهبود درد، نفخ و عملكرد عمومي بيماران موثر بودند و هيچ يك نسبت به ديگري برتري محسوسي نداشتند.در مورد عوارض دارويي، Score عوارض مربوط به آمي تريپتيلين نسبت به فلوكستين و نورتريپتيلين به طور معني داري بيشتر بود (P<0.01) ولي در score عوارض مربوط به نورتريپتيلين و فلوكستين تفاوت معني داري وجود نداشت (NS).نتيجه گيري و توصيه ها: به نظر مي رسد كه فلوكستين در مقايسه با TCA ها در بيماران يبوستي موثرتر و كم عارضه تر مي باشد. ولي در بيماران با چهره غالب اسهال، فلوكستين موثر نمي باشد.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8% ... B%8C%D9%86

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com