انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 93 11:57 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بله آقا حسین دکتر برین بهتره حتما

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 11:38 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان
من مدتيه (تقريبا دو سال) يه مشكل گوارشي دارم كه انگار خوب شدنی نیست
البته مشکل من بیشتر به معده برمی گرده و بنا به حرف آخرین دکتر که IBS تشخیص دادن وارد جمع شما شدم.
غذاي يه كم مونده، يه كم چرب يا مصنوعي (تولید صنعتی) مي خورم معدم اسيدي ميشه (يعني حس مي كنم مايع روان داخل معدم به شدت اسيديه و بخاراتش ديواره معده و حتي مري رو هم ميسوزونه)
99 درصد غذاهايي كه ميخورم خيلي ديرتر از حد معمول هضم ميشه و خروج غذا از معدم رو به طور كامل حس مي كنم (هميشه بايد باد گلوم خالي بشه تا غذا خارج بشه)
همه جور درد معده اي (كف، ديواره و سر معده) رو مستمرا تجربه مي كنم (حد اقل ماهي يه بار به مدت 1 روز)
تقريبا با ميوه ها و سبزيجات هيچ مشكلي ندارم (مگر هندوانه، پياز و كلم)
آدامس جويدن خروج بعضي از غذا ها از معدمو راحت مي كنه ولي بعضا باعث اسيدي تر شدنش هم ميشه
هيچ گونه درد روده يا باد شكم خاص و غير طبيعي ندارم ولي دكتر حسيني جدا (بيمارستان ميلاد) بهم گفت IBS داري و فقط ورزش كن و ماست ترش بخور، ولي با اين كارا هم جواب خاصي نگرفتم مث خيلي درمان هاي ديگه كه تجربه كردم
دائم مواد ملين يا ميوه جات ميخورم كه اگه نخورم هميشه يبوست خواهم داشت
حتي دكتر خوب هم بهم معرفي كنين بسيار بهم كمك كردين و سپاس گزار شما هستم
ممنون

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 1:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بچه ها هیچ کدوم از شما جناق سینتون درد میکنه ؟ درست قسمت جناق سینه.یک درد دایمی که گاهی کمتره گاهی بیشتر. خواهشا زود جواب بدین خیلی مهمه برام

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 1:23 pm 
آفلاین
کاربر ساده

princessparisa نوشته است:
بچه ها هیچ کدوم از شما جناق سینتون درد میکنه ؟ درست قسمت جناق سینه.یک درد دایمی که گاهی کمتره گاهی بیشتر. خواهشا زود جواب بدین خیلی مهمه برام

منظورت استخون هشتیه؟

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 1:51 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران

به احتمال زیاد مربوط به رفلاکس معده به مری (GERD) است.

تصویر

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 20, 93 8:09 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آرش نوشته است:

به احتمال زیاد مربوط به رفلاکس معده به مری GERD است.

دقیقا بین استخوانهای هشتی. نه اصلا رفلاکس ندارم. یعنی غذا بر نمی گرده تو مری. فقط اون قسمت درد دارم و حالت سنگینی هم تو شکمم دارم. گاهی درد تو پهلوهام هم هست. دستشویی نرفته باشم دردم بیشتر میشه. برم کمتر میشه. غذا می خورم هم بدتر میشم و بیشتر احساس پری می کنم با اینکه خیلی خیلی کم می خورم و چیزای بد هم نمی خورم. یبوست هم که همیشه داشتم خیلی شدید از بچگی و الان هم دارم . یعنی مربوط به این بیماری نیست که بگم از اون موقع شروع شده.اگر هم شده باشه من نمیفهمم چون از قبل هم همینطور بودم و الان قبل از نهار رولاکس می خورم هر روز. ممکنه آی بی اس باشه ؟ یا به نظرتون ربطی به اون نداره؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 21, 93 2:15 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- در رفلاکس معده لزوما غذا به مری برنمی گرده و مثلا حتما نباید مزه ترشی در دهان حس بشه.

- شما باید تحت نظر پزشک متخصص آزمایشات مختلفی انجام بدین، اگر آزمایشات شما منفی بود و هیچ بیماری شناخته شده ای نداشته باشید، آنوقت یعنی آی بی اس(یبوستی) دارید، نحوه تشخیص آی بی اس همینه.
علائم آی بی اس خیلی متنوع هست و رفلاکس و دردهای مختلف شکمی و احساس پری(نفخ) هم میتونه از علائم آی بی باشه. حتی بعضی از کمردردها میتونه ناشی از آی بی اس باشه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 21, 93 8:57 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آرش نوشته است:
- در رفلاکس معده لزوما غذا به مری برنمی گرده و مثلا حتما نباید مزه ترشی در دهان حس بشه.

- شما باید تحت نظر پزشک متخصص آزمایشات مختلفی انجام بدین، اگر آزمایشات شما منفی بود و هیچ بیماری شناخته شده ای نداشته باشید، آنوقت یعنی آی بی اس(یبوستی) دارید، نحوه تشخیص آی بی اس همینه.
علائم آی بی اس خیلی متنوع هست و رفلاکس و دردهای مختلف شکمی و احساس پری(نفخ) هم میتونه از علائم آی بی باشه. حتی بعضی از کمردردها میتونه ناشی از آی بی اس باشه.

ممنون. نمی دونستم که اینجور دردها هم می تونه آی بی اس باشه! راستش به من آندوسکوپی دادن ولی من هنوز انجام ندادم. به چند دلیل.یکی اینکه من بدنم شدیدا حساسه .آزمایش خون نشون داده که درجه حساسیت بدن که در حالت خیلی زیاد ماکزیمم دیگه می تونه 100 باشه مال من 1000 هست! و یک بار هم با یک داروی ساده یعنی مترونیدازول آنافیلاکسی شدم . یعنی حساست شدید به دارو که دکتر گفت اگه یکی دیگه می خوردی صد در صد مرده بودی. واقعا هم تب 40 درجه داشتم و همه بدنم از داخل و خارج جوش زده بود و تنفسم خیلی بد شده بود. یک نوع حساست دیگم اینه که موقعی که سرما می خورم گلوم به طرز وحشتناکی میسوزه جوری که فقط دلم می خواد بمیرم . انگار توی گلوم آتیش روشن کردن واسه همین از سرما خوردگی وحشت دارم. برای همین مسائل می ترسم آندوسکوپی کنم . هم می ترسم به اسپری که برای بی حسی می زنن یا به داروی بی حسی حساسیت داشته باشم و گلوم به خاطر اسپری یا رد کردن لوله آندوسکوپی حساسیت شدید بده. هم اینکه تازگیها خیلی حرف از اینه که احتمال ابتلا افراد به هپاتیت و ایدز از راه این آزمایش در ایران زیاد هست چون اکثرا بهداشت رعایت نمیشه و مدت زمانی که لازمه تا دستگاه ضد عفونی بشه به خاطر تعداد زیاد بیماران و از ترس از دست دادن پولهاشون اینکار رو نمی کنن و این وقت رو اختصاص نمیدن.
ولی من الان 5 ماهه که قرصهای معده مثل لانسوپرازول ، دیجستو و فاموتیدین رو می خورم. شاید درد از روزهای اول یه کم کمتر شده ولی هنوز کاملا حالت پری و درد رو دارم و نمی تونم راحت غذا بخورم. خیلی خیلی باید کم بخورم و چیزای بد هم نخورم. قبلش هم یه مدت کلوفک می خوردم که فایده ای نداشت.
به هر حال ممنون از راهنماییتون

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 22, 93 1:25 am 
آفلاین
کاربر ساده

آرش نوشته است:

ممنون. نمی دونستم که اینجور دردها هم می تونه آی بی اس باشه! راستش به من آندوسکوپی دادن ولی من هنوز انجام ندادم. به چند دلیل.یکی اینکه من بدنم شدیدا حساسه .آزمایش خون نشون داده که درجه حساسیت بدن که در حالت خیلی زیاد ماکزیمم دیگه می تونه 100 باشه مال من 1000 هست! و یک بار هم با یک داروی ساده یعنی مترونیدازول آنافیلاکسی شدم . یعنی حساست شدید به دارو که دکتر گفت اگه یکی دیگه می خوردی صد در صد مرده بودی. واقعا هم تب 40 درجه داشتم و همه بدنم از داخل و خارج جوش زده بود و تنفسم خیلی بد شده بود. یک نوع حساست دیگم اینه که موقعی که سرما می خورم گلوم به طرز وحشتناکی میسوزه جوری که فقط دلم می خواد بمیرم . انگار توی گلوم آتیش روشن کردن واسه همین از سرما خوردگی وحشت دارم. برای همین مسائل می ترسم آندوسکوپی کنم . هم می ترسم به اسپری که برای بی حسی می زنن یا به داروی بی حسی حساسیت داشته باشم و گلوم به خاطر اسپری یا رد کردن لوله آندوسکوپی حساسیت شدید بده. هم اینکه تازگیها خیلی حرف از اینه که احتمال ابتلا افراد به هپاتیت و ایدز از راه این آزمایش در ایران زیاد هست چون اکثرا بهداشت رعایت نمیشه و مدت زمانی که لازمه تا دستگاه ضد عفونی بشه به خاطر تعداد زیاد بیماران و از ترس از دست دادن پولهاشون اینکار رو نمی کنن و این وقت رو اختصاص نمیدن.
ولی من الان 5 ماهه که قرصهای معده مثل لانسوپرازول ، دیجستو و فاموتیدین رو می خورم. شاید درد از روزهای اول یه کم کمتر شده ولی هنوز کاملا حالت پری و درد رو دارم و نمی تونم راحت غذا بخورم. خیلی خیلی باید کم بخورم و چیزای بد هم نخورم. قبلش هم یه مدت کلوفک می خوردم که فایده ای نداشت.
به هر حال ممنون از راهنماییتون

علائم شما خیلی شبیه منه
خیلی اختمال داره آی بی اس داشته باشین
آرش جان این آزمایشا که میگی چیان؟

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 23, 93 2:15 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نقل قول:
علائم شما خیلی شبیه منه
خیلی اختمال داره آی بی اس داشته باشین
آرش جان این آزمایشا که میگی چیان؟

روش تشخيص آي بي اينه كه اگر شخص هيچ بيماري نداشت پس آي بي داره :!: چون هيچ آزمايش مشخصي براي آي بي اس وجود نداره.

- آزمايش ادرار و مدفوع
- آزمايش خون كامل از فاكتورهاي كبد و كم خوني و عفونت و هورمون و . . . .
- در صورت تشخيص دكتر : آندوسكپي ، كولونسكپي و ترانزيت روده

من خودم آزمايش هاي زيادي دادم مثلا يك آزمايش ژنتيك بود كه فقط در يك بيمارستان در كل كشور انجام ميشد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com