انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: شنبه آذر 22, 93 9:40 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام اینقدر دنبال راه درمان این در اون در نزنید و اینقدر دنبال مقصر مریضیتون نگردید کاریه که خدا خواسته همه چیز بخورید با ارامش هیچیتون نمیشه امید داشته باشید خدا هر چی ازتون بگیره یه چیز دیگه جاش بهتون میده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه دی 10, 93 4:33 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام دوستانی که دوره ریفکسیمین مصرف کردند با دارو‌های خاصی‌ نتیجه‌ها هم اینجا ذکر کنند آقای iceman به کجا رسید بهتر شودین. نتیجه چطور بود برای شما.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 11, 93 11:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

درود بر شما بنده دوز 200 استفاده کردم !
550 نداشت ریحان
نتیجه توی دوره مصرف تقریبا عالی بود و یه دوره رویایی رو برام رقم زد!
اما بعدش پربیوتک و ال گلوتامین مصرف نکردم
الان فم کنم حدودا 10 روزه از دوره اش گذشته ! الان حدودا 2 روزه حملات ای بی اسی دارم ! دلدرد های شدید تر از قبل و احساس تهوع که قبلا نداشتم ! نمیدونم اینارو باید به ای بی اس یا ریفاکسیمین نسبت بدم یا مشکلی دیگه ای هست !
امیدورام برگردم باز به اون دو هفته

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 12, 93 2:15 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ممنون آيسمن كه ما را در جريان اين تجربه ات قرار دادي.
پست هاي اينطوري براي انجمن خيلي با ارزش هستند. اميدوارم از روشهاي ديگر نتيجه بگيري.

من مدتي هست كه مي خواهم گلوتامين را تست كنم ولي اوايل حال گوارشيم خوب بود و مي گفتم كه اگه الان مصرف كنم چطوري نسبت به تاثيرش نتيجه گيري كنم.
الان هم دو هفته اي ميشه كه حال گوارشي ام خراب شده. تو اين حالت هم اگر مصرف كنم ممكنه با مسائل ديگه قاطي بشه و نتيجه گيري غلط بدست بياد.
اينه كه قوطيش همينطور افتاده گوشه كمد و منم بلاتكليفم.
البته براي ديدن تاثير گلوتامين بيشتر از 1 ماه بايد مداوم مصرف بشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 12, 93 7:39 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش عزیزم اونجوری که من متوجه شدم گلوتامین به خودی خودجوابگو نیست (توی سایت ها خارجی) و اینکه بعد از ریفکسیمین باید استفاده اش کرد . اونجوی که من متوجه شدم ریفاکسیمین کل باکتریای روده رو چه خوب چه بد از بین میبره ! و پروبیوتیک و ال گلوتامین بعدش به بازسازی اینها کمک میکنن

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 12, 93 8:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
ممنون آيسمن كه ما را در جريان اين تجربه ات قرار دادي.
پست هاي اينطوري براي انجمن خيلي با ارزش هستند. اميدوارم از روشهاي ديگر نتيجه بگيري.

من مدتي هست كه مي خواهم گلوتامين را تست كنم ولي اوايل حال گوارشيم خوب بود و مي گفتم كه اگه الان مصرف كنم چطوري نسبت به تاثيرش نتيجه گيري كنم.
الان هم دو هفته اي ميشه كه حال گوارشي ام خراب شده. تو اين حالت هم اگر مصرف كنم ممكنه با مسائل ديگه قاطي بشه و نتيجه گيري غلط بدست بياد.
اينه كه قوطيش همينطور افتاده گوشه كمد و منم بلاتكليفم. البته براي ديدن تاثير گلوتامين بيشتر از 1 ماه بايد مداوم مصرف بشه.

سلام در مورد گلتامین که اصلا شما شک توش نکن . ولی‌ داستان ریفکسیمین فرق می‌کنه چون آنتی بیوتیک هست. اما گلوتمین یه آمینو اسید هست که برای بدن کلا مفید هست و هیچ ضرری دوز ۵گرم نخواهد داشت . تقریبا ۹۰% کسانی‌ که بدنسازی یا ورزش میکنند مصرف میکنند. من زمانی‌ که مصرف داشتم بهتر وزن می‌گرفتم انگار وزن تثبیت میشد احساس خستگی‌ و کمبود انرژی نداشتم اصلا! شما اگه حالت بهتر شده روزی ۱ قاشق مربا خوردی قبل از صبحانه ناشتا بخوری عالیه! برای تست هم باید ۲ هفته بخوری تا جوابشو ببینی‌

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 12, 93 8:48 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
آرش عزیزم اونجوری که من متوجه شدم گلوتامین به خودی خودجوابگو نیست (توی سایت ها خارجی) و اینکه بعد از ریفکسیمین باید استفاده اش کرد . اونجوی که من متوجه شدم ریفاکسیمین کل باکتریای روده رو چه خوب چه بد از بین میبره ! و پروبیوتیک و ال گلوتامین بعدش به بازسازی اینها کمک میکنن

سلام نه این ۲ ارتباطی‌ نداره که حتما باید باهم استفاده بشه.ریفکسیمین رو خیلی‌‌ها خوردند اما گلوتمین رو بعدش نخوردند. در مورد ریفکسیمین درسته کّل باکتری‌های sibo رو از بین میبره. من ۱۵ روز هست که پروبیوتیک مصرف می‌کنم دوباره.گلوتامین بیشتربرای بهبود زخم‌ها و زودتر خوب شدن التهاب و ریکاوری هست و خاصیت قابض هم داره. شما حتما ۲ هفته پروبیوتیک بخورید . منم ۲-۳ روزی درد داشتم بد اتمام اما با خوردن ۴بیکپ درد از بین رفت کاملا! کلا مشکل من الان پس از خواب دفعه شل و آبکی‌ دارم. دیگه تا کّل شب هیچی‌ دل‌ درد هم ۹۹% ندارم.پروبیوتیک‌ها بخصوص برای نفخ و دل درد عالی‌ هست.شما خودتون فرمودین باکتری‌ها رو از بین میبره! خوب با چی‌ جایگزین کردید؟ باید باکتری سالم برسونید یا نه؟

بالا

عنوان پست: گلوتامين
پستارسال شده: جمعه دی 12, 93 9:03 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در فروم هاي خارجي چند نفري كه از مصرف گلوتامين راضي بودن اون را به تنهايي مصرف كرده بودن.

يك نظريه ميگه بعضي آي بي ها به دلايلي بدنشون به اندازه لازم گلوتامين توليد نمي كنه، اين باعث ميشه كه اندام هاي گوارشي بخصوص روده كه به گلوتامين احتياج دارن، اون توانايي لازم را نداشته باشن و در مقابل باكتري ها و مسائل ديگه آسيب پذير باشن.
براي اين تاثير گلوتامين دير مشخص ميشه كه روده زمان ميبره تا با گلوتامين خودش را بازسازي(تقويت) كنه.

بالا

عنوان پست: Re: گلوتامين
پستارسال شده: شنبه دی 12, 93 12:41 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
در فروم هاي خارجي چند نفري كه از مصرف گلوتامين راضي بودن اون را به تنهايي مصرف كرده بودن.

يك نظريه ميگه بعضي آي بي ها به دلايلي بدنشون به اندازه لازم گلوتامين توليد نمي كنه، اين باعث ميشه كه اندام هاي گوارشي بخصوص روده كه به گلوتامين احتياج دارن، اون توانايي لازم را نداشته باشن و در مقابل باكتري ها و مسائل ديگه آسيب پذير باشن.
براي اين تاثير گلوتامين دير مشخص ميشه كه روده زمان ميبره تا با گلوتامين خودش را بازسازي(تقويت) كنه.

بله . در کّل جای نگرانی اصلا نیست که بگیم ممکن هست به روده ما ضرر بزنه من بطور کامل تحقیق کردم .با خیال راحت شما استفاده کنید. اول با دوز ۱ قاشق مربا خوردی سپس با scop یا قاشق مخصوص خودش ۱ serv اگه ورزش هم می‌کنید پس از ورزش ۵ گرم باز میتونید مصرف کنید که نباید بیش از ۱۰ گرم در ۱ روز بیشتر بشه.به قول دوستان بدنسازا گلوتامین اولش چیز بیخودی به نظرت میاد که هیچ تاثیری نمی‌بینی. اما وقتی‌ نمیخوری میفهمی چی‌ کار میکرد و چی‌ بود عین ماریجوانا انگار یه حال عجیبی‌ داری معتاد میشی‌ بهش! بس که خوب بوده و نفهمیدیم! یعنی‌ ۳ هفته اگر خوردی قطع نکنید. وقتی‌ ۲ ماه کامل مصرف شد ۱ هفته بعد می‌فهمید چی‌ کار می‌کرده. :lol:

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 14, 93 4:14 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ال گلوتامین با گلوتامین فرق داره ؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com