انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:45 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: پروبیوتیک 4 BioCap
پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 10:16 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
saeid نوشته است:
..
.. شاید بخاطر این باشه که موج منفی‌ تو انجمن هست! نه کسی‌ تست می‌کنه روشی‌ یا متدی! نه انگیزه‌ای! وقتی‌ افراد جدید به پست‌ها نگاه کنند از لحاظ روحی‌ افسردگی میگیرن! اون دسته از افرادی که طبّ سوزنی رفتند دیگر نیستند که نتیجه رو بگن افرادی که هیپنوتیزم رفتند همینطور . تعدادی مثل من که انگیزه برای دارو‌های جدید داشتند دست تنها ماندند و فقط خودم درحال آزمایش و آزمون خطا هستم! و همه منتظر تا ببیبند دیگران چه کاری کردند اگر خوب بود آنها نیز شروع کنند این از لحاظ امید و شور و انگیزه نگرش منفی‌ داره! همونطوری که اشاره کردین فعالیت ۵% هست از کّل! همه مایوس و دپرس یه جورائی! برخی‌ از دوستان هم اون اندک مواردی هم که میتونه به انسان کمک کنه هم با حرفای منفی‌ نگری بدون تست باعث دلسردی میشن بطوری که شاید خود من هم کمتر فعالیت کنم! حس خوب باید باشه برای فعالیت! که متاسفانه کمتر شده و روز به روز کمتر می‌شه!

سعيد آقا، به نظر من در مورد اين بيماري به چند نكته بايد توجه شود:

1- وقتي خود دكترها ميگويند كه راه حل قطعي وجود ندارد و اصلا علت بيماري نامشخص است از ديگران زياد انتظار نمي توان داشت. به قول معروف، جايي كه عقاب پر بريزد از پشه ناتوان چه خيزد.

2- به نظر من مهمترين ماموريت ما اين مي تواند باشد كه چطور خودمان را با شرايط بيماري وفق دهيم و با آن زندگي كنيم و در اين مورد تجربيات خود را منتقل كنيم و به هم اميد بدهيم.

3- هر كس بر اساس باور و درك خود به يك استنباطي از درمان مي رسد و نمي توان انتظار داشت كه همه در يك بسيج همگاني در عرض مثلا 3 ماه يك راه حل از انجمن بيرون بدهيم.

4- خود من در شروع انجمن ابتدا معتقد بودم مشكل از فلور ميكروبي روده است و دنبال پروبيوتيك ها بودم. كه البته جواب نگرفتم. بعد ديدم دوستان از داروهاي اعصاب جواب گرفته اند به اين نتيجه رسيدم كه مشكل ما فكري است و به دنبال مشاور روانشناس رفتم. حال هم معتقدم كه بايد دنبال هيپنوتيزم باشم و روي اين كار مي كنم چونكه در موارد زيادي با اين روش بيماري را تحت كنترل در آورده اند.

يعني در مورد خودم احساس مي كنم كه به سمت راه حل در حركت هستم حالا كي به جواب برسم نمي دانم. و نمي توانم توقع داشته باشم كه بقيه هم از فكر دارو بيرون آمده و دنبال اصلاح ريشه بيماري يعني اصلاح باورهاي و يا بهبود مهارتهاي زندگي باشند.

5- شايد اگر اين امكان داشت كه هركس باور خود در مورد بيماري و اينكه الان در حال اقدام در مورد چه روشي براي درمان است مشخص مي كرد بد نبود. مثلا من آخرين باور و نظرم در مورد بيماري را در قسمت امضاء مي نويسم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه آبان 13, 93 10:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
آشنا نوشته است:
saeid نوشته است:
..
.. شاید بخاطر این باشه که موج منفی‌ تو انجمن هست! نه کسی‌ تست می‌کنه روشی‌ یا متدی! نه انگیزه‌ای! وقتی‌ افراد جدید به پست‌ها نگاه کنند از لحاظ روحی‌ افسردگی میگیرن! اون دسته از افرادی که طبّ سوزنی رفتند دیگر نیستند که نتیجه رو بگن افرادی که هیپنوتیزم رفتند همینطور . تعدادی مثل من که انگیزه برای دارو‌های جدید داشتند دست تنها ماندند و فقط خودم درحال آزمایش و آزمون خطا هستم! و همه منتظر تا ببیبند دیگران چه کاری کردند اگر خوب بود آنها نیز شروع کنند این از لحاظ امید و شور و انگیزه نگرش منفی‌ داره! همونطوری که اشاره کردین فعالیت ۵% هست از کّل! همه مایوس و دپرس یه جورائی! برخی‌ از دوستان هم اون اندک مواردی هم که میتونه به انسان کمک کنه هم با حرفای منفی‌ نگری بدون تست باعث دلسردی میشن بطوری که شاید خود من هم کمتر فعالیت کنم! حس خوب باید باشه برای فعالیت! که متاسفانه کمتر شده و روز به روز کمتر می‌شه!

سعيد آقا، به نظر من در مورد اين بيماري به چند نكته بايد توجه شود:

1- وقتي خود دكترها ميگويند كه راه حل قطعي وجود ندارد و اصلا علت بيماري نامشخص است از ديگران زياد انتظار نمي توان داشت. به قول معروف، جايي كه عقاب پر بريزد از پشه ناتوان چه خيزد.

2- به نظر من مهمترين ماموريت ما اين مي تواند باشد كه چطور خودمان را با شرايط بيماري وفق دهيم و با آن زندگي كنيم و در اين مورد تجربيات خود را منتقل كنيم و به هم اميد بدهيم.

3- هر كس بر اساس باور و درك خود به يك استنباطي از درمان مي رسد و نمي توان انتظار داشت كه همه در يك بسيج همگاني در عرض مثلا 3 ماه يك راه حل از انجمن بيرون بدهيم.

4- خود من در شروع انجمن ابتدا معتقد بودم مشكل از فلور ميكروبي روده است و دنبال پروبيوتيك ها بودم. كه البته جواب نگرفتم. بعد ديدم دوستان از داروهاي اعصاب جواب گرفته اند به اين نتيجه رسيدم كه مشكل ما فكري است و به دنبال مشاور روانشناس رفتم. حال هم معتقدم كه بايد دنبال هيپنوتيزم باشم و روي اين كار مي كنم چونكه در موارد زيادي با اين روش بيماري را تحت كنترل در آورده اند.

يعني در مورد خودم احساس مي كنم كه به سمت راه حل در حركت هستم حالا كي به جواب برسم نمي دانم. و نمي توانم توقع داشته باشم كه بقيه هم از فكر دارو بيرون آمده و دنبال اصلاح ريشه بيماري يعني اصلاح باورهاي و يا بهبود مهارتهاي زندگي باشند.

5- شايد اگر اين امكان داشت كه هركس باور خود در مورد بيماري و اينكه الان در حال اقدام در مورد چه روشي براي درمان است مشخص مي كرد بد نبود. مثلا من آخرين باور و نظرم در مورد بيماري را در قسمت امضاء مي نويسم.

سلام بله با حرف‌های شما موافق هستم ، معمولا شما در رابطه با چیز هایی که اطلاعات دارید مینویسید و تحقیق می‌کنید واز پست‌های شما نیز استفاده می‌کنم.

اما مشکل شما فکر کنم بی‌ اختیاری هست که بدتر از ما شاید باشه! من در پست‌های قبلی‌ اگر مطالعه کرده باشید نوشتم راه حل ۱۰۰% نیست که گارانتی کنه واگر نه کسی‌ اینجا نبود! اما برای نوع اسهال که ما هستیم راه حل هایی هست ک بتوان بهتر زندگی‌ کرد و راحت تر ادامه داد و تا حدی زیاد یا کم بتوان درمان کرد! من در مورد بی‌ اختیاری اطلاعات زیادی ندارم. و همینطور هیپنوتیزم!اما هرگز ننوشتم که دانشمندان اعتقادی ندارند چرا دکتر‌ها توصیه نکردن این روش رو و کلی‌ از مورد یگر.

ضمن اینکه شما هم دارو هایی که تست یا مصرف نکردین درش اظهار نظر منفی‌ نکردید! فقط جنبه اطلاعات و مطالعه داشته! که این خودش شاید انرژی خوبی‌ باشه! همونطور که من پست‌های شما رو مطالعه می‌‌کنم اما شاید کمتر پستی آنجا بدم! حتا اگر مخالف باشم!

من نمیگم در ۳ ماه یک درمان ۱۰۰% انجام بشه. اما می‌شه تو چند ماه راهکار هایی که در خارج انجام میدن رو مورد مطالعه و برسی‌ قرارداد و تست کرد شاید مشکل ما که نسبت به شما کمتر هست کمی‌ بهتر شود. شاید مشکل شما فقط یبوست یا اسهال بود با من هم عقیده بودید !
من هم در این تاپیک نوعی دارو که مصرف کردم و چند نفر دیگر که کمی‌ از مشکلات ما کم شده رو نوشتم و توضیح دادم! اما دوستان دیگر که مصرف نکردند یا نوع دیگری مصرف کردند . چون اعتقادی ندارند باعث دلسردی دیگر افراد برای استفاده از این همین دارو رو در دستور کار دارند! بنظر شما چه انگیزه‌ای باقی‌ خواهد ماند که ۹۵% دیگر اعضا بخوان پست یا روش جدید یا دارو رو معرفی‌ کنند چون ممکن هست با مخالفت عده‌ای طرف فراری شود. و من شخصاً پشیمان از این که چرا در این انجمن این روش‌ها رو نوشتم و تست کردم شاید در جای دیگری می‌نوشتم ۴ نفر دیگر نیز تست میکردند و شاید بهتر می‌شدند! شما در گوگل این دارو رو جستجو کنید ۴ سایت در ایران هست که یکیش همین هست! من نوشتم که بلکه عده‌ای با استفاده شاید بهتر شوند.اما نشد

شما در حال حاضر به هیپنتیزیم اعتقاد دارید ! و شاید اون راه رو تست کنید! اما من به خودم اجازه نمیدم تا زمانی‌ که این روش رو تست نکردم بنویسم نکنید و چرا خیلی‌‌ها با این روش خوب نشدند و نمی‌شه با این حرف‌ها شما و بسیاری دیگر رو دلسرد کرد!

شاید بنده نیز سالها بیمار بمانم! اما انسان با امید زندس! واگر نه بدون امید بسیار مشکلات روحی‌ زیاد خواهد شد. از شما سپاسگزارم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 11:01 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
خود شما اصلا استفاده کردی این دارو رو که نسبت بهش کلی‌ بدبین هستین؟ معمولا اونهایی که بهتر میشن که می‌رن دیگه دنبال کارشون اونهایی که بدتر میشن مینویسن اتوماتیک .در همین تاپیک تعداد افرادی که راضی‌ بودند به ناراضی بیشتر هست! اما نکات منفی‌ درش بیشتر دیده می‌شه! بهترین راه این هست که توصیه کنیم .اگر چندین نفر بدتر شدند و کمتر بهبودی داشتند صرفنظر کنیم! اینجا برعکس هست ! ما استفاده کردیم میگیم خوب هست شما اعتقادی هنوز نداری
اگر ما مصرف می‌‌کردیم اوضاع بدتر میشد خوب می‌گفتیم که محتاطانه مصرف کنند!اون خانمی هم که مصرف کرده بودند بدتر شده بودند بهتر بود مینوشتند چی‌ مصرف کردند چند روز . و چه علائمی‌ که بدتر شدند! که به یه نتیجه‌ای میرسیدیم راجعبه اون دارو!

- من از پروبیوتیک های مختلف استفاده کرده ام دلیلی نمی بینم که این تجربه شکست خورده را دوباره تکرار کنم. (مگر در شرایط جدید)

-اعضایی که در این انجمن غیرفعال شدن به این دلیل نبوده است که درمان شده اند و دنبال زندگی خود رفته اند. شما چطور به این نتیجه رسیده ای ؟ من با بیشتر آنها در انجمن در ارتباط بودم.
- اگر یک آمار کامل از کسانی که پروبیوتیک مصرف کرده اند گرفته شود مشخص می شود تعداد کسانی که راضی هستند بیشتر است یا تعداد ناراضیان! من نمی توانم ادعا کنم که تعداد مخالفان این مکمل بیشتر است چون که در این زمینه آمار معتبری وجود ندارد.

- تمام اعضای این انجمن با پوست و استخوان خود فهمیده اند که شما از مصرف بیوکپ نتیجه گرفته اید. اما شما اصرار دارید که هیچ نظر دیگری در مورد این مکمل ابراز نشود اما به عنوان یک عضو قدیمی این انجمن به شما می گویم که در اینجا هر کسی اجازه دارد که نظرش را ابراز کند.
- واقعا مهم است که آن خانم چند روز پروبیوتیک مصرف کرده اند؟ بگذارید یک مروری بکنیم بر تجربه شما در مصرف بیوکپ (با استفاده از پست های شما در تاپیک "نتیجه گیری") :
شما حدود ده روز ریفاکسیمین مصرف کردید و اعلام کردین که یک بهبودی نسبی داشتید، در روز بعد شما مصرف گلوتامین و بیوکپ را باهم شروع کردین و بعد از حداکثر 2 روز از مصرف بیوکپ( و گلوتامین) با خوشحالی ابراز کردین که مشکلات گوارشیتان تا حد زیادی برطرف شده اند.(این را یک تغییر اساسی دانستید) و جالب اینکه این بهبودی را به بیوکپ نسبت دادین. بعد از آن هم دیگر اشاره ای به ریفکاسیمین و گلوتامین نکردین و همه جا صحبت از نتیجه درخشان بیوکپ کردین. اینجا دوتا ابهام اساسی وجود دارد:

1- من واقعا حیرون موندم که شما چطور اثرات سه دارویی را که باهم مصرف می کردین تفکیک کردین و بعد حال خوبتون را بطور کامل فقط به بیوکپ نسبت دادین. ریفاکسیمین در مرحله ای بود که بیشترین نتیجه را می داد گلوتامین را هم همراه بیوکپ شروع کردین. من حتی این ابهام را بطور خصوصی از یکی از دوستان پرسیدم چون فکر کردم که شاید خودم درست متوجه نشدم.

2- نتیجه ای که شما از این پروبیوتیک گرفتین در دنیا بی نظیر بود شما در حداکثر دو روز بعد از مصرف بیوکپ یک تغییر مثبت اساسی حس کردین، در واقع خود تولیدکنندگان این مکمل چنین ادعایی ندارن و میگن با مصرف پروبیوتیک حتی در چند روز اول وضعیت گوارشی بدتر می شود(عمدتا بصورت نفخ) و نتیجه مثبت این مکمل از روز دهم به بعد حس می شود.

- امید دادن به اعضا کار خوبی است به شرطی که این امید پایه و اساس درستی داشته باشد. فرض کنید ما به آنها بگوییم با مصرف بیوکپ درمان می شوند خوب یک امید و توقعی در آنها ایجاد میشود اما وقتی این مکمل را مصرف کردند و نتیجه نگرفتند یک ناامیدی شدید در آنها ایجاد می شود و حس می کنند که این انجمن آنها را گمراه کرده است. اما الان کسی که این تاپیک را مطالعه می کند می داند که این مکمل در بعضی ها جواب می دهد و در بعضی دیگر خیر. شاید هم به قول آقای آشنا بهتر است این انجمن این پیام را به اعضا بدهد که چگونه با پذیرفتن بیماری خود با آن کنار بیایند بجای اینکه مدام به فکر درمان کامل باشند چیزی که در مورد اکثریت هیچوقت اتفاق نمی افتد.
- اعضایی که در این انجمن حاضر باشند که دارویی(مکمل) را آزمایش کنند و نتیجه را اعلام کنند برای این انجمن با ارزش هستند به شرطی که این کار را درست و کامل انجام دهند.
- بنده از این بحثی که با شما دارم احساس بدی ندارم، اگر این بحث شما را ناراحت می کند ادامه ندهیم. ضمنا امیدوارم که این بحث به قهر کردن شما نیانجامد چون تجربه اش را در این انجمن دارم و خود شما یکبار تا مرز آن پیش رفتید که خوشبختانه منصرف شدین.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 6:51 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

دلیلی‌ نداره چون شما نوع‌های دیگری از پروبیوتیک رو خوردین درهر تاپیکی که هر مدل پربیتیکی دیگر رو نفی کنید یا تکذیب کنید. اینجا تاپیک پروبیوتیک‌ها نبوده که شما مدام نظرمنفی بخواهی بدید. اینجا یک نوع از پروبیوتیک بوده که شما دلیل داره که باید مصرف میکردین بعد می‌نوشتید. شما دیگه اصراردارید حرف خودتان رو به همه دیکته کنید. پس اگر اینگونه باشد من هم هر جا آنتی بیوتیک باشه باید بگم مدل‌های دیگری مصرف کردم نتیجه نگرفتم پس نخورید و شروع به منفی‌ کردن بکنم! منطقی‌ نیست!

حیرت نداره دوست عزیز ریفکسیمین ۱۲ روز مصرف کردم که مشکلات صدای شکم و روزی ۱ بار اسهال شدید بود کم کم شد! اما پس از اتمام ریفکسیمین ۴بیکپ رو شروع کردم . کم کم علائم بهتر شد. و چند روز بعد ال‌ گلوتامین !من ۱ روز در میان ال‌ گلتامین میخورم روز هایی که باشگاه میرم . اما هر روز ۲ هفته ۴بیکپ می‌خورم که امروز مشکل اسهال هم دیگه نداشتم ! بیشتری تاثیر رو همین پروبیوتیک داشته ! حیرت نمی‌خواهد. مو به مو نوشتم .
بنده ۱ سال یا ۹ سال نیست که این بیماری رو دارم ۳ ماه و چند روز هست شاید برای همین از ماه اول شروع به انواع دارو‌ها کردم آقای مثل شما می‌خواستم بدبین باشم و همش دنبال چیز‌های منفی‌ باشم شاید الان بدتر از خریلخیلی‌ها بودم! من پس از مصرف ۲-۳ روز پروبیوتیک روزی ۲- ۳ تا خیلی‌ بهتر شدم و هفته بعد نوشتم که توصیه می‌کنم مصرف کنید شما چه روز اول چه الان چه ۱ ماه دیگر باز اعتقاد‌ای به این دارو ندارید چه فرقی‌ می‌کنه؟ عجیب ! شما که ۱۰۰% مخالفی هیچ اعتقادی نداری دیگه من روز ۳ دوم یا ۱۳ بهتر بشم یا درمان شما باور ندارید دوست عزیز باز هم میگید دانشمندا نگفتن فلور روده و دکتر فلانی نگفتهٔ خیلی‌‌ها توصیه نکردن از فیفا دنبال علت هستید!

