انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:52 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 6, 93 2:07 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏کسی‏ ‏عمل‏ ‏نکرده؟یبوست‏ ‏باعث‏ ‏بی‏ ‏اختیاری‏ ‏من‏ ‏شده‏ ‏چون‏ ‏سالها‏ ‏گ‏رفتار‏ ‏بودم.و‏ ‏فکر‏ ‏کنم‏ ‏رو‏ یبوستیها‏ ‏تاثیر‏ ‏داشته‏ ‏باشه‏ ‏چون‏ ‏ماندن‏ ‏مدفوع‏ ‏در‏ ‏معقد‏ ‏و‏ ‏دفع‏ ‏دردناک‏ ‏ب‏ ‏ان‏ ‏اسیب‏ ‏میزند.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه آذر 29, 93 12:20 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

MONA SADAT نوشته است:
سوال
با سلام خدمت شما پسری هستم 17 ساله از حدود دو سال پیش معده ام تولید گاز زیاد و دائمی کرد و تا حالا ادامه داشته البته این مهم نیست مهم عدم کنترل گاز روده ام هست که در جمع شرمنده ام میکنه توی این مدت هر کاری کردم تا این مشکل را برطرف کنم نزد پزشک فوق تخصص گوارش رفتم،آندوسکوپی کردم و چندین نوع دارو را مصرف کردم اما وضع بدتر شد که بهتر نشد من به خاطر این مشکلم خیلی ضرر کردم دوستانم را از دست دادم و سعی کردم در جمع نباشم توی کلاس هم خودم اذیت میشدم هم دوستان همکلاسی توی سایت های مختلف دنبال راه علاج بیماریم میگشتم ولی انگار کسی دانش درمان این بیماری رو نداشت چند وقت پیش توی یکی از سایت ها خوندم یکی تونسته یه لباس (شرت) طراحی کنه که میتونه جلوی بوی بد گاز معده رو بگیره اما دیگه نتونستم خبری از اون بدست بیارم ... حالا از شما درخواست دارم که کمکم کنید چه درمان داروئی باشه چه استفاده از لباس مخصوص و چه جراحی فقط میخوام این مشکلم برطرف بشه ممنون.
داروهای تجویز شده:کولوفک ریتاید-کلیدیوم سی-رابزول-نورتریپتیلین
پاسخ
با توجه به داروهایی که دکتر تجویز کرده شما ibs یا سندرم روده تحریک پذیر دارید ، بهترین راه درمانش هم جایگزین کردن فلور میکروبی روده از طریق مصرف پروبیوتیک هست ، درمانش نسبتا طولانیه البته پروبیوتیک های قوی سرعت بهبود رو افزایش میدن مثل vsl#3 البته در ایران نیست باید از اروپا تهیه کنید، همین طور رژیم غذایی به نام Fodmaps هست، که قند هارو در رژیم کاهش میده اگر سرچ کنید تو اینترنت لیست غذاهایی که باید بخورید یا نخورید رو پیدا می کنید. برای کاهش بو مصرف قرص آنزیم گوارشی هم کمک میکنه، داروخانه ها دارند. تمام این موارد رو باهم انجام بدید ، به مرور بهتر میشه وضعیتتون. اگر مساله بو خیلی اذیت میکنه گوشت و ادویه جات و همینطور سبزیجات برگ تیره رو از رژیم غذایی تون حذف کنید
در مورد بی اختیاری جراحی راه حلش نیست دو تا راه حل داره یکی انجام ورزش های کگل هست و یکی دیگه که در ایران انجام نمیشه تزریق ژل به دیواره مقعد هست

دنبال لباس هایی که نوشتید نباشید چون از کسانی که استفاده کردند شنیدم تاثیری نداشتند

http://www.roham.ws/web/ftopict-16477.html
من کاملا خونه نشین شدم باور کنید شاید ماهی یبار تا دم خونمون برم و برگردم.1 چندین ساله این شکلو دارم
حتی داروخانه و دکتر هم نمیرم . این دارویی که گفتید رو چجوری تهیه کنم؟
خسته شدم از بس تحقیر شدم و همه جا آبروم رفت بیخودی و بیدلیل بهم تهمت زدند و توهین کردند
چند بار خودکشی کردم تا حالا

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید