saeid نوشته است:
خود شما اصلا استفاده کردی این دارو رو که نسبت بهش کلی بدبین هستین؟ معمولا اونهایی که بهتر میشن که میرن دیگه دنبال کارشون اونهایی که بدتر میشن مینویسن اتوماتیک .در همین تاپیک تعداد افرادی که راضی بودند به ناراضی بیشتر هست! اما نکات منفی درش بیشتر دیده میشه! بهترین راه این هست که توصیه کنیم .اگر چندین نفر بدتر شدند و کمتر بهبودی داشتند صرفنظر کنیم! اینجا برعکس هست ! ما استفاده کردیم میگیم خوب هست شما اعتقادی هنوز نداری
اگر ما مصرف میکردیم اوضاع بدتر میشد خوب میگفتیم که محتاطانه مصرف کنند!اون خانمی هم که مصرف کرده بودند بدتر شده بودند بهتر بود مینوشتند چی مصرف کردند چند روز . و چه علائمی که بدتر شدند! که به یه نتیجهای میرسیدیم راجعبه اون دارو!
- من از پروبیوتیک های مختلف استفاده کرده ام دلیلی نمی بینم که این تجربه شکست خورده را دوباره تکرار کنم. (مگر در شرایط جدید)
-اعضایی که در این انجمن غیرفعال شدن به این دلیل نبوده است که درمان شده اند و دنبال زندگی خود رفته اند. شما چطور به این نتیجه رسیده ای ؟ من با بیشتر آنها در انجمن در ارتباط بودم.
- اگر یک آمار کامل از کسانی که پروبیوتیک مصرف کرده اند گرفته شود مشخص می شود تعداد کسانی که راضی هستند بیشتر است یا تعداد ناراضیان! من نمی توانم ادعا کنم که تعداد مخالفان این مکمل بیشتر است چون که در این زمینه آمار معتبری وجود ندارد.
- تمام اعضای این انجمن با پوست و استخوان خود فهمیده اند که شما از مصرف بیوکپ نتیجه گرفته اید. اما شما اصرار دارید که هیچ نظر دیگری در مورد این مکمل ابراز نشود اما به عنوان یک عضو قدیمی این انجمن به شما می گویم که در اینجا هر کسی اجازه دارد که نظرش را ابراز کند.
- واقعا مهم است که آن خانم چند روز پروبیوتیک مصرف کرده اند؟ بگذارید یک مروری بکنیم بر تجربه شما در مصرف بیوکپ (با استفاده از پست های شما در تاپیک "نتیجه گیری") :
شما حدود ده روز ریفاکسیمین مصرف کردید و اعلام کردین که یک بهبودی نسبی داشتید، در روز بعد شما مصرف گلوتامین و بیوکپ را باهم شروع کردین و بعد از حداکثر 2 روز از مصرف بیوکپ( و گلوتامین) با خوشحالی ابراز کردین که مشکلات گوارشیتان تا حد زیادی برطرف شده اند.(این را یک تغییر اساسی دانستید) و جالب اینکه این بهبودی را به بیوکپ نسبت دادین. بعد از آن هم دیگر اشاره ای به ریفکاسیمین و گلوتامین نکردین و همه جا صحبت از نتیجه درخشان بیوکپ کردین. اینجا دوتا ابهام اساسی وجود دارد:
1- من واقعا حیرون موندم که شما چطور اثرات سه دارویی را که باهم مصرف می کردین تفکیک کردین و بعد حال خوبتون را بطور کامل فقط به بیوکپ نسبت دادین. ریفاکسیمین در مرحله ای بود که بیشترین نتیجه را می داد گلوتامین را هم همراه بیوکپ شروع کردین. من حتی این ابهام را بطور خصوصی از یکی از دوستان پرسیدم چون فکر کردم که شاید خودم درست متوجه نشدم.
2- نتیجه ای که شما از این پروبیوتیک گرفتین در دنیا بی نظیر بود شما در حداکثر دو روز بعد از مصرف بیوکپ یک تغییر مثبت اساسی حس کردین، در واقع خود تولیدکنندگان این مکمل چنین ادعایی ندارن و میگن با مصرف پروبیوتیک حتی در چند روز اول وضعیت گوارشی بدتر می شود(عمدتا بصورت نفخ) و نتیجه مثبت این مکمل از روز دهم به بعد حس می شود.
- امید دادن به اعضا کار خوبی است به شرطی که این امید پایه و اساس درستی داشته باشد. فرض کنید ما به آنها بگوییم با مصرف بیوکپ درمان می شوند خوب یک امید و توقعی در آنها ایجاد میشود اما وقتی این مکمل را مصرف کردند و نتیجه نگرفتند یک ناامیدی شدید در آنها ایجاد می شود و حس می کنند که این انجمن آنها را گمراه کرده است. اما الان کسی که این تاپیک را مطالعه می کند می داند که این مکمل در بعضی ها جواب می دهد و در بعضی دیگر خیر. شاید هم به قول آقای آشنا بهتر است این انجمن این پیام را به اعضا بدهد که چگونه با پذیرفتن بیماری خود با آن کنار بیایند بجای اینکه مدام به فکر درمان کامل باشند چیزی که در مورد اکثریت هیچوقت اتفاق نمی افتد.
- اعضایی که در این انجمن حاضر باشند که دارویی(مکمل) را آزمایش کنند و نتیجه را اعلام کنند برای این انجمن با ارزش هستند به شرطی که این کار را درست و کامل انجام دهند.
- بنده از این بحثی که با شما دارم احساس بدی ندارم، اگر این بحث شما را ناراحت می کند ادامه ندهیم. ضمنا امیدوارم که این بحث به قهر کردن شما نیانجامد چون تجربه اش را در این انجمن دارم و خود شما یکبار تا مرز آن پیش رفتید که خوشبختانه منصرف شدین.