بنده هر راهی‌ که به ذهنم می‌رسید تو این ۲ ماه انجام دادم از انواع ورزش گیاهی ریفکسیمین ضدّ افسردگی ۴بیکپ پروبیوتیک‌ها ال‌ گلوتمین شکر خدا بعضی‌‌ها اندکی‌ و برخی‌ بطور زیاد روی من اثر مثبت کرد . شما خودتان از افراد پایه برای تست دارو‌های جدید بودید آیا چیزی شروع کردین؟ جز نظرمنفی فاز منفی‌ و متلک تیکه چیز دیگری برای انجمن داشته؟ جز نا امید شدنخیلی از دوستان که ۱ ماه پیش با تست مصرف بامن امید داشتن !شما کاری می‌کنید که اگرکسی ۱% امید داشته باشه فرار کنه بکسی ربطی‌ نداره که چی‌ می‌خواد بخوره همه می توانند بنویسند بخورید !اما حق نداره وقتی‌ استفاده نکرده مدام بکوبه ! بنده سالها ادمین و مدیر سایت‌های معتبر بودم و علت این کارا می‌دانم که کم شدن فعالیت کاربران و دلسردی خواهد شد! شما مصرف کردین بنویسید روی من اثر نداشت . نکردید فقط میتونید بخونید یا سوال کنید ! حق نفی نداری دوست عزیز بخاطر نظر شخصیت...! نظر شخصی‌ رو تو پیغام خصوصی میتونید به من بگید که ۱۰۰%مخالف باشید ! جاش اینجا نیست

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 15, 93 8:38 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بحث مربوط به پروبيوتيك ها به دليل اينكه مستقيم به تاپيك 4biocap مربوط نمي شد، به اين تاپيك منتقل شد.(با هماهنگي با نويسندگان اين پست ها)

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 17, 93 11:14 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

«ایلیا ایلیچ مچینکف» دانشمند روسی و برنده نوبل معمولاً به عنوان نخستین فرد مطرح کننده اثرات پروبیوتیک و درواقع پدر دانش پروبیوتیک معرفی می‌شود.
البته واژه پروبیوتیک Probiotics تا سال 1956 میلادی یعنی تا 50 سال بعد از مرگ مچینکف هرگز به کار برده نشد. او، کتابی با عنوان «زندگی طولانی» نوشت و در آن کتاب، این فرضیه را مطرح کرد که یکسری باکتری‌های روده‌ای با تولید مواد سمی مظنون اصلی فرآیند پیری در انسان هستند.
او، معتقد بود: جمعیت باکتریایی مقیم روده بزرگ انسان، یکسری مواد سمی تولید می‌کنند که بر سیستم عصبی و عروقی میزبان تأثیرگذار است و با جذب و گردش این مواد در جــــریان گردش خون بر روند پیری تأثیر می‌گذارد.
پیشنهاد او عجیب بود؛ حذف و برداشت روده بزرگ!

او در فرضیه‌ای دیگر که بار دراماتیکی کمتری داشت و قابل قبولتر بود، مدعی شد که با جـایگزینی خوراکی جمعیت‌های مفیدتر باکتریایی از جمله انواع تخمیرگر به جای باکتری‌های مشکل‌آفرین روده‌ای می‌توان سلامت و تعادل محیط گوارشی را تأمین کرد.

او، با دقت در اثر باکتری‌های مولد اسید لاکتیک در حفاظت شیر از فساد به این نتیجه رسیده بود. مچینکف در سال 1908 میلادی، مدعی نوعی ارتباط بین مصرف منظم فرآورده‌های تخمیری شیر و سلامت و طول عمر جمعیت‌های بومی اروپای شرقی به‌ویژه بلغارها شد.

هرچند که امروزه کارهای آماری این دانشمند بنا به دلایلی قابل استناد نیست، ولی نمی‌توان از نقش غیرقابل انکار او در دانش بهره‌گیری از باکتری‌های مفید در غذا صرف‌نظر کرد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 17, 93 1:22 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

پروبیوتیک ها باکتری هایی است که به حفظ تعادل طبیعی ارگانیسمها در روده کمک میکند. دستگاه گوارش نرمال انسان شامل 400 نوع باکتری پروبیوتیک است که باعث کاهش رشد باکتری های مضر و ترویج یک سیستم گوارشی سالم است. بزرگترین گروه از باکتری های پروبیوتیک در روده باکتری های اسید لاکتیک است، مخمر نیز یک ماده پروبیوتیک است. پروبیوتیک ها نیز به عنوان مکمل های غذایی در دسترس هستند.
اكثر ما تا امروز نام پروبیوتیک به گوش‌مان خورده اما ممكن است در مورد خواص اين گروه از باکتری‌ها كاملا مطلع نباشيم. خوراکی‌های غنی شده با این باکتری‌های مفید از جمله ماست، پنیر، نان و… را می‌توان در بیشتر سوپرمارکت‌ها پیدا کرد اما جدا از این خوراکی‌ها مكمل‌هايی نیز وجود دارند که همه پروبیوتیک‌های مورد نیاز شما را یکجا در یک کپسول فراهم آورده‌اند. دکتر سحر بهمنی، مدیرعامل شرکت زیست تخمیر یکی از پیشگامان بنام در زمینه مكمل‌هاي پروبیوتیک است و می‌خواهد در این مقاله شما را با خواص انواع مكمل‌هاي پروبیوتیک آشنا كند. فراموش نکنید که مصرف این داروها تنها با تجویز پزشک مجاز است.
این باکتری‌ها بی‌عارضه هستند
تاکنون هیچ عارضه جانبی خاص و مورد سمی برای پروبیوتیک‌ها گزارش نشده است.همه پروبیوتیک‌ها به طور طبیعی در بدن وجود دارند و هیچ منع مصرفی برای این فرآورده وجود ندارد. اگرچه توصیه می‌شود این محصولات در دوران بارداری، شیردهی و بیماران با ضعف سیستم ایمنی حتما با مشورت پزشک مصرف شوند. مصرف همزمان این فرآورده‌ها با هیچ دارویی تداخل ندارد.حتی همزمان با مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها برای افزایش اثر ضدمیکروبی و جلوگیری از عوارض ناشی از آنها توصیه می‌شود. همچنین برای رسیدن به حداکثر اثر درمانی بهتر است اين مكمل‌ها در یخچال و در دمای 2تا8 درجه نگهداری شوند. این فرآورده‌ها در دمای اتاق تا 3،2 روز قابل نگهداری هستند.
همه فایده‌های میکروب‌های دوست بدن
پروبیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها تاثیرات بسیاری دارند؛ از جمله بهبود انواع اسهال (ویروسی، مسافرتی، ناشی از مصرف آنتی‌بیوتیک، مزمن) و یبوست و نفخ؛ کاهش علائم سندرم روده تحریک‌پذیر(IBS)؛ کاهش علائم بیماری‌های التهابی روده (کولیت و کرون)؛ کاهش میزان کلونیزاسیون هلیکوباکترپیلوری در معده و در نتيجه كاهش احتمال زخم‌های گوارشی؛ کمک به هضم و جذب مواد غذایی؛ بهبود بیماری‌های کبدی؛ کاهش جذب کلسترول؛ تولید ویتامین‌های گروه B و ویتامین K؛ تقویت سیستم ایمنی در برابر باکتری‌های بیماری‌زا؛ کاهش دوره نقاهت بیماری‌های عفونی؛ کاهش عفونت‌های دستگاه تناسلی؛ کاهش احتمال عفونت مجدد؛ بهبود علائم آلرژی‌های تنفسی و پوستی به خصوص در کودکان و پیشگیری و مهار بیماری‌های سرطانی.
بلافاصله پس از مصرف اثرات آن را خواهید دید!
اثرات باکتری‌های پروبیوتیک بر بدن از اولین زمان مصرف و اولین دوز درمانی مشاهده می‌شود. مسلما برای رسیدن به حداکثر اثرگذاری باید در روده به یک تعداد مشخص و مناسبی برسند. بنابراین ممکن است از این بابت چند روز طول بکشد. درکل سرعت اثرگذاری این محصولات با توجه به هدفی که برای آن مصرف می شوند، می‌تواند متفاوت باشد؛ بعضی از اثرات پروبیوتیک‌ها قائم به مصرف خود سلول است. یعنی خود سلول پروبیوتیک بدون نیاز به واسطه شروع به اثرگذاری در بدن می‌کند. برای مثال در موارد پیشگیری از اسهال، نفخ و کولیت اطفال این اثر خیلی سریع مشاهده می‌شود، چون خود سلول پروبیوتیک موادی را داخل بدن ترشح می‌کند و سریع بر دیواره روده اثر می‌گذارد اما برخی موارد مثل تقویت سیستم ایمنی بدن یا مشکلات روده‌ای مزمن نیاز به زمان بیشتری دارند تا با کمک پروبیوتیک‌ها برطرف شوند. در این موارد سلول پروبیوتیک یکسری واسطه‌هایی را داخل بدن ایجاد می‌کند و از طریق آنها اثر می‌گذارد. سلول‌های پروبیوتیک فلورگذرا هستند یعنی بعد از ورود به بدن و تاثیرگذاری، به مرور زمان توسط مدفوع خارج می‌شوند. حال اگر فرد بخواهد در تمام طول حیاتش از اثرات مفید این باکتری‌ها استفاده کند بالطبع باید یک دوز نگهدارنده را همیشه مصرف کند. اگرچه مشکل بالینی که فرد به آن منظور پروبیوتیک‌ها را مصرف کرده است پس از یک مدت زمان مشخص درمان می‌شود.
مصرف بیش از حد هم مشکلی ایجاد نمی‌کند!
پروبیوتیک‌ها جز داروهای گروه GRAS (Generally Regarded as Safe) به شمار می‌روند یعنی مشکلی با مصرف کردن یا حتی زیاد مصرف کردن آنها ایجاد نمی‌شود. خیلی‌ها سؤال می‌کنند آیا می‌توانیم مثلا به جای 2 کپسول 3 عدد از آن را استفاده کنیم؟ پاسخ مثبت است زیرا مشکلی در بدن ایجاد نمی‌کنند و اضافه باکتری‌ها از طریق مدفوع دفع می‌شوند. فقط ممکن است در برخی‌ها مدفوع‌شان به میزان کمی آبکی‌تر شود. خیلی از افراد نیز با مصرف زیاد، تغییری در مدفوع شان حس نمی‌کنند. حتی خانم‌های باردار، بیماران سرطانی، سالمندان و کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارند نیز می‌توانند از این مکمل‌ها استفاده کنند. گرچه در افرادی که رژیم‌های دارویی خاص دارند توصیه می‌شود قبل از مصرف با پزشک یا داروسازشان مشورت کنند. اما در کل محدودیت خاصی برای مصرف آنها وجود ندارد و افراد در صورت آگاهی از نحوه مصرف آنها بدون نسخه پزشک می‌توانند محصولات را از داروخانه‌ها تهیه كنند. نکته مثبت دیگر در مورد این محصولات وجود همزمان پری بیوتیک FOS همراه با پروبیوتیک است. پری‌بیوتیک‌ها غذای مصرفی باکتری‌های پروبیوتیک هستند که به صورت فیبرهای غیرقابل هضم در روده مصرف‌کننده باقی می‌مانند و فقط این باکتری‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند که باعث سرعت بخشیدن به رشد و زنده ماندن پروبیوتیک‌ها در بدن میزبان می‌شوند. این محصولات را سین‌بیوتیک می‌نامند.
نوزادان هم مجاز به مصرف هستند
درمورد مصرف پروبیوتیک‌ها یکسری قوانین و راهبردهای جهانی وجود دارد. برای مثال استفاده از محصولات پروبیوتیک مخصوص کوکان برای رفع نفخ و کولیت، اسهال و یبوست، امروزه جزو راهکارهای درمانی پزشکان در تمام دنیاست؛ به خصوص زمانی که امکان تجویز آنتی‌بیوتیک و داروهای دیگر برای نوزاد وجود ندارد. با این حال این باکتری باید از لحاظ عدم آلودگی و اثرگذاری و… برای نوزاد ایمن شده و تحت شرایطی خاص تولید شده باشد. اگر این شرایط تامین شود مطمئنا پروبیوتیک یکی از بهترین داروها برای نوزادان است. در واقع این باکتری‌ها فقط درغذا وجود ندارند بلکه روی در، پنجره، کمد، لباس و… نیز یافت می‌شوند و فلور محیط زندگی ما هستند. البته در محیط زندگی هم باکتری‌های بیماری‌زا وجود دارد هم غیر بیماری‌زا. به هرحال با اولین‌باری که نوزاد دستش را درون دهانش می‌کند و شیر مادرش را می‌خورد این باکتری داخل روده‌اش احیا می‌شود و روده‌ها از آن حالت استریل بدو تولد درمی‌آیند. حتی برخی شیرخشک‌های بسیار معروف و پرمصرف غنی شده با این باکتری‌ها هستند و علت گران‌تر بودن‌شان نیز همین موضوع است. چراکه این باکتری‌ها ایمنی بدن نوزاد را بالا می‌برند و بی‌خطر هستند.
توليد داخل مصرف كنيد
ما تنها تولیدکننده داخلی مكمل‌هاي پروبیوتیک در ایران هستیم و چند سال پشتوانه کار علمی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران داریم. متاسفانه برخی برندهای خارجی این محصولات که از برخی کشورها وارد می‌شوند، کیفیت مطلوبی ندارند و افراد اثرگذاری چندانی از آنها نمی‌بینند اما محصولاتی که ما تولید می‌کنیم تنوع، کیفیت، اثرگذاری و مقاومت‌شان خیلی بالاست و در آنها از باکتری‌های بومی بدن افراد ایرانی استفاده شده است چون فلور بدن افراد در نقاط مختلف دنیا با هم متفاوت است. به همین دلیل است که وقتی وارد منطقه جدیدی می‌شویم خیلی اوقات دچار تغییرات در اجابت مزاج، یبوست یا اسهال می‌شویم. بنابراین محصولات خارجی ممکن است میکروب‌های معمول دستگاه گوارش و فلور بومی ایرانی‌ها مطابقت نداشته باشند.
مکمل پروبیوتیک مخصوص شما کدام است؟
این شرکت از شرکت‌های دانش‌بنیان بوده و تقریبا تمام پرسنل تولید، تحصیلات دانشگاهی مرتبط دارند همچنین یک مشاور علمی داروساز در شرکت حضور دارد که به صورت تلفنی می‌تواند به سؤالات شهروندان پاسخ دهد و آنها را در مورد محصول مورنیازشان راهنمایی کند. این محصولات داخل داروخانه‌های سراسر کشور موجود هستند و بسیاری از پزشک‌های متخصص اطفال، گوارش، زنان، اورولوژی، داخلی، انکولوژی و… آنها را به بیماران‌شان تجویز می‌کنند. برای نوزادان زیر 2 سال فرآورده «پدی لاکت»، برای اطفال بین 2 تا 10 سال محصول «کیدی لاکت»، برای افراد بین 10 تا 50 سال و بالغین محصول «فامی لاکت»، برای افراد بالای 50 سال و سالمندان محصول «ژری لاکت»، برای خانم‌ها محصول «لاکتوفم» و برای افراد با نقص سیستم ایمنی یا مشکلات زمینه‌ای محصول «لاکتوکر» موجود است.محصول مولتی‌ویتامین مینرال پروبیوتیک نیز از این شرکت عرضه شده است.
منبع- مجله سیب سبز

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 22, 93 11:39 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

FDA officially likes DuPont's probiotics
This week the FDA granted Generally Regarded as Safe (GRAS) status to the probiotic strains in DuPont Nutrition & Health's Bifidobacterium lactis range. The bugs are now officially recognized as safe and suitable for use in all food products and dietary supplements, broadening approval from just dairy applications. The federal approval opens the door for using the strains in juice, dry beverages, confectionery and bakery products and the dietary supplement market, according to a ...

FDA must find regulatory balance for probiotics

Date:
October 17, 2013
Source:
University of Maryland Medical Center
Summary:
The US Food and Drug Administration should consider the unique features of probiotics -- bacteria that help maintain the natural balance of organisms in the intestines -- in regulating their use and marketing, says a lead author of the a newly released article on the topic.

e U.S. Food and Drug Administration (FDA) should consider the unique features of probiotics -- bacteria that help maintain the natural balance of organisms in the intestines -- in regulating their use and marketing, says Diane Hoffmann, JD, director of the Law and Health Care Program at the University of Maryland Francis King Carey School of Law and lead author of the a newly released Science article, "Probiotics: Finding the Right Regulatory Balance."

به تازگی نوع از پروبیوتیک‌ها برای روده از طرف fda مفید و مکمل غذایی مفید دانسته شده است.که خیلی‌ از دانشگاه‌ها در حل برسی‌ هستند

http://www.sciencedaily.com/releases/20 ... 144630.htm
http://newhope360.com/breaking-news/fda ... probiotics
http://www.danisco.com/about-dupont/new ... -obtained/

بالا

عنوان پست: روش زيست تخمير !
پستارسال شده: سه شنبه آذر 11, 93 2:43 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

متن زیر نشان می دهد که در تولید پروبیوتیک ها از روش های مختلفی استفاده می شود که این مسئله می تواند روی کیفیت آنها تاثیر داشته باشد :

"چالش جدی برای ساخت پروبیوتیک ها در کشور ما در مرحله خشک کردن باکتری است. روش جهانی مورد تأئید برای انجام این مرحله فریز درائینگ است. تحریم لیوفیلیزاتورهای در حجم کاری بالا و نداشتن دانش فنی لازم در طراحی تولید محصولاتی با کیفیت و ماندگاری مناسب مانع از تولید این فرآورده ها در داخل کشور گشته است. شرکت زیست تخمیر موفق شده روش بسیار کارآمدی را با توجه به امکانات فعلی کشور در ساخت محصولات پروبیوتیک با روش اسپری درائینگ طراحی کند."

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 12, 93 7:39 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

پژوهشگران دانشگاه فردوسي مشهد سويه باکتري بومي پروبيوتيک را براي توليد محصولات فراسودمند توليد کرده و توانستند با روش‌هاي ژنتيکي مقاومت آنها را در برابر تنش‌ها افزايش دهند. اين سويه از يک سويه بومي استان اصفهان استخراج شده، نام سويه بومي استفاده شده را در اين تحقيقات سويه «لاکتوباسيلوس پلانتاريوم» مي باشد.

متن كامل خبر: http://salamatiran.com/NSite/FullStory/ ... %20&type=3

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com