انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: قارچ(مخمر) مفيد
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:58 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
saeid نوشته است:
آرش نوشته است:
براي تنوع پروبيوتيك ها ميشه از يوموگي هم استفاده كرد چون از نوع مخمر هست و با اكثر پروبيوتيك ها كه باكتري هستند فرق مي كنه.
روده هم به باكتري مفيد احتياج داره هم قارچ مفيد.

سلام یومگی شنیدم نباید زیاد استفاده کرد مگر موقع خاص اسهال ..! حالا شاید غلط باشه این فرضیه .شما یومگی مصرف کردید روی اسهال نتیجه خوبی‌ داشت یا نه؟

از كجا شنيديد ؟ و چرا ؟
مگه شما براي اسهال مي خواهيد پروبيوتيك مصرف كنيد ؟
مخمر ها در صنايع غذايي خيلي استفاده مي شوند كه با اونها تخمير ايجاد مي كنند. پس نمي تونه مضر باشه.
يكي از دلايل بي ضرر بودن اين نوع مخمر اينه كه متاسفانه مدت زيادي در بدن نمي تونه بمونه و براي همين بايد مدام مصرف بشه. درست مثل حالتي كه شما كفير يا آبجو را بطور روزانه مصرف كنيد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: قارچ(مخمر) مفيد
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:10 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
آرش نوشته است:
براي تنوع پروبيوتيك ها ميشه از يوموگي هم استفاده كرد چون از نوع مخمر هست و با اكثر پروبيوتيك ها كه باكتري هستند فرق مي كنه.
روده هم به باكتري مفيد احتياج داره هم قارچ مفيد.

سلام یومگی شنیدم نباید زیاد استفاده کرد مگر موقع خاص اسهال ..! حالا شاید غلط باشه این فرضیه .شما یومگی مصرف کردید روی اسهال نتیجه خوبی‌ داشت یا نه؟

از كجا شنيديد ؟ و چرا ؟
مگه شما براي اسهال مي خواهيد پروبيوتيك مصرف كنيد ؟
مخمر ها در صنايع غذايي خيلي استفاده مي شوند كه با اونها تخمير ايجاد مي كنند. پس نمي تونه مضر باشه.
يكي از دلايل بي ضرر بودن اين نوع مخمر اينه كه متاسفانه مدت زيادي در بدن نمي تونه بمونه و براي همين بايد مدام مصرف بشه. درست مثل حالتي كه شما كفير يا آبجو را بطور روزانه مصرف كنيد.

شكل داروئي:

كپسول حاوي : 250 میلی گرم مخمر خشک شده Saccharomayces boallardii

موارد مصرف:
درمان علامتی اسهال حاد و پیشگیری از اسهال مسافرتی و نیز درمان کمکی در آکنه های مقاوم به درمان
http://www.razavipharma.com/index.php/f ... 696-yomogi

اینجا نوشته بود که اصلا اشاره نکرده بود پروبیوتیک هست یا نه اصلا نمیدونم این همون هست یا فرق داره!

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:23 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

خودشه ، اينكه نبايد زياد استفاده كرد را كجا نوشته بود ؟
قطعا يك نوع پروبيوتيك هست.
ضمنا در ايران بيشتر براي اسهال اطفال توسط پزشك اطفال تجويز ميشه، پس نمي تونه مضر باشه.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 8:19 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان
آی بی من بیشتر بصورت التهاب راست روده (رکتوم) هستش. و وقتی عود میکنه همراه با لرزش شبانه یعنی انقباض شدید تمام عضلاته و خیلی اذیتم میکنه و نهایتش باید راهی درمانگاه یا بیمارستان بشم. میخواستم ببینم کسی این علائم رو داره؟ تنها دارویی که برام موثره سولفاسالازینه ولی خب نمیشه همیشه مصرفش کرد. خوشحال میشم از تجربیات شما هم استفاده کنم

متشکر

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 8:32 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سولفاسالازین بيشتر براي بيماري كرون يا كوليت اولسروز تجويز ميشه. خونريزي از روده هم داريد ؟
تشخيص دكتر براي شما چي بوده ؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 3:59 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

معمولا این دارو برای برطرف کردن التهاب روده هست و یه جورائی استروئیدی ...اگر خونریزی دارید آنهم زیاد که موضوع فرق داره

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 24, 93 4:33 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آرش نوشته است:
سولفاسالازین بيشتر براي بيماري كرون يا كوليت اولسروز تجويز ميشه. خونريزي از روده هم داريد ؟
تشخيص دكتر براي شما چي بوده ؟

saeid نوشته است:
معمولا این دارو برای برطرف کردن التهاب روده هست و یه جورائی استروئیدی ...اگر خونریزی دارید آنهم زیاد که موضوع فرق داره

تشخیصش کولیت عصبی بود (nonspecific) متاسفانه پزشکا زورشون میاد به بیمار تشخیص دقیق رو بگن. داروهای دیگه مترونیدازول و کلاریترومایسین هم تجویز کرد که معده ام نکشید استفاده نکردم. البته من فقط به یه پزشک مراجعه کردم و میخوام دکترمو عوض کنم. هلوباکتری معده هم دارم.
نه خدا رو شکر خونریزی ای در کار نیست فقط این لرزش ها خیلی اذیت میکنه. بیشتر مایلم بصورت گیاهی یا پرهیز و مصرف مواد غذایی که موثر و قوی باشن استفاده کنم چون این داروهای شیمیایی عوارض غیر قابل جبرانی داره و به نوعی بدن بهشون عادت میکنه حدود دو ساله که دارو مصرف میکنم ولی تاثیرش موقتی بوده داروهای گیاهی هم تا حدودی کنترل میکنه.. آی بی اس من مستقیما منشا عصبی داره و چند وقته تو فکر کار کردن بیرون از منزل هستم. پستای انجمنهای دیگه رو خوندم ظاهرا شاغل بودن واسه ماها خوب نیست چون مدام استرس داری که چه اتفاقی میوفته (البته به قول یکی از دوستان گفتن که اگه کارفرما خود آدم باشه کار دست خودمونه و دیگه اون استرس نداری) که فکر کنم بستگی به نوع کار داره/
این قرصای پروبیوتیک (lacto care یا yomogi) رو شما مصرف کردین؟ فقط کسایی که آنتی بیوتیک مصرف میکنن مفیده یا اونایی که بیرون روی زیاد یا آی بی اس دارن هم میتونن مصرف کنن؟

سپاس از راهنماییتون

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 25, 93 5:53 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در مورد پروبيوتيك در تاپيك هاي مختلف مفصل صحبت شده.
چون مصرف پروبيوتيك ها عوارضي نداره بهتره كه هر كس اين مكمل ها را آزمايش كنه.
مصرف همراه يا بعد از آنتي بيوتيك فقط يكي از كاربردهاش است. در مورد من بيشتر روي نفخ اثر داشته ولي نتونسته اسهال را برطرف كنه.

بالا

عنوان پست: نبات سوخته
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 11:33 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نورا نوشته است:
یادمه یه دفعه یکی از اطرافیانم یه ماهی بود اسهال گرفته بود بعد یکی بهش گفت نبات سوخته بخور اونم گفت خوردم بهتر شدم

یکی از دوستان از اثر خیلی خوب "نبات سوخته" برای رفع اسهال تعریف می کرد. کسی چیزی شنیده؟
ظاهرا به این صورت است که نبات را آنقدر حرارت می دهند که رنگ تیره ای پیدا کرده و مزه تقریبا تلخ هم دارد.
دقت کنید که نبات معمولی اثر ملینی دارد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 7:39 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من وقتی حالت دلپیچه واسهال دارم از نبات سوخته استفاده میکنم وبه نظرم تاثیر هم داره.از وقتی کوچک بودم یادم میاد مادر بزرگم وقتی بچه هااسهال یا حالت دلپیچه داشتن .نبات را با کمی اب روی حرارت ملایم می گذاشتند وبهم میزدند تا کم کم اب میشد ورنگش مثل چایی می شد .مزه اش هم شیرین و کمی تلخ ؟/

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید