sanaaaz1 نوشته است:
بچه ها کل کل نکنید هرکی نظرشو بذاره همین.سعی نکنید عقیدتونو بهم تحمیل کنید.
من خودم چندروز پیش رفتم دکتر اولین سوالش همین بود که پروبیوتیک میخورم یا نه.بدیش اینه که نخوریم کم کم اثرش میره.
- من چند وقت پيش با يك پزشك عمومي صحبت مي كردم و در مورد پروبيوتيك ازش پرسيدم، به من گفت به مريض هاش توصيه نمي كنه پول خودشون را بابت دارويي كه هنوز در مراحل تحقيقاتي است و نتيجه مصرف اون مشخص نيست، هدر بدهند. اينروزها ما انواع و اقسام پزشك داريم ولي نظر پزشك خوب و با تجربه اي مثل دكتر دولتشاهي براي من شرط است.
- ساناز، شما ظاهرا از مصرف پروبيوتيك نتيجه كامل نگرفته ايد چون دنبال درمان هاي ديگر هم هستيد، دقيقا چه مشكلاتي با مصرف بيوكپ برطرف شده است؟ خيلي چيزها هست كه ما مي گوييم براي آي بي مفيد است مثلا چاي نعناع. آيا نتيجه پروبيوتيك ها هم در همين حد است؟
- از لحاظ منطقي بخواهيم نگاه كنيم، اگر پروبيوتيك ها در تعداد زيادي از آي بي اسي ها باعث درمان قابل ملاحظه شده است، پس اين همه بيمار چرا همه روزه دنبال درمان هستند با توجه به اينكه پروبيوتيك عوارضي ندارد و تا آخر عمر مي شود مصرف كرد؟ شايد پروبيوتيك ها در كشور ما جديد باشند اما آمريكايي ها و اروپايي ها از خيلي وقت پيش به بهترين نوع پروبيوتيك دسترسي دارند اونوقت در انجمن هايي مثل ibsgroup.com پر از آدم هايي هست كه همه روزه دنبال چاره مي گردند.
- دوستان مي توانند پروبيوتيك را آزمايش كنند من هم خوشحال مي شوم از تجربه ديگران استفاده كنم ولي اگر دوستان بعد از 10 روز مصرف پروبيوتيك بهبودي حس نكردند بدانند كه تنها نيستند و خيلي ها از پروبيوتيك نتيجه نگرفته اند.
ظاهرا دوست خوبمون "اميدوار" تصميم گرفته است كه بيوكپ را تست كند، من دعا مي كنم كه برايشان مفيد باشد و مشكلشان را تا حد زيادي حل كند و بيايند اينجا و اين مسئله را با خوشحالي بيان كنند.