انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 39 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه آذر 11, 93 6:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام کلا در ایران گارانتی عجیب قریب هست ! هر اتفاقی‌ بیفته می‌گویند این در لیست گارانتی محسوب نمی‌شود. ! اما دلً در ایران قدیمی‌ هست و فروش خوبی‌ هم داره! گارانتی هم بد نیست من ندیدم کسی‌ بگه افتضاح هست.و در این ۲سال که ۲ تا از دوستان من خریدند اتفاقی‌ نیفتاده! موقع خرید یه هزینه ۴۰-۵۰ تومن میگیرن و گارانتی میکنند. شرکت فن آوران رایانه نگین آسمان ارائه دهنده گارانتی و خدمات پس از فروش انواع لپ تاپ دل می باشد.
و ۱-۲ تا دیگه که من دقیق نمیدونم .در مورد دیجی کالا باید بگم که اونا مثلا اینجور لپ‌تاپ هارو خیلی‌ خوب نمی‌دونند . مثلا macbook یا sony اکثرا بهتر rate داره ! اگه با توضیح باشه این vote خوب بهتر می‌شه نتیجه گرفت.

اما اگه شما به cpu این لپ‌تاپ نگاه کنید میبیند که واقعا قوی هست ! اگه به ram نگاه کنید می‌بینید تا ۴ سال دیگه نیازی به اضافه شدن رم اصلا ندارید .کارت گرافیک بسیار خوب و قوی وزن نرمال. یعنی‌ موقعی که شما با این کار می‌کنید تفاوت انقدر مشهود هست که اگه با لپ‌تاپ دیگری کار کنید قابل محسوس هست .اضافه شدن رم در لپ‌تاپ سخت نیست اما ممکن هست از گارانتی پلمپ خارج شود و باید باز شود. و این که رم اریجینال با boss یکسان همخوانی دارد و یک مارک باشد معلوم نیست.و البته هزینش هم کم نیست.بطوری که مثلا ۴۰۰ تومن باید برای اضافه شدن رم هزینه کنید.کارت گرافیک‌ها یکسان نیستند خرجی‌های اونجا متفاوت هست . اما این کارت گرافیک dell بسیار حرفه ای و خوب هست که با کیفیت hd و یا بلوری میتوانید یه خروجی‌ hdmi بگیرید . و اگردر مورد این کارت گرافیک تحقیق کنید امکانات خوبی‌ داره.البته نسبت به این قیمت که شما دارید میخرید چون کارت گرافیک الان هست ۱۴میلیون تومن خوب این در مقابل اون ۰ هست ! حداقل به راحتی‌ می‌توان با این مدل فتوشاپ کار کرد یا فیلم یا بازی با کیفیت دید و اجرا کرد.
من فقط یک نکته به شما بگم که cpu dell اگه تحقیق کنید corei۷ زیر ۷۰۰ هزار تومن دیگه نداریم! تو بازار ... !
Clock Speed 1.8 GHz with Turbo Boost Upto 3 GHz
ارزش همین ۱ دونه بیش از ۷۰۰ هزار تومن هست . اما cpu دیگه شاید زیر ۵۰۰ هزار تومن باشه

اینی که شما مد نظرتون هست هم خوب اما به خوبی‌ دلً نیست شما اگه به cpu نگاه کنید قابل قیاس نیست 2گیگ رم کمتر داره ۵۰۰گیگ هارد کمتر .گرافیک ضعیف تر ۱g تفاوت این همه شاید ۵۰۰ تومن باشه! اگه همین مشخصات رو از sony بخواهید تفاوت ۱/۵میلیون شاید باشه! اما چون "دل" هست ۵۰۰ تومن هست. نام برند و نون اسمش رو میخوره.باز سلیقه‌ای هست مثلا من ۲ روز برای خواهرم توضیح دادم آخر sony صورتی‌ سلیقه ایشان بود! بعد از ۱ سال متوجه شد که اون بازی چرا کند اجرا می‌شه چون رم ۴گیگ بود! اما مثلا سبک تر و خوشگل بود! شیکتر بود! اسمش هم سونی بود! اگه بدنبال کارایی و استفاده راحت برای ۴-۵ سال هستید پیشنهاد بنده اون هست. گزیته شما هم بد نیست خوبه! اما نه برای ۵ سال آینده!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: الکامپ ضعیف
پستارسال شده: سه شنبه آذر 11, 93 10:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مرسي از توضيحات خوب و كاملتون.
من می خواستم نمایشگاه الکامپ(16 آذر) خرید کنم شاید که تخفیفی یا فروش ویژه ای داشته باشند ولی از شانس من دلار که بالا رفت، الکامپ هم امسال یا برگزار نمیشه یا ضعیف برگزار میشه(کامپیوتری ها اختلافات داخلی دارند).

بالا

عنوان پست: کروم بوک
پستارسال شده: شنبه بهمن 4, 93 11:43 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

چرا کروم بوک در ایران استفاده نمی شود؟
تا جایی که من فهمیدم اگر کسی از کامپیوتر فقط برای کار با اینترنت بخواد استفاده کنه، کروم بوک ها گزینه خوبی هستند.
ارزان تر و سبک تر از لپتاپ ها هستند.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 7, 93 10:04 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

برترین ها: کروم بوک درست همانند یک لپ تاپ کوچک است با برخی تفاوتهای کلیدی. نسبتاً نازک است و به نظر نمی رسد در عمل سیستم عاملی در کار باشد. البته قطعاً هیچ کامپیوتری بدون سیستم عامل کار نمیکند. ولی در این دستگاه از آن سیستم عاملی که انتظارش را می کشیم و همراه با منوی استارت یا هر چیز دیگری که ما را به یاد سیستم عامل های معمول بیاندازد، خبری نیست. در عوض همه ی آنچه در اختیار داریم یک صفحه ورود زیبا به همراه یک مرورگر است و فقط همین. این لپ تاپ فقط برای استفاده کاربرانش از اینترنت ساخته شده است.

در طول چند ساله اخیر تغییرات بسیار زیادی در عرصه تکنولوژی شاهد بودیم. همراه بودن با این همه پیشرفت و به اصطلاح به روز بودن کار چندان آسانی نیست، و باید دستگاههای مورد استفاده نیز به طبع این پیشرفت به روز شوند و مجهز تر از قبل وارد بازار شوند.یکی از این به روز شدن ها تحت وب شدن دستگاههاست و اصطلاحاٌ مسیری را به وجود می اورد که به سیستم ابری ( Cloud) معروف است .

بدین ترتیب دستگاه های امروزه نیز به منظور راحتی کاربران خود، احتمالاً باید آماده و مجهز برای استفاده کامل از خدمات ابری باشند. هرچند لپ تاپ و دسکتاپ های بزرگ و کند ما هنوز بسیاری از اجزای غیر ضروری را از گذشته به همراه خود دارند . شاید بتوانیم با اطمینان بگوییم که کروم بوک می‌تواند دنیای کامپیوتر را تغییر دهد. یک لپ تاپ به سادگی می‌تواند دنیای کامپیوتر را تغییر دهد. فقط کافیست کمی خلاقیت را با خود به ارمغان بیاورد. هر کس باید بسته به نیاز خود لپ تاپش را انتخاب کند. این لپ تاپ، نیازهای یک کاربر اینترنت را تقریباً برآورده می‌سازد و امکاناتی که در آن قرار داده شده‌اند درست و به اندازه‌ی نیازهای یک کاربر وب می‌باشند. نه بیش‌تر و نه کم‌تر. پس صرفاً به درد یک کاربر اینترنت می‌خورند.

دور نگاه گوگل به کامپیوترها

گوگل در صدد است رویکرد متفاوتی از کامپیوترها را به کمک سخت افزار به ما نشان دهد. همانطور که محاسبات و پردازش به سمت ابری شدن پیش رفت و گوگل با جیمیل، گوگل داکز و بسیاری دیگر از سرویسهای خود توانست نقش بزرگی در این پیکار و سرویسهای ابری ایجاد کند اکنون انگشت اشاره خود را به سوی سخت افزار نشانه رفته و معتقد است کامپیوترها نیز می بایست با این هدف که داده کمتری ذخیره کرده و قابلیت ارسال تمامی داده ها بر روی سرویسهای ابری را داشته باشند ایجاد شوند.

امروزه عمده فعالیت یک کاربر مدرن به صورت آنلاین و توسط مرورگر و به انجام کارهای متفاوتی می گذرد و به ندرت با اپلیکیشن های دیگر سروکار دارد، به خصوص اینکه بسیاری از این اپلیکیشن ها نیز به صورت آنلاین (همانند Microsoft Office -----> Google Docs) در دسترس قرا گرفته اند. با این منطق گوگل با Chromebook وارد شد.

اندر فواید کروم

خب قطعاً چون ایده پرداز این طرح و اجرا کننده گوگل بوده، مرورگر هم چیزی بجر کروم نخواهد بود و راستش از حق نگذریم ایده بدی هم نبوده چرا که کروم نرخ رشد فوق العاده بالایی داشته و این روند همچنان ادامه دارد. اگر ذره ای به این گفته شک دارید بهتر است نگاهی به نمودار بالا بیندازید.

تمرکز کروم بیشتر بر سرعت و عملکرد کلی، یک نکته مثبت برای دستگاههایی با سرعت پائین (که همچنان از پردازنده های دو هسته ای اینتل استفاه می کنند) می باشد.

شمائید و کروم بوک و به معنای واقعی کلمه تنها کروم بر روی آن. این بدین معنی نیست که قرار است جایگزینی برای کل کامپیوتر شما باشد (مطمئناً به همین زودی ها این اتفاق نخواهد افتاد)، اما می تواند جایگزین مناسبی برای نوت بوک و لپ تاپ کسانی باشد که فقط از اینترنت استفاده می کنند.

تفاوتهای سخت افزاری

از آنجایی که این دستگاه برای وب ساخته شده است، مهندسان گوگل تلاش گسترده ای در از بین بردن بسیاری از فرایندهای سیستمی و البته غیر ضروری که هر کامپیوتر سنتی معمول انجام می دهد داشته اند. این جریان شامل فرایند چک کردن سخت افزارها در حین بوت شدن سیستم و مواردی از این دست می شود. با حذف این فرایندها سیستم تنها در عرض ۸ ثانیه آماده استفاده می گردد.

عمر باطری مدلهای سامسونگی کروم بوک در حدود ۸.۵ ساعت است که برای استفاده یک روز به نظر کافی می آید.

نگران به روز رسانی خودکار نباشید

گوگل با این رویکرد ساده انگارانه به شما اطمینان خاطر می دهد که تمام فعالیت های پشت صحنه از جمله آپدیت و محافظت از سیستم به صورت اتوماتیک و کاملاً شفاف صورت خواهد پذیرفت. از آنجایی که تمام فعالیت های یک کاربر کروم بوک به صورت آنلاین انجام می شود، منظور گوگل از تاکید بر سهولت استفاده از یک دستگاه متفاوت، در واقع دستیابی فوق العاده راحت به داده های ذخیره شده شماست به صورتی که همیشه آنها را در دسترس داشته باشید بدون اینکه نگران از بین رفتن، دزدیده شدن و یا حتی بدتر از آن باشید.

سرعت کروم بوک در عمل فوق العاده است. اما این بستگی به سرعت اینترنت شما دارد. اگر ویدیوهای تبلیغاتی آن را ببینید شوق عجیبی در خرید کروم بوک درون تان ایجاد می کند ولی با وجود وضع فعلی سرعت اینترنت در ایران بهتر است کمی با شور و شوق خود کنار بیایید!

اگر دوست دارید این سیستم عامل را بر روی لپ تاپ و یا نوت بوک خود امتحان کنید نزدیکترین و ایمن ترین مورد برای بدست آوردن تجربه ای مشابه می تواند JoliOs باشد. و درنهایت چیز دیگری در مورد این دستگاه کوچک برای گفتن وجود ندارد مگر اینکه گوگل تصمیم دارد تا حد امکان به رویکرد "Boot and Go” نزدیک تر شود.

باید دید که دنیای آینده از آن کدامیک از دستگاهها و اختراعات جدید است. باید دید که سهم هر یک از محصولات جدید در دنیای اینده چقدر است.

بالا

عنوان پست: تبلت
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 20, 94 7:58 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

چند سوال تبلتی:
- یک فیلم که در دی وی دی هست را چطور می توان در تبلت تماشا کرد؟ فکر کنم باید با یک نرم افزار آنرا تبدیل به یک فایل ویدئویی کنیم. ساده ترین راه چیه؟
- من می خوام یک تبلت خوب بخرم دوستانی که الان با تبلت کار می کنن لطفا تجربه خودشون را بگن. اگر الان قرار بود یک تبلت بخرن به چه نکاتی بیشتر دقت می کردن ؟
- آیا یک تبلت 8 اینچی که قابلیت سیمکارت و مکالمه را داره می تونه جانشین خوبی برای گوشی موبایل بشه؟ با توجه به بزرگی آن باید از هندزفری معمولی یا بلوتوث استفاده کرد؟
- در محیط هایی مثل پارک که نور زیاد هست آیا با یک تبلت می توان کار کرد ؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 20, 94 5:19 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام از سایت دی جی کالا میتونی تبلت با مشخصاتی که میخای پیدا کنی.من هم قصد دارم یکی بخرم.
تبلتisus fonepad7 fe375cg فکر کنم تبلت خوبی باشه به احتمال زیاد من اینو بردارم.
گمونم تنظیم نور خودکار داشت که زیر نور افتاب به خوبی میشه باهاش کار کرد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 3:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

panda نوشته است:
سلام از سایت دی جی کالا میتونی تبلت با مشخصاتی که میخای پیدا کنی.من هم قصد دارم یکی بخرم.
تبلتisus fonepad7 fe375cg فکر کنم تبلت خوبی باشه به احتمال زیاد من اینو بردارم.
گمونم تنظیم نور خودکار داشت که زیر نور افتاب به خوبی میشه باهاش کار کرد.

http://www.digikala.com/Product/DKP-234 ... d7-ME372CG

http://www.digikala.com/Product/DKP-236 ... ad-ME372MG

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 3:11 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام اگه ثبت نام کنی در دیجی کالا برا خرید از تخفیف برخوردار میشی.من همین تبلته سفارش دادم فک کنم تا فردا به دستم برسه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 26, 94 6:26 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام
من بیشتر نظرم روی سامسونگ 8 اینچ تب 4 هست البته یک مدل ایسوس 8 هم هست که مشخصات بالایی داره ولی قیمتش بالاست.
من تا دو هفته دیگر خرید می کنم.
این مدل سامسونگ را نمایندگی 900 میده و دیجی کالا 960 . البته دیجی چند تا هدیه مثل دی وی دی هم همراهش هست.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 28, 94 8:34 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام چطور میشه یک فیلم زیر نویس روی تبلت نگاه کرد؟
نرم افزارbs playerهم دانلود کردم ولی نتونستم مشکلم حل کنم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 39 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید