سلام اوائل مهر ماه بود که من رفتم همین داروخانه و ۴ تا داروخانه دیگر در محل . ۳ تاشون که اصلا هیچ مدل نداشتند و ۱دونه پروداایجست همین دشت که گرفتم.
اما دیشب گفت همین مونده و واسه کودکان ! سطح آگاهی مردم از پروبیوتیک ها کلا بالا رفته و در اکثر سوپر ها ماست زیاد شده از سن بیوتیک و پروبیوتیک که شاید تا ۲ سال پیش به زحمات میشود از این محصولات خرید کرد .تولید کم نشده چرا که فروش بالا رفته و خوب کارخانه ها یا برند های داخلی باید خوشحال باشند شاید تعداد رقابت در این زمینه بیشتر هم بشه درسال های آینده .مثلا شما به این پروبیوتیک معروف نگاه کنید میزان باکتری ها و تعداد آنها رو و ببینید چقدر همه راضی بودند ! اما قیمتش چقدر بالا ! خوب تو ایران هم میشه به این امر دست یافت با قیمتی کمتر .
http://www.renewlife.com/ultimate-flora ... llion.html
بیش از ۱۲ نوع باکتری که شامل ۱۰۰ ها میلیون باکتری هست . هر چی تعداد باکتری بنظرم بیشتر باشه یا مخصوص برای اسهال یا یبوست متفاوت باشه نتیجه بهتر هست.
من شاید ۱ سال مداوم پروبیوتیک مصرف کنم . و ۱ هفته بین هر دوره استراحت بدم. بهترین حالت این هست که از بیماری های کلیت کرون التهاب روده جلوگیری میکنه یا پیشگیری میکنه. و ۵۰% فرض بر این که روی ای بی تاثیر خیلی خوبی داره . اما این رو میدونم که زمانی که من ۲-۳ هفته از ۴بیوکاپ استفاده کردم به شدت حال بهتری داشتم. شاید درمان نکنه اما تاثیری که میگذاره شدت علائم رو کم میکنه از صدای شکم دارد نفخ اسهال .. و کاسته میشه .حالا باز اگه مدل خارجی گیر بیارم میگیرم . اگه نبود شما از همین زیست تخمیر ۱ ماه استفاده کن . اگه میتونید مولتی ویتامین در کنارش بخورید .
من ۳ ماه پیش حدود ۴کیلو وزن کم کردم. ۷۲ رسیدم . اما حدود ۱ ماه مولتی با گلوتامین و کربو پروتئین غذا خوردم که دیشب به وزن ۷۶/۵ رسیدم ! با وجود اسهال ! ۳-۴ روز در هفته .