انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 8:52 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
همانطور که بیشتر دوستان احتمالا برای تشخیص آی بی اس و اطمینان از عدم وجود سایر ناراحتی های روده ای به کولونوسکوپیست مراجعه کرده اند. شاید بد نباشد مشاهدات دوستان و گفته های کولونوسکوپیست های مختلف در اینجا جمع کنیم.

تعریف کولونوسکوپی :
پس‌روده‌بینی یا کولون‌بینی یا کولونوسکوپی (به انگلیسی: colonoscopy) معاینه و بررسی داخل کولون و انجام اقدامات تشخیصی و درمانی با دستگاه کولونوسکوپ را می‌گویند.

برای اینکار معمولاً ابتدا بیمار با مصرف مسهل یا تنقیه (انما) روده خویش را خالی می‌کند. سپس با دستگاه کولونوسکوپ که لوله‌ای شکل بوده و سر آن دوربینی دارد از راه مقعد وارد روده بزرگ می‌شوند و به بررسی مخاط کولون و راست روده از نظر وجود زخم یا بدخیمی می‌پردازند. اغلب دستگاه‌های کولونوسکوپ امکان نمونه‌برداری همزمان از مخاط روده و ضایعات مشکوک را به پزشک می‌دهند.

منبع: http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%88%D9%84%D9%88%D9%86%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D9%BE%DB%8C

اسامی قسمت های مختلف روده بزرگ ( کولون): تصویر

روش انجام کولونوسکوپی : تصویر

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست:
پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 9:06 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
من بار اول در سال 79 کولونوسکوپی را انجام دادم. در وسط های کولون نزولی بقدری روده منقبض شده بود که کلا مسیر مسدود شده بود و ادامه حرکت لوله دستگاه، مستلزم وارد آوردن فشار زیاد جهت حرکت لوله به داخل روده بود که من نتوانتستم دردش را تحمل کنم. دکتر هم تصمیم گرفت از آن قسمت نمونه بردارد شاید فکر کرد که غده ای وجود دارد. نمونه را به پاتولوژی فرستاند و نتیجه آن بود که نمونه بافت معمولی روده بزرگ است.

بار دوم در اوایل سال 92 مراجعه کردم به علت وجود خون در مدفوع: که معلوم شد خون ریزی مربوط به مقعد است و مسئله خاصی نیست. نکته جالب در این تجربه آن بود که دکتر می گفت فشار و انقباضات روده بزرگ به حدی است که در حالی که لوله داخل روده بزرگ بود وقتی دکتر لوله را ول می کرد انقباضات روه، لوله را بیرون می زد که در افراد غیر آی بی اس ای این مورد وجود ندارد.

همچنین دکتر در بار دوم گفت که آی بی اس ای ها حتما کولونوسکوپی انجام دهند نه بخاطر امکان وجود عارضه روده ای . بلکه بخاطر آسودگی خاطر بیمار و برداشته شدن بار و فشار فکری بیمار تا اطمینان خاطر یابد که مشکلش چیز خاصی نیست( به نظر من لااقل از نظر پزشکی مشکل خاصی نیست و گرنه برای خود بیمار مسایل روانی آن به مشکل بزرگی تبدیل می شود به دلیل عدم آشنایی بیمار با طرز کنار آمدن با بیماری از نظر فکری و عملی به مشکل بزرگ فکری تبدیل می شود)

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 9:07 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من تا حالا این آزمایش را انجام نداده ام اما فکر می کنم به درد ما ای بی اسی ها نمی خورد منشا مشکلات ما عصبی است پزشک با دیدن درون روده چی می خواهد تشخیص بدهد اگر منشا مشکلات ما فیزیکی بود این آزمایش بدرد می خوره
انجام این آزمایش که هزینه انجام نیز گران است دور ریختن پول است البته برای ما آی بی اسی ها

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 10:23 pm 
آفلاین
کاربر ساده

منم پارسال آزمایش را انجام دادم و بعلت فشار گاز زیادی که برای باز نگه داشتن روده وارد آن میکردند به شدت درد داشتم و انقباض روده هام کار رو برای پزشک سخت کرد اما بهر حال از ابتدای روده (محل اتصال روده کوچک به روده بزرگ) نمونه برداری شد و همه نتایج نرمال بود.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 18, 93 10:27 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من فک کنم تو این ۸سال مریضی پیش ۱۰تا پزشک مجرب شهرمون رفتم که همشونم بلااستثنا گفتن باید بری کلونوسکوپی ولی من هیچ وقت جرئت نکردم برم،مامانمم مخالفت کرده
کلا از نظر اونا من هیچیم نیس دارم تلقین میکنم!!!
ولی درکل چون علایم خاصی جز آی بی ندارم میدونم که مشکلم همش به اعصاب و استرس برمیگرده
چندوقت پیش تو یه سایت میخوندم که تو اروپا کلونوسکوپی رو فقط و فقط رو پیرمردا انجام میدن ‏
چون واقعا کار پرریسکی هستشو واقعا اذیتش زیاده واسه بیمار

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 21, 93 6:06 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام منم کولو نسکوپسی کردم فقط شب قبلش وخوردن اون محلول سخته اگه قرار انجام بدین زیاد بهش فکر نکنین وراحت باشین

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 4, 93 3:37 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام من حدود دو ماهه پیش انجام دادم .راستشو بخواهید خیلی خیلی میترسیدم که درد داشته باشه حتی موقعی که نوبتم شد میخواستم نرم ولی وقتی رفتم حدود پنج دقیقه هم نشد وهیچ دردی هم حس نکردم.اگه قراره بری کولونسکوپی اصلآ نترس هیچی نیست تازه خیلی هم حال میده.خخخخخخخخ

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 5, 93 12:32 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
راحته کمی دردناکه.دکتر در رودم رشد بیش از حد باکتری و تشخیص داد همه ازمایشارو دادم نرمالن عفونت کم و تیروییدم لب مرز بود.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 2:29 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان،
من پارسال کولونوسکپی کردم. حدود یک ساعت طول کشید و در آخر چیزی نزدیک به چهار لیتر مایعات و اضافات از روده ی بزرگم بیرون آمد که بنده نسبت بهش هیچ حسّی نداشتم. :o
دکتر (فوق تخصص گوارش) در نهایت گفت: روده ات عجیب ترین روده ایه که من در عمرم دیدم. خیلی پیچ در پیچه. :shock:
می خوام برم سی تی اسکن. خودم هم حس کردم که روده ام حالت طبیعی نداره. امیدوارم بتونم دکترا رو راضی به عمل جرّاحی کنم.
ایّام محرم رو تسلیت میگم. عزاداریاتون قبول حق، چه در خانه و چه در جای دیگر.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 6:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
من تاحالا انجام ندادم اما جدیدا بیهوش موقت می کنند که دیگه دردی خس نمیشه که اینطوری راحت تر هست اما اون 1 روزی که چیزی نباید خورد کمی عذاب دهنده هست ! اما بیهوش که باشید چیزی احساس نمیکنید !

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید