انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه آبان 11, 93 11:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

به نظر من کولوسکوپی برای بی اختیاری کاری عبثه فقط یه نفر پیدا بشه بگه از کولونوسکوپی نتیجه گرفته وضعیت همه اونی که برای بی اختیاری این ازمایش انجام دادند نرمال بود مشکل ما از مغز مونه یه اشکال اون جا پیش امد با کولونوسکوپی فقط پول زیادی می ریزی دور

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 11, 93 1:09 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام با کلنسکپی که کسی‌ نتیجه نمیگیره . ولی‌ می‌شه فهمید که بیماری کرون یا کولیت زخمی نباشه که البته اون هم علائمی‌ داره که شامل خون در مدفوع التهاب پوستی درد مفاصل اسهال شدید(چرک و خون) !

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 10:24 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بعضي از دكترها اينجور فكر مي كنن كه خوب يك نگاهي داخل روده بندازيم شايد سرطان بود، ضرري كه نداره يه پولي هم گيرمون مياد، تجربه مون هم زياد ميشه. ديگه به اين فكر نمي كنن كه بيمار چه دردسري را بايد تحمل كنه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 12, 93 6:29 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
من انجام دادم سادس البته ازاد و خصوصی نمیدونم دولتیش همونطور باشه یا نه!مطمعن شدم ای بی اس دارم ن چیز دیگه.البته چون ای بی اس من شدید شد خونریزی کردم دکتر شک داشت کلونوسکوپی کرد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 9:04 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
منم یادمه 15 سال پیش این ازمایش رو دادم و گفت دو روز هیچ نخور جز مایعات و روغن کرچک تا روده ات خالی باشه و این عمل رو انجام داد و گفت روده ات عفونت داره خیلی قرص و دارو نوشت که یادم نیست چی بودن .بهش گفتم بابا درد من چیز دیگه است عفونت روده رو ولش کن گفت هیچت نیست و فقط رودت عفونت کرده. ولی از بس رودم داغ بود باور کنید این میله که داخل رودم کرد از اون بالا تا پایین چنان روده ام خنک شد که انگار دردی نداشتم اخه یه جورایی انگار روده ام داغ بود و تب داشت. از همه خنده دارتر اینکه دکتر میخواست از همدستش که زن بود کمک بگیره گفتم به خدا این زن نگاه کنه و کمکت کنه نمیذارم خلاصه زن رو بیرون کرد کار که تمام شد اومد وسیله رو شستشو کنه. دوستان این ای بی اس قابا دید نیست احتمالا ویروسه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 10:45 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
بی خواب نوشته است:
... از همه خنده دارتر اینکه دکتر میخواست از همدستش که زن بود کمک بگیره گفتم به خدا این زن نگاه کنه و کمکت کنه نمیذارم خلاصه زن رو بیرون کرد کار که تمام شد اومد وسیله رو شستشو کنه..

اي بابا ، آقاي بي خواب خيلي سخت گير بوده اي. حالا هم بري كولونوسكوپي، دكتر يا كمكش خانم باشد باز هم همين كار را مي كني؟

من تجربه ام اولم اينطور بود كه كمك آقاي دكتر ،خانم بود. لباسهاي مخصوص را پوشيده بودم و رفتم تو. دكتر مشغول مطالعه چيزي بود خانم پرستار گفت كه روي تخت به پهلوي چپ دراز بكشم و ملافه را رويم بكشم و شلواري را كه بهم داده بودند و تنم بود را پايين بكشم. من هم اين كار را كردم و بعد با يك حالت خجالتي پرسيدم كه شورتم را هم پايين بكشم؟ :oops: پرستار گفت: خودت را لوس نكن ديگه. من هم بيشتر خجالت كشيدم. :oops:

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 4:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

منم حدود 17 سال پیش انجامش دادم دکتری که میخواست ازم کولو نوسکوپی بگیره مرد بود و اما خوشبختانه پرستار خانم بود اونموقع خیلی کم سن و خجالتی بودم و به همین خاطر برای خوابیدن روی تخت و بقیه ی مقدمات کولونوسکوپی ، همش معطل میکردم که خانم پرستار متوجه معذب بودنم شد ، اومد و آروم بهم گفت هیچ مشکلی پیش نمیاد و زود تموم میشه و خیالت راحت باشه که خودم کارهارو انجام میدم و نمیزارم دکتر ببیندت ...
خلاصه با ین همه عذاب کولونوسکوپی انجام شد و در نهایت دکتر فوق تخصص گوارشم فرمودند که روده های شما سالم و شما هیچ مشکلی ندارید و اما بی اختیاری من تازه چند ماه بود که شروع شده بود و هر چی به دکتر می گفتم که دکتر جان من مشکل دارم ، بهم می گفت دخترم برو درستو بخون چرا میخوای الکی بگی که مشکل داری و بیماری :?: :?: حالا منم میخواستم خون گریه کنم که دکتر جان آخه مگه با بی اختیاریم میشه رفت و راحت درس خوند و با دیگران بود ؟؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 4:31 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

وقتی نوشته کاربر mehdigh خوندم{دکتر (فوق تخصص گوارش) در نهایت گفت: روده ات عجیب ترین روده ایه که من در عمرم دیدم. خیلی پیچ در پیچه}

یادم اومد،
وقتی که چند سال پیش این ازمایشو انجام دادم دکترم خندید گفت این روده اش چقدر درازه! درصورتی که فقط تونستند روده بزرگ ببینند!

بالا

عنوان پست: مسهل
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 6:12 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آشنا نوشته است:
بی خواب نوشته است:
... از همه خنده دارتر اینکه دکتر میخواست از همدستش که زن بود کمک بگیره گفتم به خدا این زن نگاه کنه و کمکت کنه نمیذارم خلاصه زن رو بیرون کرد کار که تمام شد اومد وسیله رو شستشو کنه..

اي بابا ، آقاي بي خواب خيلي سخت گير بوده اي. حالا هم بري كولونوسكوپي، دكتر يا كمكش خانم باشد باز هم همين كار را مي كني؟

من تجربه ام اولم اينطور بود كه كمك آقاي دكتر ،خانم بود. لباسهاي مخصوص را پوشيده بودم و رفتم تو. دكتر مشغول مطالعه چيزي بود خانم پرستار گفت كه روي تخت به پهلوي چپ دراز بكشم و ملافه را رويم بكشم و شلواري را كه بهم داده بودند و تنم بود را پايين بكشم. من هم اين كار را كردم و بعد با يك حالت خجالتي پرسيدم كه شورتم را هم پايين بكشم؟ :oops: پرستار گفت: خودت را لوس نكن ديگه. من هم بيشتر خجالت كشيدم. :oops:

اين چيزها اصلا براي من مهم نبود. چيزي كه من را اذيت كرد اون مسهل خوردن ها بود، آخراي توالت رفتن هام روده بيچاره مي خواست بزنه بيرون.
دكتر مي گفت روده هات خيلي اسپاسم داره، كه به نظر من دليلش همون مسهل خوردنه بود.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 19, 93 8:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نگراني از انتقال بيماري با آندوسکپي آلوده :
http://www.tabnak.ir/fa/news/446931/%D9 ... 8%AF%D9%87

http://www.salamatnews.com/news/126855/ ... %B1%D8%AF-

وزارت بهداشت: استفاده از تجهیرات آلوده در آندوسکوپی صحت ندارد.
http://www.behdasht.gov.ir/?siteid=1&pa ... iew=115837

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید